καθόλου όμορφα εχω εργσία εδαφομηχανικη΄και λόγω απουσιών με το ποδι δεν έχω ιδεά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
101 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Νοε 2015, 10:22
Tcixlas
102 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Νοε 2015, 11:17
Aldark
κι εγώ έχω εργαστήριο και πρόοδο γραμμική άλγεβρα...και βαριέμαι
103 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Νοε 2015, 13:19
uchiha1991
κοιτουσα ποιοι εχουν συνδεθει στο φορουμ τις τελευταιες 24 ωρες..
3 project members, 3 admiral ,μια fleet admiral ενα μελος του μηνα, και 4 απλα μελη..
δωστε και σε μας τους απλους κανα τιτλο..με το παραπονο μειναμε..
3 project members, 3 admiral ,μια fleet admiral ενα μελος του μηνα, και 4 απλα μελη..
δωστε και σε μας τους απλους κανα τιτλο..με το παραπονο μειναμε..
104 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Νοε 2015, 14:20
Aldark
θα γίνει το φόρουμ ουράνιο τόξο ρε :p
Το γκρουπ για τα πρότζεκτ μέμπερς φτιάχτηκε από τον Viper , εγώ θα προτιμούσα να μην ξεχωρίζουν αν και απλά είναι πιο "bold" το name τους...
Μη νιώθετε μειονεκτικά , αν όμως όντως κάποιοι νιώθετε φέρνω καθεστός Johnyman και γινόμαστε όλοι ίσοι χωρίς χρώμα.
Επίσης , σύντομα θα ξεκινήσει δυνατό πρόμο στο web , οπότε ευελπιστώ να ρθουν κι άλλα "απλά" (που δεν είναι απλά! Εσείς είστε το φόρουμ , όλοι είμαστε ΑΠΛΑ μέλη!!! Το φόρουμ είναι από εμάς για εμάς ;) ) μέλη και να μη νιώθετε μοναξιά..
Το γκρουπ για τα πρότζεκτ μέμπερς φτιάχτηκε από τον Viper , εγώ θα προτιμούσα να μην ξεχωρίζουν αν και απλά είναι πιο "bold" το name τους...
Μη νιώθετε μειονεκτικά , αν όμως όντως κάποιοι νιώθετε φέρνω καθεστός Johnyman και γινόμαστε όλοι ίσοι χωρίς χρώμα.
Επίσης , σύντομα θα ξεκινήσει δυνατό πρόμο στο web , οπότε ευελπιστώ να ρθουν κι άλλα "απλά" (που δεν είναι απλά! Εσείς είστε το φόρουμ , όλοι είμαστε ΑΠΛΑ μέλη!!! Το φόρουμ είναι από εμάς για εμάς ;) ) μέλη και να μη νιώθετε μοναξιά..
105 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Νοε 2015, 17:06
Tcixlas
ηρεμα τσε των φορα...πηρες πολύ φορα.... ο gomu σας είναι πισω
106 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Νοε 2015, 21:01
Aldark
τι τσε των φόρουμ ανίδεε;
107 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Νοε 2015, 21:45
Tcixlas
είπα των φορα.... επίσης το να λες εμένα ανίδεο εσύ κομμούνι είναι κάπως γελοίο...
108 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Νοε 2015, 22:33
Aldark
δε θα κάνω συζήτηση και με τέτοιους όρους γιατί θα βάλω μπαν και στους δυο μας. Από κοντά αυτή η συζήτηση. Και να πεις ότι διαφωνούμε να πω πάει στο διάολο ;ρ
nevermind , i don't wann hear(read) about this ever again
nevermind , i don't wann hear(read) about this ever again
109 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Νοε 2015, 22:41
Shikkoku
Κουνινι που έλεγε και μια ψυχή επί καθεστώτος λογοκρισίας
110 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Νοε 2015, 22:56
Aldark
επανέρχομαι στο καθεστός αυτό μου φαίνεται :mueh:
111 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 19 Νοε 2015, 02:20
Tcixlas
θα φας ιντερνετική jedi κλωτσιά σαν το μπατσο απο τον αγρότη
112 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 19 Νοε 2015, 02:36
Aldark
τελικά είσαι υπέρ του αγρότη ή όχι;;; αντιφάσκεις πιο πολύ απ'ότι εγώ με το φάητ κλαμπ
113 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 19 Νοε 2015, 02:51
Tcixlas
λες να είμαι υπερ του μπατσου... το οτι δεν ειμαι φασίστας δεν σημαίνει οτι ειμαι κουμμουνι μην τα ενώνεις
114 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 19 Νοε 2015, 13:54
Aldark
απ'ότι κατάλαβα ούτε κεντρώος φιλελέυθερος είσαι :haha:
115 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 19 Νοε 2015, 14:30
Tcixlas
η αλήθεια είναι οτι μονο φιλελέ δεν με λες
116 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 19 Νοε 2015, 16:00
Scarlet D.
ρε μ@λ@κ3ς παρατηστε τα ολα τα πολιτικα και παμε να γινουμε πειρατες!!!
117 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 19 Νοε 2015, 17:34
Tcixlas
ε΄γω θα γίνω π*****τρίχης γιατί κανονικό μούσι ακόμα δεν...
118 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 19 Νοε 2015, 18:36
Aldark
!!!!!11 μέσα , εγώ μαυρογένης , εσύ καφεγένης και ο τσίχλας...μηδενγένης!Crimson Viper έγραψε:ρε μ@λ@κ3ς παρατηστε τα ολα τα πολιτικα και παμε να γινουμε πειρατες!!!
119 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 19 Νοε 2015, 19:12
Tcixlas
αρχιδογένης
120 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 19 Νοε 2015, 19:21
Scarlet D.
εγω ειμαι ο σκουρβουτοστομαχος
121 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 19 Νοε 2015, 20:23
Tcixlas
εσύ είσαι ο καρμίρης
122 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 20 Νοε 2015, 00:34
Scarlet D.
κι εσυ ο κακομοιρης?
123 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 20 Νοε 2015, 08:57
Σκληρός Καριόλης
εγω ο γαμιας σας
124 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 20 Νοε 2015, 11:08
Tcixlas
καλά φύσα τα παπουτσια του λοχία....
125 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 20 Νοε 2015, 15:13
Scarlet D.
κοιτα παντως που μπλεξαμε...ο johnnyman η μαμα μας και ο Σκληρος ο γαμιας μας
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης