θαλει να αποκτησει και μπρατσα ο ουσοπ λολ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
852 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:45
βατόμουρο
δεν ειπα να γινει μπρατσονι..
853 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:49
????????
ο ουσοπ ο ιδιος το ειπε εδωβατόμουρο έγραψε:δεν ειπα να γινει μπρατσονι..
854 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 16:15
maxuris
Τον ειχε δειξει σε ενα επισοδειο πολυ τουμπανιαρη παντως :P ... Αν και δεν παιζει να γινει ετσι ...
855 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 17:44
βατόμουρο
ναι παιδι μου.bodybuildαρας εννοω..φουσκωτος.πολυ.
μπρατσοναρα με μικρο κεφαλι...you know?
μπρατσοναρα με μικρο κεφαλι...you know?
856 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 17:50
didimakia
Με μικρο κεφαλι. τα ξερεις βλεπω ^^
857 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 17:55
βατόμουρο
και μεγααααλη μυτη στη προκειμενη.
ιου.
ιου.
858 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 18:07
didimakia
Ειναι backup λυση ρε ;)
859 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 18:12
βατόμουρο
δεν ειπα κατι το διαφορετικο... ;Ρ
ο ζορο εμεινε,ε?
ο ζορο εμεινε,ε?
860 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 18:29
petrikios
Αντε επειδη εχω και εγω καιρο να γραψω θα πω την γνωμη μου...καλο το τσαπτερ απαραιτητο οπως ειπε και η Maggie γιατι δειχνει τα Members που θελουν να κανουν power up...δεν ηταν κατι το τρελο απο αυτα που ειχαμε συνηθισει τον τελευταιο καιρο απο τον Oda αλλα εδειχνε την εξελιξη του πληρωματος...πιστευω οτι ο Ζορο ισως να μαθει μερικες τεχνικες απο τον Mihawk....
861 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 20:21
dem
εγω πιστευω οτι ο zoro τοσο βλακας που ειναι δε καταλαβε το message και παει να βρει το Luffy απο τωρα :X
862 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 20:28
being of darkness
καλο chapter αυτο...μαθαμε πως θα δυναμωσουν, θα ηθελα να δω αυτη η weather ball στη weatheria τι δυναμη εχει σαν οπλο που ελεγε ο γερος οτι ειναι καταστροφικη κλπ, ο usopp πρεπει να τρεξει το νησι απειρες φορες για να γινει λεπτος ξανα, ελπιζω με ολα αυτα στο νησι να καλυτερεψει τον εξοπλισμο του, τωρα οσο για το δυναμωμα δεν χρειαζεται να ριξει την γυμναστικη που ριχνει ο ζορο πχ επειδη εχει 3 σπαθια, εκεινος ειναι ranger οχι warrior οποτε για μενα χρειαζεται ταχυτητα πολυ, αν μπορουσε και soru ακομα για να ριχνει πολλα μαζι και γρηγορα και να αποφευγει αλλα και haki χρειαζεται για να ειναι πιο δυνατα τα βληματα, μεγαλη απορια εχω τι power up θα κανει η ρομπιν, το φρουτο της δεν ειναι απο αυτα που ξεπατωνεσαι στην εξασκηση και καλυτερευεις, ο φρανκυ προβλεπεται να κανει τρελο power up στον εαυτο του με τοση τεχνολογια εκει, αλλα θα πρεπει να βρει δερμα γιατι ειναι σαν τερας ετσι
863 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Αυγ 2010, 21:02
quenta
malista..
αντε οραια ειδαμε τους7 απο τους 8..μενει μονο ο ζορο να δειξει και αρα λογικα στο επομενο τσαπτερ θα συνεχισει την ιστορια..ειμαι πολυ περιεργος να δω πως..
αντε οραια ειδαμε τους7 απο τους 8..μενει μονο ο ζορο να δειξει και αρα λογικα στο επομενο τσαπτερ θα συνεχισει την ιστορια..ειμαι πολυ περιεργος να δω πως..
864 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 20 Αυγ 2010, 12:32
petrikios
Οσο για την Ρομπιν που λετε εγω πιστευω θα γινει πιο δυνατη οσο αναφορα σε γνωσεις και μυστικα του κοσμου αφου θα συναντησει τον ιδιο τον Δρακο...ποιος ξερει τι θα την πει... ισως κατι που ουτε καν το φανταζεται....ρε Quenta μονο 2 σειρες με απογοητευεις....
865 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 20 Αυγ 2010, 17:36
didimakia
Ομως επειδη ειναι τοοοοοοοσο (με το συμπαθιο) μπετοβλακας θα κανει 100 χρονια να φτασει xddem έγραψε:εγω πιστευω οτι ο zoro τοσο βλακας που ειναι δε καταλαβε το message και παει να βρει το Luffy απο τωρα :X
866 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 20 Αυγ 2010, 17:48
βατόμουρο
didimakia έγραψε:Ομως επειδη ειναι τοοοοοοοσο (με το συμπαθιο) μπετοβλακας θα κανει 100 χρονια να φτασει xddem έγραψε:εγω πιστευω οτι ο zoro τοσο βλακας που ειναι δε καταλαβε το message και παει να βρει το Luffy απο τωρα :X
i second both of them.
867 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 21 Αυγ 2010, 01:18
zOOOk
εγω το σκεφτομαι πως θα μας δειξει το πρωτο μισο των ποβερ απ μετα το τιμεσκιπ και το τελος των ποβερ απ...
868 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 21 Αυγ 2010, 20:31
quenta
εχω ενα προαισθημα οτι απο τους προτους εχθρους που θα παλεψει ο λουφι θα ειναι ο καιντου.
869 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 21 Αυγ 2010, 20:32
HawkEyes Juracule
μπορει....γιατι ετσι θα αρχισει να βαζει και τους καινουριους χαρακτηρες στο παιχνιδι...
870 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 21 Αυγ 2010, 20:44
being of darkness
οχι ρε σεις δεν παιζει να ερθει και αλλη συνεχομενη ηττα...γιατι δεν προκειται να νικησει
871 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 21 Αυγ 2010, 21:01
HawkEyes Juracule
ε μπορει να ειναι μια mini μαχη ετσι απλα για να μας δειξει τον Kaidou...
872 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 21 Αυγ 2010, 21:17
being of darkness
εχεις δει μεχρι τωρα καμια μινι μαχη ετσι για να δειξει καποιον ? χαζομαρα θα ειναι, ενας καλος τροπος να τον παρουσιασει ειναι να γινει καποιο γεγονος σημαντικο που θα μαθευτει σε ολο τον κοσμο και ετσι να τον δουμε, βεβαια it's up to oda να δουμε πως θα τον παρουσιασει
873 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 21 Αυγ 2010, 21:21
HawkEyes Juracule
ε ναι οκ νταξ υποθεσεις κανουμε...
874 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 21 Αυγ 2010, 21:44
dem
being of darkness έγραψε:οχι ρε σεις δεν παιζει να ερθει και αλλη συνεχομενη ηττα...γιατι δεν προκειται να νικησει
πριν την arabasta που ο Luffy ιταν να αναμετρηθει με τον crocodile (shichibukai) πολλοι τα ιδια θα λεγανε..
o luffy εχει plot armor ρε μιν τον φοβασαι
875 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 21 Αυγ 2010, 22:04
being of darkness
ρε συ εδω κανεις μεγα λαθος, ο crocodile ηταν shichibukai με 80.000.000 bounty, ο kaidou ειναι ενας απο τους 4 yonkou δηλαδη κοντα στο επιπεδο του ασπρογενη, μιλαμε για διαφορα ετων φωτος
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης