Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

401Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 23 Ιουλ 2010, 11:16

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

παρε οραση ο αλλος!που το δες ρε didi?
εμενα και τωρα που το κυκλωσες δεν μ φαινεται να ειναι ο Usopp ή τελοσπαντων καποιος εκει περα....απλ ενα σχεδιο εκαναν μωρεγια την εφημεριδα...

402Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 23 Ιουλ 2010, 11:17

alphaetomega

alphaetomega

χαχαχα βασικα βαζω την εικονα μεχρι να γινει πραγματικοτητα το πιστευω πολυ....

403Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 23 Ιουλ 2010, 12:14

didimakia

didimakia

Ξενερωσα...τελικα ειμαι ο μονος :(

404Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:41

Aldark

Aldark

Lawl , α και εγω θα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 11 σεπτεμβριου να διαβασω τ(α) τσαπτεεεεερ! ellefson you is mean

405Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 23 Ιουλ 2010, 19:30

Go.D.yo

Go.D.yo

Μαγκες..λετε ο Vegapunk να ειναι Revolutionary;; Το διαβασα σε ενα αλλο φορουμ και μου φανηκε πολυ καλη σκεψη.!Αν και τωρα που το σκεφτομαι για ποιο λογο να εκανε τα Pacifista τοτε...αλλα για να γυρισε ο Κουμα και να μιλησε με τον Rayleigh πιστευω πως καποια σχεση θα εχει και ο τρελοεπιστημονας.Μην ξεχναμε πως ηταν και ευεργετης του νησιου στο οποιο αραξε ο Φρανυ...εκανε πολυ σπουδαια πραγματα.!ή εστω ξεκινησε να κανει....

406Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:36

petrikios

petrikios

Χμμμ...καλη σκεψη αυτην για τον Vegapunk....παντως πιστευω οτι ειναι εκει που ειναι παρα την θεληση του πιο πολυ κατι σαν τον πηραν με το ζορι γιατι απο οτι φαινεται αγαπουσε πολυ το νησι του αλλα εφυγε αποτομα....τον κοβω για καλο ανθρωπακο....

407Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 02:02

Aldark

Aldark

Εγω πιστευω(βασικα θελω) να ναι σατανικος αλλα οχι φεηλ σαν κατι αλλους στο Μπλιτς -_-

408Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 02:08

????????

Anonymous

Επισκέπτης
χαχα θα λες για το μαγιουρι :haha: λολ τρελος αλλα δν πιστευω να ειν ετσι ο βενγκαπανκ κατι σε L μ φερνει περισοτερο

409Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 02:10

Aldark

Aldark

οχι μονο τον Μαγιουρι αυτος ειναι πολυ καλυτερος απ'τον αλλον τον γκευ τον Apollo....

410Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 02:11

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ναι οντως ο Vegapunk μπορει να ναι και καλος...μου χει περασει και μενα απ το μυαλο...και να πηγε ξερω γω με την κυβερνηση ειτε απο εκβασμους και τετοια ειτε επειδη θα του διναν χρηματα ξερω γω για να μπορει να κανει πειραματα ανετα....

Apollo sucks-_-

411Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 02:12

????????

Anonymous

Επισκέπτης
χοχο το αρρανκαρ εεε?μπροσπαθω να τν ξεχασω αυτον πλ φεηλ ο τυπος αλλα παλι καταντησαμε να μιλαμε για το απορρυπαντικο

τεσπα ο βενγκαπακ θα ειν σιγουρα καλος και θα τν αναγκαζουν οι μερινε να κανει οτι θελουν γιατι αλλιως θα σκοτωσουν τους παντες στ νησι,ενα παραδειγμα

412Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 13:08

rapbullys

rapbullys

ReBoRn23 έγραψε:χοχο το αρρανκαρ εεε?μπροσπαθω να τν ξεχασω αυτον πλ φεηλ ο τυπος αλλα παλι καταντησαμε να μιλαμε για το απορρυπαντικο

τεσπα ο βενγκαπακ θα ειν σιγουρα καλος και θα τν αναγκαζουν οι μερινε να κανει οτι θελουν γιατι αλλιως θα σκοτωσουν τους παντες στ νησι,ενα παραδειγμα
η μπορεί να τους εκμεταλλεύεται για να κάνει τα πειράματα του γιατί το ότι ειναι ιδιοφυία δεν σημαίνει ότι έχει την άνεση να βρίσκει κάθε είδους εξάρτημα και εργαλείο για τα πειράματα του.

μπορεί επίσης να δουλεύει για τον revolutionary army και να συνεργάζεται με τον kuma και να τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί
Πιο πιθανό το 2ο μου ακούγεται

413Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 13:19

Aldark

Aldark

Mπορει να δουλευει για του Revolutionairies αλλα παραληλα να τους προδωσει και να κανει οτι θελει. :mueh:

414Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 13:26

maggie

maggie

δεν θελω να σας την χαλασω αλλα θα το κανω...ειστε οφφ... drinking ice tea :D

τετοιες συζητησεις καλυτερα να γινονται εδω

415Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 13:36

D.Dragon

θέλω να δω πόσο nosebleed heh θα ναι η Πριγκήπισσα.

416Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:35

drakos

drakos

Εγω λέω τελικά ότι Luffy παντρυτηκε την Boa και γίναν προτοσέλιδο... ΧDD

417Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 15:24

????????

Anonymous

Επισκέπτης
maggie έγραψε:δεν θελω να σας την χαλασω αλλα θα το κανω...ειστε οφφ... drinking ice tea :D

τετοιες συζητησεις καλυτερα να γινονται εδω
αλλα το κανεις...τεσπα ο βενγκαπανγκ θα ειν ουμπερ χαρακτηρας ο οποιος θα ειν πανεξυπνος αλλα θα φαινεται φεηλ εμφανισιακα

418Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 24 Ιουλ 2010, 15:46

Aldark

Aldark

το κλασσικο του οντα. :muaha:

419Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 26 Ιουλ 2010, 00:29

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
^όχι τους κλασσικούς άσχημους χοντρούς..θα έχει μια αδιάφορη εμφάνιση,αλλά ειλικρινά εύχομαι να μην είναι σκατόφατσας..τύπου L και εγώ πάω για προσκύνημα

περί τσάπτερ:
γι' αυτό το OP είναι το καλύτερο shonen..επειδή μέσα στο ίδιο τσάπτερ μας αποκάλυψε πολλά,μας έδωσε τις βάσεις για άλλα μεγάλα γεγονότα,μας ξανα κέντρισε το ενδιαφέρον με παλιότερα γεγονότα,μας έδειξε παλιούς γνώριμους και είχε και πλάκα

σε αυτό το τσάπτερ επιτέλους μου άρεσε πολύ όμως η φάτσα του Dragon..πρόκειται για έπικ χαρακτήρα..έτσι τον κόβω
και είμαι και εγώ από αυτούς που πιστεύουν ότι εκείνος εκέι ο σγουρομάλλης είναι ο Sabo και πως ο Λούφυ έκανε κάτι τρελό πάλι

quenta έγραψε:κατι που δεν ξερω αν παρατηρησατε..οι εφημεριδες λογικα δεν λενε ολες το ιδιο πραγμα..μαλλον θα ελεγα οτι οι σκηνες ειναι απο αλλα χρονικα διαστηματα..πχ το ενα 1 βδομαδα μετα τον πολεμο το αλλο 1.5 το αλλο 3..
και αυτο το νομιζω γιατι οι αντιδρασεις των ανθρωπων που διαβαζουν την εφημεριδα ειναι διαφορετικες..πχ ο ουσοπ κλαιει ενω η ρομπιν γελαει..αρα λογικα αλλα πραγματα λεει οταν το διαβαζει η ρομπιν..
εγώ πιστεύω πως φταίει η διαφορά στον χαρακτήρα..η Ρόμπιν πάντα έτσι αντιδράει,είναι ήρεμη...οι άλλοι δύο είναι χέστηδες

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Δευ 26 Ιουλ 2010, 00:37, 1 φορά

420Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 26 Ιουλ 2010, 15:10

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:^όχι τους κλασσικούς άσχημους χοντρούς..θα έχει μια αδιάφορη εμφάνιση,αλλά ειλικρινά εύχομαι να μην είναι σκατόφατσας..τύπου L και εγώ πάω για προσκύνημα
wtf man?
μακαρι να ειν σαν τν L,ο Λ τα σπαει τρελα

421Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 26 Ιουλ 2010, 15:26

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

για το Vegapunk λετε...?μαλλον....

ε ναι λογικα κανας ασχημος χοντρος θα ναι οπως λεει κ ο Γιαννης....
βασικα παντα ετσι γινεται...οσοι χαρακτηρες ειναι να εχουν μυαλο,τους κανουν πιο ασχημους εμφανισιακα....

422Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 26 Ιουλ 2010, 16:09

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
δεν ξέρω αν μπερδεύτηκε ο Reborn23,αλλά ξανά λέω πως ΘΕΛΩ να μην έχει την ηλίθια χοντρή σκατόφατσα,αλλά πιστεύω πως θα έχει μια σχετικά αδιάφορη εμφάνιση και ΘΕΛΩ ΤΡΕΛΑ να είναι τύπου L

423Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 26 Ιουλ 2010, 16:11

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ναι μπερδευτικα εγω..νομιζα οτι ειπες να μην ειν σαν το L αλλα οκ τωρα το καταλαβα gj!

424Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 26 Ιουλ 2010, 16:48

Go.D.yo

Go.D.yo

Γιατι εχω την εντυπωση πως τον Vegapunk τον εχει δειξει;!;!;Στο ανιμε πρεπει να το ειχα δει... so bored.

425Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 26 Ιουλ 2010, 17:10

????????

Anonymous

Επισκέπτης
οχι δν τν εχει δειξει ακομα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης