χρονιά πολλά και από εμένα τζιμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
26 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 10:09
plankton
27 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 10:47
Dr. Jimalicious
Ευχαριστώ για τις ευχές σας.
Και η Τζινξ τα σπάει.
"Είναι βλαμμένη μέσα στη ζούγκλα γυρνάει...τσα τσα τσα"
Και η Τζινξ τα σπάει.
"Είναι βλαμμένη μέσα στη ζούγκλα γυρνάει...τσα τσα τσα"
28 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 12:12
Aldark
άντε ρε έπαιξα χθες ενάντια σε μία τζινξ και μου κανε τη ζωή δύσκολη αλλά την έσφαξα κι εγώ μετά και τελικά νικήσαμε
29 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 13:41
Dr. Jimalicious
Είναι αντισυμβατική και για αυτό μου αρέσει. Και έχει τις πιο ΕΠΙΚΕΣ ατάκες ΕΒΕΕΕΕΡ!
30 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 15:00
maggie
είναι ο αρχηγός του ks, να είμαι νεκρή και να κάνω διπλές εξοντώσεις με τα μανιτάριαPatty D Luffy έγραψε:Χρόνια πολλάαααα Τζιμ!!
Γαμώτο άργησα να έρθω σπίτι και πέρασαν 12
Χαχαχαχα, ναι ο Καπτεν Τιμόθεος είναι ΕΠΙΚ!!!! :xD: :xD: :xD:
ωωω, επισκέψεις. τι να σε κεράσουμε?HawkEyes Juracule έγραψε:oi oi....!
την jinx αν ξέρεις να την παίζεις τα γαμάς όλα. δυστυχώς είμαι ακόμα αρκετά νουμπ για να μπορώ να παίζω με απλά χιτάκια. το καλό είναι πως δεν είμαι το μόνο νουμπ και όταν θα παίξω εναντίον της θα έχω ελπίδες
εκτός αν παίζω premade που θα μαι εναντίον με 30αρηδες, εκεί δεν έχω καμιά ελπίδα με κανέναν
31 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 15:17
plankton
Λυπάμαι που θα σας διακόψω αλλά υπάρχει ένα θέμα που με καεί και το είχα αναφέρει και πιο πριν αλλά δεν το δώσατε πολύ σημασία,είναι για τα καινούργια παιδικά (2008-2013).Ποια παρακολουθείτε και ποια είναι η γνώμη σας?.Εμένα προσωπικά μ'αρέσει το generator Rex.
32 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 16:20
maggie
η κάθε σεζόν έχει πάνω από 50 άνιμε υλικό. (είτε είναι movies, είτε series είτε ona/ova/specials) βλέπουμε πολλά..έχουμε και λίστες..άλλα μας αρέσουν άλλα όχι, για αυτό συνήθως τα βαθμολογούμε στις λίστες μας..
το generator rex δεν ειναι anime με την έννοια της ιαπωνικής προέλευσης(σχέδιο, κουλτούρα κτλ) όπως το one piece.
το generator rex δεν ειναι anime με την έννοια της ιαπωνικής προέλευσης(σχέδιο, κουλτούρα κτλ) όπως το one piece.
33 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 16:33
plankton
Εγώ εννοώ γενικά αν σας αρέσει κάποιο καινούργιο παιδικό αλλά και τι γνώμη έχετε πάνω σε αυτά (όχι animes).
34 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 18:13
maggie
δεν μας αρέσουν. τα μισούμε. όλοι εδώ μέσα. για αυτό δεν σου απαντάνε.
35 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 20:12
plankton
καλά ντε πως κάνεις έτσι μια ερώτηση έκανα μόνο,τόσο σπαστικός έχω καταντήσει πια? .Τελικά ούτε εσύ με συμπαθείς
36 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 21:06
Aldark
έλα φίλε μου , εγώ σου απάντησα , ότι έχω δει είναι χάλια. τα καλά καρτούν για μένα τα βαζε μέχρι το 2008 (για ελληνική τιβί μιλάω). μετά τα κοψα και άρχισα τα άνιμε και σιγά σιγά κόψανε και είναι και άθλια
βρε καλώς τον , what up man?HawkEyes Juracule έγραψε:oi oi....!
37 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 21:44
plankton
σε ευχαριστώ ρε Aldark πάλι καλά που έχω και σένα να με στηρίζεις και δεν είσαι σαν την άλλη τη maggie.
38 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 22:59
maggie
λίγη τροφή για σκέψη: αν δε σε συμπαθούσα θα καθόμουν να σου απαντάω ή θα σε έγραφα όπως οι υπόλοιποι?
39 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Οκτ 2013, 23:22
plankton
θα μπορούσες να μου απαντάς με αρνητικά σχόλια αλλά μιας και δεν το κάνεις θα πάρω πίσω ότι είπα για σένα.Σου ζήτω ταπεινά συγνώμη
40 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Οκτ 2013, 12:38
Aldark
χαχαχαχα καλό τρολλάκι είσαι κι εσύ πλανκτόν :Ρ (για καλό το λέω)
ω επίσης , να προσθέσω ότι από πρόσφατα καρτούν μόνο το νικελόντεον έχει κάτι ωραία καινούρια κάτι ντάνυ φάντομ κάτι τίμμυ τέρνερ
ω επίσης , να προσθέσω ότι από πρόσφατα καρτούν μόνο το νικελόντεον έχει κάτι ωραία καινούρια κάτι ντάνυ φάντομ κάτι τίμμυ τέρνερ
41 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Οκτ 2013, 14:23
plankton
ααααα τώρα που το θυμήθηκα να και ένα ακόμα θέμα που θα σας θέσω:τα υποσυνείδητα μηνύματα. Πιστεύετε ότι πιάνουν ή όχι? και αν ναι σε ποιους(ηλικία),ποια είναι η γνώμη σας?.(θέλω σοβαρές απαντήσεις).Δείτε και αυτό
http://www.myrock.gr/article/7-%CE%B5%CE%BE%CF%8E%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1
http://www.myrock.gr/article/7-%CE%B5%CE%BE%CF%8E%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1
42 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Οκτ 2013, 21:35
Aldark
1) fail
2) οι εικόνες είναι τόσο μικρές που δε μπορώ να το τσεκάρω
3)και σιγά και να ισχύουν τρολλ είναι , τι μπορεί να σημαίνουν;
2) οι εικόνες είναι τόσο μικρές που δε μπορώ να το τσεκάρω
3)και σιγά και να ισχύουν τρολλ είναι , τι μπορεί να σημαίνουν;
43 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 29 Οκτ 2013, 20:38
IwantCookie
ρε παίζει κανείς σας Pockie Pirates?
44 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 29 Οκτ 2013, 21:57
plankton
όχι εγώ παντως.
45 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 29 Οκτ 2013, 23:16
Patty D.Luffy
Plankton σίγουρα δεν έχεις κάποια σχέση με τον Hawkins??? Σε ξαναρωτάω!! :xD: :xD: :xD:
46 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Οκτ 2013, 00:13
maggie
δεν είναι ο χόκινς πάττυ. είναι κάποιος πιο παλιός από τον χόκινς.
47 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Οκτ 2013, 07:58
Dr. Jimalicious
Gi..Gio..Giotto???
48 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Οκτ 2013, 10:18
Σκληρός Καριόλης
Όμορφα πράγματα...
49 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Οκτ 2013, 14:34
plankton
ρε μανία που έχετε πάθει όλοι σας,σας το έχω πει και θα σας το ξαναπώ δεν είμαι ούτε ο Hawkins ούτε ο Giotto.Είμαι o plankton και είμαι καινούργιος στην παρέα σας.Δεν έχω καταλάβει γιατί νομίζεται ότι είμαι ο Hawkins.,ούτε που τον ξέρω(σοβαρά μιλάω).:conf: :conf:
50 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Οκτ 2013, 14:48
Dr. Jimalicious
Ήταν πολύτιμα μέλη του φόρουμ, άρα το ότι μας τους θυμίζεις είναι κομπλιμέντο.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης