Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

KHA Alliance (feat. Killer) Thread - Συζητησεις/Προβλεψεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 9]

Aldark

Aldark

δε νομίζω να έχει θέμα με τη ζωή του , απλά λογικά έχει βαρεθεί να είναι opίλας και να μην μπορεί κανείς να τον κάνει καλά , οπότε τα πήρε και θέλει να βρει θάνατο αντάξιο του Whitebeard. Μπορεί κάποτε να έψαχνε το One Piece και να μην πληρούσε τα κριτήρια , κι αφού τα κατέκτησε όλα , αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του...
Θα δούμε πόσο μυρμήγκια είναι οι ΚΧΑ ή ο Λούφφυ μπροστά του!

Tcixlas

Tcixlas

ρε ο τύπος πέφτει απο σκαι αιλαντ και δεν νιωθει μια τι μπορει να του κανει ο λουφυς για να νιωσει?

Qaaz

Qaaz

Το 30% του Law για τον Κaido παρα ειναι μεγαλο με τα δεδομενα τωρα

Και μου λετε για KHA και Shanks

Tcixlas

Tcixlas

αυτό λέω κι εγώ, αλλά μάλλον με πάνε για τρελό... μπορεί να ξερουν όλοι κάτι που δεν ξέρω

Scarlet D.

Scarlet D.

αυτό λεω, σιγουρα εχει κρυφω σατανικο σχεδιο ο kid, κατι που θα ανατρεψει τα δεδομενα, κατι σαν μια one-hit-KO στα pokemon

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

ναι δεν νομίζω βασικά κάτι τέτοιο όντως να το έχει ρε.... και αν το έχει δεν νομίζω αυτό να ρίξει τον σανκς... εγώ στο είπα ούτε ο λούφυ νομίζω να έχει καιντο στο 1vs1

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Κι εγώ δεν πιστεύω πως ο Luffy μπορεί να κερδίσει τον Kaido τελείως μόνος του. Βέβαια δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η μάχη... και τί θα έχει προηγηθεί εως τότε..

πάντως η Kid-Hawkins-Appo aliance έχει μείνει πολύ πίσω για άλλη μια φορά με τα νέα δεδομένα. Αν δεν τους έχει ήδη διαλύσει ο Kaido...

Tcixlas

Tcixlas

καλά δεν έχουμε δει και τίποτα παιδιά για τους άλλους... μπορεί απο την μία μέρα στην 'αλλη ο όντας να μας τους εμφανίσει ως υπερδύναμη στο new world σε φάση να κυνηγάνε κόσμο και να έιναι υπερστόλος... δες λίγο το πως με ένα τσαπτερ αλλάζει ολόκληρο new world...

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Εντάξει συμφωνώ σε αυτό. Αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα .. υστερούν πολύ.

Αναρωτιέμαι τί έχουν στο μυαλό τους να κάνουν για να προκαλέσουν τον Shanks, γιατί πρέπει να τον παγιδέψουν κάπως ή να τον προκαλέσουν, όπως ο law ας πούμε βρήκε το ευαίσθητο σημείο του Kaido που είναι τα smiles κι ο Luffy έχει βρει της Big Mom που είναι τα .. γλυκά!

Tcixlas

Tcixlas

ίσως βρουν κάτι σε φάση να θίγουν τον ρότζερ ή να πάνε να διεκδικήσουν κάποια περιοχή του... είναι το μόνο λογικό.. ή να επιτεθούν σε πλοίο του η σε νακαμα....

Scarlet D.

Scarlet D.

εχει σκεφτει κανεις ότι μπορει να συμμαχησουν με τον kaido για να φανε τον shanks?

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

το έχουμε ξανα πει αλλά δνε νομίζω ο κάιντο να ασχοληθεί με αυτό τώρα, και αν ετοιμάζεται για ένα μεγάλο war όπως λέει γιατί να μπλέξει σε μάχη με έναν άλλον yonko και να αρχίσει νταβαντούρια? και να διαταράξει και την ισορροπία?

Qaaz

Qaaz

Εχασε τον DD γιατι να μην παρει 3 στην τιμη του 1?

Tcixlas

Tcixlas

ναι αας τους πάρει το θέμα έιναι ότι δεν νομίζω να στοχεύσουν τον σανκς για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω... φαίνεται αρκετά έξυπνος κι ας μαλακίζεται και θα ξέρει ότι μια μάχη με yonko δεν είναι παιχνίδι και θα τον πάει πολύ πισω για τον μεγάλο πόλεμο

Qaaz

Qaaz

Μιας και αρκετοι εδω μεσα ειστε του Oro Jackson θα το ειδατε ηδη πιο παλια εγω τωρα το ειδα τυχαια νομιζω τα λεει μια χαρα ο Divvens

http://orojackson.com/threads/if-luffy-law-alliance-can-defeat-kaido-eustass-kid-alliance-can-also-defeat-shanks.12518/

Aldark

Aldark

ναι ξεκάθαρα , αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όλα αυτά είναι "θέμα" ; Όλα μπορούν να συμβούν και ο Γουήμπλ παίζει να νικήσει τον Μάρκο για παράδειγμα...
(Δεν διάβασα το ποστ , αλλά επειδή κάτι παρόμοιο είδα και στο φβ , το statement , αφού όλοι λέτε ότι ο Λούφφαρος και ο Νόμος θα φάνε τον Κάιντο , τότε και οι άλλοι θα φάνε τον Σανξ , δεν είναι από καμία μεριά "σταντέ" ούτε φέρει συνεπάγεται και βελάκια. Είναι δύο άκυρα σενάρια μεταξύ τους , που και το ένα να πετύχει , το άλλο ίσως έχει άλλο αποτέλεσμα. Έτσι κι αλλιώς , οι μεν σχεδιάζαν assault στον Σανξούλη και τους έσκασε ο Εκκλησίας (σ.σ:Κάιντου) και οι δε λέγανε (στη θεωρία) πάμε για Κάιντο και τους έσκασε η Μάνα με κανόνια για τον Καίσαρα...).

Qaaz

Qaaz

Αμα διαβασεις πως το εξηγει ο Divvens θα καταλαβεις που ειναι το "θεμα"

εκει κολλανε ολα τα κολλημενα μυαλα

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
To ειχα διαβασει και συμφωνουσα αλλα δεν το εβαλα διοτι εχουμε μερικα κολλημενα μυαλα εδω μεσα.... :mueh:

Tcixlas

Tcixlas

κάποιος το είχε βάλει παλιότερα και τα κολλημένα μυαλά έιχαν πέσει να τον φάνε... δεν θυμάμαι ποιός αλλά ειδικά ο σάντο τον είχε κάνει σκουπίδι χαχα πάντως δεν λέει κάτι παράλογο

Aldark

Aldark

αυτά που λέει είναι τέρμα λογικά , δεν είναι καν θεωρία. Δεν έχει άδικο απλά λέει φακτς , δεν υποθέτει κάτι βάσει υποθέσεων και πιθανών χιντς. Πώς θα μπορούσε άλλωστε;
Δεν είναι γραμμική η αφήγηση του Οπ , ούτε επειδή παίζει να φάνε τον Κάιντο οι μεν , θα φάνε και οι δε τον Σανξ και το αντίστροφο.

Tcixlas

Tcixlas

ακριβως αυτό απλά έχουν τις ιδιες πιθανότητες και αν πιστεύεις στον έναν είσαι αναγκασμένος απο την σειρά και τα φακτς να πιστέυεις και στον άλλο απο κει και πέρα έιναι μονο προσωπικές απόψεις

Aldark

Aldark

Βάσει στοιχείων φυσικά και ναι , ΟΜΩΣ , βάσει της δικής μου λογικής και του πλοτ όπως το φαντάζομαι (inb4 ότι έχω στο νου μου είναι τελειώς αβάσιμο :p) , πιο πιθανό είναι να φάνε τον Κάιντο οι Λο/Λούφφυ , πάρα τον Σανξ οι άλλοι.
Αλλά θεωρητικά αν μπορεί ο ένας , μπορούν και οι άλλοι.

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Tcixlas έγραψε:κάποιος το είχε βάλει παλιότερα και τα κολλημένα μυαλά έιχαν πέσει να τον φάνε... δεν θυμάμαι ποιός αλλά ειδικά ο σάντο τον είχε κάνει σκουπίδι χαχα πάντως δεν λέει κάτι παράλογο

παιζει να ειμαι αυτος που το ανεβασε.... :teme: your mom=15$

Tcixlas

Tcixlas

βασικά ναι εσυ ήσουν και σε είχε φαει ο σάντο αν ψάξετε τις σελίδες θα το δείτε χαχα

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
παντα εγω τις "τρωω"....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης