Fallenangie έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:didimakia έγραψε:Σας κοιταω απο το υψομετρο των 1.85!
ωωωωωω!!!!!
ΑΜΑΝ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ?
126 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 01:24
womanTENSAIinathens
127 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 04:21
didimakia
128 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 07:20
Dr. Jimalicious
Μπράβο διδι...
Ενώ εγώ είμαι μόνο 1.80... :buhu:
129 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 11:39
maxuris
womanTENSAIinathens έγραψε:Fallenangie έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:didimakia έγραψε:Σας κοιταω απο το υψομετρο των 1.85!
ωωωωωω!!!!!
ΑΜΑΝ!
Φιλε ακομα τοσο εισαι ? Μιλαει το 1.95 απο τα τρικαλα ρεεε
130 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 12:02
womanTENSAIinathens
καποιος να αλλαξει τον τιτλο του τοπικ
πειτε μας το υψος σας!
πειτε μας το υψος σας!
131 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 12:42
Grimmy
εγω 1.81 μαλλον
132 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 12:51
Kauko
εγω ειμαι γυρω στο 1.80 αλλα ολοι στο σχολειο με φωναζουν "ψηλο" αν και καποιοι ειαι ψηλοτεροι απο μενα. Μαλλον γιατι ειμαι τοσο απο το γυμνασιο...
133 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 12:58
womanTENSAIinathens
Εγω ειμαι 1,72 απο την πρωτη γυμνασιου...και παρεμεινα στο 1,72
134 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 13:02
Grimmy
εφτιαξα το θεμα
135 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 13:23
womanTENSAIinathens
αν ξερετε κανεναν ψηλο, μελαχρινο, χαριτωμενο, με χιουμορ και να ειναι πανω απο 1,72 που ειμαι εγω δηλαδη να ειναι πανω απο 1,72, οχι να ειμαι εγω πιο ψηλη ,να μου το πειτε...
ακουω προτασεις...
ακουω προτασεις...
136 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 13:27
Dr. Jimalicious
Και εγώ τώρα μετρήθηκα...
1.81
1.81
137 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 13:39
Guest
womanTENSAIinathens έγραψε:αν ξερετε κανεναν ψηλο, μελαχρινο, χαριτωμενο, με χιουμορ και να ειναι πανω απο 1,72 που ειμαι εγω δηλαδη να ειναι πανω απο 1,72, οχι να ειμαι εγω πιο ψηλη ,να μου το πειτε...
ακουω προτασεις...
αν έλεγες και ''όμορφο,ταλαντούχο,επιτυχημένο,μορφωμένο'' θα σου καθόμουν,αλλά αφού δεν περιγράφεις εμένα οκ..
138 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 13:42
maggie
Jim McDuck έγραψε:Μπράβο διδι...
νιωθω μοναξια εδω κατω
139 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 13:43
Guest
μάγγι τι καιρό κάνει εκεί κάτω?
140 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 13:44
womanTENSAIinathens
Johnyman έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:αν ξερετε κανεναν ψηλο, μελαχρινο, χαριτωμενο, με χιουμορ και να ειναι πανω απο 1,72 που ειμαι εγω δηλαδη να ειναι πανω απο 1,72, οχι να ειμαι εγω πιο ψηλη ,να μου το πειτε...
ακουω προτασεις...
αν έλεγες και ''όμορφο,ταλαντούχο,επιτυχημένο,μορφωμένο'' θα σου καθόμουν,αλλά αφού δεν περιγράφεις εμένα οκ..
ναι και αυτα που λες καλα ειναι δε λεω αλλα ειπα οτι θελω να δεχτω προτασεις. μη βιαζεσαι!
141 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 13:49
Guest
κοίτα.με παντρεύεσαι κι αν στην πορεία δεχτώ καλύτερες προτάσεις σε χωρίζω.τι λες?
142 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 14:01
womanTENSAIinathens
Johnyman έγραψε:κοίτα.με παντρεύεσαι κι αν στην πορεία δεχτώ καλύτερες προτάσεις σε χωρίζω.τι λες?
κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα! θα περιμενω προτασεις και απο αλλους, θα περασετε απο κριτικη επιτροπη και αν εισαι καλο και φρονιμο παιδι θα σε διαλεξω...
143 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 14:20
maxuris
γιαννη πεφτεις πολυ χαμηλα ... 1.85-1.72 = 0.13 m ... Θα χτυπησεις απο την πτωση ρε ..
144 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 14:24
Elidor
womanTENSAIinathens έγραψε:αν ξερετε κανεναν ψηλο, μελαχρινο, χαριτωμενο, με χιουμορ και να ειναι πανω απο 1,72 που ειμαι εγω δηλαδη να ειναι πανω απο 1,72, οχι να ειμαι εγω πιο ψηλη ,να μου το πειτε...
ακουω προτασεις...
Ηταν ο Aldark αλλα εφυγε... Ετσι οπως τον θες, μονο ο Shadow Ace μας εμεινε...
145 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 14:28
womanTENSAIinathens
Elidor έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:αν ξερετε κανεναν ψηλο, μελαχρινο, χαριτωμενο, με χιουμορ και να ειναι πανω απο 1,72 που ειμαι εγω δηλαδη να ειναι πανω απο 1,72, οχι να ειμαι εγω πιο ψηλη ,να μου το πειτε...
ακουω προτασεις...
μη μου πεις οτι ολα αυτα που θελω σ'εναν αντρα τα εχει ο shadow ace.
θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!!!
καλα θα περιμενω να μου πουν και αλλοι...
146 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 15:38
Guest
maxuris έγραψε:γιαννη πεφτεις πολυ χαμηλα ... 1.85-1.72 = 0.13 m ... Θα χτυπησεις απο την πτωση ρε ..
lol.εσύ ρε καμηλοπάρδαλη πότε πήγες 1.95?
147 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 15:43
maxuris
δε με θυμασαι ρε βλακαμα ? κοντε
148 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 15:45
Guest
κατς ρε καμινάδα..δεν με περνούσαν και για πολύ
149 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 15:46
didimakia
What about me?Elidor έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:αν ξερετε κανεναν ψηλο, μελαχρινο, χαριτωμενο, με χιουμορ και να ειναι πανω απο 1,72 που ειμαι εγω δηλαδη να ειναι πανω απο 1,72, οχι να ειμαι εγω πιο ψηλη ,να μου το πειτε...
ακουω προτασεις...
150 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τρι 10 Μάης 2011, 15:47
maxuris
μετα δεν εισαι 1.85 εκτος αμα πηρα φετος που δε νομιζω
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης