Nαι.
EDIT: 8 lvl scout, θα παει για assassin.
Συγνώμη άρχοντα μου, αλλά έπρεπε να γίνει
EDIT: 8 lvl scout, θα παει για assassin.
Συγνώμη άρχοντα μου, αλλά έπρεπε να γίνει
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Παιξε κανενα κανονικο game εκτος απο mmo δεν κολλαει καθολουElidor έγραψε:Γαμιεται το Aion...Εχει τρελο lag αποψε...
Εκτος απο το League of legends δεν ειναι καλα πας 55 level και μετα το παιχνιδι τελειωνει εκειElidor έγραψε:Θα επαιζα αν ειχα... Αλλα δεν εχω και κανενα, δεν πολυ ασχολουμε με αλλα εκτος των mmo..
Ναι οι περισσοτεροι servers τουbalcoit έγραψε:παιδια το αιον το free ειναι beta?
Patty D Luffy έγραψε:Eli, πόσα είσαι, εγώ μισή μπάρα για 20.. :xD:
φιλε μου επειδη παιζω αιον αχεδον απο τοτε που βγικε...αλλα παιζω σπαστα...θελω να σε ενημερωσω οτι κανεις μεγαλο λαθος σε ολα...Elidor έγραψε:Λοιπόν είμαι 33 Λαβάλ, Elyos assassin. Πιστεύω πως είναι η ώρα να πω τις απόψεις μου για το Αιών με βάση τις ώρες που έχω παίξει.
Λοιπόν, για αρχή ας πάρουμε το παιχνίδι ως τεχνική ποιότητα. Πολλές φορές (σχεδόν 9 στις 10) όταν προσγειώνομαι από μια πτήση, αφαιρει και με πετάξει 10 μετρά πίσω εκεί που ήμουν πριν λίγα λεπτά. Αυτό πολλές φορές γίνεται και όταν τρέχω όχι μόνο όταν πετώ. Μια φορά είχα κολλήσει σε ένα σημείο και δεν μπορούσα να φύγω παρά μόνο λίγα μετρά από αυτό. Τι εννοώ, φανταστείτε να με βάζει μέσα σε έναν νοητό κύκλο, και να με πετάξει πίσω στο κέντρο του οπότε απομακρύνομαι 2 μετρά από αυτό. Με λίγα λόγια με είχε κολλήσει σε ένα σημείο. Για να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα αναγκάστηκα να κάνω restart το παιχνίδι. Δεύτερη φορά που αναγκάστηκα να επανεκκίνηση το παιχνίδι ήταν όταν σε ένα σημείο είχαν κατεστράφη τελείως τα γραφικά του παιχνιδιού και μου έδειχνε κάτι τραγικά pixels... Επίσης το παιχνίδι παρά μα παρά πολλές φορές χωρίς λόγο crushαρει και και συνεχίζει να το κάνει αυτό μέχρι να κάνω restart όλο το π. Με λίγα λόγια, είναι ένα πολύ κακοφτιαγμένο παιχνίδι. Επίσης πολλές φορές τα skills πρέπει να τα σπινάρεις μέχρι θανάτου επειδή δεν ανοίγουν με την πρώτη..
Τώρα, σχετικά με το gameplay. Πιστεύω πως προσπαθεί να κερδίσει παρά πολύ από τα γραφικά του που αν και ωραία, πολλές φορές κουραστικά. Είναι σα να σε βομβαρδίζουν με ότι πιο γεμάτο έχουν από γραφικά για να μην δεις τα αλλά λάθη του παιχνιδιού... Αν όμως εξαιρέσεις τα γραφικά και τα εφέ της μάχης, φτάνεις στο συμπέρασμα πως το classes είναι πολύ κακοφτιαγμένα επίσης. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος ανισσόροπες ανάμεσα τους. Καλύτερος είναι όποιος έχει mage. Τέλος.
Είμαι assassin, δηλαδή κάτι σαν rogue στο α, ο γνωστος daggerας του LN2 κτλ... Μέχρι στιγμής με εξαίρεση ένα τρισάθλιο stealth ( με χρονικό όριο) δεν έχω κανένα σκι που να κάνει το class μου ξεχωριστό. Στο α για να πιάσω στην η critical πρέπει να ανοίξω ένα σωρό skills και μέχρι να το κάνω αυτό ο αντίπαλος caster με έχει κρατήσει σε απόσταση 100 μέτρων με τα slow του και με έχει γεμίσει με το τρελό του damage... Ακόμα και ο gladi σκάει το ίδιο damage με έμενα, έχοντας ομως πολύ περισσότερο armor και α.. Συνεπως με δίνει και αυτός. Γενικότερα όταν κάνω pvp αρχίζω απλά να βαρά με τα skills μου και απλά ελπίζω σε ένα critical. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καμία απολύτως στρατηγική.
Ακόμα ένα πρόβλημα του παιχνιδιού είναι τα quest του. Ακόμα και τα "campaign" που και καλά δεν είναι απλό grind αλλά έχουν ιστορία και υπόβαθρο είναι ορχιδέα... Σε στέλνουν να μιλάς από άδω και από εκεί και απλά να χάνεις τον χρόνο σου, να σφάξεις κάνα δυο τύμπανου και τέλος. Σε αντίθεση με το WoW το Aion δεν έχει καλή ιστορία πίσω ως βάση. Όλα είναι μονότονα και αδιάφορα.
Εν κατακλείδι, Assassin level 33 - 2λεπτα poison, 20-30 δευτέρα stealth, σπάνια critical, σχεδόν μηδενικα stun.
Κάνω πολλές συγκρίσεις με το WoW, ομως από τη στιγμή που το Aion ήταν ακόμα ένα από τα παιχνίδια που θα "χτυπούσαν" το WoW θα κάνω πολλές σύγκρισεις μόνο και μόνο για να δείξω ποσό λάθος ήταν.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης