καλη σου ορεξη ελι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ?
76 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 21:53
maggie
77 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 21:53
womanTENSAIinathens
Elidor έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:Elidor έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:οπα οπα παιδια πιο κοσμια σας παρακαλω...
- Σπόιλερ:
Αν κρινω απο το "γουτσου γουτσου" εμοτικον στο σποιλερ εισαι γκεοφιλη ε? Ουσττττ!
δεν εχω προβλημα με τους γκει γιατι ειμαι ανοιχτο μυαλο και φιλελευθευρο πνευμα!
Φιλελευθερη???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Τωρα θα το φας σοβαρα το μπαν. Αντιο.
οοοχιιιι! :conf: :conf: :conf:
Καποιος να με βοηθησει...
78 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 21:54
maggie
του ριξα μπαν...αληθινο...μην φοβασαι
79 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 21:58
womanTENSAIinathens
maggie έγραψε:του ριξα μπαν...αληθινο...μην φοβασαι
ευχαριστω!
80 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:00
maggie
'γω του κανα μπαν, αλλα ξεχασα να αλλαξω κωδικο και μπηκε με το ακκ μου τωρα και δεν ξερω για ποσο θα επιζησω ακομα
την επομενη φορα θα μπαναρω ip
την επομενη φορα θα μπαναρω ip
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Δευ 09 Μάης 2011, 22:03, 1 φορά
81 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:03
Elidor
Kiss my shiny metal ass!
Επεστρεψα!
Επεστρεψα!
82 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:07
womanTENSAIinathens
Elidor έγραψε:Kiss my shiny metal ass!
Επεστρεψα!
83 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:09
maggie
γτ επεστρεψες κοκκινος? XDElidor έγραψε:Kiss my shiny metal ass!
Επεστρεψα!
84 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:09
Elidor
womanTENSAIinathens έγραψε:Elidor έγραψε:Kiss my shiny metal ass!
Επεστρεψα!
Bαρεθηκα να σε βλεπω ετσι.. Βαλε κανα σετακι...
85 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:14
Dr. Jimalicious
Μετενσαρκώθηκε! :xD:
86 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:19
womanTENSAIinathens
το εχουμε χασει λιγο ή μου φαινεται;
αρχισαν και οι ζεστες τωρα!
ειστε ολοι ερωτευμενοι γιατι οτι του φανη του λολοστεφανη!
εγω θα σταθω στο υψος μου...
87 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:19
Dr. Jimalicious
Είμαι ερωτευμένος με τα Μαθηματικά...
88 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:20
Elidor
womanTENSAIinathens έγραψε:το εχουμε χασει λιγο ή μου φαινεται;
Αν δεν βαλεις σετακι στα επομενα 5 λεπτα θα σου βαλω εγω... Και δεν το θες αυτο..
89 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:22
womanTENSAIinathens
Jim McDuck έγραψε:Είμαι ερωτευμένος με τα Μαθηματικά...
τα μαθηματικαααα;;;;
90 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:23
Dr. Jimalicious
...Και την Φυσική...
Αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα Μαθηματικά...
91 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:24
womanTENSAIinathens
Jim McDuck έγραψε:...Και την Φυσική...
92 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:26
Dr. Jimalicious
Η Χημεία είναι Φυσική.
Η Βιολογία είναι Χημεία.
Η Φυσική χρησιμοποιεί τα Μαθηματικά.
Και τα λατρεύω όλα...
Οι καθηγητές μου μου λένε να πάω να γίνω Θεωρητικός Φυσικός,αλλά φοβάμαι...
Η Βιολογία είναι Χημεία.
Η Φυσική χρησιμοποιεί τα Μαθηματικά.
Και τα λατρεύω όλα...
Οι καθηγητές μου μου λένε να πάω να γίνω Θεωρητικός Φυσικός,αλλά φοβάμαι...
93 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:27
Elidor
womanTENSAIinathens έγραψε:Jim McDuck έγραψε:...Και την Φυσική...
Τελος χρονου... Παω να σου φτιαξω σετ.
94 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:43
womanTENSAIinathens
Elidor έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:Jim McDuck έγραψε:...Και την Φυσική...
Τελος χρονου... Παω να σου φτιαξω σετ.
95 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:50
Dr. Jimalicious
Ρε Ελιδορα άσε την κοπέλα ήσυχη...
96 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 22:52
womanTENSAIinathens
Jim McDuck έγραψε:Ρε Ελιδορα άσε την κοπέλα ήσυχη...
σ'ευχαριστω για την υποστηριξη!αλλα οπως ειπα: σας αγαπαω ολους!
97 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 23:14
Dr. Jimalicious
Πέρα απ'την πλάκα...
Ελπίζω κάποτε να βρώ μια κοπέλα που να με αντέχει...
98 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 23:33
womanTENSAIinathens
Jim McDuck έγραψε:Πέρα απ'την πλάκα...
θα βρεις!εχεις την ευχη της θεας!
- Σπόιλερ:
- εμενα εννοω
99 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 23:38
Dr. Jimalicious
Πώς και θεά;
100 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 00:24
womanTENSAIinathens
Jim McDuck έγραψε:Πώς και θεά;
ελα ρε πλακα κανω! μια απλη κοπελα ειμαι!
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης