Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Scarlet D.

Scarlet D.

πλακα κανεις?σοβαρη η Lola?Αυτοι εχει φτιαξει πειρατες μονο και μονο για να ζηταει σε ανθρωπους να την παντρευτουνε XD.Τελος παντων εχουμε κανα 8μηνο και βαλε να δουμε του υπολοιπους strawhats στο πλοιο...τι να κανουν αραγε

Υ/Γ: Η nami μ αρεσε περισσοτερο οταν δεν ηταν η γυναικα-fanservice και φοραγε μπλουζα, δεν συμφωνειτε?

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

ποιός σοβαρός άνθρωπος θα γινόταν πειρατής?? χαχαχχαχαχα εγώ δεν είπα ότι έιναι σοβαρή χαχαχαχαχα.... 8μηνο? πολύ δεν λες??? εννοείς στο ανιμ? γιατί στο μανγκα αν δεν το έχω δει το πολύ σε 2 μήνες θα έχω ξενερώσει τοσο άσχημα την ζωή μου χαχαχαχα ξέρει κανείς αν θα γίνει διακοπή για σαιζόν ή σε manga ή σε anime?

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Συμφωνώ απόλυτα για τη Νάμι!!! ouf

Tcixlas

Tcixlas

είπε η yaoi. d. luffy αχαχαχαχ πραγματικά δεν ξέρω αυτό ήταν πολύ καλό... χαχα αλλά πέρα απο την πλάκα όντως ήταν καλύτερη πριν και την γούσταρα περισσότερο αλλά τώρα εκτός απο πεταχτούλα είναι και λίγο πιο έξυπνη όχι απλα πονηρή ή μου φαίνεται?

karamin

karamin

καλη η σκεψη σου για την Lola!μπορει να ειναι στο πλοιο και να την γλυτωσουν οι sh....γιατι μετα τον φλαμινγκο,να χτυπηθουν και με την Μαμα,ε παει πολυ!!!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ελα μωρε , πάντα ήταν έξυπνη η Νάμι, απλα νομίζω ώρα είναι λιγότερο γκρινιάρα ή είναι η ιδέα μου??
Εμένα με ξενερώνει το μακρύ μαλλί, αλλα οκ, γούστα είναι αυτα. whistle
Στα επόμενα αρκ ελπίζω να αλλάξει ρούχα και να ρίξει κάτι πάνω της :xD:

Btw.. ποτέ δεν ήταν από τους αγαπημένους μου καπελάδες αλλα τουλάχιστον ήταν γλυκούλα και σέξυ ταυτόχρονα.
Δεν συγκρίνεται το νέο λουκ με αυτά..

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 23 MadNami-x

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 23 Nami-one-piece-29883067-960-720

Tcixlas

Tcixlas

άρα το μαλλί το θες όπως και το anime? αντρικο????

(αποτυχημένη προσπάθεια χιούμορ για τα yaoi φεύγω τώρα το παρατράβηξα χαχα)

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Απλα δεν ξέρω είχε αυτο το tomboy look. Ήταν τσαχπίνα ενω τώρα ειναι αδιάφορη αν εξαιρέσεις το fanservice.  Χαχαχα, δεν πειράζει, η προσπάθεια μετράει. :xD:

Scarlet D.

Scarlet D.

μ'αρεσει που απλα εκανα ενα Υστρογραφο για την nami και μετα το αναπτυξαμε σε ολοκληρη κουβεντα και μαλιστα σε λαθος topic :P

θελω πραγματικα να μαθω,η robin οταν κλωνοποιει τον εαυτο της, πως κλονοποιει τα ρουχα? heh look at that

Tcixlas

Tcixlas

αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ πάνω που περίμενα να γίνει κι εκεί ένα fanservice και με χαλασε να σου πω που δεν είδα το robinaki το ζουμπουρλούδικο χωρις ρουχαλάκια ξέρω γω με 2-3 χέρια απλά να κρύβει τα επίμαχα χαχχαχαχα

Scarlet D.

Scarlet D.

ξερετε τι εχω σκεφτει, τα "πεταλα" που βγαζει οταν εμφανιζει και εξαφανιζει χερια μηπως ειναι νεκρα κυτταρα? :P ειμαι μηπως ο captain obvious?

Santouryuu

Santouryuu

Ρε τι ρωτατε παλι... ειναι σαν να ρωταω αν η λογκια γιουζερς φορανε και λογκια ρουχα, επειδη επιστρεφουν κι αυτα στην αρχικη τους θεση... ιτς τζαστ μπικοζ :P

Scarlet D.

Scarlet D.

σωωωωστο κι αυτο.... αλλη μια ερωτηση δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι το awakened σταδιο...μπορει να μου το εξηγησει κανεις αναλυτικα?το μονο που εχω καταλαβει εινι το παραδειγμα doflamingo που εβγαζε σκοινια απο το εδαφος...και μετα στο impel down που οι φυλακες εκει ειναι awakened zoan

Tcixlas

Tcixlas

δεν ξέρει κανεις πραγματικά... απλά αφήνουμε τον oda να μας εξηγήσει σιγά σιγά κάνοντας εικασίες χαχαχαχα

άκυρο edit αλλά τσεκάρετε το σπαθί του Mihawk yoru να φτιάχνεται χαχαχα φορ ριαλ

karamin

karamin

Νέο chapteeeer!!!!απλα απιστευτο!!!!!!!!τον εστειλε για τα καλα τον φλαμινγκο ο λουφαρος!φοβερη επιθεση!!!!επιτελους δηλαδη....χαχαχα....εφυγαν και τα γυαλια του φλαμινγκο!λετε να εχει τιποτα fail στα ματια του να γελασουμε;χχαχαχα....πολυ ωραιο chapter!!!αξιζε η αναμονη!
http://www.mangareader.net/one-piece/790

Scarlet D.

Scarlet D.

εσπασε επιτελους το γυαλι του, αντε και ειμαι περιεργος να δω αν οντως ηταν τυφλος απο το ενα ματι :P

Tcixlas

Tcixlas

επιτέλους ρε φίλε επιτέλους.... άντε ρε όντα τόσο καιρό για να δούμε αυτό το πραγμα... επιτέλους μία πολύ καλή αναβάθμιση για μένα κατι όχι τόσο αναμενόμενο για μένα... κι επιτέλους μια ανάμνηση απο rayliegh χαχαχαα... τα γυαλιά στα πατώματα κι ελπίζω αυτό να σημαίνει k.o κι όχι ένας overpowered doflamingo που ξεσπάει και γίνεται θεριό

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
Άντε τον τέλειωσε επιτέλους!Ώρα να τον δούμε χωρίς το γυαλί

karamin

karamin

με προβληματιζει αυτο που που ειπε ο Ρειλι του Λουφυ,,οτι πρεπει να κανει κατι καλυτερο απο το gear 4...τελικα το καλυτερο ηταν η μπουνια που εδωε σε συνδυασμο με το gear 3 ή κατι αλλο που θα μας το δειξει στο μελλον;ενταξει,σιγουρα εχει καλυτερες επιθεσεις γιατι θα αντιμετωπισει θηρια στο μελλον,αλλα γιατι να το τονισει στην παρουσα φαση ο Oda;

Tcixlas

Tcixlas

ουσιαστικά έδειξε ότι ο λούφυ ακόμα κι όταν προπονιόταν με τον ρειλιφ ακόμα είχε το gear 4th και προσπαθούσε να το εξελίξει κι ο ρειλιφ του είπε όοτι είναι πολύ απαιτητικό για το σώμα του το g4... και μετά μας δείχνει μια ακόμα τεχνική... αυτό σημαίνει ότι ο luffy έχει στάνταρ κι άλλα στο τσεπάκι του πολλά ίσως... γιατί φαίνεται ότι ακόμα δεν είναι all out επιθετικά με τον doflamingo... επίσης στηρίζω την θεωρία μου στο ότι ο ρειλιφ στον 1.5 χρόνο έφυγε απο το νησί και τον άφησε 6 μήνες μόνο του... 6 μήνες μετά ο luffy όταν συναντά τον ρειλιφ ο ρειλιφ εντυπωσιάζεται απο το πόσο ακόμα δυνάμωσε... κι αν ο ρειλιφ έχει δει το gear 4th και εντυπωσιάζεται παρόλα αυτά μετά τότε τι άλλο να περιμένουμε για να καταλάβουμε ότι έχουμε πολλά να δούμε ακόμα?

Santouryuu

Santouryuu

ΡειλιΦΦΦ? :Ρ

Tcixlas

Tcixlas

damn rayliegh :p

Scarlet D.

Scarlet D.

εγω ray τον λεω για ευκολια XD, τελος παντων αντε να τελειωσει να δουμε τι ερχετε μετα :D κανα gear fifth περιμενω XD

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Χαχαχαχα λες??? :xD:

Tcixlas

Tcixlas

ανετα gear 5th μην σου πω ότι σύντομα θα έχουμε κι άλλο timeskip χαχαχαχα σε κανα χρόνο μαξ το κόβω εγώ για να αρχίσει μετά να παίρνει το τέλος του πόσο ζωή έχει ακόμα 5 χρόνια?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης