Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Scarlet D.

Scarlet D.

εγω θα ξενερωνα την ζωαρα μου αν γινοταν και δευτερο(που δεν νομιζω).Εχουμε δει πανω απο 600 επισοδεια τον strawhats να παλευουν και να ξεζουμιζουν τον αντιπαλο κι εσυ μ@λ@κ@ oda αντι να στρώσεις τον κωλο σου και να τους βαζεις να αυξανονται σταδιακα οι δυναμεις τους,οπως πολυ καλα πηγαινε, περνας στην δικαιολογια του timeskip, οτι και καλα εχουν δασκαλο, εγω προσωπικα μετα το timeskip ειχα να κανω με καινουργιους strawhats τους οποιους δεν ηξερα τιποτα γι αυτους και απλα ειχαν ιδια ονοματα με τους παλιους...

λες τελικα αυτοι να ηταν οντως οι αληθηνοι stawhats?
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 24 Fake_strawhat_crew_by_roidley119-d32uq8b

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

κοίταξε να δεις αναγκαστικά θα πρεπει να φτάσουν σε ένα επίπεδο δύναμης πολύ μεγαλύτερο ακόμα για να μπορέσουν να ολοκληρωσουν τα όνειρα τους και γενικά να κλείσει το one piece κατάλληλα... οπότε για να γίνει αυτό αναγκάζεται να χρησιμοποιεί τα timeskip αν και ούτε εμένα μου αρέσει και συμφωνών μαζί σου, δηλαδή θα ήθελα να τους δω να εξελίσονται αλλά αυτό αν έβγαινε ένα επεισόδιο κάθε μέρα οπότε σε καμια 10άρα χρόνια να έχει τελειώσει χαχαχαχα βέβαια καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή να πεθάνει πάνω σε ένα manga επειδή εμείς οι αχάριστοι ζητάμε περισσότερα χαχαχα αλλά έτσι είναι ο άνθρωπος φτιαγμένος.. απαιτητικός κι αν δεν το είχε αυτό δεν θα είχε φτάσει εκεί που είνα ισήμερα... οπότε είδωμεν..

Scarlet D.

Scarlet D.

το πας πολυ φιλοσοφικα αλλα το one piece αξιζει να εχει απαιτιτικο κοινο, ρε παιδι μου τοσες περιπετειες εχουν τραβηξει δεν θα μπορουσε ο luffy ας πουμε να μαθαινε τι ειναι χακι πιο νωρις?η τουλαχιστον να του εδειχνε ο ray τα βασικα και απο κει και περα να αναπτυσοταν καταλληλα?

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Απο ενα σχολιο στο youtube για το τελευταιο επικο chapter...

Just like to point out the juxtaposition between Crocodile not caring about his crew but accepting betrayal, while Doflamingo cares about his crew and therefore doesn't accept betrayal.

One is free from earthly attachments and is sent flying into the air by Luffy while the other is bound back into the ground for his chains or rather, 'strings' of betrayal.

One was a "Desert Beast" while the other was a "Heavenly Demon". Both are now out of their element both figuratively and literally.

And the title of the chapter is Heaven and Earth.

If that wasn't enough:

Crocodile worked "underground" hiding his actions from people. Luffy punched him into the sky where everyone could see him.

Doflamingo thought of himself above everyone and sat atop a throne where everyone could see him, Luffy punched him down to everyones else's level.

If you look even further, Alabasta and Dressrosa are actually opposites in many other ways such as:

Alabasta was the crew fighting secretly to save a country from being overthrown.

Dressrosa was the crew uniting an entire nation, countless pirates, gladiators, bounty hunters and the marines to overthrow a country.

Baroque Works was a secret organization of individuals who didn't even know their boss and really had no connection.

Doffy's group was a tight nit family that lived decades of hardship together.

Alabasta was covered up.

In Dressrosa Fujitora is letting the fuck-up be exposed on purpose.

gODA.....

Tcixlas

Tcixlas

ίσως πραγματικά η καλύτερη άποψη που έχω διαβάσει μέχρι τώρα για το dressrosa arc η πιο ολοκληρωμένη για μένα και ίσως και η πιο αληθινή...

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
I am speechless!!! :conf:

Tcixlas

Tcixlas

and why is that please???

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Σκληρός Καριόλης έγραψε:http://www.mangareader.net/one-piece/791

Σούπα

Συμφωνω! Παιζει να μην διαβασα καν τους διαλογους κιολας!!! :buhu:

Hawkins

Hawkins

αν ειναι δυνατον περιμεναμε τοσο πολυ για αυτη την πατατα

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Τι ξενέρα ήταν αυτη.... Χέσε μας ρε Όντα ξενέρωτε προβλέψιμε..
Βαρέθηκες να γράφεις το One Piece μου φαίνεται και βιάζεσαι να το τελειώσεις......

Hawkins

Hawkins

Patty D.Luffy έγραψε:
Βαρέθηκες να γράφεις το One Piece μου φαίνεται και βιάζεσαι να το τελειώσεις......
πιστευω δεν το εννωεις αυτο ετσι?

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
Μάπα το καρπούζι

Santouryuu

Santouryuu

Χαλαρωστε... δεν ηταν τιποτα ουσιωδες, αλλα το μισο op ετσι ηταν παντα... μετα απο μπατλ, ερχεται το ξυσιμο... δηλαδη τι περιμενατε; να ερθει η μπιγκ μαμ απο το πουθενα και να αρχιζει να τρωει φρουτα του διαβολου; αλλα μια απορια την εχω... γιατι αυτη η λαστιχενια μαϊμου λιποθυμαει μετα απο καθε μαχη;

Tcixlas

Tcixlas

μεγιστη παπάτζα τσάμπα επεισόδιο για μένα πάμε όλοι ένα γιουχου γιατί ο oda μακακίστηκε πάλι... για μένα ήταν απλά ένα κενό τσαπτερ

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Τι; Αυτό ήταν; Εεεε παιδιά αυτό ήταν! Κλείστε τις κάμερες, τα φώτα... άστο μην σκουπίζεις ακόμα θα φάμε σουβλάκια πριν φύγουμε, θα τα κάνω εγώ. Πάρε τηλέφωνο ρε Κώστα... Ααα και που είσαι Κώστα, μπύρες μην ξεχάσεις να φέρεις... Ναι ρε, καλά πήγε... Ε έκλεισε λίγο απότομα, αλλά κλάιν... σιγά ότι και να κάνουμε αυτοί θα διαβάζουν ακόμα...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχα τζιμ πραγματικά με κάλυψες αυτό μου έβγαλε κι εμένα... βαρεμάρα και ειρωνία απέναντι στον αναγνώστη του στυλ και να χέζουν να τους βάλω για ένα ολόκληρο τσαπτερ και μετά να τις μετράνε πάλι θα το βλέπουν οπότε κλαιν ας κερδίσω ένα τσαπτερ ακόμη άχρηστο απο την πλοκή...

βρωμάει φίλερ....

Scarlet D.

Scarlet D.

ο οντας πρεπει να παρει τιτλο, ο αρχοντας της καθηστερησης και της σπ@σ@ρχ!δ!λας, ελεος, ενα ολοκληρο manga πεταμενο για να βλεπουμε την ροζουλα να κλαει πανβ απο το luffy και τον gatz να μην μπορει να ανακοινωσει το αποτελεσμα επειδη εφαγε της χρονιας του...πφφφ

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Δεν είναι ότι είναι άχρηστο απ'την πλοκή, γιατί δείχνει την ψυχική κατάσταση όσων πήραν μέρος, αλλά έληξε πολύ γρήγορα για το hype που είχε πέσει για αυτό. Σαν αποτυχημένο κέικ ένα πράγμα. Φούσκωνε φούσκωνε, μέχρι που μετά απλά ξεφούσκωσε και άφησε μόνο ένα θλιμμένο βλέμμα στο πρόσωπο μας.
Στήνει όλο αυτό το hype με την Αρένα, δεν δείχνει και σπουδαία πράγματα.
Στήνει το όλο hype με τα παιχνίδια, πάει κάτι να δείξει.
Δείχνει όλη αυτήν την πορεία, για να μην πολυλογώ, και μετά φςςςςςςς, ξεφουσκώνει, 2 μπουνιές Φλαμίγκο gg well played next arc please.
Ε δεν γίνεται έτσι όμως. Ξέρω κόσμο που το παράτησε λόγω αυτής της αδυναμίας εκπλήρωσης προσδοκιών. Ας ήταν 10 chapter που να έπαιζαν μπουνιές. Αλλά να έπαιζαν μπουνιές, όχι κουν καν που θα παίζουν για 4-5 chapters τώρα.

Scarlet D.

Scarlet D.

ναι ρε συ ειναι και αυτο, θυμασε τι καντηλια ερειξε στο crocodile πριν τον στειλει αδειαβαστο? ολοκληρη bedrock εσπασε και μιλαμε για ποσα επισοδεια καθαρο ξυλο, μηπως θελει να δειξει ποσο δυνατος εγινε ο luffy η κατι τετοιο?

Tcixlas

Tcixlas

ότι δεν εκτιμάει τους readers θέλει να δείξει

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Άμα πραγματικά το έκανε για να δείξει πόσο δυνατός έγινε ο Luffy, ας το έκανε με κάποιον άλλο. Ο Ντόφυ ήταν εκεί από την αρχή και συνέχεια τον παρουσίαζε ως δυνατό και πολύ δύσκολο αντίπαλο. Πάλι hype hype και μετά φςςςςςςς.
Ή μην τον δείχνεις ως τόσο δυνατό ή κάντον να παραιτηθεί για άλλον λόγο (ξέρω γω για την χαμένη του αγάπη, δεν με νοιάζει, ότι θέλει) ή άσε τον Luffy να δώσει ξύλο σε άλλον ή απλά κλείσε το OP σε κάνα χρόνο γιατί άμα τις τρώει τόσο εύκολα ένας τόσο "κεντρικός" χαρακτήρας, οι άλλοι είναι εκλεράκια (κέικ, εκλεράκια, σουβλάκια, πώς φαίνεται ότι πεινάω όμως :xD: )

Tcixlas

Tcixlas

και πραγματικά πιστεύω ότι ο ντοφλας έιναι αντμιραλ λεβελ τουλάχιστον new admirals level οπότε μας δείχνει ξαφνικά ότι ο λούφυ έχει τους new admirals μονοχιτους?

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ντροπή του. Εντάξει ρε φίλε, δεν λέω, γράφεις 10 χρόνια. Ή σκότωσε το όσο ακόμα έχει αξιοπρέπεια ή θα πεθάνει αργά και βασανιστικά. Κατ'εμέ, το OP πρέπει μέσα στον επόμενο χρόνο να σταματήσει και ο Όντα να κάνει νέα σειρά. Ο άνθρωπος έχει ταλέντο, αλλά ο οποιοσδήποτε μετά από 10 χρόνια θα κουραζόταν και θα κούραζε.

Tcixlas

Tcixlas

συμφωνώ ας το τελειώσει σύντομα με μεγάλες μαχες και καλές για να είναι επικό κι ας κάνει κι άλλα manga

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης