Δεν συμφωνώ εντελώς παιδιά. Εντάξει τούμπανο ο Ντοφλαμίνγκο αλλά έφαγε καλές από τον Λούφι και ζημιά και από τον Λο. Επίσης, ο Ντόφα σαφώς και ήταν ντούκι στο να ρίχνει ξύλο αλλά δεδομένου και ότι ποτέ δεν τις έφαγε δεν νομίζω πως είχε και πολύ αντοχή σε μάπες. Δεν μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα και θα βαριόμουν να βλέπω σε 1342 τσάπτερ μπουνιές.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
601 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 16:27
Σκληρός Καριόλης
602 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 16:54
Hawkins
δεν ξερω γιατι κουραστηκε ετσι οταν εχεις και 3 βοηθους την ωρα που κανεις τα τσαπτερ...αλλα απο οτι φενεται δεν μπορει πλεον ο ανθρωπος και υπαρχουν και οι καταραμενοι otaku που για αυτο κανει οτι γουσταρει αφου θα βγαλει λεφτα.Μεχρι το marineford arc ηταν παρα πολυ καλο με εξαιρεση το thriller bark και το sky island που δεν μου αρεσαν καθολου.Λοιπον μετα το ταιμ σκιπ μπαινουμε fishman island που προσωπικα ειναι απο τα χειροτερα αρκ που εχω δει,μετα παμε punk hazard που απο αποψη πλοκης μονο ηταν απο τα καλητερα αρκ...τοσα πολλα ερωτηματα ''ποιος ειναι ο τζοκερ? τι ηθελε να πετυχει ο λο? ποιον εμπερορ στοχευει?'' μετα παμε στο ντρεσσροσα...αρχικα ο οντα ειχε κατι πολυ μεγαλο στο μυαλλο του σε αυτο το αρκ αλλα το φουσκοσε με τοσα πραγματα το αρκ που δεν αντεξε και εσκασε....εβαλε πολλους χαρακτηρες μεσα στο παιχνιδι και μετα δεν ηξερε τι να πρωτοδειξει με αποτελεσμα να χασει την μπαλα..το καταλαβενουμε αυτο απο το οτι λυπουν εδω και 1.5 χρονο ο σαντζι και οι αλλοι που δεν τους εβγαλε για 1.5 χρονο λογο ''πλοκης'' αλλα σκαρφιστηκε κατι για να μην μπουν στο αρκ γιατι θα κραταγε 10 χρονια ετσι οπως το πηγαινε...μετα βλεπουμε τους cp-0 την ποιο δυνατη μοναδα της κυβερνησης να εχει παει στο νησι...και εδω κατι αλλο σχεδιαζε για αυτους αλλα δεν γινοταν με τοσους χαρακτηρες,και το διαπιστουμε με το οτι μας λεει μια ηλιθια δικαιολογια οτι ηρθαν για να ηρεμησουν τον κοσμο και να ανακοινωσουν οτι ο ντοφλας δεν παρετηθηκε...κατσε λιγο ρε οντα γιατι θα τρελαθω!στελνεις την πιο δυνατη μοναδα της κυβερνησης μονο για να ανακοινωσουν αυτο?!! και επαναλαμβανω την πιο δυνατη?!! για αυτον τον λογο θα μπορουσε να ερθει ο οποιος να'νε που εχετε εκει και να το ανακοινωση γιατι να ειναι ομως αυτοι?να εβρησκες καλητερη δικαιολογια...
επισης μας παρουσιαζει και τους executive του δοφλα με σκιογραφιες στην αρχη και αρχιζουν στο ιντερνετ ολοκληρες θεωριες μπλα μπλα ειναι της κυβερνησης μπλα μπλα ειναι πιο δυνατη απο ντοφλα...αλλα δεν φταιγανε αυτοι που τα ελεγαν αλλα εσυ που τους παρουσιαζες τοσο γαματους και μας ζαληζες με αυτους 1.5 χρονο και εφυγαν σε ενα τσαπτερ ο καθενας!!επισης για το hype στον ντοφλα δεν θα μιλησω καν με καλυψατε...αλλα ρε οντα μειωσες τον ντοφλα με το ξυλο που εφαγε γιατι μειωσες και τον λουφη αφου αμα δεν θυσιαζωντουσαν τοσοι δεν θα νικαγε....καλα να μιλησω για τον λο??που εφαγε αποιρω ξυλο και συνεχηζε να ειναι ορθιος και να χρησημοποιη το φρουτο του ενω ο ιδιος ειχε πει οτι δεν μπορει να κανει room ολλοι την ωρα,μην πω για τον αντμιραλ που καθοτανε και τα εξηνε ενω ο λουφη ηταν οφ...και γενικα εχω αλλα 5-6 πραγματα να κραξω αλλα θα γραφω μεχρι αυριο ωποτε αστο καλητερα
επισης μας παρουσιαζει και τους executive του δοφλα με σκιογραφιες στην αρχη και αρχιζουν στο ιντερνετ ολοκληρες θεωριες μπλα μπλα ειναι της κυβερνησης μπλα μπλα ειναι πιο δυνατη απο ντοφλα...αλλα δεν φταιγανε αυτοι που τα ελεγαν αλλα εσυ που τους παρουσιαζες τοσο γαματους και μας ζαληζες με αυτους 1.5 χρονο και εφυγαν σε ενα τσαπτερ ο καθενας!!επισης για το hype στον ντοφλα δεν θα μιλησω καν με καλυψατε...αλλα ρε οντα μειωσες τον ντοφλα με το ξυλο που εφαγε γιατι μειωσες και τον λουφη αφου αμα δεν θυσιαζωντουσαν τοσοι δεν θα νικαγε....καλα να μιλησω για τον λο??που εφαγε αποιρω ξυλο και συνεχηζε να ειναι ορθιος και να χρησημοποιη το φρουτο του ενω ο ιδιος ειχε πει οτι δεν μπορει να κανει room ολλοι την ωρα,μην πω για τον αντμιραλ που καθοτανε και τα εξηνε ενω ο λουφη ηταν οφ...και γενικα εχω αλλα 5-6 πραγματα να κραξω αλλα θα γραφω μεχρι αυριο ωποτε αστο καλητερα
603 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 17:26
Patty D.Luffy
Με καλύψατε όλοι... Η μόνη μου ελπίδα είναι στο anime να δείξουν λίγο πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα, αλλα δεν παίζει.. :xD:
604 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 17:49
Hawkins
οχι ρε φιλε θα τα κραξω και τα αλλα θα σκασω αν δεν τα πω!
μας βαζει νανους!!!ηλιθιους νανους
o tyrion ναι ειναι νανος και γαματος και ολλας...αλλα οχι ο leo και η mancherry που ιδικα στο ανιμε με τις φωνες τους και τα σκαθαρια που ανεβεναν και τα 10 λεπτα per episode που εμφανιζοντουσαν σε συνδιασμο με τα 0.8 τσαπτερ που το εχουν παει μοιαζει εφιαλτης...μου αρεσει που ειχε δηλωσει οτι το οπ θα γινει πιο σκοτεινο.Αν εννωουσε ομως οταν ελεγε σκοτεινω οτι θα τα βαλουν με underground mafia villians σε συνδιασμο με νανους παιχνιδια σκαθαρια σε ενα αρκ ειναι οτι πιο γελοιο εχω ακουσει ποτε...δεν βαζεις σε αρκ με υποκοσμο... νανους και κατι τετοια γιατι πολυ απλα δεν ταιριαζουν με το ολλο image του αρκ...επισης απο τι ειναι φτιαγμενο αυτο το birdcage ρε παιδια και δεν μπορει ουτε αντμιραλ να το κοψει?!!?!?αφου εχει πιο δυνατο χακι ο φουτζι απο παντοφλα γιατι δεν μπορει να το κοψει?fuck logic!!!επισης παρατηρω οτι μετα απο 2 χρονια αρκ ο οντα εχτιζε ακομα ενταση και μετα απο το λεο μπουζουκια του λουφη..ρε μπρο ο κοσμος βαρεθηκε 2 χρονια τωρα το ιδιο αρκ και τα 100 μπρεικ σου αντε βαλε ενα τελος που μου χτυζεις ακομα ενταση.Ελπιζω το επομενο αρκ που θα ειναι το wanokani kingdom να ειναι τρομερο ελπιζω να εμαθε απο τα λαθη που εκανε
μας βαζει νανους!!!ηλιθιους νανους
o tyrion ναι ειναι νανος και γαματος και ολλας...αλλα οχι ο leo και η mancherry που ιδικα στο ανιμε με τις φωνες τους και τα σκαθαρια που ανεβεναν και τα 10 λεπτα per episode που εμφανιζοντουσαν σε συνδιασμο με τα 0.8 τσαπτερ που το εχουν παει μοιαζει εφιαλτης...μου αρεσει που ειχε δηλωσει οτι το οπ θα γινει πιο σκοτεινο.Αν εννωουσε ομως οταν ελεγε σκοτεινω οτι θα τα βαλουν με underground mafia villians σε συνδιασμο με νανους παιχνιδια σκαθαρια σε ενα αρκ ειναι οτι πιο γελοιο εχω ακουσει ποτε...δεν βαζεις σε αρκ με υποκοσμο... νανους και κατι τετοια γιατι πολυ απλα δεν ταιριαζουν με το ολλο image του αρκ...επισης απο τι ειναι φτιαγμενο αυτο το birdcage ρε παιδια και δεν μπορει ουτε αντμιραλ να το κοψει?!!?!?αφου εχει πιο δυνατο χακι ο φουτζι απο παντοφλα γιατι δεν μπορει να το κοψει?fuck logic!!!επισης παρατηρω οτι μετα απο 2 χρονια αρκ ο οντα εχτιζε ακομα ενταση και μετα απο το λεο μπουζουκια του λουφη..ρε μπρο ο κοσμος βαρεθηκε 2 χρονια τωρα το ιδιο αρκ και τα 100 μπρεικ σου αντε βαλε ενα τελος που μου χτυζεις ακομα ενταση.Ελπιζω το επομενο αρκ που θα ειναι το wanokani kingdom να ειναι τρομερο ελπιζω να εμαθε απο τα λαθη που εκανε
605 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:04
Aldark
Δεν βρίσκω δικαιολογημένα τα παράπονά σας. Το τσάπτερ ήταν απλά ο επίλογος της μάχης , η οποία κράτησε πάρα πολύ για εμένα. Ο Ντοφλαμίνγκο ήταν IMBA και δεν καταλαβαίνω πως σας φάνηκε ότι βιάστηκε ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό (δεν ξέρω αν συνέβαινε εδώ ή αλλού) ο κόσμος παραπονιόταν ότι "το τραβάει , ο Ντοφλαμίνγκο δεν πεθαίνει νια νια" . Αυτός που δε πεθαίνει για μένα στην ιστορία είναι ο Λο. Αλλά τέλος πάντων , άλλη ιστορία. Έφαγε της χρονιάς του ο τύπος από Λούφφυ σε συνδυασμό με το Λο. Ένας άνθρωπος που δεν έχει συνηθίσει να τρώει τόσο ξύλο , δε θα αντέξει για πάντα. Συμφωνώ ότι μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τα τελευταία τσάπτερς. Αλλά το αρκ είναι εξαιρετικό. Αξιοσημείωτο για μένα είναι το γεγονός ότι και το τράβηξε σε σημεία , και βιάστηκε σε άλλα. Μόνο αυτό έχω να προσάψω του Όντα. Το παράπονό μου για τους 10.000 κομπάρσους , δεν είναι really παράπονο , και πιστεύω ότι θα δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Σάντζι την επόμενη εβδομάδα. Ύστερα θα εγκαταλείψω για 2 χρονάκια το μάνγκα...
Ανάλογα αν τελειώνει εδώ το αρκ , θα σχολιάσω κι άλλο για το σύνολο που μας άφησε.
Σίγουρα πάντως δεν είμαι απογοητευμένος απ'το σημερινό , για 2 λόγους. Ο Ντοφλαμίνγκο (δυστυχώς , γιατί είναι hyped 13 χρόνια και ο αγαπημένος μου antagonist) έπρεπε κάπως να βγει από τη μέση , και για μένα ήδη το τραβούσε ο Όντας (συμφωνώ Τζιμ , καλύτερα να έφευγε κάπως απ'τη μάχη). Και 2ος λόγος , ότι πάντα έχει τέτοια τσάπτερς μετά τη μάχη.
Υπομονή παιδιά , και όποιος πιστεύει ότι τον κουράζει η φάση , ας κάνει ένα break όπως θα κάνω κι εγώ
Ανάλογα αν τελειώνει εδώ το αρκ , θα σχολιάσω κι άλλο για το σύνολο που μας άφησε.
Σίγουρα πάντως δεν είμαι απογοητευμένος απ'το σημερινό , για 2 λόγους. Ο Ντοφλαμίνγκο (δυστυχώς , γιατί είναι hyped 13 χρόνια και ο αγαπημένος μου antagonist) έπρεπε κάπως να βγει από τη μέση , και για μένα ήδη το τραβούσε ο Όντας (συμφωνώ Τζιμ , καλύτερα να έφευγε κάπως απ'τη μάχη). Και 2ος λόγος , ότι πάντα έχει τέτοια τσάπτερς μετά τη μάχη.
Υπομονή παιδιά , και όποιος πιστεύει ότι τον κουράζει η φάση , ας κάνει ένα break όπως θα κάνω κι εγώ
606 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:10
Tcixlas
συμφωνώ απο την μία μαζί σου σκληρέ αλλά κουράστηκα είναι η αλήθεια και νιώθω να με καλύπτουν περισσότερο οι απαντήσεις των άλλων... πολύ κουραστικό το όλο τελικό χτύπημα... το παραφούσκωσε και δεν φανηκε μετά κατάλληλος των περιστάσεψν ενώ μας έχει δέιξει τρομερά δείγματα τόσα χρόνια πραγματικά
607 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:20
Santouryuu
O aldark μη χασει και δεν παινεψει τον οντα του... πιστευω ειναι το μεγαλυτερο του φαν μποϊ... Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ και να κανει ο οντα και η πιο μεγαλη μαλακια να βγει, θα σου'ρθει ο αλνταρκ να πει ποσο γαματο τσαπτερ εβγαλε παλι... ουτε γκομενος του να ηταν... μυριζω yaoi!!!
608 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:23
Hawkins
δεν ειπε κανενας οτι βιαστηκε...η πατυ το ειπε μονο και δεν καταλαβα που βιαστηκε...το οτι θα ακολουθουσε ενα τετοιο τσαπτερ το περιμενα αλλα οχι μονο 16 σελιδες την ωρα που με τοσους πολλους χαρακτηρες θα του παρει αρκετα τσαπτερς να μας δειξει τη ακριβως θα απογινουνε και τη θα κανει ο κυρος η βιολα η ρεμπεκα..θα εχουμε συζητηση λουφη με μπελαμυ οπως και φουτζιτορα,θα μαθουμε τη απεγινε ο τρεμπολας και τι θα απογινει η παντοφλα.
Για σαντζι πιστευω πως ειναι αιχμαλωτος ή τους αφησαν και αρπαξαν τον σεζαρ
Για σαντζι πιστευω πως ειναι αιχμαλωτος ή τους αφησαν και αρπαξαν τον σεζαρ
609 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:27
Tcixlas
πιστεύω ακόμα και τώρα ότι ο αλαντάρκ είναι το μεγαλύτερο φανμποι του όντα όπως είπες κι εσύ ο μεγαλύτερος χειτερ αλλά φαν μποι του ζόρο δεν θα συννενοηθείτε ποτέ με λίγα λόγια...
οπότε με λίγα λόγια για να κλείνουμε το όλο θέμα ο ουτσίχας έχει δίκιο ότι είναι τόσα πολλά τα πράγματα που έχει να μας δώσει και να μας δείξει που με 16φυλλα και με 2-3 σελίδες άκυρες με το επεισόδιο δεν βγαίνει άκρη... θα φάμε 2 μήνες μέχρι να φύγουν στο νερό αν συνεχίσει έτσι...
οπότε με λίγα λόγια για να κλείνουμε το όλο θέμα ο ουτσίχας έχει δίκιο ότι είναι τόσα πολλά τα πράγματα που έχει να μας δώσει και να μας δείξει που με 16φυλλα και με 2-3 σελίδες άκυρες με το επεισόδιο δεν βγαίνει άκρη... θα φάμε 2 μήνες μέχρι να φύγουν στο νερό αν συνεχίσει έτσι...
610 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:31
Patty D.Luffy
Μην τα λέτε έτσι αυτα και ζωγραφίσω κανα φάναρτ Αλντάρκ με Όντα, έτοιμη είμαι...
Και ναι, είπα βιάστηκε γιατι μας τα έπριξε τόσα τσάπτερς να δείχνει μαλακίες και αν πάρεις και ενώσεις όλη τα μάζη Luffy με Dofla δεν βγαίνει ούτε 20σέλιδο..
και όταν έπεσε το γυαλί περίμενα να γίνει κάποια ανατροπή αλλά όχι, έτσι απλα νοκ άουτ η φτερού...
ΑΛλα δεν πειράζει θα κάνω φαν κλαμπ, φτερού σαγαπάμε!
Και ναι, είπα βιάστηκε γιατι μας τα έπριξε τόσα τσάπτερς να δείχνει μαλακίες και αν πάρεις και ενώσεις όλη τα μάζη Luffy με Dofla δεν βγαίνει ούτε 20σέλιδο..
και όταν έπεσε το γυαλί περίμενα να γίνει κάποια ανατροπή αλλά όχι, έτσι απλα νοκ άουτ η φτερού...
ΑΛλα δεν πειράζει θα κάνω φαν κλαμπ, φτερού σαγαπάμε!
611 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:31
Santouryuu
Ο τζορο ειναι ο λογος που ασχολουμαι με one piece... και ναι ειμαι χεϊτερ του οντα, αλλα για ευνοητους λογους... απλα σημερα ειδαν ολοι, αυτα που εβλεπα εδω και μηνες...
612 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:34
Patty D.Luffy
Αχ Σαντο δώσε μια φώτο σου να κάνω yaoi με εσένα και ζορό!!
Αλλα εντάξει τόσους μήνες είχαμε πιστη, περιμέναμε , τόσες υποσχέσεις, τόση αναμονή... άδικα..
Αλλα εντάξει τόσους μήνες είχαμε πιστη, περιμέναμε , τόσες υποσχέσεις, τόση αναμονή... άδικα..
613 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:35
Hawkins
δεν ειναι χειτερ ο σαντο απλα ειναι 26 χρονων και εγω 19.5 και ο οντα δεν μας σεβεται εμας τους μεγαλητερους και βαζει πραγματα που αρεσουν σε 15χρονα και προσβαλει την νοημοσηνη μας....να σεβαστει ολλο το κοινο του και ιδικα τους παλιους που εχουν ξενερωση με τις βλακειες που βαζει για να ειναι εμπορικο μεχρι διαολου για να το αγοραζουν τα 14χρονα...που βλεπουν ενα χρονο one piece ενω εμεις εδω και πολλα περισσοτερα χρονια απο αυτους...
614 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:39
Tcixlas
ρε κι εγώ 21 στα 22 είμαι χαχχα συμφωνώ μαζί σας αλλά δεν γίνεται κι αυτός έχει μεγάλο κοινό γι αυτό και δεν έιμαι χειτερ ρε
περιμένω παττυ πραγματικά τα φαναρτ και τα 2 χαχαχαχαχα
περιμένω παττυ πραγματικά τα φαναρτ και τα 2 χαχαχαχαχα
615 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:41
Santouryuu
Over the 9 mountains and 8 seas... Throughout the world itself... There is nothing I cannot cut.
Dah dah dahhh
Dah dah dahhh
616 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 18:57
Tcixlas
νεαρέ μονόκερε τι θες να πεις με αυτό?
617 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 19:05
Patty D.Luffy
Οτι ο ζορο ΕΠΡΕΠΕ να κόψει το κλουβί της φτερούς...
618 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 19:07
Santouryuu
Τιποτα δεν ξερετε... πηγαινε πισω στο chapter 778 και διαβασε το με μεγαλυτερη προσοχη!!!
619 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 19:10
Patty D.Luffy
- Σπόιλερ:
620 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 19:10
Aldark
^Μη σπαμμάρετε boys :xD:
Σάντο , απλά υποκλίνομαι ως aspiring author και comic writer στον Eichiiro Oda (και όχι μόνο , αλλά εδώ μιλάμε για One Piece) και δεν μπορώ να τον κατηγορίσω σχεδόν για τίποτα...Πες το fanboyism , αλλά ποιος είμαι για να κρίνω κάποιον που παράγει διασκέδαση την οποία μάλιστα την προμηθεύομαι (ως τώρα) δωρεάν;
Επίσης είμαι extra Sanji fanboy , οπότε γι'αυτό αντικρουόμαστε...but doesnt matter , έχουμε ένα μικρό κοινό (αλλά απαγορεύεται δια του κανόνα 3).
Μη σχολιάσει κανείς τα παραπάνω , πάμε στο οφφτόπικ γι'αυτά
Χόκινς , τουλάχιστον αυτοί πληρώνουν , εμείς όχι. Το κοινό του One Piece ως SHONEN (κακά τα ψέματα) , δεν είναι ο 25άρης Έλληνας , αλλά ο 13χρονος Ιάπωνας...
Σάντο , απλά υποκλίνομαι ως aspiring author και comic writer στον Eichiiro Oda (και όχι μόνο , αλλά εδώ μιλάμε για One Piece) και δεν μπορώ να τον κατηγορίσω σχεδόν για τίποτα...Πες το fanboyism , αλλά ποιος είμαι για να κρίνω κάποιον που παράγει διασκέδαση την οποία μάλιστα την προμηθεύομαι (ως τώρα) δωρεάν;
Επίσης είμαι extra Sanji fanboy , οπότε γι'αυτό αντικρουόμαστε...but doesnt matter , έχουμε ένα μικρό κοινό (αλλά απαγορεύεται δια του κανόνα 3).
Μη σχολιάσει κανείς τα παραπάνω , πάμε στο οφφτόπικ γι'αυτά
Χόκινς , τουλάχιστον αυτοί πληρώνουν , εμείς όχι. Το κοινό του One Piece ως SHONEN (κακά τα ψέματα) , δεν είναι ο 25άρης Έλληνας , αλλά ο 13χρονος Ιάπωνας...
621 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 21:38
uchiha1991
καταπληκτικο τσαπτερ.ειδικα ο τροπος που για 5-6 σελιδες ανεβαζει την αγωνια του αναγνωστη για το ποιος ειναι ο νικητης της μαχης ..πεθανα απο την αγωνια μεχρι να πει ο αλλος οτι ειναι ο λουφυ..δεν το περιμενα...
622 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 21:39
Aldark
α να κάτι που με χάλασε , ήθελα να δω τα μάτια του Ντοφλαμίνγκο...απογοήτευση
623 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 21:41
The Red-Haired
Ο Don Flamingo έκανε το λάθος να υποτιμήσει τον αντίπαλό του. Χρησιμοποιούσε πολύ ενέργεια στο κλουβί για να αποτρέψει τους marines να αποκαλύψουν τα μυστικά του στην HQ. Επίσης παρασήρθηκε από τα συναισθήματά του και την υπεροψία του κι αντί να αποτελειώσει τον Luffy όταν ήταν αδύναμος τα έβαλε με τη Rebbeca...
Μαντεύω πως θα φύγει πετώντας και θα χαθεί για πολλά chapters αλλά δεν τον ξεγράφω, ούτε πέθανε, ούτε μπορεί να βρεθεί στον Impel Down. Έχασε την Dressrosa, την οικογένειά του, πολύ από τη δύναμή του ... αλλά δεν βγαίνει έτσι έξω από το story. Μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ο Oda για να μας δώσει μια γεύση από τη δύναμη του Kaido. Να τον βρει δηλαδή ο Kaido και να τον αποτελειώσει αυτός.
Να μην ξεχνάμε και τον πειρατή από το πλήρωμα του Blackbeard. Τέτοιος ύπουλος είναι αυτός που μπορεί στο τέλος να εμφανιστεί να κάνει τα δικά του. Τέλος πάντων πιστεύω την άλλη εβδομάδα θα έχουμε μια ή δυο εκπλήξεις. Αυτό συνηθίζει να κάνει ο Oda μετά από ένα ουδέτερο chapter.
Μαντεύω πως θα φύγει πετώντας και θα χαθεί για πολλά chapters αλλά δεν τον ξεγράφω, ούτε πέθανε, ούτε μπορεί να βρεθεί στον Impel Down. Έχασε την Dressrosa, την οικογένειά του, πολύ από τη δύναμή του ... αλλά δεν βγαίνει έτσι έξω από το story. Μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ο Oda για να μας δώσει μια γεύση από τη δύναμη του Kaido. Να τον βρει δηλαδή ο Kaido και να τον αποτελειώσει αυτός.
Να μην ξεχνάμε και τον πειρατή από το πλήρωμα του Blackbeard. Τέτοιος ύπουλος είναι αυτός που μπορεί στο τέλος να εμφανιστεί να κάνει τα δικά του. Τέλος πάντων πιστεύω την άλλη εβδομάδα θα έχουμε μια ή δυο εκπλήξεις. Αυτό συνηθίζει να κάνει ο Oda μετά από ένα ουδέτερο chapter.
624 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 22:09
Kishishi
Γράφω μετά από πολύ καιρό έχοντας αφήσει το anime και το manga για περίπου ένα χρόνο. Όπως είπε και ένας προηγούμενος φίλος, πιστεύω ότι αξίζει να το αφήνεις να μαζεύονται τα τσάπτερ για να το διασκεδάζεις περισσότερο.
Το πρόβλημα είναι ότι πάει τόσο αργά που αμφιβάλλω αν ποτέ τελειώσει, χωρίς να δίνει ο Oda την εντύπωση ότι έχει κάποιο μακροπρόθεσμο πλάνο, τραβώντας τα arc απ τα μαλλιά. Έχουμε τόσα ερωτηματικά και προσδοκίες από τόσα άλλα πρόσωπα (Dragon, Yonko, Blackbeard, Green Bull, CP0 ...) που καταντάει ενοχλητικό να το παρατραβάει με κομπάρσους και νέα πρόσωπα και βαρετές μάχες (Chin Zao - G, γοβακιάς vs whatever, οι μάχες των νάνων). Ντάξει κράζουμε τα άλλα shonen για το linear story, άλλα πιστεύω ότι το One Piece έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν χρειαζόμαστε καινούριους χαρακτήρες και σάλτσες αλλά μάχες με Yonko και admirals. Είδομεν.
Το πρόβλημα είναι ότι πάει τόσο αργά που αμφιβάλλω αν ποτέ τελειώσει, χωρίς να δίνει ο Oda την εντύπωση ότι έχει κάποιο μακροπρόθεσμο πλάνο, τραβώντας τα arc απ τα μαλλιά. Έχουμε τόσα ερωτηματικά και προσδοκίες από τόσα άλλα πρόσωπα (Dragon, Yonko, Blackbeard, Green Bull, CP0 ...) που καταντάει ενοχλητικό να το παρατραβάει με κομπάρσους και νέα πρόσωπα και βαρετές μάχες (Chin Zao - G, γοβακιάς vs whatever, οι μάχες των νάνων). Ντάξει κράζουμε τα άλλα shonen για το linear story, άλλα πιστεύω ότι το One Piece έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν χρειαζόμαστε καινούριους χαρακτήρες και σάλτσες αλλά μάχες με Yonko και admirals. Είδομεν.
625 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Ιουν 2015, 23:18
Dr. Jimalicious
Εντάξει, δίκιο έχετε όταν το θέτεται έτσι. Όντως ο Mingo είχε διεσπαρμένες τις δυνάμεις του στο κλουβί και στην μάχη, οπότε ήταν αποδυναμωμένος. Ουσιαστικά λοιπόν, έχουμε ένα Luffy που τελικά λιποθύμησε για να καταφέρει να νικήσει έναν αποδυναμωμένο Mingo. Οπότε, με το δικό μου μυαλό, λέω ότι ένας χαρακτήρας που είχε αυτή την ισχυρή θέση του ανταγωνιστή και λογικά βρισκόταν πιο μπροστά σε δύναμη από τον Luffy σε αυτό το σημείο, υπάρχει περίπτωση να "κάηκε" σε αυτό το αρκ.
Παρά τα τυχόν παράπονα που έχω, ήταν από τα arcs που γενικά με άρεσαν και τελικά, αδίκως έκρινα το τέλος ως πολύ απότομο. Βέβαια το κεφάλαιο πάλι δεν άρεσε. :P
Παρά τα τυχόν παράπονα που έχω, ήταν από τα arcs που γενικά με άρεσαν και τελικά, αδίκως έκρινα το τέλος ως πολύ απότομο. Βέβαια το κεφάλαιο πάλι δεν άρεσε. :P
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης