Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Scarlet D.

Scarlet D.

καλα τα λες εν μερη εχουμε παρα πολυ καλα αναπτυγμενα προσωπα τα οποια αναπτυσωνται παραλληλα με την ιστορια, αλλα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο oda θα κανει ακομα 4-5 arcs για να ξεπαστρεψει τους πιο αδυναμους με διαβολικα σχεδια και τα λειπα, και μετα θα κανει ενα πολεμο μεγαλητερου απο marineford οπου ο luffy και οι nakama του θα τους σκισουν ολους και ο τελικος στοχος θα ειναι οι gorosei η κανας sakazuki

http://www.onepiecegr.com/

Aldark

Aldark

δεν ξέρουμε αν τέλειωσε το αρκ με το τσάπτερ αυτό...Αν και αν την άλλη εβδομάδα μας δείξει έναν Σάντζι εγώ θα προσκυνήσω (ODA FANBOISM OMFG).
Δυστυχώς παιδιά , ο Λούφφυ θα πρέπει να δυναμώνει συνέχεια και να τους νικήσει όλους...Κι εγώ που δεν ήθελα να χάσει ο Ντοφλαμίνγκο το πήρα απόφαση. Πήρε ένα cage , 2 άτομα να τον παλέψουν και πολύ συναισθηματική φόρτιση και υποτίμηση μέχρι να γίνει αυτό.
Βέβαια και εκείνος ΚΑΝΟΝΙΚΑ με ότι έκανε έπρεπε να χε σφάξει και τον Λο και το Λούφφυ (είχε Τρέμπολ , Μπέλαμυ συν τρεις πιστολιές xD)

Scarlet D.

Scarlet D.

Number one κανονας, ο πρωταγωνιστης ειναι αθανατος :P (με μερικες εξερεσεις) φαντασου αν πεθαινε ειδικα ο law τι ξενερα θα τρωγαμε ουτος η αλλως

Hawkins

Hawkins

οτι θα εχουμε μια εκπληξη στο επομενο ειναι το μονο σιγουρο,επισης δεν ξερουμε τι ακριβως εχει γινει με μπεργκερ και σαμπο,πιστευω πως τον μπεργκερ θα τον δειξει να τα παραταει αφου δεν γινετε να ξεκολησει ο σαμπο απο επανω του....βεβαια αυτο θα εχει συνεπειες λογικα ωπου ο μπεργκες θα γινει 2ος δοικητης και θα ανεβει πρωτια ο σιριου ωπου ηταν απο την αρχη ο πιο δυνατος

Scarlet D.

Scarlet D.

και στην αρχη αναρωτιουμουν τι λεει για μπεργκερ... ΓΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

O Siriu μου φαινεται πιο δυνατος και πιο καλος, αν ηταν αυτος αντι για τον μπεργκερ δεν θα ετρωγε τοσο ελλεινα ξυλο απο τον Sabo. Να σου πω την αληθεια οταν πρωτοειδα στην mock town το πληρωμα του bb ειχα βαλει στο μυαλο μου οτι ο burgess ειναι για τον BB οτι ειναι ο Zorro για τον Luffy οποτε το συνεδεσα ετσι μεχρι το impel down

Aldark

Aldark

burgess λέγεται ρε ανίδεοι...
Αυτός είναι/ήταν ο φερστ μέητ , αλλά ο σίριου κολλάει πιο πολύ για αντίπαλος Ζόρο πλέον.
Σαντζούκος στο επόμενο τσάπτερ...can't wait <3

Tcixlas

Tcixlas

όντως περιμένω κι εγώ τον σάντζι... και πάλι δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο παντόφλας έχασε έτσι... απο κει και πέρα αν δεν ξανα εμφανιστεί ο ντοφλας που τον χτίζει τόσα πολλά χρόνια και επανεμφάνισε τόσο πολύ το αμμοτράβελο το άλλο, το ξωγαμο του φρανκενσταιν με τις πετρες..., τότε για μένα θα έχει γίνει μεγάλη μαλακία... απο κει και πέρα συμφωνώ με την υποτίμηση και του ντοφλα και του λούφυ μέχρι ένα βαθμό όμως...

απλά όπως είπε ο σκαρλετ αν θυμάμαι καλά έχει αναπτύξει τόσους χαρακτήρες που δεν χρειαζόμαστε κομπάρσους θέλουμε μαχες ξεκάθαρα κι αυτό πιστεύω ότι μας κάνει να βλέπουμε το op αρνητικά πλέον

Kishishi

Kishishi

Δεν μου φάνηκε να υποτίμησαν καθόλου τον ντόφυ σε αυτό το arc.

Τουναντίον, νίκησε Law άνετα, δεν μάσησε με Fujitora, στρίμωξε Law και Luffy με τον κλώνο στη σπηλιά, χόρεψε ολόκληρη Desrossa 2 φορές και το bird cage μάντρωσε admiral, zoro (I cut it all), sabo κλπ. Ο Luffy τα δωσε όλα, gear fourth και στη τελική θεωρητικά ισοπαλία μπορεί να πεις ότι έληξε και μάλιστα χρειάστηκε να του δώσουν και 10 λεπτά για να ετοιμάσει το final hit. Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να δώσει παραπάνω βάση στη μάχη στα τελευταία chapters από το να δείχνει το σπρώξιμο του cage, Lao G και βλακείες.

Δεν πιστεύω ότι χρειαζόμαστε άλλο Ντόφυ τα είδαμε όλα (εκτός από τα μάτια), υπάρχουν άλλοι τόσοι που αναμένουμε να δούμε. Για μένα θα ήταν justice να μην τον λυπηθεί ο Law και να πάρει εκδίκηση με το πιστόλι αντικρίζοντας τον στα μάτια. Θα είναι μεγάλη απώλεια για τους Doffy-fans, άλλα για μένα πρέπει να αρχίζει να γίνεται pio dark και να καθαρίζονται και βασικοί χαρακτήρες (σιγά σιγά) απ' το να εμφανίζονται νέοι και να αναστένονται παλιοί (π.χ. Monet και Vergo πιστεύω να μην αναστηθούν). Και για να μην παρεξηγηθώ γουστάρω τρελά Doffy, αλλά πιστεύω δεν έχει να δώσει κάτι περαιτέρω, δεδομένου ότι έχουμε τόσα πολλά να δουμε ακόμα.

Scarlet D.

Scarlet D.

οχι συμφωνω παιχτηκε καλα το σκινικο με τον doffy αλλα η μαχη δεν μου φανηκε τοσο καλη, τι να πω μπορει να ειναι επειδη δεν το χω δει ακομα σε anime, αν το δουμε σε anime μαλλον θα μας τρεχουν σαλια-ουρανια τοξα

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Και εγώ περιμένω να την δω σε anime... careless run careless run

Tcixlas

Tcixlas

ρε παιδιά δεν έδειξε μάχη το ξανα λέω δηλαδή είναι η ίδια μάχη που είχε δείξει με άλλους? δες μάχη ακόμα και με αρλονγκ και σύγκρινε η συνολική μάχη με τον ντόφυ μάξιμουν να βγει 5 επεισόδια ανιμ... και κάτσε δες πόσο βγήκε η μάχη με ντόφυ όταν το ντρεσροζα αρκ είναι το μεγαλύτερο αν δεν κάνω μέχρι τώρα αρκ... απλά λέμε ότι το φούσκωσε τόσο πολύ το έκανε τόσο μεγάλο που δεν πρόλαβε να το σκάσει αυτός γιατί του ξεφούσκωσε... δεν έκανε το μπαμ που λέμε... και για τον ντόφυ οκ τον έδειξε δυνατό αλλά δεν γίνεται ακόμα κι αποδυναμωμένος να είναι και πληγωμένος απο law κτλπ και με birdcage και με χίλια ακόμα... δεν γίνεται να είναι μονόχιτος του λουφυ απο τώρα... αυτό λέμε... ότι δεν έδειξε τον λούφυ τόσο τρομερά δυνατό αλλά με το gear 4th έκανε τον φτερωτό γυαλάκια να πετάει απο δω κι απο κει σαν πουλάκι.... εεε και υποτιμάει τον ντόφυ αλλά και υπερτιμάει απότομα τον λούφυ που δεν είχαμε δει ούτε φανταστεί κάτι τέτοιο... και απλά του δίνει 5 λεπτα χρόνο και με το που νικήσει ψόφος/???? είναι σαν να κάνει κολαψαρίσματα όλη την ώρα..

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Συμφωνώ. Στην μάζη με τον Λούτσι ας πούμε που φανέρωσε το gear 2nd,είχαμε μαχαρα, αγωνία και αποκορύφωση της μάχης. Η νίκη του Λούφυ ήταν τόσο ικανοποιητική. Τώρα τακ τουκ ένα gear 4th και η φτερού έπεσε τέζα.. daaamn!

Tcixlas

Tcixlas

αυτό ακριβώς είναι το ποιντ μου παττυ με πιάνεις απόλυτα... υποτιμάει και το πόσο έχει δουλέψει ο λουφυ για όλο αυτό αλλά και τον ντοφυ απέναντι στο λουφυ, και τέλος υποτιμάει εμάς έχοντας μα καθηλωμένους 2 χρόνια σε ένα κωλοαρκ να πούμε που με τίποτα δεν έχει αρκετή μάχη για όσο έχει κρατήσει... δεν είναι ικανοποιητικό τα έμπλεξε πολύ πραγματικά

Kishishi

Kishishi

Πιστεύω το anime θα τραβήξει την μάχη και θα την ευχαριστηθούμε (όπως θα κάνουμε skip τα υπόλοιπα). Συμφωνώ ότι είναι πολύ βιαστική, αλλα γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είδαμε τα πάντα απο Flamingo (σε όλο το arc). Έκανε string τα πάντα στο τέλος. Πιστεύω με την κατάλληλη μουσική και τράβηγμα του transformation σε gear 4th (αλά goku SSJ3) θα γουστάρουμε. Μονόχιτος δεν το λες, απλά τραγικά ατυχής η επιλογή του όντα, αντί να τραβήξει τη μάχη μέχρι τέλους, κάνει switch τον luffy με τα small fries και law (1348th room), και μετά τον κάνει όντως να φανεί σαν μονόχιτος. Μακάρι να το άλλαξουν στο anime αυτό (πολύ χλωμό) και να δείξουν την μάχη από αρχή μέχρι τέλους (χωρίς weiners και υπνοδωμάτια law)

Tcixlas

Tcixlas

είδωμεν τότε αλλά δεν το βλέπω πραγματικά αυτό με χαλάει κατα τα άλλα ένα σχετικά γεμάτο αρκ χωρίς όμως εξαιρετικό αποτέλεσμα

N_G

N_G

Η λογική λέει ότι στο anime θα το τραβήξουν περισσότερο το κλωτσομπουνίδι... να πάρουμε παράδειγμα από F.I. που του έκανε ένα red hawk και στο άνιμε του αμόλησε 2-3 (εάν ενθυμούμαι καλώς) ;;;

Hawkins

Hawkins

Μην το ψαχνετε για καλές στιγμές και τέτοια τα μόνα ωραία σημεία του Αρκ ήταν το φλασμπακ με κοραζον και το τέλος της μαχης του φρανκυ ...άμα ήταν κάποιος που δεν ξέραμε αντί του ντοφλαμινγκο για Μπος θα το βαφτηζατε άσχημο το Αρκ αλλά ακριβώς επειδή είναι η παντόφλα μόνο από αυτό ανεβαινει επίπεδο το Αρκ...εγώ άμα ήμουν ο όντα τώρα θα εβαζα ενα φλασμπακ της παντοφλας που μας εξηγη γιατι εγινε μοχθηρος μετα το τελος του φλασμπακ θα εβαζα την παντόφλα να κάθετε στο θρόνο τραυματισμένος και τριγιρω να είναι οι νακαμα του να τους λέει τα τελευταία λόγια παίζοντας το 'after eating grandline part 2' και σιγά σιγά να πλησιάζει ο first mate του καιντο στο παλάτι να ανοιγη την πόρτα και να τον εκτελεί

Scarlet D.

Scarlet D.

ναι N καπως ετσι παει

οταν διαβαζα το room το κολπο που εκανε ο law στο επισοδειο αυτο ειμουνα καπως : Meh
Ενω οταν ειδα το τι εκανε ο law στο anime ειμουν καπως: ΠΩΩΩΩΩ τι εκανε το θυριο

πρεπει να σας το εχω ξαναπει, ο oda για μενα δεν ειναι καθολου καλος στο manga του, πλοκη και τεχνικες απιθανος, αλλα το one piece φιλε μου, εχει δραση, δεν ειναι ουτε ρομαντζο ουτε dedective story.ειδικα Το one piece δεν αρκει να το τυπωσεις σε ενα χαρτι και ποτε δεν θα αρκεστει το one piece θελει οποσδηποτε anime.Δεν ξερω αν o oda στον manga παντως κανει καλα την δουλεια του η αληθεια ειναι πως εχω διαβασει manga που ηταν τοσο ωραια γραμμενο που εβλεπες ολες τις κινησεις και εφτανες στο σημειο να ακους τους ηχους στο κεφαλι σου :P, στο one piece αυτο δεν μπορω να το φανταστω

Hawkins

Hawkins

Μια χαρά είναι το σχέδιο του αυτό το αναγνωριζω

Tcixlas

Tcixlas

έλα σκαρλετ το σχέδιο του έιναι πολύ καλό πέρα απο την πλάκα άλλο αν σχεδιάζει παπαριές μέσα στο σχέδιο για να κερδίσει χρόνο... τεσπά απλά εγώ δεν με νοιάζει αν ήταν νοτφλας ή όχι απλα ο ντόφλας ήταν χτισμένος και έπρεπε να είναι σχεδόν τέλειο το αρκ και κάθε άλλο ήταν μέτριο... αυτό μας απογοητεύει νομίζω και ειδικά τώρα με το τελείωμα αυτό που έρχονται μαζικά αρνητικά σχόλια...

Aldark

Aldark

Για εμένα το αρκ ήταν τοπ ματήριαλ εκτός από δυο-τρία πράγματα. Περιμένω να δω πως θα το ολοκληρώσει για να έχω τη φουλ εικόνα.

Tcixlas

Tcixlas

τι να σου πω αλήθεια δεν ξέρω είμαι πολύ διαχωρισμένος με το αρκ αυτό άλλα μου αρέσουν πολύ αλλα με ξενερώνουν αφάνταστα...

Scarlet D.

Scarlet D.

αν το κανε ο oda ποιο γρηγορο θα ηταν απιστευτο και ωραιο...αλλα οοοοοχι επρεπε να αφιερωσει ενα manga ολοκληρο στον gatz που προσπαθει να πει το ονομα του luffy και καλα να τον αναδειξει ως νικητη

Tcixlas

Tcixlas

ο gatz δεν ξέρω γιατί υπάρχει εντελώς πραγματικά.... εεε όντα είναι αυτός και θέλει να καθυστερήσει χαχα

Aldark

Aldark

στο άνιμε είχε πολύ πλάκα ο γκατζ !

Ανυπομωνώ να τελειώσει η Dressrosa και να κάτσω να τη δω όλη στο anime...
Επίσης μόλις τελειώσει το αρκ θα πάψω το μάνγκα για 1-2 χρόνια...είναι το σωστότερο nice!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης