Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

????????

Anonymous

Επισκέπτης
θαλει να αποκτησει και μπρατσα ο ουσοπ λολ

βατόμουρο

Law Defender
δεν ειπα να γινει μπρατσονι..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
βατόμουρο έγραψε:δεν ειπα να γινει μπρατσονι..

ο ουσοπ ο ιδιος το ειπε εδω

maxuris

maxuris

Τον ειχε δειξει σε ενα επισοδειο πολυ τουμπανιαρη παντως :P ... Αν και δεν παιζει να γινει ετσι ...

βατόμουρο

Law Defender
ναι παιδι μου.bodybuildαρας εννοω..φουσκωτος.πολυ.

μπρατσοναρα με μικρο κεφαλι...you know?

didimakia

didimakia

Με μικρο κεφαλι. τα ξερεις βλεπω ^^

βατόμουρο

Law Defender
και μεγααααλη μυτη στη προκειμενη.

ιου.

didimakia

didimakia

Ειναι backup λυση ρε ;)

βατόμουρο

Law Defender
δεν ειπα κατι το διαφορετικο... ;Ρ

ο ζορο εμεινε,ε?

petrikios

petrikios

Αντε επειδη εχω και εγω καιρο να γραψω θα πω την γνωμη μου...καλο το τσαπτερ απαραιτητο οπως ειπε και η Maggie γιατι δειχνει τα Members που θελουν να κανουν power up...δεν ηταν κατι το τρελο απο αυτα που ειχαμε συνηθισει τον τελευταιο καιρο απο τον Oda αλλα εδειχνε την εξελιξη του πληρωματος...πιστευω οτι ο Ζορο ισως να μαθει μερικες τεχνικες απο τον Mihawk....

dem

dem

εγω πιστευω οτι ο zoro τοσο βλακας που ειναι δε καταλαβε το message και παει να βρει το Luffy απο τωρα :X

being of darkness

being of darkness

Impel Down
Impel Down
καλο chapter αυτο...μαθαμε πως θα δυναμωσουν, θα ηθελα να δω αυτη η weather ball στη weatheria τι δυναμη εχει σαν οπλο που ελεγε ο γερος οτι ειναι καταστροφικη κλπ, ο usopp πρεπει να τρεξει το νησι απειρες φορες για να γινει λεπτος ξανα, ελπιζω με ολα αυτα στο νησι να καλυτερεψει τον εξοπλισμο του, τωρα οσο για το δυναμωμα δεν χρειαζεται να ριξει την γυμναστικη που ριχνει ο ζορο πχ επειδη εχει 3 σπαθια, εκεινος ειναι ranger οχι warrior οποτε για μενα χρειαζεται ταχυτητα πολυ, αν μπορουσε και soru ακομα για να ριχνει πολλα μαζι και γρηγορα και να αποφευγει αλλα και haki χρειαζεται για να ειναι πιο δυνατα τα βληματα, μεγαλη απορια εχω τι power up θα κανει η ρομπιν, το φρουτο της δεν ειναι απο αυτα που ξεπατωνεσαι στην εξασκηση και καλυτερευεις, ο φρανκυ προβλεπεται να κανει τρελο power up στον εαυτο του με τοση τεχνολογια εκει, αλλα θα πρεπει να βρει δερμα γιατι ειναι σαν τερας ετσι

quenta

quenta

malista..

αντε οραια ειδαμε τους7 απο τους 8..μενει μονο ο ζορο να δειξει και αρα λογικα στο επομενο τσαπτερ θα συνεχισει την ιστορια..ειμαι πολυ περιεργος να δω πως..

petrikios

petrikios

Οσο για την Ρομπιν που λετε εγω πιστευω θα γινει πιο δυνατη οσο αναφορα σε γνωσεις και μυστικα του κοσμου αφου θα συναντησει τον ιδιο τον Δρακο...ποιος ξερει τι θα την πει... ισως κατι που ουτε καν το φανταζεται....ρε Quenta μονο 2 σειρες με απογοητευεις....

didimakia

didimakia

dem έγραψε:εγω πιστευω οτι ο zoro τοσο βλακας που ειναι δε καταλαβε το message και παει να βρει το Luffy απο τωρα :X
Ομως επειδη ειναι τοοοοοοοσο (με το συμπαθιο) μπετοβλακας θα κανει 100 χρονια να φτασει xd

βατόμουρο

Law Defender
didimakia έγραψε:
dem έγραψε:εγω πιστευω οτι ο zoro τοσο βλακας που ειναι δε καταλαβε το message και παει να βρει το Luffy απο τωρα :X
Ομως επειδη ειναι τοοοοοοοσο (με το συμπαθιο) μπετοβλακας θα κανει 100 χρονια να φτασει xd

i second both of them.

zOOOk

zOOOk

εγω το σκεφτομαι πως θα μας δειξει το πρωτο μισο των ποβερ απ μετα το τιμεσκιπ και το τελος των ποβερ απ...

quenta

quenta

εχω ενα προαισθημα οτι απο τους προτους εχθρους που θα παλεψει ο λουφι θα ειναι ο καιντου.

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

μπορει....γιατι ετσι θα αρχισει να βαζει και τους καινουριους χαρακτηρες στο παιχνιδι...

being of darkness

being of darkness

Impel Down
Impel Down
οχι ρε σεις δεν παιζει να ερθει και αλλη συνεχομενη ηττα...γιατι δεν προκειται να νικησει

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ε μπορει να ειναι μια mini μαχη ετσι απλα για να μας δειξει τον Kaidou...

being of darkness

being of darkness

Impel Down
Impel Down
εχεις δει μεχρι τωρα καμια μινι μαχη ετσι για να δειξει καποιον ? χαζομαρα θα ειναι, ενας καλος τροπος να τον παρουσιασει ειναι να γινει καποιο γεγονος σημαντικο που θα μαθευτει σε ολο τον κοσμο και ετσι να τον δουμε, βεβαια it's up to oda να δουμε πως θα τον παρουσιασει

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ε ναι οκ νταξ υποθεσεις κανουμε...

dem

dem

being of darkness έγραψε:οχι ρε σεις δεν παιζει να ερθει και αλλη συνεχομενη ηττα...γιατι δεν προκειται να νικησει

πριν την arabasta που ο Luffy ιταν να αναμετρηθει με τον crocodile (shichibukai) πολλοι τα ιδια θα λεγανε..

o luffy εχει plot armor ρε μιν τον φοβασαι

being of darkness

being of darkness

Impel Down
Impel Down
ρε συ εδω κανεις μεγα λαθος, ο crocodile ηταν shichibukai με 80.000.000 bounty, ο kaidou ειναι ενας απο τους 4 yonkou δηλαδη κοντα στο επιπεδο του ασπρογενη, μιλαμε για διαφορα ετων φωτος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης