ρε πάμε να κάνουμε ελιές ρε...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
451 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 15 Δεκ 2015, 22:06
Tcixlas
452 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Δεκ 2015, 13:46
Σκληρός Καριόλης
θανατοοοις
453 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Δεκ 2015, 15:24
Aldark
Αφήνω εδώ μερικές σκέψεις μου , καθώς δεν έχω ένα γενικό δημόσιο βήμα προς το παρόν...(ναι ξέρω δε συνάδει με το σύνηθες κλίμα μας , αλλά είναι οι μέρες και οι καιροί που επιτάσσουν και μία άλλη ματιά :) )
Συνήθως , είμαι της άποψης πως η ανθρωπιά στις ημέρες μας δεν υπάρχει και πως κατά γενική ομολογία όλοι δρούμε οπορτουνιστικά. Έτσι δεν μου κάνει καμία εντύπωση , όταν βλέπω "μαραθώνιους αγάπης" διοργανωμένους απ'τα κραταιά media (με την ευκαιρία των Χριστουγέννων κ.ο.κ.) , ούτε όταν ζάπλουτοι προβεβλημένοι κύριοι/κυρίες μοιράζουν λίγα ψίχουλα στις μάζες για το θεαθήναι. Κάποιες φορές όμως , μερικοί συμπολίτες μας , καταφέρνουν να με ξαφνιάσουν ευχάριστα...Έτσι και σήμερα , εβρισκόμενος -ύστερα από καιρό- στο μετρό της αγαπημένης μου (με τα πολλά βεβαίως πρόσωπα και αντιθέσεις...) Αθήνας , χαροποιήθηκα ιδιαιτέρως όταν μες στη λαίλαπα της ανωνυμίας και της ψυχρότητας , μία κυρία έδωσε ένα καρβελάκι ψωμί/σάντουιτς σε έναν άστεγο νεαρό , που ζητούσε ακριβώς αυτό...Μία μπουκιά , για να ανταπεξέλθει στο κρύο και στην πείνα που επιφυλάσει ο Δεκέμβριος και η ατυχής εποχή στην οποία βρεθήκαμε...Αφήνω λοιπόν ένα χαιρετισμό στην "Κυρία με την Πορτοκαλί Σακούλα" , και διατηρώ ένα αχνό χαμόγελο , έχοντας τη σκέψη και την πεποίθηση ότι ίσως υπάρχει κάποια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας εκεί έξω.
Συνήθως , είμαι της άποψης πως η ανθρωπιά στις ημέρες μας δεν υπάρχει και πως κατά γενική ομολογία όλοι δρούμε οπορτουνιστικά. Έτσι δεν μου κάνει καμία εντύπωση , όταν βλέπω "μαραθώνιους αγάπης" διοργανωμένους απ'τα κραταιά media (με την ευκαιρία των Χριστουγέννων κ.ο.κ.) , ούτε όταν ζάπλουτοι προβεβλημένοι κύριοι/κυρίες μοιράζουν λίγα ψίχουλα στις μάζες για το θεαθήναι. Κάποιες φορές όμως , μερικοί συμπολίτες μας , καταφέρνουν να με ξαφνιάσουν ευχάριστα...Έτσι και σήμερα , εβρισκόμενος -ύστερα από καιρό- στο μετρό της αγαπημένης μου (με τα πολλά βεβαίως πρόσωπα και αντιθέσεις...) Αθήνας , χαροποιήθηκα ιδιαιτέρως όταν μες στη λαίλαπα της ανωνυμίας και της ψυχρότητας , μία κυρία έδωσε ένα καρβελάκι ψωμί/σάντουιτς σε έναν άστεγο νεαρό , που ζητούσε ακριβώς αυτό...Μία μπουκιά , για να ανταπεξέλθει στο κρύο και στην πείνα που επιφυλάσει ο Δεκέμβριος και η ατυχής εποχή στην οποία βρεθήκαμε...Αφήνω λοιπόν ένα χαιρετισμό στην "Κυρία με την Πορτοκαλί Σακούλα" , και διατηρώ ένα αχνό χαμόγελο , έχοντας τη σκέψη και την πεποίθηση ότι ίσως υπάρχει κάποια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας εκεί έξω.
454 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Δεκ 2015, 17:15
Tcixlas
είδα προχτές έναν όπως θα έλεγαν οι ρατσιστές φίλοι μας "μαύρο" έναν νεαρό να δίνει σε γνωστό πρεζάκια που ζητάει χρήματα για τη δόση του με τη δικαιολογία ότι πεινάει, και χωρίς απο ότι κατάλαβα να καταλαβαίνει ελληνικά ειδικά όταν είχε και ακουστικά στα αυτιά... τον σκουντάει και του κάνει νόημα αν πεινάει... ο κύριος του λέει ναι και ο νεαρός βγάζει απο την τσάντα του μια σακουλίτσα με τυρόπιτα υποθέτω αγοραστή λογικά για τον ίδιο ίσως αργότερα και του την δίνει χωρίς σκέψη... εκεί κατάλαβα ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά...
455 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Δεκ 2015, 18:51
Aldark
Αχ...τέτοια παραδείγματα μακάρι να αποτελούσαν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση , αλλά η καχυποψία και η επικέντρωση στο εγώ μας κάνουν απλά να ειμαστε ψυχές η μία δίπλα στην άλλη.
456 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Δεκ 2015, 19:58
Tcixlas
και καμιά φορά που δίνω αν έχω κανα ψιλό σε κανέναν που το χρειάζεται και με κοιτάνε σαν να είμαι κανας κλέφτης ξερω γω του στυλ κοίτα το μαλακα δίνει λεφτά στον πρεζάκια.... και σκέφτομαι κι αν τα κάνει πρέζα...? αλλά μετά απο λίγο δεν με νοιάζει γιατί όπως και να έχει τα χρειαζόταν...
457 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 02:03
Aldark
σος παιδιά , όποιος θαμώνας του σπαμ που δεν μπαίνει στο τουρνουά , μπορεί να πάει εδώ να ψηφίσει:
https://onepiecegr.forumgreek.com/t1195-topic#120439 ;
https://onepiecegr.forumgreek.com/t1195-topic#120439 ;
458 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 08:56
Σκληρός Καριόλης
Η ανθρωπια ειναι ψεμα, καθε πραξη αγαπης γινεται για να ικανοποιησει το εγω
459 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 09:17
Tcixlas
δικαιολογίες ανθρώπων που μεγάλωσαν χωρίς ανθρωπιά θα έλεγα....
460 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 12:42
Σκληρός Καριόλης
δε ξερω τι ειναι λαθος τι σωστο, μεγαλωσα στην αλητεια
461 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 14:19
Tcixlas
εσύ κι ο σταν με το σκυλί...
462 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 14:30
Aldark
δε θα αλλάξω δεν μπορώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
"μου λέει σταν κάτσε καλάαα"
"μου λέει σταν κάτσε καλάαα"
463 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 15:15
Tcixlas
ρε βασιλιάς βάτραχος που σας χρειάζεται...
464 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 20:12
Johnyman
lizard king
465 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 21:33
Aldark
σογκεκινγκ (νο σιμαντε)
466 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 22:03
Tcixlas
burger king
467 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 22:41
Σκληρός Καριόλης
της προαλλες ενας κυριος ζητουσε ελεος και μια κυρια τον δολοφονησε, πολυ καλη κυρια
468 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 17 Δεκ 2015, 22:43
Tcixlas
ήταν άσπλαχνη ή ίσως έγινε καλοκαίρι και δεν ήταν κοντά τα χριστούγεννα...
469 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 18 Δεκ 2015, 04:34
Σκληρός Καριόλης
του εδειξε ελεος, τον απαλλαξε απο τη ζωη
470 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 18 Δεκ 2015, 09:49
Tcixlas
πνεύμα των χριστουγέννων... ααααααααχ
471 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 18 Δεκ 2015, 16:10
Scarlet D.
ποπο ενα ψωφοκρυο αθηνααααα
472 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 18 Δεκ 2015, 16:16
Tcixlas
όντως έχει αρκετό αλλά εγώ δεν κρυώνω.... έχω φυσική ζεστασιά....
473 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 18 Δεκ 2015, 17:02
Aldark
Οι πρώτες 5 μέρες είναι δύσκολες , αλλά με κασκολάκια κλπ θα αράξεις σύντομα <3Crimson Viper έγραψε:ποπο ενα ψωφοκρυο αθηνααααα
Άντε ρε θερμόαιμε τσίχλα που είναι το τουρνουά μας;
474 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 18 Δεκ 2015, 17:09
Tcixlas
δεν το έχω ανεβάσει πορώθηκα με το jessica jones θα το ανεβάσω σε λίγο... επίσης εγώ δεν θέλω κασκολάκια.... χθες βγηκα με κοντομανικο και ζακέτα... φλωροι... άλλο που είχα κάνει μολις μπανιο και σήμερα έχω πάθει λίγο ψύξη... εγώ το αντέχω το κρύο... ο σβέρκος μου μάλλον όχι...
475 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 18 Δεκ 2015, 19:52
Deathracer2009
Χαιρετω την παρεα!! Ειμαι σε καφετερια στο γυθειο αγκαζε με το.....λαπτοπ!!!!
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης