δεν είναι τοσο ελαφρύς οσο φαίνεται ο οπερα.... γενικά είναι απο τους καλούς αλλα ο μοζιλα θεωρώ είναι ο καλυτερος
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιον browser χρησιμοποιείτε;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Ποιον browser χρησιμοποιείται
77 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Φεβ 2016, 08:33
Cytheria
Χρησιμοποιώ τον Mozila Firefox για όλο το surfing μου αλλα επειδή είχα κάποια προβλήματα όταν έβλεπα τα anime μου τελικά άλλαξα browser και τα βλέπω πλέον στον Google Chrome.
78 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Φεβ 2016, 09:08
Tcixlas
και εκεί δεν έχεις προβλήματα με το πισί? θέλω να πω έχεις εφοδιαστεί με 8 gb ram για να τον σηκώνει? :p
79 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Φεβ 2016, 14:44
Qaaz
Just sayin' μονο σε χωρες οπως το ελλαδισταν δεν εχουν ram να σηκωνουν των Chrome
εξω εχουν τερατα υπολογιστες οπως το νεο surfbook με τεραστιους επεξεργαστες και ram οποτε τζαμπα κλαιγεσται καποιοι
εξω εχουν τερατα υπολογιστες οπως το νεο surfbook με τεραστιους επεξεργαστες και ram οποτε τζαμπα κλαιγεσται καποιοι
80 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Φεβ 2016, 14:48
Tcixlas
ναι απλά το μέσο λαπτοπ ή σταθερό πισί όπως είπες εδώ στο ελλαδιστάν δεν σηκώνει τον χρομ ειδικά αν αρχίσει να ανοίγει καρτέλες, σημαντικό ότι σε χρομ έχω ανοίξει λειτουργικά μέχρι 50 καρτέλες ενώ όπερα πάνω απο 100 σε σκριπτ που έτρεχε για κάτι... με ανανεώσεις και χωρίς σκάλωμα και το έτρεχε ξανα και ξανα απο την αρχή έτσι... το θέμα δεν είναι να εξοπλιζόμαστε με 16 γκιγκα ραμ για να σηκώνεται ο χρομ ξερω γω, είναι ένα απο τα αρνητικά του συγκεκριμένουν browser το πόσο βαρύς είναι
81 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Φεβ 2016, 15:04
Qaaz
ε ναι γιατι τα 8 ειναι πολλα και αμα τους πεις οτι βαζω 32 πχ σε κοιτανε σαν εξωγηινο
82 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Φεβ 2016, 15:09
Tcixlas
αντικειμενικά τα 8 είναι ικανοποιητικά για μέση χρήση ίσως και κάτι παραπάνω απο μέση χρήση και θα έπρεπε το surfαρισμα στο ίντερνετ να καλύπτεται υπεράριστα κι απο 4άρα... το θέμα είναι ότι τα 32 για ένα gaming pc ανάλογα και το είδος της ραμ το χρονισμό της κλπ είναι το ιδανικότερο ίσως και αχρείαστο, αλλά απλά φορτώνουμε φορτώνουμε λές και θα κάνουμε εκτόξευση πυραύλου και θέλουμε να προσέχουμε το nanosecond
83 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Φεβ 2016, 15:15
Qaaz
τοτε ικανοποιητικοι ειναι και οι Intel Pendium 4 του 2002
84 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Φεβ 2016, 16:26
Tcixlas
όχι, κοίτα τι συγκρίνεις μια ραμ 4άρα ddr3 με έναν καλό χρονισμό συγκρίνεται με πεντιουμ του 2 για σένα? τα 4 είναι και θα έπρεπε να είναι υπεραρκετά για σερφάρισμα όλα αυτά γίνονται για να αυξάνουν οι απαιτήσεις και να αναγκάζεται ο μέσος χρήστης να αναβαθμίζει το σύστημα του συνέχεια
85 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Πεμ 08 Σεπ 2016, 20:19
Heavenly Yaksha
Firefox αν και κολλάει πολύ πλέον και κουράζει και Opera σα δεύτερο.
86 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Παρ 09 Σεπ 2016, 13:07
Tcixlas
έλα ρε δεν μου κολλάει εμεένα, ο χρομ απο την άλλη σέρνεται, προτιμώ τον edge πλεον
87 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Σαβ 13 Ιαν 2018, 13:00
antonisarg
Εγώ προτιμώ τους κλώνους που κυκλοφορούν του chrome και του firefox, όπως το iron browser ή το pale moon. Είναι αρκετά πιο γρήγοροι για παλια pc...
89 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Δευ 15 Ιαν 2018, 12:06
Tcixlas
ναι μόνο χρομ να τρώει τη ραμ μπουκώνοντας, ειδικά σε 4άρια laptop & pc μόνο χρομ και φορματ κάθε βδομάδα
91 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τρι 16 Ιαν 2018, 00:23
Tcixlas
καταναλώνει τη ram όπως εγώ τα burger... μιλάμε για μεγάλες ποσότητες
94 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Δευ 22 Ιαν 2018, 19:05
Scarlet D.
η αληθεια ειναι αν εχεις 8 gb ram δεν το παρατηρεις, παει smooth
95 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Δευ 22 Ιαν 2018, 21:09
Aokiji
Μάλλον θα πω chrome με δυσκολία αν και ο firefox με εχει σωσει
96 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τρι 23 Ιαν 2018, 01:23
Tcixlas
κι εγώ chrome χρησιμοποιώ στο λάπτοπ με 8άρα αλλά στο pc με 4άρα σέρνεται.... επίσης σε κανα 2 χρόνια το ίδιο θα γίνεται και στα 8άρια, όταν η αναγκη θα ναι για 16άρια
97 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Ιαν 2018, 02:52
Scarlet D.
κι εγω ειχα μεγαλη εκτιμηση σε firefox αλλα στα windows 10 στις αρχες ηταν απιστευτα αργο και το chrome ειχε παρουσιασει τα καινουργια τοτε notifications σε fb και youtube οποτε περισσοτερο με βολεψε.Aokiji έγραψε:Μάλλον θα πω chrome με δυσκολία αν και ο firefox με εχει σωσει
98 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Ιαν 2018, 09:23
Santouryuu
Σε λίγο θα μου πείτε ότι χρησιμοποιείτε Bing αντί για Google...
99 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Ιαν 2018, 10:58
Aokiji
Scarlet σβηστο αυτό δεν ξερεις αν περνάει κανας Bill Gates από δω...
100 Απ: Ποιον browser χρησιμοποιείτε; Τετ 24 Ιαν 2018, 12:09
Tcixlas
και ο edge ήταν καλός για λιγο, ο firefox στα prime του ήταν ότι καλυτερο, πλεον τον έχει φάει πάλι το chrome
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης