Fallenangie έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:didimakia έγραψε:Tι Ninetails μου λες ρε!
- Σπόιλερ:
@Woman το αφηνω στην κριση σου :P
εχω μεγαλο μυαλο και οποιος το αμφισβητησει θα φαει μπαν!
Καλα μια μερα ελλειψα...
Ασε εμενα να αμφισβητω!
- Σπόιλερ:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ?
201 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τετ 11 Μάης 2011, 00:44
womanTENSAIinathens
202 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τετ 11 Μάης 2011, 10:58
womanTENSAIinathens
πολυ μεγαλωσε ο τιτλος του τοπικ.
το μονο που δεν εχω πει ειναι ποιος θα φαει μπαν.
αλλα αυτο θα το σκεφτω...
το μονο που δεν εχω πει ειναι ποιος θα φαει μπαν.
αλλα αυτο θα το σκεφτω...
203 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τετ 11 Μάης 2011, 14:09
Elidor
maxuris έγραψε:wierd ass anime only didi watches STILL STANDS as an argument here kid
Μπαν σε οποιον πουλαει μουρη μιλωντας μονο αγγλικα σε ενα ελληνικο φορουμ στο οποιο δεν υπαρχει ουτε ενας λογος να χρησιμοποιησεις καν το λατινικο αλφαβητο.
204 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τετ 11 Μάης 2011, 14:10
Guest
απαγόρευση σε όποιον κάνει όλα αυτά θες να πεις..
205 Απ: Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ? Τετ 11 Μάης 2011, 14:12
Elidor
Johnyman έγραψε:απαγόρευση σε όποιον κάνει όλα αυτά θες να πεις..
Η ορολογια δεν μετραει...
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Ideal συντροφος, τι υψος εχετε , ποσο χρονων ειστε και υπαρχει γατα με 9 ουρες και ποιος θα φαει ban ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης