θα το ξεκινήσω αύριο.... να σου πω για τετάρτη τελικά εγώ μπορώ και νωρίς αν σας βολέψει καλύτερα εσάς να μην σας ξεβολεύω...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 17 ... 29, 30, 31
751 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Ιαν 2016, 21:47
Tcixlas
752 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 00:49
Aldark
damn , καλά τώρα είμαι από ποτό , θα τα πούμε αύριο
753 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 01:21
Johnyman
τα χείλια σου μυρίζουν αλκοόλ?
754 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 01:24
Tcixlas
΄και τα χελια σου
755 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 01:49
Aldark
βάλε μάχες ρε
756 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 06:15
Patty D.Luffy
τικι τακα τικι τακ???
757 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 11:30
Aldark
τακά τίκα τάκα τακ
758 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 14:43
Deathracer2009
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑΕΙ BATTLES.......
759 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 16:10
Aldark
Αν δεν το σκάσει ο Θανάσης μέχρι να γυρίσω ανοίγω εγώ
760 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 18:44
Deathracer2009
Το φλωρουμ σημερα ειναι πιο ψοφιο και απο ζομπι...
761 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 18:59
Scarlet D.
κατσε να γυρισω Χανια που θα χω το καλο το pc και θα σου πω εγω
θα γινει του Αγιου Σπαμμερ
θα γινει του Αγιου Σπαμμερ
762 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 19:05
Deathracer2009
γιατι τωρα σε τι πιτσι δουλευεις;
763 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 19:38
Tcixlas
εγώ παιδες για λόγους υγείας τις τελευταίες μέρες είμαι σχετικά απών
764 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 20:22
Deathracer2009
Να μπω στο account στο challonge ωστε να φαω spoiler για τα ζευγαρια;
765 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 20:57
Tcixlas
μπες αλλά κρίμα είναι :p επίσης σιγά το σποιλ
766 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 21:27
Deathracer2009
Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι κανουν εγγραφη νεα μελη αλλα κανενας δεν συμμετεχει στις εποικοδομητικες και δημοκρατικες συζητησεις μας; Η εχει καυλες ο χοκινς και δημιουργει στρατο απο φεικ προφιλ;
767 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 22:44
The Red-Haired
έχω κι εγώ την ίδια απορία .. αν και κάτι άλλαξε τα τελευταία δευτερόλεπτα!
768 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 23:12
Scarlet D.
βασικα με μια τυχαια μαντεψια μπορω να πω οτι βαζουν λαθος e-mail χωρις να το καταλαβουν και δεν ερχεται το μυνημα για activation, η το μυνημα για activation τους ερχεται στα ανεπιθυμητα. Το ιδιο εγινε και με το καινουργιο παιδι και μου εστειλε μυνημα.
769 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 23:17
The Red-Haired
Αν ισχύει κάτι τέτοιο βάλε ένα μήνυμα **** ΠΡΟΣΟΧΗ ***** μπλα μπλα μπλα που να καθοδηγεί το νέο μέλος ...
770 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 23:18
Scarlet D.
σαν πως θα το βλεπουν? XD... θα δω τι μπορω να κανω και με αυτο οταν γυρισω στα Χανια
771 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 23:30
Aldark
Ισχύει κι αυτό για κάποιους , αλλά τα μέλη που κάνουν εγγραφή και φαίνονται κάτω κάτω ως "νέα" είναι activated και δεν μπαίνουν ποτέ , βέβαια υπάρχει ένα τούρμο τυπάδων που δεν έχουν κάνει κονφέρμ...Crimson Viper έγραψε:βασικα με μια τυχαια μαντεψια μπορω να πω οτι βαζουν λαθος e-mail χωρις να το καταλαβουν και δεν ερχεται το μυνημα για activation, η το μυνημα για activation τους ερχεται στα ανεπιθυμητα. Το ιδιο εγινε και με το καινουργιο παιδι και μου εστειλε μυνημα.
772 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Ιαν 2016, 23:59
Tcixlas
δήμο δοκίμασε αν γίνεται να βάλουμε βοηθητικο μέιλ που να κάνει μια προχειρη εξηγηση του πως λειτουργεί το φόρουμ κλπ... και επίσης όταν κάνεις εγγραφή να φτιάξεις έναν σκριπτ ξερω γω που να σε οδηγεί κατευθείαν στο μειλ που σου στάλθηκε η κατι τέτοιο...
773 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 06 Ιαν 2016, 00:34
Aldark
E αυτό δε νομίζω ότι γίνεται σε κανένα φόρουμ , πάντα σου λέει πήγαινε στο μέηλ σου και βρες το...Αλλά τι έχει να πει ο Βήπερ;
774 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 06 Ιαν 2016, 01:19
Deathracer2009
Μπερδευτηκα πιο πολυ μου φαινεται πιθανο οτι το mail παει στο spam και δεν το βλεπει το υποψηφιο μελος παρα το πρωτο που λεει ο viber!
Επιπλεον με τοσα σπαμερια που εχει το φλωρουμ λογικο να παει το mail στο spam. Τους προστατευει απο το να πεσουν στην.....spam side!!!
Επιπλεον με τοσα σπαμερια που εχει το φλωρουμ λογικο να παει το mail στο spam. Τους προστατευει απο το να πεσουν στην.....spam side!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 17 ... 29, 30, 31
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης