^όχι τους κλασσικούς άσχημους χοντρούς..θα έχει μια αδιάφορη εμφάνιση,αλλά ειλικρινά εύχομαι να μην είναι σκατόφατσας..τύπου L και εγώ πάω για προσκύνημα
περί τσάπτερ:
γι' αυτό το OP είναι το καλύτερο shonen..επειδή μέσα στο ίδιο τσάπτερ μας αποκάλυψε πολλά,μας έδωσε τις βάσεις για άλλα μεγάλα γεγονότα,μας ξανα κέντρισε το ενδιαφέρον με παλιότερα γεγονότα,μας έδειξε παλιούς γνώριμους και είχε και πλάκα
σε αυτό το τσάπτερ επιτέλους μου άρεσε πολύ όμως η φάτσα του Dragon..πρόκειται για έπικ χαρακτήρα..έτσι τον κόβω
και είμαι και εγώ από αυτούς που πιστεύουν ότι εκείνος εκέι ο σγουρομάλλης είναι ο Sabo και πως ο Λούφυ έκανε κάτι τρελό πάλι
quenta έγραψε:κατι που δεν ξερω αν παρατηρησατε..οι εφημεριδες λογικα δεν λενε ολες το ιδιο πραγμα..μαλλον θα ελεγα οτι οι σκηνες ειναι απο αλλα χρονικα διαστηματα..πχ το ενα 1 βδομαδα μετα τον πολεμο το αλλο 1.5 το αλλο 3..
και αυτο το νομιζω γιατι οι αντιδρασεις των ανθρωπων που διαβαζουν την εφημεριδα ειναι διαφορετικες..πχ ο ουσοπ κλαιει ενω η ρομπιν γελαει..αρα λογικα αλλα πραγματα λεει οταν το διαβαζει η ρομπιν..
εγώ πιστεύω πως φταίει η διαφορά στον χαρακτήρα..η Ρόμπιν πάντα έτσι αντιδράει,είναι ήρεμη...οι άλλοι δύο είναι χέστηδες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Δευ 26 Ιουλ 2010, 00:37, 1 φορά