Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 31]

uchiha1991

uchiha1991

φωτογραφια πως βαζουμε σε ενα ποστ?(4 χρονια στο φορουμ ακομη δεν εμαθα)

Aldark

Aldark

[ img ]το λινκ σου[/img]

(το πρωτο img χωρις κενα ή απλά πάτα το κουμπί με το συν εδω στον έντιτορ με τη φωτό :p )

Tcixlas

Tcixlas

καλημέρες στη σπαμμοπαρέα

Aldark

Aldark

καλημέρα ω βασιλια τσίχλιε

Tcixlas

Tcixlas

περίμενα να σε προφτάσω πριν τα 9 αλλά μου βγήκε λίγο ζορικη η ζωή σε αυτο το εξάμηνο χαχαχα και τα 10 καλα είναι

Aldark

Aldark

μπα , κάθε τόσο μειώνεται και μια εκατοντάδα , ήμασταν στις 6 πριν λίγο καιρό , έπεσε 5 κ.ο.κ. και τώρα είμαστε στο 200...!!

Tcixlas

Tcixlas

ναι απλά υπολογιζα πριν το 9 χαχαχα

Aldark

Aldark

ε το 9 το καβατζώνω , αλλά πριν το 10 έρχεσαι εδώ που είμαι

αν και θα είμαι αντιπολίτευση , θα σου κάνω σπαμ τσάλλεντζ για να σε περνάω ;ρ

Tcixlas

Tcixlas

καλά δεν νομίζω αλλά εντάξει τσαλεντζ αξεπτιντ

Aldark

Aldark

καλά αφού δε θες θα βρω άλλους...

Tcixlas

Tcixlas

οχι δεν καταλαβες θέλω δεν παιζει να με περνάς απαξ και πάρω διαφορά :p

Aldark

Aldark

άσε τάκη , άσε , κάθε μέρα θα χουμε νέο τοπ πόστερ ;))

Tcixlas

Tcixlas

δεν γινεται είμαι ο τοπ εβερ.... το ρεκορ μου δεν σπαει μαν

Aldark

Aldark

πού είσαι ο τοπ έβερ και που το ρεκόρ σου δε σπάει;
Ακόμα εγώ έχω το ρεκόρ σφεταιριστή

Tcixlas

Tcixlas

τοπ ποστερ παει στη μερα και έχω το ρεκορ των 266 ποστ σε μια μέρα και την προηγούμενη 212 αν θυμάμαι καλα.... αυτό δεν το φτάνετε με τίποτα

Aldark

Aldark

είσαι στο φόρουμ από 9/4/2015 , ποιος σου πε ότι δεν έχει ξανακάνει κάποιος 266 ποστ σε μία ημέρα;

Tcixlas

Tcixlas

μου ειχαν πει οτι το ανωτερο ήταν 118 σε μια μερα
το έσπασα σχετικα νωρις και για να κάνω το 266 χωρίς να παραβαίνω βασικους κανόνες και με όλα τα κατς που είχατε τοτε είχα πεθάνει και δεν άφησα το φόρουμ σχεδόν καθόλου ένα 24ωρο χαχαχαχα οποτε ναι μπορώ να πω με περηφάνια το ρεκορ μου

Aldark

Aldark

ποιος στο είπε αυτό;
δε νομίζω ότι υπάρχει κάπου καταγεγραμμένο το πόσα ποστ έκαναν κάθε μέρα ζωής του φόρουμ τα εκάστοτε μέλη...

Tcixlas

Tcixlas

μου το είχε πει ο σα΄ντο ότι ενας μια φορά είχε κανει 118 σε μια μέρα και ήταν το ρεκορ.... το έσπασα με χαρα γύρω στις 5 φορές... τεσπά και πάλι βαλτα κάτω... δεν έχουν γίνει 266 ποστ σε μια μέρα χωρίς νταμπλ ποστ κλπ χωρίς μαλακιες με απλο αγνο σχετικά σπαμ μιας και δεν ήταν απλα μονολεκτικά ποστ ή με φατσες.... απαντούσα.... απλά είχα κι άλλο σπαμμερα να σιγονταρει ποστάροντας... δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να καηκε 24 ώρες σε αυτο το φορουμ και να είχε και άλλο σπαμμερα να σιγοντάρει

Aldark

Aldark

ποτέ μη λες ποτέ , όπως σου χω πει υπήρχαν διάφοροι σπαμμεράδες ανά τον καιρό , αλλά όλοι σχεδόν μετά από ένα σημείο ανέλαβαν θέση και δε σπάμμαραν , ενώ στο τέλος την έκαναν.
Ομολογώ ότι το φαινόμενό σου είναι σπανιότατο και λογικά το 266 είναι ρεκόρ...Αυτό που λέει ο Σάντο δεν ξέρω που το βρήκε , και μπορεί να μην είναι και accurate μιας και δεν ήταν και μέλος εξ αρχής...nevermind ;) 
Ας μην ξεχνάμε και το προηγούμενο φόρουμ έτσι κι αλλιώς ;ρ

Tcixlas

Tcixlas

και παλί δεν σπάει ούτε καν απο μένα αυτό και όπως βλέπεται έχω κάνει αρκετά κόλπα εδώ μέσα εχω βγάλει όλη τη φιλοσοφία μου για το σπαμ

Aldark

Aldark

χαχαχα

λοιπόν τσεκ παιχνιδάκι

Tcixlas

Tcixlas

οοοοο γ8 γιατί θέλω να μπω για μπάνιο να φύγω για δουλειές κα ισχολή αλλά θα ρίξω μια ματια πρώτα

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
θαν τσεκαρες το τουρναμεντ; whistle

Aldark

Aldark

απ'ότι μου πε κάτι είδε , αλλά δεν είχε χρόνο χθες
Πρέπει να κάνουμε λίγες αλλαγές φορ σουρ βεβαίως

btw , γύρισες ρε;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης