Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

KHA Alliance (feat. Killer) Thread - Συζητησεις/Προβλεψεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 9]

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Qaaz έγραψε:Eιπε κανεις μας για συμμαχια BB - Luffy?

Και οχι ο Blackbeard ειναι η σκοτεινη εκδοχη
Ειναι D, εχει το ιδιο ονειρο με αυτον, πιστευει στα ονειρα (δες Jaya ξανα) απλα εχει διαφορες οπως πχ ο ενας εχει το crew σαν ισους κ φιλους ενω ο αλλος στην ουσια τους εχει σαν tools

Δε νομίζω πως βλέπει το πλήρωμα του ως tool ο BB, τουλάχιστον όχι όλους. Έχει δείξει στοιχεία πως νοιάζεται για τους νακάμα του.

Tcixlas

Tcixlas

σοβαρά τώρα??? έχω παραισθήσεις ή το έχω δει πολλές φορές λάθος χαχαχαχα

πάντως σοβαρά το βλέπω να μου έρχεται αφού είδαμε τον λο d και έχουμε δει ότι ο οντας έχει ξεχωρίσει τους 3 αυτούς...

επίσης ο μάνος έχει δίκαιο σε αυτό που λέει... αν θυμάστε στη μαχη με εις του φώναζε να μην εμπλακουν ότι δεν είναι έτοιμοι κτλπ σαν να φοβήθηκε γι αυτους... άσε που έχει και αυτό κοινό με το λούφυ αποφα΄σιζει απο πριν για τους νακαμα του όποιοι κι αν είναι και τους παλεύει μέχρι τέλους... απλά το κάνει πιο μεθοδικά

Qaaz

Qaaz

Απο το Sabaody ακομα
KHA Alliance (feat. Killer) Thread - Συζητησεις/Προβλεψεις - Σελίδα 2 Kid%27s_Name_Romanization

Ναι κανουν λαθη λιγες φορες πχ ακομα και μετα την εμφανιση του αγαλματος του Kyros που φαινεται γραμμενο "Kyros" τον εγραφαν Cyrus ή οπως αλλιως ηθελαν? μιλαω παντα για κακες μεταφρασεις οπως Mangapanda

Δε προκειται να βγει και ο Kid D ακριβως επειδη ειναι ο Law αυτο θα ειναι bad writing οχι εκπληξη ή κατι αλλο

Tcixlas

Tcixlas

μαμώ τα mangapanda αρα...

τεσπά δηλαδή δεν πιστεύεις ότι μπορεί? ξέροντας τον όντα μπορεί να γράψει κάτι χαζό με την πρώτη σκέψη που μετά αν το σκεφτείς μπορεί να είναι τόσο έξυπνο γιατί απλά ήταν τοσο χαζό... και επειδή τον έχουμε δει νομίζω όλοι ότι γενικά του αρέσει να υποδεικνύει πράγματα απο πριν και δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο το ότι ξεχώρισε τους 3 και ότι έκανε main rival του luffy τον kid

Hawkins

Hawkins

δεν με απασχολει πολυ αμα θα ειναι D εξαλου δεν μετραει αυτο αν θα γινει ενας χαρακτηρας θηριο...πιστευω οτι ο κιντ με τον λουφη ειναι ισοδυναμη και θα κανουν τα ιδια τρελα πραγματα μεχρι να ριξουν απο εναν εμπερορ ο καθενας...

κραταω και μια απιφυλαξη οτι ο κιντ θα ειναι ο τελευταιος ανταγωνιστης του λουφη και οχι ο μπλακμπιαρντ

Tcixlas

Tcixlas

ισοδύναμοι δεν ξέρω νομίζω ότι απλά πάντα θα τον ακολουθεί όπως είπαμε με goku k vegeta

Qaaz

Qaaz

Προφανως και δε χρειαζεται να ειναι D ο Kid.

Αλλα αυτο δεν τον αποτρεπει απο το να ειναι ο μεγαλος αντιπαλος του Luffy απο τους Supernova γτ δε μπορει μονο να ειναι φιλος με ολους καλο ειναι να εχει κ αντπαλους.

Απο πριν τον ειχα ως μοναδικο αντιαπαλο του Luffy απο τους Supernova και οσο παει το πραγμα αυτο επιβεβαιωνεται. Φαινεται οτι θα μπει στην θεση των τελικων αντιπαλων μαζι με BB & Sakazuki

Hawkins

Hawkins

δεν εχω δει ντραγκον μπολ και δεν καταλαβενω τι θες να πεις

ισοδυναμη ειναι πιστευω γιατι οπως ειπες και εσυ ο οντα ξεχωρισε αυτους τους τρεις και αν παρατηρησες στο σαμπαοντι εδωσε πολυ προσοχη στον κιντ...και μετα στο πανκ χαζαρντ του αφιερωσε ενα ωραιο πανελακι που λεει δεν ενδιαφερομαι για οπλα μαζικης καταστροφης,αλλα πρεπει να ξερω..ετσι? και το οτι στο σαμπαοντι τον εβαλε το μεγαλητερο μπαουντι απο ολλους εμενα με αυτο δειχνει οτι θα παιξει τον μεγαλητερο ρολο απο καθε αλλο σουπερνοβα(δεν λεω απο λουφη και ζορο)

Tcixlas

Tcixlas

απλά θεωρώ ότι αφού ο σαμπο είναι αυτός που κληρονόμησε το will του ace και το φρούτο του θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον σακαζουκι... έχω δει μια πάρα πολύ ωραία θεωρία εντωμεταξύ στο πώς θα το κάνει αυτό...

Qaaz

Qaaz

Και για τον Sanji εχουν πει περι blue flames.
Αλλα γενικα δεν ειμαι φαν των youtube theories

Tcixlas

Tcixlas

εμένα μου αρέσει να τα βλέπω όλα και yt και oro jackson και όπου βρίσκω μου αρέσει να κάνω και δικές μου πολλές... απλά η συγκεκριμένη είναι αρκετά καλά στημένη και μου αρέσει το πως παρουσιάζεται και είναι και το ότι ο ίδιος πιστεύω αφού έχει πάρει το will του εις ο σαμπο, θα αντιμετωπίσει ο ίδιος τους αντιπάλους του εις...

Hawkins

Hawkins

δεν λεω οτι η αποψη σου ειναι λαθος για το οτι ο σαμπο μπορει να τα βαλει με τον ακαινου...αλλα θυμησου εως τοτε ειχε αμνησια δεν ηξερε καν τον ες...ο ακαινου πηγε να σκοτωσει τον λουφη και ο ες θυσιαστηκε για να ζησει ο λουφη...αυτος που πρεπει να παρει εκδικηση ειναι ο λουφη για ακριβως αυτον τον λογο που ανεφερα...δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο στο οτι εχει το φρουτο ο σαμπο και για αυτον τον λογο να πολεμηση μαζι του...εξαλου ειναι απασχολημενος με τον επαναστατικο στρατο...για να γινει αυτο που λες πρεπει οι επαναστατες να κανουν ντου στο ναυτικο...
δεν νομιζω ο οντα να ειναι τοσο τρολλ να μας στερισει ενα deathmatch του ακαινου με τον λουφαρο

Qaaz

Qaaz

Ναι εχει δικιο ο Hawk, ξεχασα να το πω.
Ο Sabo το ειπε ξεκαθαρα οταν μιλουσε για αυτο με τον Burgess οτι ο Ace ειχε την δικια του ζωη κτλ κτλ και δε κραταει κακια στους BBP's αρα φανταζομαι ουτε στον Sakazuki.

Τωρα αν αλλαξει αργοτερα για καποιον λογο δε ξερω

Tcixlas

Tcixlas

ναι απλά λογικά θα γίνει μια μεγάλη μάχη... εκεί με ποιόν θα πολεμήσει ο λούφυ? γιατί σίγουρα εναντιών του WG ο ακάινου δεν είναι ο δυνατότερος όλων... όπως επίσης θα έχει να τις παίξει και με κιντ και με bb δηλαδή απλά θα τους παίρνει σβάρνα όλους για plot reasons θα ήταν λίγο πιο καλό αυτό που λέω έτσι όπως το σκέφτομαι

επίσης είπε στος bb's γιατί τον οδήγησαν εκεί... ενώ ο άλλος τον σκότωσε... έχει διαφορά... ο ένας απλά ήταν ένα εμπόδιο στην πειρατική ζωή του εις και τον έστειλε εκεί... ο σακάζουκι τον σκότωσε και κόντεψε να σκοτώσει και τον μικ΄ρο του αδερφό και θα τον κυνηγήσει πάλι σύντομα...

Qaaz

Qaaz

Προσωπικα κραταω αυτο που ειπε στον Burgess

Tcixlas

Tcixlas

τι να πω όντως ο καθένας έχει την άποψη του απλά εμένα μου φαίνεται λίγο πιο λογικά για λόγους πλοκής ρε παιδί μου

Santouryuu

Santouryuu

παντως ο καιντο πιστευω θα τους αγνοησει πληρως... σιγα μην ασχοληθει με μυρμηγκια

Tcixlas

Tcixlas

κι εγώ αυτό πιστεύω για το θέμα καιντο και alliance εκτός κι αν του πούνε για dd και τους συμπαθήσει με την πληροφορία και γίνει αυτό το άλλο alliance που προαναφέρθηκε

Santouryuu

Santouryuu

Tcixlas έγραψε:κι εγώ αυτό πιστεύω για το θέμα καιντο και alliance εκτός κι αν του πούνε για dd και τους συμπαθήσει με την πληροφορία και γίνει αυτό το άλλο alliance που προαναφέρθηκε

αν μαθει απο αυτους για DD θα βγαλει τα νευρα του πανω τους

Qaaz

Qaaz

Ή θα επεμβει ο μεθοδικος Hawkins ή και ο Killer και θα κανουν τα κουμαντα τους...

Βασικα παρελθοντικος χρονος. Εγινε, εχουν περασει 3 μερες απο τοτε

Tcixlas

Tcixlas

όντως απλά περιμένουμε πότε θα μας το δέιξει πλέον... επίσης δεν νομίζω να ξεσπάσει μπορεί να τν δεις πρώτη φορά να δέιχνει δύναμη για να πάει άμεσα σε ντρεσροζα και αμέσως να δέιχνει σε επόμενο πανελ τον καιντο 3μέρες μετά να σκάσει ντρεςροζα

Hawkins

Hawkins

ελπιζω στο επομενο να μαθουμε επιτελους τι απεγινε η συμμαχια

αλλα δεν νομιζω ο οντα να εξεφτελησει καμμια απο τις 2 μεριες
απο την μια εχει τον καιντο που θα ειναι ο επομενος μεγαλος villian οποτε μεχρι στιγμης θα τον παρουσιαζει ως μπαντας
και απο την αλλη μερια ειναι το new age οπου μας ζαληζε ο οντα οτι ειναι η πιο τρομαχτικη γενια
οποτε δεν προκειτε να τους εξεφτελησει
πιστευω πως δεν υπαρχει περιπτωση να μην μαθει απο την συμμαχια ο καιντο οτι ο ντοφλαμινγκο επεσε εξαλου ηταν το μεγαλο γεγονος της ημερας και αν οντος ειναι devil fruit eater τοτε ειναι παγηδευμενος στο νησι του κιντ και χρειαζεται πλοιο εκτος και αμα εχει φτερα

Tcixlas

Tcixlas

αυτό λέμε λογικά θα δέιξει την μειν του δύναμη πού όλοι λένεε για να μπορέσει να φύγει απο κει... αλλιώς και πως ανέβηκε στο νησί στον αέρα?

Qaaz

Qaaz

Ακριβως οπως τα λες

εκτος απο την πρωτη και την τελευταια προταση :P

Tcixlas

Tcixlas

υπάρχει πιθανότητα για άλλο αντερκαβερ alliance? σε φαση η μπονι με ουρουζ κτλπ απλά για επιβίωση?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης