Το 1ο ειναι πολυ καλο και εμενα μ'αρεσε.
Το 2ο θα εισαι σαν anime loli :/
Χαλια
Το 2ο θα εισαι σαν anime loli :/
Χαλια
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Aldark έγραψε:Λοιπον , μαλλι ξανθο , οχι κατι γελειοτητες που το κανουν ασπρουλιαρικο και φυσικα οχι βαμμενο. Βολευομαι και με αλλα χρωματα μαλλιου. Επισης χιουμορ(πολυυυυ ομως , να με ειρωνευεται αμα λαχει κιολας) , no ζηλιες , εξυπνη(πιο πολυ απο μενα) , τρυφερη οταν χρειαζεται , να με στηριζει οπου τη χρειαζομαι , στηθος μπολικο , ομορφη και απλη και οχι φανταχτερη και με αξεσουαρ και πολυ βαψιμο και τετοια...
^^
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:Johnyman έγραψε:Aldark έγραψε:Λοιπον , μαλλι ξανθο , οχι κατι γελειοτητες που το κανουν ασπρουλιαρικο και φυσικα οχι βαμμενο. Βολευομαι και με αλλα χρωματα μαλλιου. Επισης χιουμορ(πολυυυυ ομως , να με ειρωνευεται αμα λαχει κιολας) , no ζηλιες , εξυπνη(πιο πολυ απο μενα) , τρυφερη οταν χρειαζεται , να με στηριζει οπου τη χρειαζομαι , στηθος μπολικο , ομορφη και απλη και οχι φανταχτερη και με αξεσουαρ και πολυ βαψιμο και τετοια...
^^
το μόνο εύκολο
Jim McDuck έγραψε:Ερώτηση παγίδα ε;
Με περιέγραψες ακριβως να σου πώ την αλήθεια...
Καλά μην περιμένεις και τον Αΐνστάιν...
Ούτε μουρτζούφλης είμαι...Γελάω σχεδόν συνέχεια...
Jim McDuck έγραψε:Ελπίζω να μην είμαι ο Νέρντ... :xD:
Elidor έγραψε:Θα τον παρεις τελικα η οχι?
Αποφασησε μωρη γυναικα ποιον θες, τον Γκικ η το Νερντ του φορουμ?
Jim McDuck έγραψε:Τί εννοείς θα τον καταφέρεις;
Jim McDuck έγραψε:Διάλεξε τον άλλον,είναι σίγουρα καλύτερος από εμένα...
womanTENSAIinathens έγραψε:Jim McDuck έγραψε:Διάλεξε τον άλλον,είναι σίγουρα καλύτερος από εμένα...
μ'αρεσει που λες τον αλλον λες και εχω καταλαβει...
τελος παντων! σας αγαπαω ολους!
Και αυτους που με νευριαζουν και αυτους τους αγαπαω!
αυτη η καλοκαρδοσυνη μου...
Elidor έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:Jim McDuck έγραψε:Διάλεξε τον άλλον,είναι σίγουρα καλύτερος από εμένα...
μ'αρεσει που λες τον αλλον λες και εχω καταλαβει...
τελος παντων! σας αγαπαω ολους!
Και αυτους που με νευριαζουν και αυτους τους αγαπαω!
αυτη η καλοκαρδοσυνη μου...
Mπαν επειδη εισαι καλοκαρδη.
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης