κι εγώ άκουσα ότι έιναι πολύ καλό απο σωστό τύπο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
479 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Πεμ 05 Μάης 2016, 02:27
Aldark
και πώς θα λέγονται κύριε;;;;Deathracer2009 έγραψε:Tα 2 επομενα Avengers δεν θα εχουν τον υποτιτλο Infinity War I & II αντιστοιχα.
ΥΓ. Το μαθατε πρωτοι απο εμενα....
τι συνέβη;;;
[url=#46445827] αν[/url]και όντως κάτι παίζει γιατί βγάλανε και το inhumans...
F4?
http://www.ign.com/articles/2016/05/04/avengers-infinity-war-1-and-2-will-get-title-changes (edit)
480 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Πεμ 05 Μάης 2016, 16:39
Pagliacci
Τελικα θα δω σημερα την τσινια. Το βραδυ αναμενεται εκτενης σχολιασμος
481 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Πεμ 05 Μάης 2016, 16:40
Tcixlas
εγώ θα τη δώ απο βδομάδα λογικά, οπότε αν είναι ρίξε κανα σποιλ αλερτ να μην διαβάσω :p
482 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Πεμ 05 Μάης 2016, 17:50
Aldark
σήμερα κι εγώ κόκκινο χαλί πρεμιέρα κι έτσι
483 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Πεμ 05 Μάης 2016, 18:25
Pagliacci
Ότι δεν βάλω μέσα σε σπόιλερ ταγκ θα είναι απλά άποψη χωρίς σπόιλς
484 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Πεμ 05 Μάης 2016, 18:34
Tcixlas
εντάξει οκ κάντο για να έχουμε και χαιπ να το δούμε, να κάνουμε και κουβέντα αλλα σποιλερ φρι :
485 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Πεμ 05 Μάης 2016, 21:19
Deathracer2009
Παντως μερικοι που την ειδαν ψιλοαπογοητευτηκαν αλλα ειναι λιγο περιεργοι οποτε θα περιμενω spoiler-free καριολοreview. Στην τελικη θα χαμηλωσω τα expectations οπως εκανα με τον Bats V Sups.
487 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Πεμ 05 Μάης 2016, 21:22
Deathracer2009
Οι συγκεκριμενοι ειναι και λιγο περιεργοι οποτε για αυτο εχω ενστασεις.
488 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Πεμ 05 Μάης 2016, 21:23
Tcixlas
τι να σου πω εγώ δεν ακούω κανέναν θέλω να δω μόνος μου :p
489 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Πεμ 05 Μάης 2016, 23:55
Pagliacci
Λοιπόν η ταινία ήταν αυτό που περίμενα πάρα πολύ καλή. Ο Σπάιντερμαν είχε κανα μισάωρο σκρινταιμ (και πολύ λέω) αλλά πραγματικά για εμένα (μαζί με Άντμαν) έκλεψε την παράσταση. Πραγματικά ο τέλειος σπάιντερμαν, αυτός που αγαπάμε και θα αγαπήσουμε στο μέλλον.
Η ταινία κυλάει ομαλά, τα fights είναι υπέροχα, μου την δίνει λίγο που φοβούνται να ξεπεράσουν κάποια όρια αλλά το καταλαβαίνω. Το τέλος πάντως εγώ θα το διαχειριζόμουν λίγο διαφορετικά αλλά εγώ δεν έχω και ιδέα από σκηνοθεσία.
Ο Στιβ ομολογώ πως με κέρδισε, ο Τόνι για ακόμα μια φορά είχε άδικο (αντίθετα με τα κόμιξ), νομίζω πως με έχει κουράσει γενικότερα ο χαρακτήρας του και πλέον θεωρώ σωστή κίνηση μετά το επόμενο avengers να αποσυρθεί (ή ακόμα καλύτερα να πεθάνει).
Πολύ ενδιαφέρον η Γουάντα και ο Βίζιον, ειδικά ο δεύτερος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο μέλλον του marvel cinematic universe και ελπίζω να τον χειριστούν σωστά.
Δεν έχω πολλά να πω, η ταινία ήταν σωστά δομημένη, ο κακός μου άρεσε, θα ήθελα καλύτερη χρήση του crossbones και λίγο πιο ακραίες εξελίξεις σε κάποια θέματα αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που ζητάει το κοινό. Υπήρξαν κάποιες έξυπνες αναφορές και στα κόμιξ ενώ κάποιες σκηνές ήταν απίστευτα επικές.
Μετά από και αυτή την ταινία είμαι σίγουρος πως οι Ρούσο είναι οι σωστοί για την συνέχεια του universe. Είμαι στη διάθεση σας να συζητήσω και να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση είτε περιλαμβάνει σπόιλερ είτε όχι.
Η ταινία κυλάει ομαλά, τα fights είναι υπέροχα, μου την δίνει λίγο που φοβούνται να ξεπεράσουν κάποια όρια αλλά το καταλαβαίνω. Το τέλος πάντως εγώ θα το διαχειριζόμουν λίγο διαφορετικά αλλά εγώ δεν έχω και ιδέα από σκηνοθεσία.
Ο Στιβ ομολογώ πως με κέρδισε, ο Τόνι για ακόμα μια φορά είχε άδικο (αντίθετα με τα κόμιξ), νομίζω πως με έχει κουράσει γενικότερα ο χαρακτήρας του και πλέον θεωρώ σωστή κίνηση μετά το επόμενο avengers να αποσυρθεί (ή ακόμα καλύτερα να πεθάνει).
Πολύ ενδιαφέρον η Γουάντα και ο Βίζιον, ειδικά ο δεύτερος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο μέλλον του marvel cinematic universe και ελπίζω να τον χειριστούν σωστά.
Δεν έχω πολλά να πω, η ταινία ήταν σωστά δομημένη, ο κακός μου άρεσε, θα ήθελα καλύτερη χρήση του crossbones και λίγο πιο ακραίες εξελίξεις σε κάποια θέματα αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που ζητάει το κοινό. Υπήρξαν κάποιες έξυπνες αναφορές και στα κόμιξ ενώ κάποιες σκηνές ήταν απίστευτα επικές.
Μετά από και αυτή την ταινία είμαι σίγουρος πως οι Ρούσο είναι οι σωστοί για την συνέχεια του universe. Είμαι στη διάθεση σας να συζητήσω και να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση είτε περιλαμβάνει σπόιλερ είτε όχι.
490 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 06 Μάης 2016, 00:13
Deathracer2009
Φημες κυκλοφορουν οτι ο Robert Downey Jr. δεν θα ειχε προβλημα να ξανακανει νεo Ιron Man....
491 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 06 Μάης 2016, 00:32
Aldark
Εξαίρετο! Αναρωτιέμαι αν θα ταν καλύτερο αν δεν κατουριόμουν στη μισή ταινία -_- (φακ γιου βίλλατζ , δεν κάνετε διάλειμμα!) (βάζω σπόιλερ ταγκ γιατί δεν ξέρω αν κάνω σπόιλς ή όχι , ανοίγετε με δική σας ευθύνη.
- Σπόιλερ:
- Τέλος πάντων , ίσως η κορυφαία της Μάρβελ (βαριά κουβέντα). Κι όμως οι Αδελφοί Ρουσσό είναι οι άνθρωποι για τη δουλειά. Με ένα εξαιρετικά πλούσιο ρόστερ , δίνεται χρόνος να λάμψουν ΟΛΟΙ. Έτσι θα απολαύσουμε τους πάντες. Από τον Μπάκυ ως τον Βίζιον (με ρούχα!!!!!11) κι απ'την Wanda (<3) εώς τον Αντ-μαν (που είχα ξεχάσει ότι υπάρχει και τρελάθηκα). Ισχυρά + το πως παρουσιάζονται και η είσοδος του Τ'Τσαλά και του Πήτερ Πάρκερ. Μπορούσε να αξιοποιηθεί λίγο περισσότερο ο Κροςςμπόουνς
492 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 06 Μάης 2016, 07:37
Pagliacci
Ενα πραγμα δεν μαρεσε. Ειδαμε πραγματικα απειρα επικα πραματα αλλα για ακομα μια φορα δε μπορω να πω πως ανησυχησα η αγχωθηκα για τους πρωταγωνιστες
493 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 06 Μάης 2016, 10:31
Deathracer2009
ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!!!!
ΥΓ. Aκυρο τελικα! Κυριακη εχει Σιτυ-Αρσεναλ στις 6...
ΥΓ. Aκυρο τελικα! Κυριακη εχει Σιτυ-Αρσεναλ στις 6...
494 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 06 Μάης 2016, 11:56
Tcixlas
ειδα απο τον qaaz στο φβ οτι ήταν απλά καλή και το bvs ήταν καλύτερο... είδα απο τον αλ να λέει ότι ήταν οτι καλυτερο, και το μάνο να λέει ότι ήταν πάρα πολύ καλή! να πω ότι εμπιστεύομαι κάποιον λογικά το μάνο θα πω είναι πιο ψαγμένος δεν κολλάει σε dc marvel κλπ όπως εμείς... και πάλι θέλω να τη δώ πρώτα.... γενικά τι ακουγόταν βγαίνοντας?
495 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 06 Μάης 2016, 12:26
Deathracer2009
Να εχεις χαμηλα expectations διοτι ειχα φαει το hype του αιωνα με το Star Wars και ψιλο-απογοητευτηκα. Με τις mixed κριτικες του BvS περιμενα οτι θα ηταν μια προβληματικη ταινια και οταν βγηκα απο το σινεμα ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια. Η μοναδικη ταινια προσφατα που το hypemeter ειχε βαρεσει κοφτη ηταν το Hateful 8 του ταραντινο και επιβεβαιωθηκα.
496 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 06 Μάης 2016, 12:32
Tcixlas
ουτως η άλλως δεν ακούω τις κριτικές
497 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 06 Μάης 2016, 12:37
Pagliacci
Σιγουρα ειναι μεσα στις τοπ 3 τις μαρβελ. Εμενα απλα το bvs μαρεσε παραπανω καθαρα λογω γουστου
498 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 06 Μάης 2016, 12:38
Tcixlas
θα περιμένω να το δω χαμηλά το hype και περιμένω μέχρι να μπορέσω
499 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 06 Μάης 2016, 12:57
Deathracer2009
Λοιπον ζητω τα φωτα σας...
Λογικα μεσα στις επομενες μερες θα παω να δω το Civil War. Βεβαια θα παω με ενα φιλαρακι που παιζει να μην εχει δει καμια απο το MCU. Τι να του προτινω να δει μεσα σε 4-5 μερες ωστε να προετοιμαστει καταλληλα;
Σκεφτομουν για Captain America 1-2, Avengers II και τελος.....τι λετε;
Λογικα μεσα στις επομενες μερες θα παω να δω το Civil War. Βεβαια θα παω με ενα φιλαρακι που παιζει να μην εχει δει καμια απο το MCU. Τι να του προτινω να δει μεσα σε 4-5 μερες ωστε να προετοιμαστει καταλληλα;
Σκεφτομουν για Captain America 1-2, Avengers II και τελος.....τι λετε;
500 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Παρ 06 Μάης 2016, 13:00
Pagliacci
Οπωσδηποτε captain america 1-2, avengers 2, και καποια iron man
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης