Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

maggie

maggie

Aldark's Mother έγραψε:maggie noob
να σου βγάλω την fluttershy να σου βάλω αυτό που είχες?

Troll έγραψε:ρε πανε καλα?χΔ ι κατα ειναι οπ τωρα μετα το μπαφ που της κανανε πλεον δεν καθυστερι καθολου για να κανη την ουλτι παλια ειχαι 0.3 δευτερολεπτα...ο νεος παιχτης θα εινε ο ''ao shin'' the dragon επησης μαγκι αμα θες free win καναι με αντ
αυτό θέλω να το ζήσω xD..πες ακκ

plankton έγραψε:Θέλετε να μου σπάσετε τα νευρά ή μου φαίνεται?.aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?!

Η λέξη "καθυστερημένος" εκτός από την καθιερωμένη σημασία σημαίνει και "αυτός που καθυστερεί να κάνει κάτι".Εσύ maggie τι εννοούσες όταν έλεγες ότι είμαι καθυστερημένος?

Α,επίσης troll αν είσαι όντως ο Hawkins όπως ισχυρίζονται τότε ξανακαλωςήρθες,είμαι ο Plankton και για κάποιο μυστήριο λόγο(που δεν μου τον εξηγούν) νομίζουν ότι είμαι εσύ.           

ε εγώ ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι ήσουν ο χόκινς. ήταν ολοφάνερο πως δεν ήσουν. απλά οι υπόλοιποι σαν πιο αδύναμοι χαρακτήρες που είναι σε συνδιασμό με την έλλειψη του φίλτατου χόκις και την ανάγκη για αναπλήρωση του συναισθηματικού κενού που άφησε πίσω η απουσία του, ασυνείδητα προσπάθησαν να πείσουν τους εαυτούς τους πως ίσως έχεις σχέση με αυτόν καθώς ευελπιστούσαν τον γυρισμό του.

plankton

plankton

Δεν είπα ότι εσύ ισχυρίστηκες ότι είμαι ο Hawkins εγώ γενικά το λέω.whistle 

Ρε maggie μήπως να γινόσουν ψυχολόγος/ψυχίατρος?,βλέπω τη κατέχεις τη ψυχολογία

maggie

maggie

προτιμώ να γίνω πολιτικός μηχανικός.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Εγώ κτηνίατρος.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

plankton

plankton

και'γω σκουπιδιάρης.XD XD XD.Έκτος και αν σοβαρολογείται τότε χημικός.

maggie

maggie

σοβαρολογώ. σοβαρά σοβαρολογώ.

^ δεν φαίνεται πως σοβαρολογώ. αλλά όντως μιλάω σοβαρά.

plankton

plankton

maggie μου έχεις σπάσει τα νεύρα με τις μαλαγανιές που κάνεις kill yourself αλλά παρόλα αυτά για κάποιο λόγο σε συμπαθώ.whistle aww heh look at that like maggies fav

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Φαίνεται ότι το κόλπο με τον Χόκινς έδωσε καρπούς. Άρχισες να δείχνεις ποιος πραγματικά είσαι.
Εμένα φαντάζομαι με αντιπαθείς μέχρι το κόκκαλο.

Aldark

Aldark

ουάου υπάρχει κίνηση στο φόρουμ :Ο

τρολλ , αν είσαι αυτός που νομίζω , σε βλέπουμε

πλανκτόν μη βρίζεις τέκνον , θα μπει γουόρν την άλλη φορά you failed,sir. 

plankton

plankton

Αντιθέτως Jim μου είσαι το πιο συμπαθητικό άτομο εδώ μέσα(σοβαρά μιλάω)goodjob² goodjob²  

καλά ντε πως κάνεις έτσι μια βρισιά είπα μόνο(που δεν την είπα στα σοβαρά φυσικά).

Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι ποιος μου αλλάζει τα posts?

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Αλήθεια; yahoo

vatomouros fav(vatomouros fav )
Λ
|
|
Πω ρε μου λείπει το βατόμουρο...

Τα πόστ τα αλλάζω εγώ,  ο Αλ και που και που η maggie.

plankton

plankton

ναι αλήθεια όπως και όλους σας εκτός από τη maggie που το παίζει έξυπνη και μου τη σπάει πολύ άσχημα.

και κάτι ακόμα που θέλω να ρωτήσω πως δουλεύουν τα spoilers?

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Kεεεεφακλοτύριιι

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ψέματα θαρρείς πως λέω
Νοητές ανοησίες
πράξεις που γι’ αυτές δε κλαίω
Προσπάθειες μα και θυσίες

Θαύματα για σένα πράττω
Λογικές παραλογίες
Εκτίμηση όμως δεν εισπράττω
Τις κινήσεις σου βαφτίζω αγίες

Για σένα πόλεμο κηρύσσω
Αναίμακτες αιματοχυσίες
Τον χαζό από μακριά θα μυρίσω
Θα τον στριμώξω στις γωνίες

Στην ελίτ θα σε διατηρήσω
Ακατέργαστες διεργασίες
Τους σωστούς μονάχα θα κρατήσω
Μα θα καταχραστώ τις εξουσίες

Πάντα ήμουνα κοντά σου
συναισθηματικές αναισθησίες
Πάντα κυνηγούσα την χαρά σου
Ευρωπες,Αφρικες,Ασιες

Και αν τα χεριά μου έβαψα με Αίμα,
Ήταν για το καλό σου....

Να θυμούνται μερικοί

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Τι στιγμές ζούμε!!!! ellefson you is mean ellefson you is mean ellefson you is mean ellefson you is mean ellefson you is mean 

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ο δάσκαλος μίλησε. Ακόμα μαθαίνω μεγάλε Tankianism.

maggie

maggie

1. μιλούσα σοβαρά. πολιτικός μηχανικός ήθελα να γίνω. δεν ξέρω (βασικά ξέρω αλλά τεσπα) τι άλλαξε στην πορεία και πήγα θεωρητική.

2. aldark & jim warn επειδή επεξεργάζεστε posts για ηλίθιους λόγους. αν κρίνετε σαν διαχειριστές που είστε πως κάτι δεν έπρεπε να ειπωθεί ή τουλάχιστον να ειπωθεί διαφορετικά, επεξεργασία και warn/ban στο μέλος. και όχι επεξεργασία και προειδοποίηση για warn...

3. jim μην είσαι attention whore..ή drama queen...δεν ξέρω ποιο ταιριάζει καλύτερα..μπορεί και κανένα, μπορεί και τα 2 XD
"Εμένα φαντάζομαι με αντιπαθείς μέχρι το κόκκαλο."

4. δεν επεξεργάζομαι άλλων μελών τα posts. τουλάχιστον όχι όπως εσείς..για να τους βάλω τόνους και  !@#! >.<

5.
Σπόιλερ:
6. υπαινίσσεσαι κάτι lulu?

plankton

plankton

Εσείς παιδιά τι σπουδάζεται ή θέλετε να σπουδάσετε στο μέλλον?.

Ευχαριστώ maggie.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την plankton στις Τετ 06 Νοε 2013, 19:01, 1 φορά

Troll

Troll

αφιερωμενο στους πολλονους

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
maggie έγραψε:
2. aldark & jim warn επειδή επεξεργάζεστε posts για ηλίθιους λόγους. αν κρίνετε σαν διαχειριστές που είστε πως κάτι δεν έπρεπε να ειπωθεί ή τουλάχιστον να ειπωθεί διαφορετικά, επεξεργασία και warn/ban στο μέλος. και όχι επεξεργασία και προειδοποίηση για warn...

3. jim μην είσαι attention whore..ή drama queen...δεν ξέρω ποιο ταιριάζει καλύτερα..μπορεί και κανένα, μπορεί και τα 2 XD
2. Δεν βρίζουμε στο forum. Δεν πρόκειται να ρίξω warn σε κάποιον που αμέλησε να διαβάσει τον κανόνα, και μάλιστα για κάτι που αντικειμενικά δεν έβλαψε και κανέναν. Παρόλαυτα, οι κανόνες είναι κανόνες. Το warn θα μείνει μέχρι να το βγάλεις εσύ γιατί σε σέβομαι και σέβομαι τις αποφάσεις σου. Κανόνας 1ος btw.

3. Το γεγονός ότι τσεκάρω την επιτυχία ή όχι ενός πειράματος δεν είναι προσπάθεια προσέλκυσης προσοχής. Αν προσέξεις τα πόστς μου, είχαν πάντα μέσα ένα λόγο να τσατιστεί έστω και λίγο. Όμως δεν τσατίστηκε. Συνεπώς το πείραμα απέτυχε, δεν μπορώ να αναπαράγω τις συνθήκες που είναι αναγκαίες για να κάνω κάποιον να με αντιπαθήσει. (Με αντιπαθούν, αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο ακριβώς. Ίσως για τα αστεία μου.)

Elidor

Elidor

Avarga
Σας βλεπω τρισαθλια υποκειμενα. Κανονιστε να επιστρεψω, θα σας συντριψω.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Elidor έγραψε:Σας βλεπω τρισαθλια υποκειμενα. Κανονιστε να επιστρεψω, θα σας συντριψω.

Έχουμε κρατήσει το forum περίπου όπως το άφησες, δεν έχεις λόγο να μας συντρίψεις.

maggie

maggie

Jim McDuck έγραψε:
maggie έγραψε:

2. Δεν βρίζουμε στο forum. Δεν πρόκειται να ρίξω warn σε κάποιον που αμέλησε να διαβάσει τον κανόνα, και μάλιστα για κάτι που αντικειμενικά δεν έβλαψε και κανέναν. Παρόλαυτα, οι κανόνες είναι κανόνες. Το warn θα μείνει μέχρι να το βγάλεις εσύ γιατί σε σέβομαι και σέβομαι τις αποφάσεις σου. Κανόνας 1ος btw.

3. Το γεγονός ότι τσεκάρω την επιτυχία ή όχι ενός πειράματος δεν είναι προσπάθεια προσέλκυσης προσοχής. Αν προσέξεις τα πόστς μου, είχαν πάντα μέσα ένα λόγο να τσατιστεί έστω και λίγο. Όμως δεν τσατίστηκε. Συνεπώς το πείραμα απέτυχε, δεν μπορώ να αναπαράγω τις συνθήκες που είναι αναγκαίες για να κάνω κάποιον να με αντιπαθήσει. (Με αντιπαθούν, αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο ακριβώς. Ίσως για τα αστεία μου.)
τα warns υπάρχουν για να τα ρίχνουμε. και τα ρίχνουμε επειδή δε τηρούνται οι κανόνες. δεν θα κάθομαι να μυρίζω τα νύχια μου για να βρω αν κάποιος αμέλησε να διαβάσει τον κανόνα ή αν τον παραβαίνει με συνείδηση..από τη στιγμή που τον παραβαίνει θα φάει warn. τέλος.

το warn θα μείνει επειδή το έριξε admin.

εφόσον έβρισε χωρίς να βλάψει κανέναν γτ να φάει λογοκρισία? το επίπεδο δεν θα πέσει επειδή κάποιος πχ έγραψε γαμάει αντί για μ@μ@ε!. <-- αυτό είναι ηλίθιο edit. από τη στιγμή που δεν προσβάλει κανέναν δεν υπάρχει λόγος να λογοκριθεί. όχι σε αυτό το φόρουμ τουλάχιστον.

elidor σκασ΄. παλιο βυσματία.

plankton

plankton

1.Δεν έχω διαβάσει τους κανόνες αλλά θα προσέχω πως μιλάω αποδώ και πέρα.
2.Η maggie έχει δίκιο όσον αναφορά για τη λογοκρισία και το βρισίδι,δεν το κάνω με πρόθεση να προσβάλω κάποιον και ζήτω συγνώμη αν κάποιος προσβλήθηκε.
3. Elidor έχω ακούσει/διαβάσει καλά λόγια για σένα ελπίζω να ισχύουν,αν και βλέπω πως είσαι λίγο αλαζόνας.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την plankton στις Σαβ 09 Νοε 2013, 14:05, 1 φορά

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Καλά, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ. Από εδώ και πέρα warn και αν σας αρέσει, αφού δεν θέλετε άλλη ευκαιρία για τα νέα μέλη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης