ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!!! :buhu:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
201 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 15:23
Deathracer2009
202 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 17:02
Tcixlas
θα το δώ απόψε με τον αλ παρέα ρε... χτες είχα εργασία να παραδώσω.... αλ να πούμε κατα τις 8 κολ στο σκαιπ?
203 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 17:59
Shikkoku
204 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 18:01
Tcixlas
που είσαι εσύ ρ χαμένο κορμι?
205 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 18:10
Shikkoku
Ε, λίγο το διάβασμα, λίγο οι φίλοι, λίγο οι γκόμενες (ναι, έκανα μαλακίες)..
Είπα να περάσω νασπαμμάρω πω ένα γεια~
Είπα να περάσω να
206 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 18:36
Tcixlas
ώπα και γκομενάκια ανώμαλε?
207 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 18:41
Shikkoku
Εεε... δ-δεν είναι αυτό που νομίζεις....
208 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 19:52
Aldark
χαχαχα νίκος αφασία φορέβερ , με ποια με απατάς πάλι;;;
τσιχλ ναι 8 και κάτι θα τα πούμε σκάυπ για να προσθέσουμε κάποια πραγματάκια και να μου πεις/σου πω πως το βλέπεις/βλέπω
τσιχλ ναι 8 και κάτι θα τα πούμε σκάυπ για να προσθέσουμε κάποια πραγματάκια και να μου πεις/σου πω πως το βλέπεις/βλέπω
209 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 19:54
Shikkoku
Νομίζω ότι έχω και sidechick, δεν έχω πολυκαταλάβει, είχα πιει..
Δεν ξέρω πώς να την καταργήσω όμως:ρ
Δεν ξέρω πώς να την καταργήσω όμως:ρ
210 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 20:21
Tcixlas
πινεις και γαμας? ουστ νερντουλο φύγε απο το σαιτ μας... εμείς είμαστε ορκισμενοι παρθενοι
211 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 21:09
Shikkoku
Καλώ τον Αλ, τον άρχοντα της πίτας
212 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 21:30
Tcixlas
καλω τον τσιχλα τον άρχοντα της πιτσας
213 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 21:43
Aldark
ΔΙΑΒΑΣΑ Π ΑΝΤΙ ΓΙΑ Τ , ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΗΡΘΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕNicolas26K έγραψε:Καλώ τον Αλ, τον άρχοντα της πίτας
/καψ ον ον πέρποζ μπιτς
214 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 21:52
Tcixlas
ριξε γουορν στον εαυτο σου σε προστάζω
215 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 22:13
Scarlet D.
ενεργοποιω την καρτα παγιδα μου: Το σκοτεινω warn. Οπου οτι warn παρει ο al αυτον τον γυρω το αποκρουει και παει σε σενα
216 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 22:47
Shikkoku
Ενεργοποιώ την κάρτα-παγίδα "Η Τρύπα της Τσίχλας". Για κάθε warn που ρίχνει ο αντίπαλος, του επιστρέφονται 25 posts καθαρού spam.
217 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 22:50
Tcixlas
σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ
218 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 23:39
Johnyman
Tcixlas έγραψε:μου το είχε πει ο σα΄ντο ότι ενας μια φορά είχε κανει 118 σε μια μέρα και ήταν το ρεκορ.... το έσπασα με χαρα γύρω στις 5 φορές... τεσπά και πάλι βαλτα κάτω... δεν έχουν γίνει 266 ποστ σε μια μέρα χωρίς νταμπλ ποστ κλπ χωρίς μαλακιες με απλο αγνο σχετικά σπαμ μιας και δεν ήταν απλα μονολεκτικά ποστ ή με φατσες.... απαντούσα.... απλά είχα κι άλλο σπαμμερα να σιγονταρει ποστάροντας... δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να καηκε 24 ώρες σε αυτο το φορουμ και να είχε και άλλο σπαμμερα να σιγοντάρει
Tcixlas έγραψε:σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ
219 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Νοε 2015, 23:53
Tcixlas
όταν θέλω να αποδείξω ποιντ είμαι σοβαρός you should know
220 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Νοε 2015, 00:52
Σκληρός Καριόλης
αυριο θα ποσταρω το game γτ δεν εχω net
admiral edit: Γκριικ πλιζ
admiral edit: Γκριικ πλιζ
221 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Νοε 2015, 01:08
Tcixlas
νικαω ηηδηηηηηηηη
222 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Νοε 2015, 15:51
Scarlet D.
ομορφα πραγματα
223 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Νοε 2015, 16:26
Aldark
:xD: , tcixlas exposed :teme:Johnyman έγραψε:Tcixlas έγραψε:μου το είχε πει ο σα΄ντο ότι ενας μια φορά είχε κανει 118 σε μια μέρα και ήταν το ρεκορ.... το έσπασα με χαρα γύρω στις 5 φορές... τεσπά και πάλι βαλτα κάτω... δεν έχουν γίνει 266 ποστ σε μια μέρα χωρίς νταμπλ ποστ κλπ χωρίς μαλακιες με απλο αγνο σχετικά σπαμ μιας και δεν ήταν απλα μονολεκτικά ποστ ή με φατσες.... απαντούσα.... απλά είχα κι άλλο σπαμμερα να σιγονταρει ποστάροντας... δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να καηκε 24 ώρες σε αυτο το φορουμ και να είχε και άλλο σπαμμερα να σιγοντάρειTcixlas έγραψε:σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ
πω θέλω να κάνω διαφήμιση το τούρναμεντ στο φβ αλλά βαριέμαι , αν δε βαριέται ας γράψει κάποιος κάτι στους άνιμε φανς
224 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Νοε 2015, 18:02
Tcixlas
ΔΕΝ ΣΠΑΩ ΡΕΚΟΡ ΤΩΡΑ τώρα απλά με καλεσαν να σπαμμάρω λογω ενεργοποίησης κάρτας παγίδας
225 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Νοε 2015, 18:02
Deathracer2009
...............
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης