Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

karamin

karamin

μετριο chapter....απλα εδωσε παραταση στην αγωνια....η viola μαλλον του εριξε μαχαιρια για αυτο σταματησε το birdcage αλλα μετα τις εφαγε...λογικον!!!στο επομενο πιστευω να δουμε επιθεση του Λουφυ!!!!το πολυ 2 chapters πιστευω θα κρατησει η μαχη....

Tcixlas

Tcixlas

έτσι λέμε φίλε μου εδώ και 4 τσαπς και ο oda ζει για να μας εκπλήσει/ξενερώνει/ξεζουμίζει όπως θες μπορείς να το δεις.... πάντως δεν θα ξαναπώ πόσο θα κρατήσει αν πάντως το αρκ δεν έχει τελειώσει σε 6-7 τσαπς μαξ εγώ θα χαλαστώ πολύ...

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
tcixlas έγραψε:έτσι λέμε φίλε μου εδώ και 4  τσαπς και ο oda ζει για να μας εκπλήσει/ξενερώνει/ξεζουμίζει όπως θες μπορείς να το δεις.... πάντως δεν θα ξαναπώ πόσο θα κρατήσει αν πάντως το αρκ δεν έχει τελειώσει σε 6-7 τσαπς μαξ εγώ θα χαλαστώ πολύ...

To θεμα ειναι μεσα σε αυτα τα 6-7 chapters να εχουν φυγει απο την Dressrosa εκτος και αν εχουμε τιποτα τουμπανες αποκαλυψεις ωστε να δικαιολογησει τυχον αργοποριες των SHs στο Wano Kingdom η καπου αλλου.

Tcixlas

Tcixlas

συμφωνώ απόλυτα.... δηλαδή ο μόνος λόγος που μπορώ να ανεχτώ μια καθυστέρηση ακόμα έιναι αν αυτή έχει να κάνει με το να δείξει τι είχε γίνει με σάμπο ή να δείξει τι έγινε με σάντζι και τους αλλους sh γιατί αλλιώς θα φρίξω πάλι.... άσε και έχω λίγο εγώ απο όταν τελείωσα να διαβάζω το manga συνεχόμενα.... έχω σχεδον ενάμιση χρόνο που το βλέπω ανα βδομάδα και ήδη με έχει κουράσει με τις καθυστερήσεις δηλαδή για σκέψου άλλους που το κάνουν χρόνια αυτό.... πρέπει να σκεφτεί κι αυτά ο oda γιατί πολλοί το παρατάνε για να γυρίσουν και καλά όταν τελειώσει που δεν το βλέπω να ξαναγυρνάνε τότε...

Scarlet D.

Scarlet D.

ωχ καλα εγω φανταζομαι τωρα οτι θα νικησουν τον doflamingo,θα ψαχνουν για το πλοιο τους και θα βρουν επιτοπου το πλοιο της big mom να τους περιμενει και ΤΣΟΥΠ αλλη μια μαχη -_-

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

δεν κάνουν με καμία δύναμη μάχη με big mom στο καπάκι και ειδικά με μια yonko τόσο νωρίς ρε με τίποτα όμως....

Scarlet D.

Scarlet D.

η nami o brook και οι υπολοιποι strawhats βρησκονται στο καραβι και ακριβως απο πισω τους κανει ντου ενα πλοιο 10απλασιο απ το δικο τους που ειναι της big mom,εσυ τι λες να γινει ωστοσο?Εγω οταν εννουσα μαχη, ελεγα κατι ψιλο γιατι (λογικα) θα αποκαλυφθει στο τελος οτι εσωσαν την κορη της big-mom απο τον gecko moria(την lola) και θα σχηματισουν alliance η θα τους αφησει να φυγουν

Tcixlas

Tcixlas

μάχη εννοώ να πάνε σε all out attack face to face ο λουφυ με ένα yonko το ότι θα γίνει κάτι ψιλό για το τζερτζελε και για να δικαιολογήσει και το ότι το παράτησε τόσο καιρό στην άκρη θα γίνει... απλά μάχη δεν θα είναι θα είναι μια ήττα back to back για τους SH που θα οδηγήσει στο να αποκαλυφθεί το στόρι με την λόλα... δεν ξέρω πες μου πως το βλέπεις εσυ λίγο περισσότερο... μπορεί να συμφωνούμε κι απλά γραπτώς να μην το εκφράζουμε χαχαχα

Scarlet D.

Scarlet D.

χεχε, κοιτα εγω θα την εβρησκα λιγο υπερβολικη την φαση "σε πλακωνω στο ξυλο και μετα σε λυπαμε και εγινες ally μου" θα το εβλεπα λιγο ως, πληρωμα vs πληρωμα, παιζονται χαστουκακια, δεν σκοτωνει στο ξυλο κανεις κανεναν, Luffy vs Big mom κι εκει που παει να κινηθει ο luffy να τις φαει απο την Big mom, να του πεσει το καπελο, να πεσει απ το καπελο η Vivre card της big mom και να κατευθυνθει προς αυτην, ετσι ο luffy (με πολυ προσπαθεια :P) θα καταλαβει οτι ειναι η μητερα της Lolas, η Big mom θα ειναι σε φαση "ωχ εσωσες το παιδι μου απο τον σατανικο Moria" και γινομαστε ally, και πολυ πολυ μετα θα γινει μια ΕΝΤΕΛΩΣ all out μαχη, big mom+red hair pirates + strawhats VS blackbeard pirates + Kaido , ωραιο?

Tcixlas

Tcixlas

όπως θα έλεγε και ο θεός louis ck... of course...but maybe... χαχαχα δεν ξέρω μου φαίνεται πολύ κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε το βουνό χαχαχαχα δηλαδή red hair+big mom+strawhats vs bb pirates+ kaido είναι too much κι όπως βλέπουμε ο οντα γουστάρει να ξεζουμίζει κάθε τελευταία σταγόνα απο τους φανς χαχαχα νομίζω ότι θα το πάει λίγο διαφορετικά μου στέκει καλύτερα το bb vs red hair και να χάσει ο σανκς και μετά bb vs luffy και νίκη του λούφυ με νίκη στο καπάκι ενάντια στο ναυτικό δεν ξέρω μου κάνει καλύτερα σαν τελική μάχη για να εδραιώσει κανείς την θέση του σας pirate king

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
http://www.mangapanda.com/one-piece/789

Στο επομενο λογικα τελειωνουν ολα. Σε 2 εβδομαδες δηλαδη λογω break! :buhu:

Scarlet D.

Scarlet D.

αυτος ο luffy ανθρωπος-λαστιχο ειναι η ανθρωπος ρολοι?εγω οταν κοιμαμε το πρωι λεω "5 λεπτα ακομα" και αυτα τα 5 λεπτα γινονται μιση ωρα :P

Tcixlas

Tcixlas

και όπως είχε πει κάποιος θα μας καθυστερήσουν με άλλο ένα... ωραία.... και break την άλλη βδομάδα εχω ξενερώσει πολύ άσχημα έτσι...? μια ερώτηση να κάνω σε όποιον ξέρει... θα σταματήσει η το manga ή το άνιμε για σεζον??

επίσης παρατήρησε κανεις αυτό?
Σπόιλερ:
γιατί τον λέει tora fuji?

Scarlet D.

Scarlet D.

κοιτα να δεις fujitora στα ιαπωνικα σημαινει μενωμενη τιγρης ειναι Fuji Tora κανονικα δεν ειναι μια λεξη, τωρα αν καποιος ιαπωνας που το εγραφε το μπερδεψε δεν ξερω τι γινετε

dem

dem

Εγω παντως ηθελα να σκοτωσει η ρεβεκα τη βιολα για να εχει και λιγο σασπενς πριν το κυριως πιατο...

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
dem έγραψε:Εγω παντως ηθελα να σκοτωσει η ρεβεκα τη βιολα για να εχει και λιγο σασπενς πριν το κυριως πιατο...

Eυτυχως που δεν εγινε κατι τετοιο διοτι θελουμε την Violet ως νεο crew member.... plz plz plz

Santouryuu

Santouryuu

Δε νομιζω να μπει... πιστευω οτι δεν θα μπει κανενας

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
GomuGomu no Luffy έγραψε:Δε νομιζω να μπει... πιστευω οτι δεν θα μπει κανενας

Μην μου το χαλας... frosted

Santouryuu

Santouryuu

Κοιτα, πιστευω οτι επιτηδες δεν βαζει καποιον μεσα ο οντα... για να καθομαστε ολοι και να σκεφτομαστε αν θα μπει ο ενας η ο αλλος η ο παραλλος... αυτο το μυστηριο δουλευει υπερ του. Επισης για καθε νεο μελος, καποιο αλλο εδραιωμενο χανει χρονο... σε αυτες τις λιγες σελιδες θα πρεπει να χωρεσει περισσοτερη υλη... το πληρωμα πιστευω ειναι απο αυτη την αποψη υπερπληρες... φαντασου με λο, φουτζι και σαμπο εχουμε να δουμε σαντζι, ναμι, τσοπερ ποσο; μη σου πω και μισο χρονο xD

Tcixlas

Tcixlas

έχεις ένα μεγάλο ποιντ μιχαλάκη εσιεν χαχαχαχα καταρχήν καλώς ήρθες στην ελλάδα.... δεύτερον θεωρώ ότι είμαστε αρκετοί που δεν θέλουν να μπει κανένας άλλος εκτός απο τον jimbei για τώρα... τρίτον όντως ο oda παίζει να γελάει με κάθε ποστ που κάποιος μαντεύει το ποιός θα μπει, και να τρίβει τα χέρια του σαν μύγα έτοιμη να φτύσει... και να λέει muhaha θα τελειώσει το αρκ δεν θα βάλω κανέναν και θα σκάνε και δεν θα το περιμένουν :muaha:
τέλος η βιόλα θα γίνει βασίλισσα πιο πιθανό να μπει η κλαψιάρα...

Επίσης απαντείστε μου γιατί θα αρχίσω τις συζητήσεις με το μεγάλο μου εγώ, θα γίνω διπολικός και μετά δεν θα ξέρετε με ποιόν μιλάτε εδώ μέσα  wtf man?
Σπόιλερ:

Scarlet D.

Scarlet D.

απ ολους οσους σκεφτομαι η βιολα ειναι η πιο απιθανη επιλογη, ειμαι σιγουρος οτι ο Oda θα την βαλει και καλα να προσεχει και να ξαναφτιαξει ξανα την dressrosa οπως μια πριγγιπισσα θα επρεπε :P οπως το πατε δεν παιζει να βαλει κανεναν ο oda ετσι για να γουσταρει

karamin

karamin

1) Θα ήθελα να μπει η Viola στο πλήρωμα.Το έχω ξαναγράψει,για ποιους λόγους.Ο Jinbei δεν νομίζω να μπει από τώρα.Και αυτό το έχουμε ξανασυζητήσει όλοι μας και μεταξύ μας...χααχαχα...Άλλωστε μας το δείχνει και ο Oda-sensei με τα εξώφυλλα....!!!

2) Ωραίο chapter!Άντε να έμεινε άλλο ένα για να τελειώσει η μάχη.2 με τίποτα.Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι θα το τραβήξει παραπάνω...χεχε....Θα έχει δύο εβδομάδες διακοπή;Γιατί έτσι;Έλεος με τις διακοπές φέτος!!!

3)Ξέρετε τι περιμένω πιο πολύ από όλα;Να δω τι έγινε με τον Sanji και το πλήρωμα της Μάμα....!!!!!Πιστεύω ότι θα μας εκπλήξει ο Sanji!!!!Λέτε να έδειρε το πλήρωμα;Εγώ πιστεύω ότι έκανε πάλι τα μαγικά του και έκανε συμφωνία με το πλήρωμα της Μάμα κάνοντας συμμαχία...Τραβηγμένο αλλά οκ...Είναι μια θεωρία....Αν και πιο πολύ πιστεύω ότι θα έπαιξαν ξύλο.Το θέμα είναι ποιος έδειρε ποιον!

Tcixlas

Tcixlas

δεν νομίζω να το τραβ΄ξει παραπάνω ειδικά μετά την διακοπή αυτή γιατί θα κουράσει ακόμα περισσότερο και το ξέρει...

έπειτα για το σαντζι εγω το φατνάζομαι περισσότερο σαν:

αρχίζει δέρνει απο εδω κι απο εκεί ανελέητα και πάνω που πάει να πολεμήσει με σοβαρούς και να δυσκολεφτεί βλέπει κανα μωράκι ίσως και το τρίματο κι αρχίζει τις σβούρες και τις καρδιές με τα αίματα απο την μύτη και να λέει έλα να σου μαγειρέψω... να το ακούει η big mom να του λέει είσαι καλός μαγειρας?? να της φτιάχνει ένα ορμονικό φαγητό να μένει ξερεί και να τα βρίσκουν έτσι χαχαχαχαχαχα

Scarlet D.

Scarlet D.

ποοοοοο ωραια θεωρια εβγαλες-bon , προφανως και θα αρεσει η μαγειρικη του sanji-soir,

μπορει να γινει κατι πιο ευκολο -bon, μπορει η Lola απο το thriller bark να ειναι στο πληρωμα της big mom πια-soir

ετσι να μην χρειαστει να γινει τιποτα-bon και η big mom και οι strawhats να φτιαξουν ally-soir

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχαχα σου ορκίζομαι ότι αν δω άλλο ένα bon ή soir θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα (not) χαχαχα

δεν νομίζω εγώ το φαντάζομαι περισσότερο σαν την κόρη που έφυγε για το δικό της ταξίδι και θα γυρίσει κι αυτή μεγάλη πειρατής κάπως έτσι... αλλά σίγουρα θα παίξει κι αυτή ρόλο στο όλο θέμα... απλά κάτι παίζει με την φαντασία μου έίνα λίγο άρρωστη χαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης