Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Κατι αλλο κουλο που μου ρθε χαρις τον cookie.... Μηπως η bonney ηταν μερος η ειχε τιποτα σχεσεις με τους spade pirates?

IwantCookie

IwantCookie

α ναι κάτι θυμήθικα .....αλλά δεν θυμάμε πως που τι και γιατί..μάλλον μαρινς ε?? στο σαμπαοντι?? τέσπα για αυτό δεν παχαίνει με τόσα που τρώει και παραμένει καυλ*??

μέλος δεν ξέρω μπορεί όμως να γουσταρε τον ασο..και να την έφτησε αυτός γιατί είχε να προστατεύσει τον λουφαρο η κάτι τέτοιο :Ρ

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
IwantCookie έγραψε:α ναι κάτι θυμήθικα .....αλλά δεν θυμάμε πως που τι και γιατί..μάλλον μαρινς ε?? στο σαμπαοντι?? τέσπα για αυτό δεν παχαίνει με τόσα που τρώει και παραμένει καυλ*??

είσαι μέσα gj! σε όλα

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Oσο αναφορα τον kaidou.... Πιθανοτατα ειναι ο μονος κακος yonkou... Πραγμα που το κανει υπερβολικα τουμπανο... Γιατι οι κακοι πρεπει να ναι ποιο τουμπανοι πωε να το κανουμε.... Οποτε βλεπουμε πως ο drake δεν εχει καμμια ελπιδα.... Απο την αλλη βεβαια θα ταν ακυρο ο drake να ψοφισει ετσι απλα... Αναρωτιεμαι τι θελει να πετυχει ο οντα με αυτη τη συναντηση...

IwantCookie

IwantCookie

καταρχάς δεν συναντίθηκε κανείς απλά ο κομπάρσος έλεγε ότι άμα πάθει κάτι ο καιντου θα εκδικηθεί..βέβαια μπορεί πάντα να έλεγε ψέματα

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Αυτο προοικονομει συναντηση kaidou - drake....

Απλα ο οντα το κανε ετσι ωστε να μη δουμε το προσωπο του kaidou απο τωρα.

IwantCookie

IwantCookie

όχι απαραίτητα ...όπως είπα μπορεί ο καιντου να μην έχει καμία σχέση με το νησί....και να έχει όμως μπορεί να τους έχει απλά γραμμένους... :Ρ

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Οπως εχουμε δει οι yonkou εχουν νησια που τους ανηκουν... Λογικα ηξερε ο ντρακε και πηγε σε ενα απο αυτα... Ακομη και να μη νοιαζετε για εκεινον το τυπο σιγουρα θα νοιαζετε για το νησι του.... Σιγουρα καποια στιγμη θα επιστρεψει εκει.

IwantCookie

IwantCookie

ε...εγώ χαίρομαι..θα δουμε μια καλή μάχη :Ρ

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Aυτο με προβληματιζει.... Τοσο δυνατος ειναι ο drake? Δε νομιζω.... Μια χαψια θα τον κανει ο Kaidou..

IwantCookie

IwantCookie

όχι απαραίτητα ρε....απλά ο καιντου αναδείχτηκε πιο νωρίς

didimakia

didimakia

Mπορει να θελει να κανουν συμμαχια ^^

IwantCookie

IwantCookie

δύσκολο :Ρ....

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Οχι ρε..... Ο Kaidou ειναι yonkou... Αυτο αυτοματα τον κανει κοντα στο επιπεδο τον shanks-whitebeard.... Μη ξεχνας οτι ειχε τα κοτσια να την πεσει στον whitebeard και στη συνεχεια αναμετρηθηκε με τον shanks! Μπορω να σου πω με σιγουρια πως ειναι τουμπανος

Για συμμαχια το αποκλειω καθως εχουμε δει πως ο ντρακε ειναι good guy και real justice man..

maxuris

maxuris

Δεν νομιζω να παει για μαχη η δρεηκ γτ θα φαει το κεφαλι του απεναντι στον yonkou ...

IwantCookie

IwantCookie

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είστε τόσο σίγουροι... το φρούτο του για Mythical Zoan το κόβω βασικά...και παίζει να είναι πολύ ουμπερ...

maxuris

maxuris

Σιγα ρε , δεινοσαυρος ειναι τι αλλο να μπορει να κανει ? Εγω για brute strength τον κοβω τον τυπα ...

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Ρε συ ο οντα δε θα δινε τη θεση του yokou σε καποιον νουμπα... Τα ιδια ελεγαν παλια και για τον wihtebeard... Ο Drake οταν ειχε δει τον κιζαρου τα κλασε... Ειναι δυνατον καποιος που δεν μπορει να νικησει τον κιζαρου να μπορει να νικησει ενα yonkou????

IwantCookie

IwantCookie

όχι απαραίτητα ρε....καταρχάς τα ζοαν έχουν 2 μορφές...οπότε μπορεί να εξελήσεται και σε τίποτα άλλο...δηλαδή κανέναν φτερωτό δεινόσαυρο η κάτι που θα μπορούσε να ενεργεί πιο έξυπνα....το θέμα είναι ότι τα μιθικαλ ζοαν θα είναι περιέργα (μυθικά/προιστορικά) ζώα..άρα θα ταίριαζε....ε και δεν νομίζω ένας σουπερνοβα να είναι μπρουτ στρενγκθ

στον γκριμι..δεν λέω ότι θα τον εκμηδενίσει επιτόπου ρε απλά στο μέλλον μπορεί να καταφέρει κάτι...όσο για την αντίδραση του όταν είδε τον κιζάρου είναι απόλυτα λογική καθώς δεν έχει ακόμα την εμπειρία ενός γιονκου η τελοσπάντων κάποιου που έχει μπει στον νεο κόσμο...οπότε λογικό είναι να τα κλάσει άμα δει για πρώτη φορά στη ζωη του έναν αντμιραλ..

maxuris

maxuris

Απο νοβας και ο καλογερος μονο brute strength ειναι αλλα τον drake τον ειδαμε και με σπαθακι οποτε μπορει να παιζει και τπτ με σπαθι ή κατι τετοιο Dunno ... Παντως γιονκου>admirals>.....σουπερνοβας !!!

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Δεν εβλεπε ηια πρωτη φορα στη ζωη του αντμιραλ.... Παλια ητανε στο ναυτικο και γνωριζε την δυναμη λογικα... Για αυτο και τα εκλασε... Ενα yonkou (oποιοσδηποτε απο τους 4) θεωριτικα εχει με λιγη δυσκολια τον κιζαρου.... Και αυτο πρεπει να το γνωριζει ο ντρακε... Για αυτο δε καταλαβαινω τι παει να πετυχει.... Και μαλιστα επιτιθετε στον χειροτερο yonkou... Ο Shanks θα του χαριζε τη ζωη του... Απο τη αλλη δε θα υπηρχε λογος να επιτεθει στον σανξ.

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
IwantCookie έγραψε:

στον γκριμι..δεν λέω ότι θα τον εκμηδενίσει επιτόπου ρε απλά στο μέλλον μπορεί να καταφέρει κάτι...όσο για την αντίδραση του όταν είδε τον κιζάρου είναι απόλυτα λογική καθώς δεν έχει ακόμα την εμπειρία ενός γιονκου η τελοσπάντων κάποιου που έχει μπει στον νεο κόσμο...οπότε λογικό είναι να τα κλάσει άμα δει για πρώτη φορά στη ζωη του έναν αντμιραλ..

Grimmy έγραψε:Δεν εβλεπε ηια πρωτη φορα στη ζωη του αντμιραλ.... Παλια ητανε στο ναυτικο και γνωριζε την δυναμη λογικα... Για αυτο και τα εκλασε... Ενα yonkou (oποιοσδηποτε απο τους 4) θεωριτικα εχει με λιγη δυσκολια τον κιζαρου.... Και αυτο πρεπει να το γνωριζει ο ντρακε... Για αυτο δε καταλαβαινω τι παει να πετυχει.... Και μαλιστα επιτιθετε στον χειροτερο yonkou... Ο Shanks θα του χαριζε τη ζωη του... Απο τη αλλη δε θα υπηρχε λογος να επιτεθει στον σανξ.

αυτό ακριβώς..νομίζω κιόλλας του είχε πει,γνωρίζεις πολύ καλά την δύναμή μου

quenta

quenta

to zoan του δρεηκ δεν ειναι μιθικαλ..ενα ζοαν απλο ειναι ερπετο...απλα ειναι αρχαιο..τα ζοαν εχουν 2 σταδια μεταμορφοσης..1 ειναι το φουλ,δλδ οταν γινεται το κανονικο ζωο(οπως τον εχουμε δει μεχρι τωρα τον ντρεηκ)και μετα ειναι η ενδιαμεση μορφη ανθρωπου-ζωου που δεν εχουμε δει...
ο ντρεηκ εχει φαει το φρουτο του τυρανοσαυρου ρεχ..
τωρα επειδη εγινε αυτο με εκεινο τον τυπο δεν παει να πει οτι θα τον κινηγησει ο καιντου..ο ντρεηκ τα πηρε με τον τυπο γιατι την εβλεπε επειδη ηξερε τον καιντου..γιαυτο τα πηρε..επειδη και καλα ενηργησε ο αλλος λες και ηταν κανα 14τραχρονο που λεει "ρε ξερεις ποιον εχω ξαντελφο εγω?θα σε μαμησει ρε" ..ε γιαυτο τα πηρε νομιζω εγω..
αλλα και να τα παρειο καιντου δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεις καποιον στην θαλασσα..εκτος και αν του εχεις βαλει πομπο..που θα τον βρει τον ντρεηκ ο καιντου για να τον δηρει...το ηξερε αυτο ο ντρεηκ..αν ηταν ετσι οι μαρινς θα βρησκαν ευκολα οποιον πειρατη θελαν..αλλα δεν παει ετσι....
και εξαλου οταν βρεθει ο ντρεηκ αντιμετοπως με τον καιντου το πιο λογικο ειναι να τις παιζαν..ειτε γινοταν αυτο ειτε οχι..
οποτε δεν εχει καμια σημασια..

IwantCookie

IwantCookie

δεν είχα υπόψην μου ότι ο ντρεικ ήταν στο ναυτικό οπότε έιναι λάθος.. :Ρ σορυ... :)

εντιτ: μου πέρασε κάτι άλλο στο μυαλλό...

μπορεέι να ξέρει τις δυνάμεις του καιντου και να έχει πλεονέκτημα λόγω φρούτου η κάτι τέτοιο..(όπως ο λουφυ με τον ενελ)

(δεν νομίζω να είναι λόγω φρούτου γιατί ο καιντου λογικά θα έχει χάκι αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να παίζει)

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
κάτι τέτοιο ακούγεται τουλάχιστον λογικό
στην τελική μπορεί να πάτησε στο νησι καταλάθως,και στη συνέχεια να έμαθε σε ποιόν ανήκει..και μπορεί κάπου εκεί να τα πήρε με την συμπεριφορά του βλάκα εκείνου όπως είπε και ο quenta...

μπορεί επίσης από την αρχή να ήξερε τι έκανε,και να ήταν αποφασισμένος για όλα..να παλέψει και ό,τι γίνει..μπορεί να τα κάνει όλα για εκδίκηση επειδή όσο ήταν στο ναυτικό να είχε πληροφορηθεί για τις απάνθρωπες πράξεις του και να τις είχε βρει λάθος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης