κανενας δεν καταλαβαίνει όταν ο αλ γράφει βιαστικά αυτά που σκεφτεται, μαλλον το ίδιο συμβαίνει και με μένα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
377 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Κυρ 03 Απρ 2016, 08:08
Σκληρός Καριόλης
Με τη δευτερη προβολη προσεξα κατι που δεν ειχα καταλαβει με την πρωτη. Ο Λουθορ δεν ηθελε να βαλει τον μπατμαν να αναμετρηθει με τον σουπς απλα επειδη πιστευε πως ο μπατς ητςν ο μονος που μμπορουσε να τον νικησει αλλα και επειδη με αυτον τον τροπο ισως θα μπορουσε να ξεφορτωθει τον μεγαλυτερο ανταγωνιστη της lexcorps, τον μπρους γουειν. Σαφως και το αρχικο σχεδιο ηταν να πεθανει ο κλαρκ (για αυτο αφησε να κλαπει και ο κρυπτονιτης) αλλα με εναν σμπαρο... δυο τριγωνια.
Οσον αφορα τον watchmen μαγκες αφενος ειναι αριστουργημα αφετερου μπορει να μην αρεσει σε καποιον. Εδω εχουμε τα παρακλαδισ του υπαρξισμου να συγκρουονται καμουφλαρισμενα σε σουπερ ηρωες, δεν το θελουν ολοι αυτο. Μου πηρε 6-7 views για να κατσληξω πως τελικα ο comedian ειχε δικιο
Οσον αφορα τον watchmen μαγκες αφενος ειναι αριστουργημα αφετερου μπορει να μην αρεσει σε καποιον. Εδω εχουμε τα παρακλαδισ του υπαρξισμου να συγκρουονται καμουφλαρισμενα σε σουπερ ηρωες, δεν το θελουν ολοι αυτο. Μου πηρε 6-7 views για να κατσληξω πως τελικα ο comedian ειχε δικιο
378 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Κυρ 03 Απρ 2016, 15:29
Tcixlas
εγώ μίλησα για την πρώτη ματιά δεν ξέρω αν το δω 3-4 φορές αν θα το λατρέψω η θα το χειτάρω ας πούμε, απλά το ολο στορι εξέλιξης λίγο κούραζε αυτό είπα
379 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Κυρ 03 Απρ 2016, 16:13
Aldark
πώς διάλο ο λεξ γνώριζε ότι ο μπάτμαν είναι ο μπρους και ο σουπς ο κλαρκ
380 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Κυρ 03 Απρ 2016, 19:33
Σκληρός Καριόλης
Για τον Κλαρκ ειναι απλο. Ηξερε την ταυτοτητα ο ζοντ αρα το εμαθε απο το spaceship. Για το μπρους ειναι πιο περιπλοκο αλλα ειδαμε πως ο λεξ παρακολουθει χρονια τους metahumans και ηδη γνωριζε τις ταυτοτητες των φλας, wonderwoman και σαιμποργκ.
Ειναι σημαντικο να αναφερουμε πως ο λεξ ειναι ο πιο εξυπνος ανθρωπος και ενα σπο τα εξυπνοτερα οντα στο συμπαν οποτε δεν ειναι και δυσκολο να κανει και ενα κ ενα ισον δυο.
Ειναι σημαντικο να αναφερουμε πως ο λεξ ειναι ο πιο εξυπνος ανθρωπος και ενα σπο τα εξυπνοτερα οντα στο συμπαν οποτε δεν ειναι και δυσκολο να κανει και ενα κ ενα ισον δυο.
381 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Κυρ 03 Απρ 2016, 21:03
Tcixlas
σίγουρα το είχε καταλ/αβει και το βλεπουμε και απο το ότι στο πάρτι του πέταγε μπιχτές για την συνάντηση κλαρκ και γουειν.... ειδικά αν σκεφτείς ότι με τα συστηματα παρακολούθησης που έχει κλπ με μια απλη αναγώριση προσώπου θα μπορει να δει οτι τα γυαλια δεν κανουν την διαφορά ξερω γω και για τον γουειν εδώ το εχουν καταλάβει άλλοι κι άλλοι
382 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Κυρ 03 Απρ 2016, 21:51
Hawkins
ειδα το deadpool απο τις σπανιες φορες που μου αρεσε ταινια με σουπερ ηρωες
383 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Κυρ 03 Απρ 2016, 21:58
Aldark
^λολ
α και μιας και τα λέμε φίλοι dcites
deadpool ή bvs:doj ?
α και μιας και τα λέμε φίλοι dcites
deadpool ή bvs:doj ?
384 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Κυρ 03 Απρ 2016, 22:00
Σκληρός Καριόλης
Εγω δεν ειμαι φαν του ντεντπουλ γενικα. Αστειο αλλσ αυτο
386 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Κυρ 03 Απρ 2016, 22:17
Aldark
έλα ρε! Κι από άλλους το άκουσα!
Βασικά πέτυχε το στόχο του 100% , ήταν τέρμα μέτα ήταν ένα 8άρι για μένα ^^
Βασικά πέτυχε το στόχο του 100% , ήταν τέρμα μέτα ήταν ένα 8άρι για μένα ^^
387 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Κυρ 03 Απρ 2016, 22:27
Hawkins
γιατι ειστε τοσο πορωμενοι με ταινιες με σουπερ ηρωες ?
388 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Κυρ 03 Απρ 2016, 23:07
Σκληρός Καριόλης
Για τον ιδιο λογο που μσς αρεσουν τα μανγκα/anime υποθετω
389 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 04 Απρ 2016, 00:09
Aldark
ΟΜΙΤΖΙ , έκλαψα...χαχαχαχαχαχαχαχα
κι εγώ γι'αυτό υποθέτω , αλλά νταξ δεν συνεπάγεται ότι το ένα = το άλλο....
κι εγώ γι'αυτό υποθέτω , αλλά νταξ δεν συνεπάγεται ότι το ένα = το άλλο....
390 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 04 Απρ 2016, 00:47
Σκληρός Καριόλης
Ε ναι αλλα ειναι πολυ γενικη ερωτηση. Ειναι σα να ρωτας γτ διαβαζει καποιπε βιβλισ
391 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 04 Απρ 2016, 03:29
Scarlet D.
το οτι θα αποκαλυφθει το αληθινο ονομα του τζοκερ στο επομενο τευχος του batman ισχυει?
392 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 04 Απρ 2016, 10:14
Σκληρός Καριόλης
Δυστυχως ναι... Και τα theories ειναι ολα βλακωδη. Ο μπατμαν ειναι ο μονος που ξερει το ονομα κ ετσι πρεπει να μεινει. Μακαρι να γινει καποιο τουιστ και να μην αποκαλυφθει
393 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 04 Απρ 2016, 14:59
Hawkins
και που να βγει οτι τον λενε τσιχλα να μεινουμε ολλοι
396 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 11 Απρ 2016, 11:49
Tcixlas
μοις το έβαζα μαν με προλαβες.... είναι εξαιρετικό αλήθεια ερωτευτηκα, νιώθω ότι θα ξεπεράσει και το ντεντπουλ κι ας είναι ο αγαπημένος μου... έχει τζοκερ τρελα γαμάτο απο ότι φαινεται.... και όλο το άλλο φαίνεται αριστουργημα
397 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 11 Απρ 2016, 11:57
Pagliacci
Που το είδες τον τζόκερ; Εγώ μόνο κάτι βυζιά πρόσεξα
398 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 11 Απρ 2016, 12:10
Tcixlas
εκεί έμεινες? χαχχαχαχα ωραία χάρλει, αλλά μου αρέσει πολύ το χιούμορ που πάει να βγάλει η ταινία
399 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 11 Απρ 2016, 12:25
Pagliacci
400 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 11 Απρ 2016, 12:33
Tcixlas
καλό φάνηκε κι αυτό, μου άρεσε το πους τους δένει πλεον να είναι ομάδα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης