εννοειται οτι πριν 2000 χρονια αν καποιος πιστευε στη δημιουργια της ατομικης βομβας θα ηταν χαζος.για ποιο λογο να το πιστεψει?ειχε καποιο δεδομενο?
συμφωνω απολυτα οτι ειμαστε ετη φωτος μακρια απο τα ορια της επιστημης και ειμαστε πολυ νωρις ακομη.
Αυτο που σου περιεγραψα πριν,δεν ειναι ο δικος μου τροπος σκεψης,ειναι ο τροπος που δουλευει η επιστημη και ο τροπος σκεψης των ατομων που μας εμαθαν οτι η γη δεν ειναι επιπεδη κτλ.Παντα εχεις δεδομενα μπροστα σου και προχωρας με λογικα αλματα και με παρατηρηση ,πειραμα.Μου φαινεται περιεργο που διαφωνεις οτι ειναι χαζο να πιστευεις κατι για το οποιο δεν εχεις καμμια απολυτως ενδειξη οτι ισχυει.Μονο ενστικτο.Αν καποιος πριν 2000 χρονια ισχυριζοταν την υπαρξη στο μελλον ατομικης βομβας ηταν απλα ενας τρελος που ηταν κολοφαρδος και βγηκε αληθινο αυτο που ειπε. Εγω πιστευω οτι ακομη θα πιστευαμε οτι η γη ειναι επιπεδη και το κεντρο του κοσμου,αν οι ανθρωποι ειχαν ως τροπο σκεψης να πιστευουμε οτι να ναι χωρις να τοο εξεταζουμε καθολου με βαση τη λογικη και τα δεδομενα,απλα επειδη ετσι μας ηρθε.Ο τροπος σκεψης αυτος ειναι που δεν παραγει καθολου πραγματικη νεα γνωση.Σαν τη θρησκεια ενα πραγμα.Εγω ποτε δεν ειπα οτι κατι ειναι ανεφικτο.(οκ καποια ειναι αποδεδειγμενα οτι ειναι,οπως πχ αυτα που λεω για τις μαυρες τρυπες και quotareis ειναι αποδεδειγμενο οτι δεν μπορει να γινουν) αλλα πες μου που διαφωνεις σαυτο που λεω (οκ ισως λιγο κακο παραδειγμα):Λεει η τυπισα οτι λογο παραλληλων συμπαντων κτλ αλλαξαν τα ονοματα των ταινιων.Εγω σου λεω οχι.Αλλαξαν τα ονοματα γιατι ο θορ εχει αυτη τη μαγικη ιδιοτητα,και ετσι του καυλωσε και αλλαξε την ιστορια και το ονομα της ταινιας.Και τα 2 εχουν μηδενικη επιστημονικη βαση.Αν συμφωνεις μαζι μου οτι δεν εχεις καποιο λογο να επιλεξεις την μια εκδοχη απο την αλλη (αρα και οι 2 εχουν την ιδια πιθανοτητα να ειναι σωστες) τοτε δεν διαφωνουμε καπου.
Εντιτ:Οκ σορρυ παρανοησα.Αν ειναι να μιλαμε για να περναμε την ωρα και για την πλακα μας τοτε οκ .Λαθος καταλαβα.Αποκρυφισμος μυστικισμος κτλ ειναι οτι καλυτερο για να περνας ευχαριστα την ωρα σου.Απλα να μην τα παιρνεις στα σοβαρα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την uchiha1991 στις Τετ 13 Ιουλ 2016, 13:53, 1 φορά