Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 31]

Tcixlas

Tcixlas

ρε πάμε να κάνουμε ελιές ρε...

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
θανατοοοις

Aldark

Aldark

Αφήνω εδώ μερικές σκέψεις μου , καθώς δεν έχω ένα γενικό δημόσιο βήμα προς το παρόν...(ναι ξέρω δε συνάδει με το σύνηθες κλίμα μας , αλλά είναι οι μέρες και οι καιροί που επιτάσσουν και μία άλλη ματιά :) )

Συνήθως , είμαι της άποψης πως η ανθρωπιά στις ημέρες μας δεν υπάρχει και πως κατά γενική ομολογία όλοι δρούμε οπορτουνιστικά. Έτσι δεν μου κάνει καμία εντύπωση , όταν βλέπω "μαραθώνιους αγάπης" διοργανωμένους απ'τα κραταιά media (με την ευκαιρία των Χριστουγέννων κ.ο.κ.) , ούτε όταν ζάπλουτοι προβεβλημένοι κύριοι/κυρίες μοιράζουν λίγα ψίχουλα στις μάζες για το θεαθήναι. Κάποιες φορές όμως , μερικοί συμπολίτες μας , καταφέρνουν να με ξαφνιάσουν ευχάριστα...Έτσι και σήμερα , εβρισκόμενος -ύστερα από καιρό- στο μετρό της αγαπημένης μου (με τα πολλά βεβαίως πρόσωπα και αντιθέσεις...) Αθήνας , χαροποιήθηκα ιδιαιτέρως όταν μες στη λαίλαπα της ανωνυμίας και της ψυχρότητας , μία κυρία έδωσε ένα καρβελάκι ψωμί/σάντουιτς σε έναν άστεγο νεαρό , που ζητούσε ακριβώς αυτό...Μία μπουκιά , για να ανταπεξέλθει στο κρύο και στην πείνα που επιφυλάσει ο Δεκέμβριος και η ατυχής εποχή στην οποία βρεθήκαμε...Αφήνω λοιπόν ένα χαιρετισμό στην "Κυρία με την Πορτοκαλί Σακούλα" , και διατηρώ ένα αχνό χαμόγελο , έχοντας τη σκέψη και την πεποίθηση ότι ίσως υπάρχει κάποια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας εκεί έξω.

Tcixlas

Tcixlas

είδα προχτές έναν όπως θα έλεγαν οι ρατσιστές φίλοι μας "μαύρο" έναν νεαρό να δίνει σε γνωστό πρεζάκια που ζητάει χρήματα για τη δόση του με τη δικαιολογία ότι πεινάει, και χωρίς απο ότι κατάλαβα να καταλαβαίνει ελληνικά ειδικά όταν είχε και ακουστικά στα αυτιά... τον σκουντάει και του κάνει νόημα αν πεινάει... ο κύριος του λέει ναι και ο νεαρός βγάζει απο την τσάντα του μια σακουλίτσα με τυρόπιτα υποθέτω αγοραστή λογικά για τον ίδιο ίσως αργότερα και του την δίνει χωρίς σκέψη... εκεί κατάλαβα ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά...

Aldark

Aldark

Αχ...τέτοια παραδείγματα μακάρι να αποτελούσαν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση , αλλά η καχυποψία και η επικέντρωση στο εγώ μας κάνουν απλά να ειμαστε ψυχές η μία δίπλα στην άλλη.

Tcixlas

Tcixlas

και καμιά φορά που δίνω αν έχω κανα ψιλό σε κανέναν που το χρειάζεται και με κοιτάνε σαν να είμαι κανας κλέφτης ξερω γω του στυλ κοίτα το μαλακα δίνει λεφτά στον πρεζάκια.... και σκέφτομαι κι αν τα κάνει πρέζα...? αλλά μετά απο λίγο δεν με νοιάζει γιατί όπως και να έχει τα χρειαζόταν...

Aldark

Aldark

σος παιδιά , όποιος θαμώνας του σπαμ που δεν μπαίνει στο τουρνουά , μπορεί να πάει εδώ να ψηφίσει:
https://onepiecegr.forumgreek.com/t1195-topic#120439 ;

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Η ανθρωπια ειναι ψεμα, καθε πραξη αγαπης γινεται για να ικανοποιησει το εγω

Tcixlas

Tcixlas

δικαιολογίες ανθρώπων που μεγάλωσαν χωρίς ανθρωπιά θα έλεγα....

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
δε ξερω τι ειναι λαθος τι σωστο, μεγαλωσα στην αλητεια

Tcixlas

Tcixlas

εσύ κι ο σταν με το σκυλί...

Aldark

Aldark

δε θα αλλάξω δεν μπορώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

"μου λέει σταν κάτσε καλάαα"

Tcixlas

Tcixlas

ρε βασιλιάς βάτραχος που σας χρειάζεται...

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
lizard king

Aldark

Aldark

σογκεκινγκ (νο σιμαντε)

Tcixlas

Tcixlas

burger king

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
της προαλλες ενας κυριος ζητουσε ελεος και μια κυρια τον δολοφονησε, πολυ καλη κυρια

Tcixlas

Tcixlas

ήταν άσπλαχνη ή ίσως έγινε καλοκαίρι και δεν ήταν κοντά τα χριστούγεννα...

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
του εδειξε ελεος, τον απαλλαξε απο τη ζωη

Tcixlas

Tcixlas

πνεύμα των χριστουγέννων... ααααααααχ

Scarlet D.

Scarlet D.

ποπο ενα ψωφοκρυο αθηνααααα

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

όντως έχει αρκετό αλλά εγώ δεν κρυώνω.... έχω φυσική ζεστασιά....

Aldark

Aldark

Crimson Viper έγραψε:ποπο ενα ψωφοκρυο αθηνααααα
Οι πρώτες 5 μέρες είναι δύσκολες , αλλά με κασκολάκια κλπ θα αράξεις σύντομα <3
Άντε ρε θερμόαιμε τσίχλα που είναι το τουρνουά μας;

Tcixlas

Tcixlas

δεν το έχω ανεβάσει πορώθηκα με το jessica jones θα το ανεβάσω σε λίγο... επίσης εγώ δεν θέλω κασκολάκια.... χθες βγηκα με κοντομανικο και ζακέτα... φλωροι... άλλο που είχα κάνει μολις μπανιο και σήμερα έχω πάθει λίγο ψύξη... εγώ το αντέχω το κρύο... ο σβέρκος μου μάλλον όχι...

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Χαιρετω την παρεα!! Ειμαι σε καφετερια στο γυθειο αγκαζε με το.....λαπτοπ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης