καλα λεει ρε ,εσεις ξεκολληστε..απλα δεν μας αρεσουν..μη μας δειρετε κιολας..εγω δεν σταθηκα ποτε σε θεμα δυναμης..ουτε αμφιβαλλω οτι ο κιντ μπορει να ειναι τερμα δυνατος και οτι παντα θα ειναι στα ιδια επιπεδα δυναμης με τον λουφυ επειδη ετσι τον εχει σχεδιασει ο οντα..απλα ειναι βλακας για μενα..δεν μαρεσει ..τελος..δεν εχει γιατι..δεν βρισκω τιποτα ενδιαφερον πανω του..με το χαρακτηρα εχω προβλημα που δεν μαρεσει οχι με το ποσο δυνατος ειναι..
και ο ζορο οταν πρωτοειδε τον μιχοκ νουμπας ηταν σε δυναμη σε σχεση με αυτον,αλλα ποτε δεν με χαλασε που ο ζορο θα κερδιζε καποια στιγμη τον μιχοκ..γιατι ο ζορο το χει..ο κιντ και οι υπολοιποι οχι..
νταξει μην το συνεχισω τωρα και γω αλλο αυτο γιατι και γινομαι κουραστικος αλλα και δεν προκειται να βγαλουμε ποτε ακρη..οτι και να μου λετε ο κιντ και οι σουπερνοβα αχρηστοι θα μου φαινονται..οτι και να σας λεω εσας θα σας αρεσουν..οκ..διαφωνουμε δεν εγινε τιποτα..
τωρα σχετικα με την alliance αυτο που θα ηθελα να γινει (εκτος του να τους εχει ξεφτιλισει ο καιντο και να μην υπαρχει πλεον
) ειναι το εξης.
Αν πρεπει να φυγει απο τη μεση ο σανκς, θα μαρεσε με καποιο τροπο η συμμαχια να απομονωνε τον σανκς απο το πληρωμα του και να γινοταν εκει ενα deathmatch.Ο σανκς να τους κερδιζε αλλα να ηταν αρκετα τραυματισμενος και τοτε να εμφανιζοταν ο BB και να τον σκοτωνε..Οπως εγινε περιπου και με τον WB.ΘΑ ταιριαζε αρκετα με το χαρακτηρα του ΒΒ που προσπαθει υπουλα να εκμεταλλευτει καταστασεις,και θα ανεβαινε ακομη περισσοτερο το hype για την επικειμενη μαχη του λουφυ εναντιον του , ο οποιος θα ηταν η αιτια να χασει 2 αγαπημενα του προσωπα..
Ο κιντ στο μεταξυ θα επαιρνε και αυτος καποιο credit για το οτι εχασε ο σανκς..Θα ανεβαιναν οι μετοχες του,και θα συνεχιζε να αποτελει rival του λουφυ οπως θελει ο οντα.(μιας και οι 2 θα εχουν βοηθησει στο να φυγουν απο τη μεση ενας yonkou)