ο άλλος είναι ο shadow ace..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ?
51 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 14:50
Guest
52 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 14:54
womanTENSAIinathens
Johnyman έγραψε:ο άλλος είναι ο shadow ace..
53 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 14:55
Fallenangie
Johnyman έγραψε:ο άλλος είναι ο shadow ace..
Την μια τον εναν την αλλη τον αλλον!
Σοφια!Αποφασισε μας ζαλισες!Πρεπει να ξερουμε τι ονομα θα γραψουμε στην βερα!Λεγε...
54 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 14:57
womanTENSAIinathens
Fallenangie έγραψε:Johnyman έγραψε:ο άλλος είναι ο shadow ace..
Την μια τον εναν την αλλη τον αλλον!
Σοφια!Αποφασισε μας ζαλισες!Πρεπει να ξερουμε τι ονομα θα γραψουμε στην βερα!Λεγε...
κοιτα ξαφνικα που με βαλατε και σε διλλημα χωρις να το καταλαβω! Φαγωθηκατε να με προξενεψετε!
κανεναν!!!
55 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 15:00
Guest
άρα μένω χωρίς αντιπάλους..nice
56 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 15:02
womanTENSAIinathens
Johnyman έγραψε:άρα μένω χωρίς αντιπάλους..nice
Τι λες ρε Γιαννη; αληθεια τι θες να πεις;
57 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 15:03
Guest
ότι οι καζανόβες που σε πολιορκούσαν έφαγαν άκυρο,και μένω μόνος μου για να σε κατακτήσω
58 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 15:04
womanTENSAIinathens
Johnyman έγραψε:ότι οι καζανόβες που σε πολιορκούσαν έφαγαν άκυρο,και μένω μόνος μου για να σε κατακτήσω
μπα δε σε θελω!
- Σπόιλερ:
- :haha: :haha:
59 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 15:06
Fallenangie
womanTENSAIinathens έγραψε:Johnyman έγραψε:ότι οι καζανόβες που σε πολιορκούσαν έφαγαν άκυρο,και μένω μόνος μου για να σε κατακτήσω
μπα δε σε θελω!
- Σπόιλερ:
:haha: :haha:
Τωρα δεν γινεται να μν παρω θεση!
Πως του το λες ετσι?Κι αν κανει αποπειρα αυτοκτονιας?Δεν ντρεπεσαι?Σκληρη γυναικα.....
60 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 15:07
Guest
σιγά μην κάνω απόπειρα δολοφονίας..κανά μπαν να ρίξω ίσως..
61 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 15:08
womanTENSAIinathens
Johnyman έγραψε:σιγά μην κάνω απόπειρα δολοφονίας..κανά μπαν να ρίξω ίσως..
ριξε μου μπαν!
62 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 15:09
Fallenangie
womanTENSAIinathens έγραψε:Johnyman έγραψε:σιγά μην κάνω απόπειρα δολοφονίας..κανά μπαν να ρίξω ίσως..
ριξε μου μπαν!
Πω....Την Σαρρη με το σταυρωστεμε μου θυμηζεις...Τσ τσ τσ....
63 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 15:30
Grimmy
ηρθα εγω
64 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 16:10
Dr. Jimalicious
Εντάξει παιδιά μικρός είμαι ακόμα για παντριές...
65 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 16:48
manos-sk8
παιδια ο ιδανικος συντροφος ειμαι εγω!!!
66 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 16:54
Dr. Jimalicious
Εγώ θέλω μια κοπέλα που να είναι ευαίσθητη,καλόψυχη,έξυπνη,να μου λέει ό'τι σκέφτεται χωρίς φόβο,να της αρέσω εγώ και όχι τα πραγματά μου...
Να μην είναι πολύ μικροκαμωμένη,κατα προτίμηση μελαχρινή.
Βασικά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά δεν μετράνε τόσο...
67 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 16:56
manos-sk8
Jim McDuck έγραψε:Εγώ θέλω μια κοπέλα που να είναι ευαίσθητη,καλόψυχη,έξυπνη,να μου λέει ό'τι σκέφτεται χωρίς φόβο,να της αρέσω εγώ και όχι τα πραγματά μου...
ωραιος!!
μολις με γνωρισεις θα θελεις να πεσω στην αγκαλια σου!!!!!!!!
68 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 17:03
Dr. Jimalicious
Κοπέλα είπα,όχι μαντράχαλο...
Αει χάσου μωρή Λουλού... :xD:
- Σπόιλερ:
- Για πλάκα το είπα μην παρεξηγηθείς...
69 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 17:31
maxuris
ειπες δεν μετρανε τα εξωτερικα χαρακτηστικα φιλεε, τωρα για τις ορμονες θα χαλασει το πραγμα ?
70 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 19:07
manos-sk8
Jim McDuck έγραψε:Κοπέλα είπα,όχι μαντράχαλο...
- Σπόιλερ:
Για πλάκα το είπα μην παρεξηγηθείς...
χαχαχα δεν παρεξειγω αφου το ξερω οτι καταβαθος με θελεις τρελα!!!!!!! :xD: :inlove:
71 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 21:44
womanTENSAIinathens
οπα οπα παιδια πιο κοσμια σας παρακαλω...
- Σπόιλερ:
72 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 21:45
Elidor
womanTENSAIinathens έγραψε:οπα οπα παιδια πιο κοσμια σας παρακαλω...
- Σπόιλερ:
Αν κρινω απο το "γουτσου γουτσου" εμοτικον στο σποιλερ εισαι γκεοφιλη ε? Ουσττττ!
73 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 21:47
Dr. Jimalicious
Ρε ούστ!
74 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 21:47
womanTENSAIinathens
Elidor έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:οπα οπα παιδια πιο κοσμια σας παρακαλω...
- Σπόιλερ:
Αν κρινω απο το "γουτσου γουτσου" εμοτικον στο σποιλερ εισαι γκεοφιλη ε? Ουσττττ!
δεν εχω προβλημα με τους γκει γιατι ειμαι ανοιχτο μυαλο και φιλελευθευρο πνευμα!
75 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Δευ 09 Μάης 2011, 21:48
Elidor
womanTENSAIinathens έγραψε:Elidor έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:οπα οπα παιδια πιο κοσμια σας παρακαλω...
- Σπόιλερ:
δεν εχω προβλημα με τους γκει γιατι ειμαι ανοιχτο μυαλο και φιλελευθευρο πνευμα!
Φιλελευθερη???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Τωρα θα το φας σοβαρα το μπαν. Αντιο.
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης