Συμφωνώ απόλυτα με τσίχλα. Νέο κάστ>>>>>> παλιό (και ας γαμούσε και το παλιό)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
77 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 08 Φεβ 2016, 21:05
Tcixlas
καλο το παλιο πραγματικα απλα το καινουριο σου βγαζει αλλα συναισθηματα ταιριαζει και περισσοτερο ειναι γενικα γαματο
79 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 08 Φεβ 2016, 21:17
Σκληρός Καριόλης
Συμφωνώ απόλυτα και με τη Πάτυ (no homo)
80 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 08 Φεβ 2016, 21:36
Tcixlas
εξαιρετικός magneto όντως... αλλά θεωρώ καλύτερο τον μακαβοι στην πρωτη γενιά...
81 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 08 Φεβ 2016, 23:30
Aldark
Σερ Ίαν Μακάλεν τοπ μπαλίτσα ως magneto , αλλά και ο Fassbender τούμπανο είναι.
Γενικά ευτυχώς είχαμε badass τυπάδες στον πιο badass κόμιξ ήρωα έβερ!!
Γενικά ευτυχώς είχαμε badass τυπάδες στον πιο badass κόμιξ ήρωα έβερ!!
82 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 09 Φεβ 2016, 00:55
Tcixlas
μπα να πω την αλήθεια μου θεωρώ πιο καλο τον φασμπεντερ
83 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 09 Φεβ 2016, 01:37
Patty D.Luffy
Και Μακαβόι και ο Φασμπέντερ εξαιρετικά cast choices. :inlove: :inlove: :inlove:
Γενικά η νέα γενια μαρέσει ιδιαίτερα!!!
Γενικά η νέα γενια μαρέσει ιδιαίτερα!!!
84 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 09 Φεβ 2016, 03:15
Aldark
Θα σε κάνω μπαν μαν , να σεβόμεθα τους θρύλους...Tcixlas έγραψε:μπα να πω την αλήθεια μου θεωρώ πιο καλο τον φασμπεντερ
85 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 09 Φεβ 2016, 12:28
Tcixlas
δεν λεω κατι περιεργο, καλος ο σερ ιαν αλλα θεωρω οτι ο αλλος πλαισιωνει καλυτερα το ρολο του μαγκνιτο και δειχνει και το γιατι αλλαξε και πως τα παντα ισως ειναι και θενα σεναριου αλλα μου φαινεται καλυτερος μαγκνιτο
86 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 09 Φεβ 2016, 13:55
Patty D.Luffy
Ζουζουνάκια είναι όλοι τους ρε , μην μαλώνετε!!
87 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 09 Φεβ 2016, 19:34
Tcixlas
εντωμεταξύ οι του εξαβιε μοιάζουν για να είναι το ίδιο προσωπο σε άλλες εποχες ξερω γω
88 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 09 Φεβ 2016, 22:29
Aldark
Και στους δύο είναι γαμάτο...
Αλλά ναι ειδικά στου Τσαρλς...
@patty d.luffy εννοείται , πρώτη φορά είμαι χαρούμενος με όλους τους ηθοποιούς <3
Αλλά ναι ειδικά στου Τσαρλς...
@patty d.luffy εννοείται , πρώτη φορά είμαι χαρούμενος με όλους τους ηθοποιούς <3
89 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 09 Φεβ 2016, 22:43
Tcixlas
να πω την αλήθεια ενώ γενικά σε άλλες εικόνες ο τσαρλς μοιάζει πιο πολύ εδώ μοιαζουν οι του μαγκνιτο περισσότερο
91 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τετ 10 Φεβ 2016, 00:19
Tcixlas
καλά η γιανσεν για μένα είναι υπέρτατη γκόμενα, περιττό να πω ότι έχω δει όνειρο περίεργο με εξμεν πορν ξερω γω... ναι δεν ντρεπομαι γι αυτο χΧΑΧΑΧΑ
93 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Πεμ 11 Φεβ 2016, 21:05
Tcixlas
καλό καστ μου άρεσε αλλά οι τύποι ξερω γω έχουν βγάλει τη μιση ταινία σε τρειλερ
94 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 12 Φεβ 2016, 00:35
Σκληρός Καριόλης
Most comic accurate fight scenes ever
96 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 12 Φεβ 2016, 00:39
Aldark
Κι εμένα μου άρεσε το τρέηλερ , και λογικά θα τη δω την ταινία (αχα) , αλλά έχουν βγάλει όλη την ταινία στη φόρα :P ! XD
97 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 12 Φεβ 2016, 00:42
Σκληρός Καριόλης
Η ταινία θα χει πολύ πράμα που δε περίμενες trust me.
Όχι Τσίχλα καθόλου fanboism, ο τρόπος που μάχεται ο μπάτμαν πρώτη φορά είναι τόσο comic accurate. Δε λέω πως ο Νόλαν δεν είχε ωραίες χορογραφίες αλλά δεν ήταν πιστές του "κανονικού" μπάτμαν. Άσε που πολλές σκηνές είναι εντελώς εμπνευσμένες από διάφορα κόμιξ.
Κλαίω με τα μούτρα του σουπς όταν μπλοκάρει την μπουνιά του ο μπάτ
Όχι Τσίχλα καθόλου fanboism, ο τρόπος που μάχεται ο μπάτμαν πρώτη φορά είναι τόσο comic accurate. Δε λέω πως ο Νόλαν δεν είχε ωραίες χορογραφίες αλλά δεν ήταν πιστές του "κανονικού" μπάτμαν. Άσε που πολλές σκηνές είναι εντελώς εμπνευσμένες από διάφορα κόμιξ.
Κλαίω με τα μούτρα του σουπς όταν μπλοκάρει την μπουνιά του ο μπάτ
98 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 12 Φεβ 2016, 00:43
Tcixlas
ναι αυτό είπα κι εγώ, εκτός κι αν παζει μεγάλο πλοτ τουιστ που δεν νομίζω, λογικά θα ξενερώσει άσχημα το ότι έχεις δει τα παντα σε τρειλερ
δεν μιλάω για σέν μανο λέω για την ταινία... λέω θα είναι για τα φανμποις? που εχουν τα κομικ θεό? αυτο εννοω
δεν μιλάω για σέν μανο λέω για την ταινία... λέω θα είναι για τα φανμποις? που εχουν τα κομικ θεό? αυτο εννοω
99 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 12 Φεβ 2016, 00:45
Σκληρός Καριόλης
Θα έχει plot twist μεγάλο ;)
100 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 12 Φεβ 2016, 00:48
Tcixlas
το μονο που μπορώ να σκεφτώ εγώ προσωπικά είναι το να έχουμε δει μόνο τη μισή πρώτη ώρα της ταινία και να γίνονται όλα αυτά και ξαφνικά να συνεργάζονται να σωσουν ξερω γω τον κοσμο με wonder woman αλλιώς δεν ξερω κατι αλλο ας πουμε
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης