ω ρε! Μην καίγεσαι από το πολύ διάβασμα και το άγχος , take it easy dude :)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 16 ... 31
26 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Νοε 2015, 02:22
Aldark
27 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Νοε 2015, 10:05
Tcixlas
νικόλα μηπως σε επηρεάζει το άγχος των πανελλαδικών? προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ξεσκάς και που και που... αυτό που σου είχα πει είναι να μην κολλήσεις στο σαιτ... το να μπαινεις λιγο να ξεσπας είναι υγιές... περαστικά σου λοιπον
στο θέμα μας γ*** τον οντα
στο θέμα μας γ*** τον οντα
28 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Νοε 2015, 12:25
Deathracer2009
Nikola δεν θέλει και πολύ διάβασμα για αυτό μην αγχώνεσαι. Εγώ έτσι έκανα και έβγαλα 11500 μόρια! Και πέρασα εκεί που ήθελα! :muaha:
29 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Νοε 2015, 12:43
Tcixlas
ναι απλά ο νικόλας θέλει μονο αθήνα και στοχεύει σε υψηλές σχολές χαχαχαχα
30 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Νοε 2015, 16:29
Scarlet D.
ακριβως το αντιθετο ηθελα εγω, οπουδηποτε μακρια απο Αθηνα. Μπηκα χανια βρηκα την ησυχια μου
31 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Νοε 2015, 16:56
Shikkoku
Δεν έχω το παραμικρό άγχος βασικά:3
Εντάξει, κάπου 16500 μόρια πρέπει να θέλω για Αθήνα
Τι έχει γίνει ο Σάντο;
Εντάξει, κάπου 16500 μόρια πρέπει να θέλω για Αθήνα
Τι έχει γίνει ο Σάντο;
32 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Νοε 2015, 17:35
Scarlet D.
εχει εξαφανιστει κανα διμηνο τωρα
33 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Νοε 2015, 18:42
Deathracer2009
Μήπως πήγε φαντάρος; :xD: :xD: :xD:
Γιοχοχοχοχοχοχοχοχοχο
Γιοχοχοχοχοχοχοχοχοχο
34 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Νοε 2015, 20:13
Aldark
Λογικά μας εγκατέλειψε παιδιά , είχε και γιορτή προχθές αλλά δεν είπα χρόνια πολλά ούτε στη Νονά μου , πόσο μάλλον στον Σάντο XD
35 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Νοε 2015, 21:34
Tcixlas
ρε φίλε εντάξει άμα παρεξιγιέται με το παραμικρό τότε δεν φταίει κανένας.....
36 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Νοε 2015, 23:18
Shikkoku
Μήπως πήγε στον Oda;
37 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 00:55
Aldark
δεν ξέρω με τι μπορεί να παρεξηγήθηκε , απλά εξαφανίστηκε και πχ εμένα δε μου απάντησε ποτέ όταν μιλήσαμε οπότε δε θα τον πρίζω τον άνθρωπο έχει και δουλειές
38 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 02:14
Tcixlas
κι εγώ έχω δουλειές αλλά δεν σε σταματάει απο τιποτα αυτό
39 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 05:01
Σκληρός Καριόλης
Σοβια
40 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 10:13
Tcixlas
ισοβια
41 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 12:28
23ReBoRn23
εεεεππππ...τι γινεται εδω ολα καλα;
42 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 12:36
Deathracer2009
Επειδή είστε φαν του όντα ξενέρωσε ο κακομοιρης ο Σαντο και έφυγε.
43 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 12:42
Deathracer2009
Εν ολίγοις εσείς τον διωξατε..... :xD:
(πάρτε και ένα double post στο spam sextion γιατί έτσι) :mueh: :muaha:
(πάρτε και ένα double post στο spam sextion γιατί έτσι) :mueh: :muaha:
44 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 15:13
Aldark
για να μαστε σε ουαν πης φόρουμ δε σημαίνει ότι είμαστε όλοι oda fans?
(βαριέμαι να σου κάνω έντιτ , δείχνω μέρσι γιατί είσαι από κιν)
γεια σου κι εσένα ρημπόρν όλα καλά
(βαριέμαι να σου κάνω έντιτ , δείχνω μέρσι γιατί είσαι από κιν)
γεια σου κι εσένα ρημπόρν όλα καλά
45 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 17:03
Shikkoku
Βασικά είμαστε ο Oda
46 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 17:17
Deathracer2009
Άρα Είμαστε όλοι χοκινς
47 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 17:19
Tcixlas
βασικα εγω δεν ειμαι οντα φαν.... τον ειχα υποτιμήσει αρκετά μετά απο μαι βοήθεια της πάττυ τον εκτίμησα πολύ περισσότερο αλλά και πάλι θεωρώ ότι το εχει γαμήσει λιγάκι αφτερ ταιμσκιπ
48 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 19:14
23ReBoRn23
θα συμφωνησω με τον αλ...το ονε πιεσε ηταν αυτο που με εβαλε στο κοσμο των ανιμε και ο λογος που συνεχιζω...μην ξεχναμε οτι ο οντα για να παραδωσει αυτο το εργο δουλευει με πλ μεγαλη πιεση χρονου και πραγματικα το κανει οσο καλυτερα γινεται δες bleach και naruto που μετα απο καιρο χαλασαν αρκετα...τα τελευταια τσαπ ειδικα μου αρεσουν παρα πολυ
49 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 19:18
Tcixlas
το θέμα είναι οτι για να φτάσουμε σε τσαπ που μας αρέσουν φάγαμε ένα χρονο σάπια τσαπ στην μάπα.....
50 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 11 Νοε 2015, 19:27
23ReBoRn23
καλα λογικο ειναι ο καθενας εχει την δικια του γνωμη και του αρεσουν αλλα πραγματα...εμενα μου αρεσε το τελευταιο αρκ και δεν μ κουρασε αλλα σεβαστη η αποψη σας φυσικα προς θεου...νομιζω ομως θα συμφωνησετε οτι στα τελευταια παει καλα το πραγμα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 16 ... 31
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης