να σου βγάλω την fluttershy να σου βάλω αυτό που είχες?Aldark's Mother έγραψε:maggie noob
αυτό θέλω να το ζήσω ..πες ακκTroll έγραψε:ρε πανε καλα?χΔ ι κατα ειναι οπ τωρα μετα το μπαφ που της κανανε πλεον δεν καθυστερι καθολου για να κανη την ουλτι παλια ειχαι 0.3 δευτερολεπτα...ο νεος παιχτης θα εινε ο ''ao shin'' the dragon επησης μαγκι αμα θες free win καναι με αντ
ε εγώ ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι ήσουν ο χόκινς. ήταν ολοφάνερο πως δεν ήσουν. απλά οι υπόλοιποι σαν πιο αδύναμοι χαρακτήρες που είναι σε συνδιασμό με την έλλειψη του φίλτατου χόκις και την ανάγκη για αναπλήρωση του συναισθηματικού κενού που άφησε πίσω η απουσία του, ασυνείδητα προσπάθησαν να πείσουν τους εαυτούς τους πως ίσως έχεις σχέση με αυτόν καθώς ευελπιστούσαν τον γυρισμό του.plankton έγραψε:Θέλετε να μου σπάσετε τα νευρά ή μου φαίνεται?.
Η λέξη "καθυστερημένος" εκτός από την καθιερωμένη σημασία σημαίνει και "αυτός που καθυστερεί να κάνει κάτι".Εσύ maggie τι εννοούσες όταν έλεγες ότι είμαι καθυστερημένος?
Α,επίσης troll αν είσαι όντως ο Hawkins όπως ισχυρίζονται τότε ξανακαλωςήρθες,είμαι ο Plankton και για κάποιο μυστήριο λόγο(που δεν μου τον εξηγούν) νομίζουν ότι είμαι εσύ.