του υπαρκτου προσωπου ή αυτον απο σουπερ νατουραλ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
27 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 15:36
Tcixlas
αυτός απο σουπερ είναι η αχτίδα φωτός στο σόου, ο "υπαρκτός" ας φάει έναν μπ*****
28 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 15:45
Pagliacci
Του υπαρκτού ρε. Τσι γιατί τον βρίζεις;
29 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 15:58
Tcixlas
πως να το εξηγήσω, φιλογερμανός, κρυφοφασίστας, σατανιστής, και καλα προοδευτικός, γλοιώδης, ψυχάκιας που ανέβηκε χάρη στην ανάγκη του κόσμου να στηριχτεί σε κάποια θρησκεία η πίστη για να κάνει ότι του γουστάρει χωρίς όριο, και κατάντησε να ξεπέσει τόσο χαμηλά που δε χρειάζεται κάτι άλλο... αν λέμε για τον ίδιο δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να σου αρέσει κάτι τέτοιο... κάποιος που κηρύττει το βιασμό ας πούμε
30 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 16:06
Pagliacci
Για τον ίδιο μιλάμε απλά νομίζω πως είσαι λίγο προπαγανδισμένος.
31 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 16:09
Tcixlas
κοίτα δεν τον έζησα τον τύπο ήταν way before my age, αλλά έχω διαβάσει λίγα πραγματάκια, κι απο τα λίγα που έχει τύχει να διαβάσω αυτό ήταν το συμπέρασμα ξέρω γω, δηλαδή εσένα ποιά η άποψη σου?
32 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 16:11
Santouryuu
μολις περιεγραψες τον κλασικο αριστερο στην ελλαδαTcixlas έγραψε:πως να το εξηγήσω, φιλογερμανός, κρυφοφασίστας, σατανιστής, και καλα προοδευτικός, γλοιώδης, ψυχάκιας που ανέβηκε χάρη στην ανάγκη του κόσμου να στηριχτεί σε κάποια θρησκεία η πίστη για να κάνει ότι του γουστάρει χωρίς όριο, και κατάντησε να ξεπέσει τόσο χαμηλά που δε χρειάζεται κάτι άλλο... αν λέμε για τον ίδιο δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να σου αρέσει κάτι τέτοιο... κάποιος που κηρύττει το βιασμό ας πούμε
33 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 16:13
Tcixlas
ναι κάποια απο αυτά είναι κομμάτια και του κλασικού ακροαριστερού, γενικά τα άκρα σχετίζονται σε κάποια σημεία θεωρώ, αλλά όχι όλα δεν περιγράφουν τον αριστερό... ίσα ίσα υπάρχει στην ίδια πρόταση, φιλογερμανος, και ανάγκη για θρησκεία και πίστη και σατανιστης
34 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 17:04
Santouryuu
ο μαρξισμος ειναι η θρησκεια τους... και φιλογερμανοι ειναι ολοι... κοιτα τον τσιπρα, ειναι ο μονος στην ευρωπη που προσκυναει ακομα την μερκελ
35 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 17:07
Tcixlas
και ποιός είπε ότι ο τσίπρας είναι αριστερός? γιαλατζί αριστερός έιναι, πιο δεξιός απο τη μισή νδ ξερω γω πλεον... :p επίσης ο μαρξισμός δεν είναι επίσημα θρησκεία, πιστεύουν σε αυτό λογικά όχι σαν πίστη στη θρησκεία τους, εκεί είναι άθεοι δεν πιστεύουν σε κάτι, ενώ ο σατανισμός είναι θρησκεία εκφράζει πίστη στο σατανα....
36 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 18:05
Santouryuu
τι σατανας, τι μαρξ, τι σταλιν... η προσωπολατρια ειναι ειδωλολατρια, αρα ενα ειδος θρησκειας
37 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 18:26
Tcixlas
η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει προσωπολατρεία στις 2 περιπτώσεις αλλά ιδεολογική ταύτιση τους... τώρα αν κάποιοι φτάνουν σε αυτό το βαθμό προφανώς μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις και πιο ειδικά για ηλίθιους
38 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 18:56
Pagliacci
Ο σατανισμός είναι περίεργη φάση και δεν έχει σχέση με αυτό που νομίζουμε. Επίσης, δεν ήταν ακριβώς σατανιστής. Ψάξε λίγο σε ξένες πηγές το Thelema (η θρησκεία?) του Κράουλι και πες μου τη γνώμη σου αν δε βαριέσαι
39 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 19:03
Tcixlas
δεν ήταν ακριβώς σατανιστής, περισσότερο αντιδραστικός, και με τον τρόπο που είχε μεγαλώσει απο ότι θυμάμαι και την όλη πίεση έκανε ένα ξέσπασμα μετά απέναντι στην ελευθερία, μια ελευθερία που ας πούμε ο σατανισμός την προσφέρει και γι αυτό συνδέθηκε και προς τα εκεί... τώρα δεν έχω το χρόνο να το κάνω σήμερα, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω γιατί σε λίγο την κάνω για βόλτα, αλλά απο ότι θυμάμαι σου ξαναλέω, ότι ο τύπος προμόταρε ας πούμε και το βιασμό σαν ελευθερία του να κάνεις ότι θέλεις, και άλλα πολλά, και γι αυτό εφτασε να λατρεύεται ο ίδιος απο σατανιστές... αυτό μου είχε κάτσει πολύ στραβά ας πούμε, πέρα απο το ότι όταν άρχισε να πέφτει τα κανε πλακάκια με τους ναζί και το παιζε διπλό ταμπλό και προσπαθούσε να κάνει τον χιτλερ σατανιστή ΧΑΧΑΧΑ βασικά να τον συνδέσει με το σατανισμό... θα διαβάσω αυτό που λές και θα κοιτάξω να αποφύγω ελληνικές πηγές γιατί είναι όντως προκατειλημμένες.... αν ΄χεις κάτι ντρόπαρε το εδώ είναι πιο εύκολο να το διαβάσεις απλά απο το να το ψάξεις βρισκεις πιο εύκολα χρόνο σε μια στιγμή ας πούμε
40 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 19:10
Santouryuu
Μονο manson family... Ολοι οι αλλοι ειναι γατακια μπροστα του
41 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 20:35
Pagliacci
Επίσης fucked up και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Και fucked up
42 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 03 Ιουλ 2016, 22:00
Santouryuu
Παντως δεν με ελκυουν ολοι αυτοι... Απλα η γκομενα μου ασχολειται... Manson, Bundy, Dahmer, και εναν γερμανο που τον ξεχναω τωρα.Θελει να αρχισει και αλληλογραφια με εναν που ειναι σε ψυχιατρικη κλινικη
43 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Δευ 04 Ιουλ 2016, 00:36
Tcixlas
γι αυτό είναι μαζί σου? :p πλάκα κάνω χαχαχαχαχα τώρα σοβαρά? θέλει τέτοιες συζητήσεις?
44 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Δευ 04 Ιουλ 2016, 01:00
Santouryuu
Δεν πολυασχολουμαι, την αφηνω να βλεπει αυτες τις μαλακιες οσο παιζω σκακι xD
45 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Δευ 04 Ιουλ 2016, 01:23
Tcixlas
και δε φοβάσαι μην την πιάσει κανα μουρλό τη νύχτα και σε σφάξει? χαχαχα
46 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Δευ 04 Ιουλ 2016, 01:30
Santouryuu
Μπα, ειναι τοσο ανικανη που και να ηθελε να με μαχαιρωσει, θα σκονταφτε και θα αυτοτραυματιζοταν
47 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Δευ 04 Ιουλ 2016, 01:30
Deathracer2009
Santouryuu έγραψε:Μπα, ειναι τοσο ανικανη που και να ηθελε να με μαχαιρωσει, θα σκονταφτε και θα αυτοτραυματιζοταν
Της το εχεις πει;
48 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Δευ 04 Ιουλ 2016, 01:31
Tcixlas
σιγά μη της το πει.... μαλάκας έιναι να τον κυνηγάει μετά με βλέμμα μανσον? χαχαχα
49 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 10 Ιουλ 2016, 13:54
Hawkins
εχετε ακουσει για αυτο που συζητανε τον τελευταιο καιρο για το mandela effect? ποια ειναι η γνωμη σας
50 Απ: Οι πύλες του ανεξήγητου Κυρ 10 Ιουλ 2016, 18:03
Tcixlas
δε μου λέει κάτι για ριχτε λιγο φως πριν το ψαξω και δω τι ειναι χαχαχ μπορεί απλά να μη το εχω ακουσει ετσι
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης