Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

plankton

plankton

χρονιά πολλά και από εμένα τζιμ happy birthday! 

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ευχαριστώ για τις ευχές σας.
Και η Τζινξ τα σπάει.

"Είναι βλαμμένη μέσα στη ζούγκλα γυρνάει...τσα τσα τσα"

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Aldark

Aldark

άντε ρε έπαιξα χθες ενάντια σε μία τζινξ και μου κανε τη ζωή δύσκολη αλλά την έσφαξα κι εγώ μετά και τελικά νικήσαμε

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Είναι αντισυμβατική και για αυτό μου αρέσει. Και έχει τις πιο ΕΠΙΚΕΣ ατάκες ΕΒΕΕΕΕΡ!

maggie

maggie

Patty D Luffy έγραψε:Χρόνια πολλάαααα Τζιμ!!

Γαμώτο άργησα να έρθω σπίτι και πέρασαν 12 so bored. 

Χαχαχαχα, ναι ο Καπτεν Τιμόθεος είναι ΕΠΙΚ!!!! :xD: :xD: :xD: aww aww aww 
είναι ο αρχηγός του ks, να είμαι νεκρή και να κάνω διπλές εξοντώσεις με τα μανιτάρια xD

HawkEyes Juracule έγραψε:oi oi....!
ωωω, επισκέψεις. τι να σε κεράσουμε?

την jinx αν ξέρεις να την παίζεις τα γαμάς όλα. δυστυχώς είμαι ακόμα αρκετά νουμπ για να μπορώ να παίζω με απλά χιτάκια. το καλό είναι πως δεν είμαι το μόνο νουμπ xD και όταν θα παίξω εναντίον της θα έχω ελπίδες xD
εκτός αν παίζω premade που θα μαι εναντίον με 30αρηδες, εκεί δεν έχω καμιά ελπίδα με κανέναν xD

plankton

plankton

Λυπάμαι που θα σας διακόψω αλλά υπάρχει ένα θέμα που με καεί και το είχα αναφέρει και πιο πριν αλλά δεν το δώσατε πολύ σημασία,είναι για τα καινούργια παιδικά (2008-2013).Ποια παρακολουθείτε και ποια είναι η γνώμη σας?.Εμένα προσωπικά μ'αρέσει το generator Rex. aww aww 

maggie

maggie

η κάθε σεζόν έχει πάνω από 50 άνιμε υλικό. (είτε είναι movies, είτε series είτε ona/ova/specials) βλέπουμε πολλά..έχουμε και λίστες..άλλα μας αρέσουν άλλα όχι, για αυτό συνήθως τα βαθμολογούμε στις λίστες μας..

το generator rex δεν ειναι anime με την έννοια της ιαπωνικής προέλευσης(σχέδιο, κουλτούρα κτλ) όπως το one piece.

plankton

plankton

Εγώ εννοώ γενικά αν σας αρέσει κάποιο καινούργιο παιδικό αλλά και τι γνώμη έχετε πάνω σε αυτά (όχι animes).

maggie

maggie

δεν μας αρέσουν. τα μισούμε. όλοι εδώ μέσα. για αυτό δεν σου απαντάνε.

plankton

plankton

καλά ντε πως κάνεις έτσι μια ερώτηση έκανα μόνο,τόσο σπαστικός έχω καταντήσει πια? ellefson is an idiot.Τελικά ούτε εσύ με συμπαθείς aaaaaah! 

Aldark

Aldark

έλα φίλε μου , εγώ σου απάντησα , ότι έχω δει είναι χάλια. τα καλά καρτούν για μένα τα βαζε μέχρι το 2008 (για ελληνική τιβί μιλάω). μετά τα κοψα και άρχισα τα άνιμε και σιγά σιγά κόψανε και είναι και άθλια 

HawkEyes Juracule έγραψε:oi oi....!
βρε καλώς τον ,  what up man?

plankton

plankton

σε ευχαριστώ ρε Aldark πάλι καλά που έχω και σένα να με στηρίζεις και δεν είσαι σαν την άλλη τη maggie.

maggie

maggie

λίγη τροφή για σκέψη: αν δε σε συμπαθούσα θα καθόμουν να σου απαντάω ή θα σε έγραφα όπως οι υπόλοιποι? nice! 

plankton

plankton

θα μπορούσες να μου απαντάς με αρνητικά σχόλια αλλά μιας και δεν το κάνεις θα πάρω πίσω ότι είπα για σένα.Σου ζήτω ταπεινά συγνώμη

Aldark

Aldark

χαχαχαχα καλό τρολλάκι είσαι κι εσύ πλανκτόν :Ρ (για καλό το λέω)
ω επίσης , να προσθέσω ότι από πρόσφατα καρτούν μόνο το νικελόντεον έχει κάτι ωραία καινούρια κάτι ντάνυ φάντομ κάτι τίμμυ τέρνερ

plankton

plankton

ααααα τώρα που το θυμήθηκα να και ένα ακόμα θέμα που θα σας θέσω:τα υποσυνείδητα μηνύματα. Πιστεύετε ότι πιάνουν ή όχι? και αν ναι σε ποιους(ηλικία),ποια είναι η γνώμη σας?.(θέλω σοβαρές απαντήσεις).Δείτε και αυτό
http://www.myrock.gr/article/7-%CE%B5%CE%BE%CF%8E%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

Aldark

Aldark

1) fail
2) οι εικόνες είναι τόσο μικρές που δε μπορώ να το τσεκάρω
3)και σιγά και να ισχύουν τρολλ είναι , τι μπορεί να σημαίνουν;

IwantCookie

IwantCookie

ρε παίζει κανείς σας Pockie Pirates?

plankton

plankton

όχι εγώ παντως.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Plankton σίγουρα δεν έχεις κάποια σχέση με τον Hawkins??? Σε ξαναρωτάω!! :xD: :xD: :xD: 

maggie

maggie

δεν είναι ο χόκινς πάττυ. είναι κάποιος πιο παλιός από τον χόκινς.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Gi..Gio..Giotto??? swetty 

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Όμορφα πράγματα...

plankton

plankton

ρε μανία που έχετε πάθει όλοι σας,σας το έχω πει και θα σας το ξαναπώ δεν είμαι ούτε ο Hawkins ούτε ο Giotto.Είμαι o plankton και είμαι καινούργιος στην παρέα σας.Δεν έχω καταλάβει γιατί νομίζεται ότι είμαι ο Hawkins.,ούτε που τον ξέρω(σοβαρά μιλάω).:conf: :conf: 

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ήταν πολύτιμα μέλη του φόρουμ, άρα το ότι μας τους θυμίζεις είναι κομπλιμέντο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης