Blade and Soul και αυτο μανια δεν θα θελει? Νομιζω εχει συνδρομη κανονικοτατη...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
154 Απ: Top 5 Favorite PC Games Πεμ 27 Σεπ 2012, 18:37
Patty D.Luffy
Γάμησε τα όλα δηλαδή.. πάλι καλα πήρα PS3... :xD:
155 Απ: Top 5 Favorite PC Games Παρ 28 Σεπ 2012, 09:05
Dr. Jimalicious
Εγώ παίζω στον Αμερικάνικο στο Aion, και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, τουλάχιστον μεγάλο. Το ψιλοπαράτησα το Aion γιατί βαριέμαι να ανεβαίνω lvl, αφού θέλει 2 μέρες για να πάω από το 34 --> 35.
Πες όνομα στο PS3 να σε κάνω προσθήκη στους φίλους μου να παίζουμε μαζί (αν έχουμε κανένα κοινό παιχνίδι...)
Τώρα ον τοπικ:
*ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΑΡΕΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ* Η εισαγωγή σου είναι βαρετή και τρώει χώρο. Την έβαλα σε spoiler
Τοp 5 λοιπόν:
1) Portal 2
2) Assassin's Creed:Revelations
3) Dead Island
4) Gotham City Impostors
5) Prince of Persia: The Sands of Time
Πες όνομα στο PS3 να σε κάνω προσθήκη στους φίλους μου να παίζουμε μαζί (αν έχουμε κανένα κοινό παιχνίδι...)
Τώρα ον τοπικ:
*ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΑΡΕΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ* Η εισαγωγή σου είναι βαρετή και τρώει χώρο. Την έβαλα σε spoiler
- Εισαγωγή:
- Αγαπημένα παιχνίδια. Αχ τι μου θυμήσατε τώρα... Έχω κάνει πολλές φορές αυτήν την ερώτηση στον εαυτό μου, και κάθε φορά λέω κάτι διαφορετικό.
Σίγουρα μέσα στις 2 πρώτες θέσεις ανήκει ένα Assassin's Creed. Και παρόλο που μου ψιλοέσπασαν τα νεύρα μερικά χαρακτηρηστικά του θα πω το Revelations.
Μετά θα πω Dead Island γιατί έχει την φάση του να σκοτώνεις ζόμπια όλη μέρα και υποστηρίζει και co-op [με αρνητικό βέβαια ότι λόγω αυτού κάποια ζόμπι πεθαίνουν μόνο με βολές από μπαζούκα, και αν είσαι μόνος πρέπει να είσαι ανάμειξη Chuck Norris και Terminator ή να έχεις τη Νατάσα ( το machine gun του Heavy στο Team Fortress 2), για να μην πεθάνεις.]
To Gotham Impostors είναι καλή φάση, και είναι και free. Αυτό το κάνει ένα άξιο παιχνιδάκι για την λίστα.
Στην τελευταία θέση (από τις 5 πρώτες καλύτερες) μπαίνει το Prince of Persia: The Sands of Time. Αυτό το διαμαντάκι το ανακάλυψα (ξανά) πολύ πρόσφατα και κατευθείαν με τράβηξε μέσα. Οι μόνοι λόγοι που είναι 5ο είναι ότι είναι παλιό, και ότι προσπαθείς να κάνεις ένα άλμα και ο χαρακτήρας δεν θέλει. Καταλήγεις να ξοδεύεις όλη την άμμο του χρόνου από το μαχαίρι σου (με αυτήν γυρνάς πίσω τον χρόνο για να διορθώσεις όποιαδήποτε βλακεία που έκανες), για να πας μετά στο ιντερνετ και να δείς ότι το άλμα που προσπαθούσες εσύ να κάνεις μισή ώρα ήταν απόλυτα σωστό και απλά ο χαρακτήρας ήθελα να κάνει γνωριμία με τα καρφιά (συνήθως) στο πάτωμα. Κατά τα άλλα κορυφαία ιστορία, κορυφαίο voice acting, κορυφαία για την εποχή του γραφικά, και κακά τα ψέμματα είναι πολύ ωραίο να πατάς ενα κουμπί και να μην τρως εκείνο το χτύπημα που σε σκοτώνει...
Τοp 5 λοιπόν:
1) Portal 2
2) Assassin's Creed:Revelations
3) Dead Island
4) Gotham City Impostors
5) Prince of Persia: The Sands of Time
- Σπόιλερ:
- Αφού ρωτήθηκα για το τοπ 5 βάζω εδώ μερικά ακόμα σε τυχαία σειρά:
Skyrim
League of Legends
Aion
Team Fortress 2
Assassin's Creed όλα τα υπόλοιπα
Sims 3( ναι το είπα, γιατί είναι πολύ κορυφαία αν θες να περάσει ένα απόγευμα χωρίς να το καταλάβεις)
ΤA Bioshock
Worms ( Κάποια ήταν καλά, κάποια όχι, δεν θυμάμαι τίτλους από κανένα εκτός από το Armageddon και το World Party )
Και τελευταίο, το GTA San Andreas (γιατί δεν έχω λεφτά να πάρω κάποιο από τα επόμενα :xD:) όπου τα κάνεις όλα λίμπα με ελικόπτερα να πέφτουν από τον ουρανό, μόνο και μόνο για να βγάλεις το άχτι σου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jim McDuck στις Κυρ 06 Απρ 2014, 22:49, 1 φορά
156 Απ: Top 5 Favorite PC Games Παρ 28 Σεπ 2012, 09:46
Patty D.Luffy
PORTAL 2!!!!!!!!!!!
Τι υπέρτατη παιχνιδάρα!! Το λατρεύω!!
Από zombie style και το Deadrising έλεγε πολύ!!
Τα Assassin's Creed όπως φυσικά και τα DevilMayCry για εμένα είναι από τις τοπ σειρές!! Καλά όσο για τα Prince of Persia τα βάζω αζί με το God of War στις κλασσικές αξίες!! Μετά έχουμε FF και Kingdom Hearts!!
(Μην ακούσω τίποτα για το Kingdom Hearts!! Σκοτώνω!! )
Όσα έχεις στο spoiler εκτός από Team Fortress 2 που δεν το έχω παίξει είναι και αυτά awesome!!
Βέβαια το LoL πάει σε άλλη κατηγορία :xD:
Ααααα ξέχασα τα Hitman !!! Ειδικά το Blood Money!!! Άντε να δούμε το καινούριο... όπως και το dmc.......new dante's look!! *epic facepalm *
Τι υπέρτατη παιχνιδάρα!! Το λατρεύω!!
Από zombie style και το Deadrising έλεγε πολύ!!
Τα Assassin's Creed όπως φυσικά και τα DevilMayCry για εμένα είναι από τις τοπ σειρές!! Καλά όσο για τα Prince of Persia τα βάζω αζί με το God of War στις κλασσικές αξίες!! Μετά έχουμε FF και Kingdom Hearts!!
(Μην ακούσω τίποτα για το Kingdom Hearts!! Σκοτώνω!! )
Όσα έχεις στο spoiler εκτός από Team Fortress 2 που δεν το έχω παίξει είναι και αυτά awesome!!
Βέβαια το LoL πάει σε άλλη κατηγορία :xD:
Ααααα ξέχασα τα Hitman !!! Ειδικά το Blood Money!!! Άντε να δούμε το καινούριο... όπως και το dmc.......new dante's look!! *epic facepalm *
- Σπόιλερ:
- Ρε Τζιμ, τι λεφτά?? Τί σόι πειρατές είμαστε?? :mueh: Εγώ όσα παίζονται και στο pc τα κατεβάζω!! Θα σου πω name αυριο μάλλον γιατι το έχω δανείσει στο αγόρι μου (έγγραφα μαθήματα.. ) Θα το κάψουμε όμως το ΠΣΚ!!! :muaha:
157 Απ: Top 5 Favorite PC Games Παρ 28 Σεπ 2012, 12:53
Elidor
Tι διαολο μονο εγω δεν ελιωνα στα παιχνιδια? Ολα και ολα για 2-3 παιχνιδακια ξερω και αυτα τα εβλεπα απο αλλους που επαιζαν... Εγω λιγα επαιζα..
158 Απ: Top 5 Favorite PC Games Παρ 28 Σεπ 2012, 13:24
Dr. Jimalicious
Εlidor εγώ θα αρχίσω game reviews στο Youtube. Gamer once, gamer forever.
Patty το Kingdom Hearts είναι τέρμα επικό. Δεν το έβαλα επειδή δεν υπάρχει για PC. Πήγα στο Public και πήρα το 2 για Ps2 ίσα ίσα όποτε βρίσκω ελεύθερη τηλεόραση να το παίζω. Σε λίγες μέρες θα πάω να πάρω και το 1 που το έχει 13 ευρώ. Ένας φίλος μου το τερματίσε και εγώ έβλεπα, και πάλι πορώθηκα.
Αντε να βγεί το Assassin's Creed III να καιώ πάλι... :xD:
Patty το Kingdom Hearts είναι τέρμα επικό. Δεν το έβαλα επειδή δεν υπάρχει για PC. Πήγα στο Public και πήρα το 2 για Ps2 ίσα ίσα όποτε βρίσκω ελεύθερη τηλεόραση να το παίζω. Σε λίγες μέρες θα πάω να πάρω και το 1 που το έχει 13 ευρώ. Ένας φίλος μου το τερματίσε και εγώ έβλεπα, και πάλι πορώθηκα.
159 Απ: Top 5 Favorite PC Games Παρ 28 Σεπ 2012, 20:16
Tony Tony Chopper
Το Blade & Soul ενδέχεται να γίνει F2P για ΗΠΑ κι Ευρώπη. Εγώ το έχω παίξει είδη.
160 Απ: Top 5 Favorite PC Games Παρ 28 Σεπ 2012, 20:23
Elidor
Tony Tony Chopper έγραψε:Το Blade & Soul ενδέχεται να γίνει F2P για ΗΠΑ κι Ευρώπη. Εγώ το έχω παίξει είδη.
Λεει τιποτα? Πες μας και καμια εντυπωση..
161 Απ: Top 5 Favorite PC Games Σαβ 29 Σεπ 2012, 04:12
Patty D.Luffy
Jim McDuck έγραψε:Εlidor εγώ θα αρχίσω game reviews στο Youtube. Gamer once, gamer forever.
Φίλε Τζίμ..... ένα σου λέω... Kingdom Hearts 1.5 HD Remix !!! http://www.joystiq.com/2012/09/19/kingdom-hearts-1-5-hd-remix-announced-for-ps3-features-remaster/ Τσέκαρε!!!!
καλα και εγώ έχω και το 1 και το 2 και τα καίω όποτε μπορώ... ειδικά το ένα ξέρω όλα τα ίτεμς, τους heartless, πού πέφτει κάθε ίτεμ.. στο 2 ξέρω τιπς για να φουλάρεις τα gauge... 2 χρόνια είχα λιώσει σε αυτό το παιχνίδι!!! Και μιλάμε για ώρες λιώσιμο κάθε σαββατοκύριακο... πωπω, τι χρόνια!! Τι θυμήθηκα τώρα!!!
The power of the keyblade φίλε Τζιμ... καλα την τελική μάχη με τον Άνσεμ στο 1 ,, έχω μάθει απο έξω όλους τους διαλόγους~!!
και αυτό το καταραμένο Hollow Bastion... το λάτρευα!!! Ήταν σωστός λαβύρηνθος!! Καλα για εμένα σαν το 1 δεν έχει!!! είναι έπος!!
Εγώ περιμένω πιο πολύ να βγει το Hitman xD ΘΕΛΩ PORTAL 3!!!!
Με κάψατε πάλι!!! :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha:
162 Απ: Top 5 Favorite PC Games Σαβ 29 Σεπ 2012, 08:51
Dr. Jimalicious
ΠΟΡΩΣΗ!!!
Και εγώ θέλω Portal 3...
Και όσο για το κάψιμο, δεν κάνει τίποτα... :xD:
Και εγώ θέλω Portal 3...
Και όσο για το κάψιμο, δεν κάνει τίποτα... :xD:
163 Απ: Top 5 Favorite PC Games Σαβ 29 Σεπ 2012, 14:00
Choperfan
νιωθω περιεργα ειναι κακο που δεν ξερω κανενα παιχνιδι ?
164 Απ: Top 5 Favorite PC Games Σαβ 29 Σεπ 2012, 17:30
razor1911
ΟχιChoperfan έγραψε:νιωθω περιεργα ειναι κακο που δεν ξερω κανενα παιχνιδι ?
165 Απ: Top 5 Favorite PC Games Σαβ 29 Σεπ 2012, 18:52
Dr. Jimalicious
Ο δημόσιος χλευασμός αρχίζει στις 22:00.
Έως τότε, όχι δεν πειράζει καθόλου και δεν είναι καθόλου κακό. Ίσα ίσα δείχνει ότι είχες άλλες ασχολίες στα παιδικά σου και γενικά στα χρόνια που έζησες πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, και έτσι δεν είχες την ευκαιρία να μπεις στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών.
Έως τότε, όχι δεν πειράζει καθόλου και δεν είναι καθόλου κακό. Ίσα ίσα δείχνει ότι είχες άλλες ασχολίες στα παιδικά σου και γενικά στα χρόνια που έζησες πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, και έτσι δεν είχες την ευκαιρία να μπεις στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών.
166 Απ: Top 5 Favorite PC Games Κυρ 30 Σεπ 2012, 04:17
Patty D.Luffy
Ναι αλλα δεν ξέρεις πόσα έχασες!!!! :mueh: :mueh: :mueh:
Γίνομαι κακιά???
Γίνομαι κακιά???
167 Απ: Top 5 Favorite PC Games Κυρ 25 Νοε 2012, 06:34
FlameBoy
Δεν θα πω top 5 θα πω τι παιζω τωρα , το παιχνίδι λέγετε smite ειναι ακόμα σε closed beta ( θελεις invite για να γραφτείς ) ειναι third person (5 vs 5) moba κατι σαν το LOL και αντι για champions εχει θεούς της μυθολογίας .
Οι θεοι ειναι :
οριστε ενα tutorial του game https://www.youtube.com/watch?v=26UoxVq7-3s&feature=relmfu ειναι παλιο τωρα το game εχει αλλαξει προς το καλυτερο.
και πως ειναι τωρα :
δεν λέω αλλα για το παιχνίδι γιατι απλά τα σπάει ψάξτε το λιγο.
Οι θεοι ειναι :
- Κώδικας:
-Greek
1.Arachne
2.Ares
3.Artemis
4.Hades
5.Zeus
-Egyptian
6.Anhur
7.Anubis
8.Bastet
9.Ra
10.Sobek
-Norse
11.Freya
12.Hel
13.Loki
14.Odin
15.Thor
16.Ymir
-Chinese
17.Ao Kuang
18.Guan Yu
19.He Bo
20.Sun Wukong
-Hindu
21.Agni
22.Bakasura
23.Kali
24.Vamana
-Roman
25.Bacchus
26.Cupid
οριστε ενα tutorial του game https://www.youtube.com/watch?v=26UoxVq7-3s&feature=relmfu ειναι παλιο τωρα το game εχει αλλαξει προς το καλυτερο.
και πως ειναι τωρα :
δεν λέω αλλα για το παιχνίδι γιατι απλά τα σπάει ψάξτε το λιγο.
168 Απ: Top 5 Favorite PC Games Δευ 26 Νοε 2012, 01:30
Patty D.Luffy
Το δοκίμασα στο Beta, είναι unbalanced ακόμα αλλα πολλά υποσχόμενο!!!
Δυστυχώς έχω αφοσιωθεί στο LoL και δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ με το Smite, αλλα είνια πολύ πρωτοποριακό για MOBA
Δυστυχώς έχω αφοσιωθεί στο LoL και δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ με το Smite, αλλα είνια πολύ πρωτοποριακό για MOBA
169 Απ: Top 5 Favorite PC Games Δευ 26 Νοε 2012, 17:10
Elidor
Κατεβαζω το Stars Wars The Old Republic τωρα που γινε free (ο θεος να το κανει free δηλαδη). Θα πω γνωμες αφου το δοκιμασω να δουμε τι λεει.
171 Απ: Top 5 Favorite PC Games Δευ 26 Νοε 2012, 19:39
????????
τι lvl εισαι αν 30 τι ελο εχεις,σε πιον σερβερ παιζεις,ποιοι ειναι οι αγαπημενη σου champion ,ποσσα κιλλς ειναι τα περισσοτερα που εχεις κανει και με ποιον,τελος θα ειθελα να σε ρωτησω αν λεει να παρω μαλχαζαρPatty D Luffy έγραψε:Το δοκίμασα στο Beta, είναι unbalanced ακόμα αλλα πολλά υποσχόμενο!!!
172 Απ: Top 5 Favorite PC Games Δευ 26 Νοε 2012, 20:35
FlameBoy
Real Hawkins έγραψε:τι lvl εισαι αν 30 τι ελο εχεις,σε πιον σερβερ παιζεις,ποιοι ειναι οι αγαπημενη σου champion ,ποσσα κιλλς ειναι τα περισσοτερα που εχεις κανει και με ποιον,τελος θα ειθελα να σε ρωτησω αν λεει να παρω μαλχαζαρPatty D Luffy έγραψε:Το δοκίμασα στο Beta, είναι unbalanced ακόμα αλλα πολλά υποσχόμενο!!!
omg ανακριση! χαχαχα
----------------------------------------------------------------------------------------
btw για όσους δεν πείστηκαν για το smite ορίστε και ενα video απο εναν top player του παιχνιδιού που δίνει ρεσιτάλ :
173 Απ: Top 5 Favorite PC Games Δευ 26 Νοε 2012, 22:23
????????
δεν μου αρεσει
μοιαζη λιγο με το team fortress
174 Απ: Top 5 Favorite PC Games Δευ 26 Νοε 2012, 23:37
FlameBoy
Μην τα λες ετσι ρε θα μας βγάλεις κανένα ματι..... σε τι μοιάζει με το T.F ?Real Hawkins έγραψε:δεν μου αρεσει
175 Απ: Top 5 Favorite PC Games Κυρ 16 Δεκ 2012, 12:08
Elidor
Patty D Luffy έγραψε:Άντε να δούμε
Σε ξεχασα κιολας, τωρα το θυμηθηκα. Παιζω εδω και κανα 2-3 βδομαδες απο ποτε κατεβηκε τελος παντων. Νταξ μετραει ασχημα και για f2p οι περιορισμοι του ειναι σχετικα ασημαντοι...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης