Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Οι πύλες του ανεξήγητου

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

101Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 09:28

Tcixlas

Tcixlas

και που ξέρεις ότι δε γίνεται? σηκω τώρα απο ντιβάνι καρεκλα

102Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 09:43

Hawkins

Hawkins

οπα κατσε αν οντως πινεις ποτο κι εχεις και προβληματικο μεταβολισμο τοτε λογικο που δεν χανεις κιλα  καθολου

ελατωσε το παρα παρα παρα παρα παρα παρα πολυ 

απο οτι κταλαβα εχεις μεταβολισμο ενος 40αχρονου αντρα σε λυπαμαι xD

btw μηπως εχεις θυροειδη? ειχε η ξαδερφη μου και επερνε κιλα για την πλακα

103Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 10:16

Tcixlas

Tcixlas

όχι θυρεοειδή δεν έχω αλλά έχω πολύ χάλια μεταβολισμό θενκς μειτ :p λύπηση ftw i'm pathetic
πίνω πολύ ποτό έιναι η αλήθεια αλλά σιγά σιγά το κόβω γιατί θέλω το συκώτι μου

104Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 10:44

Hawkins

Hawkins

λογο του ποτου πηρες τα κιλα ειμαι σιγουρος

105Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 11:22

Tcixlas

Tcixlas

βασικά οτι βοήθησε βοήθησε σίγουρα στο να τα αυξήσω, αλλά τα πρώτα τα πήρα σε νεαρή ηλικία με το που σταμάτησα τον ποδόσφαιρο απο έντονο τραυματισμό που με άφησε σε ακινησία μήνες
εκεί πήρα τα πρώτα
μετά έχανα και όποτε σταματούσα τη διατροφή διπλασίαζα μετα λογω μεταβολισμού και κακής διατροφής

γενικά μαλακιζόμουν είχα και σκατά καύσεις, άρχισα μετά να πίνω και σαν αλκοολικός δε θέλει πολύ

106Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 12:06

Hawkins

Hawkins

εμενα η διατροφη εχει γινει τροπος ζωης ετσι πρεπει να κανεις και εσυ

107Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 12:09

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Το μονο πραγμα που δεν κοβεται στη ζωη ειναι τα γλυκα...

108Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 17:47

Tcixlas

Tcixlas

τρόπος ζωής, δηλαδή εγώ ας πούμε δεν έχω δικαίωμα να βγω να πιώ και να φάω και 2 σουβλάκια... να παει να γαμηθει η διατροφή μια φορά ζούμε, δε θα κάτσω να πεθανω κιολας, αν χασω καλώς, εγώ για το γ***το θελω

109Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 17:48

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Οταν λες σουβλακια τι εννοεις;

110Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 18:06

Tcixlas

Tcixlas

πίτες ρε φίλε άμα έλεγα καλαμάκια, θα μουν 30 κιλά λιγότερο

111Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 19:51

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Χαχαχα, πείτε ενα πιτογυρίνι περιποιημένο, σουβλάκια και καλαμάκια και βλακείες. xD xD

112Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 21:16

Aldark

Aldark

δυστυχώς διακρίνω μία χαλαρότητα στο θέμα πύλες του ανεξήγητου , εκτός αν το πως παίρνει κιλά ο Θανάσης είναι...ανεξήγητο φαινόμενο.
Αλλά μιας και ξέρει , ας επανέλθουμε και υπάρχει θέμα λογικά για διατροφή , αν όχι φτιάξτε το ^^

113Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 22:20

Tcixlas

Tcixlas

δεν υπάρχει αλ θα μπορούσες να φτιάξεις ένα και να μεταφέρεις τα ποστ εκεί? απλά ήταν ανεξήγητο το πως δδεν παιρνει ο θανος κι αρχίσαμε συζητηση

114Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Πεμ 13 Οκτ 2016, 22:56

Aldark

Aldark

Θα φτιάξω ένα θέμα γενικά για διατροφή , δεν τα μεταφέρω εκεί γιατί θα γίνει τουρλουμπούκι , αλλά μπορείτε να πείτε μυστικά και τα λοιπά και ίσως πω κι εγώ τα τρικς μου για να χάσω κιλά (με συνταγή ιατρού!)
Πάμε στις πύλες , αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε πάνω στο θέμα φυσικά μην απαντήσετε αλλιώς θα αναγκαστώ να το κλείσω κι αυτό... here and there

115Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Παρ 14 Οκτ 2016, 04:22

Shikkoku

Shikkoku

Συζήτηση για εξωγήινους εδώ ταιριάζει; Γιατί ο Χαρδαβέλας στις Πύλες του Ανεξήγητου έδειχνε τα Αρειανόπουλα..

116Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Δευ 03 Ιουλ 2017, 03:57

Kamikaze

Kamikaze

Βρήκα κάτι αρειανούς στην Τσιμισκή όταν είχε νικήσει ο ΠΑΟΚ και επειδή είχαν νεύρα με λήστεψαν. :(

117Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Δευ 03 Ιουλ 2017, 17:38

Tcixlas

Tcixlas

τώρα αυτό είναι γεγονός?

118Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Δευ 03 Ιουλ 2017, 18:45

Kamikaze

Kamikaze

Όχι. Δεν με λήστεψαν. Αλλά βρήκα αρειανούς.

119Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Δευ 03 Ιουλ 2017, 19:16

Tcixlas

Tcixlas

μου φαίνεται πιο δύσκολο να το πιστέψω αυτό

120Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 09 Ιουλ 2017, 04:27

Kamikaze

Kamikaze

Ο Πάτερ Κλεομένης είναι ο Urouge του κόσμου μας.

121Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 09 Ιουλ 2017, 12:57

Tcixlas

Tcixlas

FTOY ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΕ

122Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Τρι 11 Ιουλ 2017, 02:59

Kamikaze

Kamikaze

Γενικά ο Oda παίρνει άτομα από τον κόσμο μας και δεν είναι καθόλου παράλογη η σύνδεση.

123Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Τρι 11 Ιουλ 2017, 13:33

Tcixlas

Tcixlas

αν το καλοσκεφτείς και ο urouge θα έριχνε ροχάλες στο καραισκάκη, παίζει να χεις ΄δικιο

124Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Τρι 11 Ιουλ 2017, 14:02

Scarlet D.

Scarlet D.

Tcixlas έγραψε:αν το καλοσκεφτείς και ο urouge θα έριχνε ροχάλες στο καραισκάκη, παίζει να χεις ΄δικιο
και να καταστρεφει atm; χμμμμ νομιζω ναι, στεκει xD, ωστοσο αν και τρελος, αυτος δεν βλεπει παντου ευραιους σιονιστες

http://www.onepiecegr.com/

125Οι πύλες του ανεξήγητου - Σελίδα 5 Empty Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Τρι 11 Ιουλ 2017, 14:58

Tcixlas

Tcixlas

σκότωσε έναν κομμαντερ της BM φωνάζοντας φτου σατανιασμένε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης