Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

plankton

plankton

άμα είναι έτσι τότε σας ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα σας.heh look at that heh look at that heh look at that 

maggie

maggie

που τον θυμήθηκες αυτόν? όχι ούτε αυτός είναι..άλλος είναι..καινούριος του κουτιού δεν είναι..3 είναι σε μια σειρά...και μόλις τα έκανα 4 luck

plankton

plankton

?

maggie

maggie

γτ τόσο μίσος με την Katarina? ellefson you is mean  με το καλημέρα "noob Kata" είναι όλοι xD

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Η Καταρίνα σκίζει, μη τους ακούς...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

maggie

maggie

απλά διέκρινα μια αντιπάθεια προς αυτήν.

αυτός που σκίζει είναι ο Jax: 33 εκτελέσεις (κανένα ks!!!), 6 θάνατοι και 1 βοήθεια (ks why you..! ). μόνη στο lane (bot) και πρώτη φορά που τον έπαιξα..εναντίον bots βέβαια xD

plankton

plankton

Χωρίς να θέλω να'σκήσω κακή κριτική επάνω σου maggie αλλά έχω παρατηρήσει ότι δεν είσαι και η καλύτερη στο lol.Επίσης σου ζήτω συγνώμη αν σε έχω τσατίσει με αυτά που σου έχω πει(σοβαρά μιλάω) please forgive me plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz 

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Στον Αλνταρκ.
Κλασσικά περιοδικά

plankton

plankton

εννοείς να ζητήσω συγνώμη στον Aldark και για να με συγχωρέσει να του φέρω Κλασσικά περιοδικά?

maggie

maggie

plankton έγραψε:Χωρίς να θέλω να'σκήσω κακή κριτική επάνω σου maggie αλλά έχω παρατηρήσει ότι δεν είσαι και η καλύτερη στο lol.Επίσης σου ζήτω συγνώμη αν σε έχω τσατίσει με αυτά που σου έχω πει(σοβαρά μιλάω) please forgive me plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz           
δεν φταίω εγώ. φταίει πως το λολ είναι "τελείως γτπ" και αντί να με αφήσει να γίνω of legends με καθυστερεί (ακα με κάνει καθυστερημένη)

δεν με έχεις τσαντίσει καθώς για να μπορείς να σχολιάζεις και να κρίνεις το λολ το έχεις παίξει και εσύ, άσχετα αν δεν σαρέσει, και για αυτό γνωρίζω πως σε έχει καθυστερήσει και εσένα, άκα σε έχει κάνει καθυστερημένο. και θα ήταν ανόητο από μέρους μου να θυμώσω με καθυστερημένους.

plankton

plankton

ουουφφφφφφφ ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι όντως σε είχα τσατίσει. daaamn! 

Δεύτερον ήμουν κάλος στο lol,απλώς το παράτησα γιατί το έβρισκα βαρετό και γενικότερα επειδή δεν ήταν του γούστου μου και τρίτον και πιο βασικό εσύ είσαι καθηστερημένη,εγώ είμαι μια υπερταλαντούχα,πανέμορφη ιδιοφυΐα(εκτός και αν το εννοείς με την καλή έννοια) τότε το περνώ πίσω. :haha: :haha: :haha: :haha: :xD: :xD: :xD: 

maggie

maggie

α έχει 2 έννοιες? σε μένα τότε το χρησιμοποιώ με την καλή, και σε σένα με την κακή. επειδή μπορώ! και επειδή είμαι admin.your mom=15$

υγ. αυτό το "περνώ" δεν ξέρω από που να το πρώτο πιάσω για να το σχολιάσω.

plankton

plankton

και χαίρεσαι τώρα maggie? όταν έλεγα για την καλή έννοια άλλο εννοούσα αλλά άστο καλύτερα γιατί βαριέμαι να σ΄το εξηγώ.

υγ. Δεν χρειάζεται να το σχολιάσεις μια χαρά είναι και έτσι.

maggie

maggie

ναι αλλά αφού το αφήνεις φλου εγώ του δίνω δική μου καλή έννοια, πιο προ από την δική σου, και έτσι χαίρομαι δικαιολογημένα is there trouble? 

plankton

plankton

λοιπόν επειδή βαριέμαι να σου εξηγώ άνοιξε το λεξικό και ψάξε τη λέξη "καθηστερημένος" και μετά έλα να μου πεις τι άλλο σημαίνει οκ?.(Δεν είμαι θυμωμένος)

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
"Τα λάθη είναι έναυσμα για την δημιουργικότητα" ~Γωγώ Τσάμπα

Περνώ κορδέλα στο λαιμό και πάω σε μέρη ξένα,
τις πάπιες βλέπω να πετούν και να περνούν τα τραίνα.
Περνώ κορδέλα στο λαιμό και σου φωνάζω αντιο,
αφού μου είπαν πλάγιασες μ'ολο το λεωφορείο.
Περνώ κορδέλα στο λαιμό και τρώω καραβίδες,
η φήμη σου ως εύκολη εφτασε στις Μαλβίδες.
Περνώ κορδέλα στο λαιμό, κόμπο σφιχτό την δένω,
όταν οι μαύροι (όχι ρατσιστικά) σ'ήξεραν στου Τσιμπουντί το τρένο.

maggie

maggie

το άνοιξα. συγκεκριμένα άνοιξα το λεξικό με κάλυμα των εκδόσεων ******. είναι ετυμολογικό και ερμηνευτικό λεξικό της νεοελληνικής, τρίτη έκδοση του 1999 με διορθώσεις και προσθήκες τou ***. *. **********. την επιμέλεια  ανέλαβαν οι *. και *. ******** (βέβαια τωρα τρέχουν στα δικαστήρια αλλά είναι off topic) και έχει δίπλωμα 16σελ σε σχήμα 14χ21 σε χαρτί champion ευρώπης 90 γραμμαρίων. τυπώθηκε στον ***********( AE είναι, χρωστάει πολλάάάά) και βιβλιοδετήθηκε στον *********. δεν ξέρω κουτσομπολιά για αυτόν δυστυχώς.

την λέξη καθηστερημένος δεν την είχε μέσα..μάλλον φταίει το ότι είναι του 99.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Εγώ έχω ένα των εκδόσεων Αρμονία Α.Ε, είναι ετυμολογικό, ερμηνευτικό, ετυμολογικό, συνωνύμων, αντιθέτων και κυρίων ονομάτων της Νέας Ελληνικής, δεκατη πέμπτη έκδοση (Ο_ο) που γράφτηκε από τους Τεγόπουλο και Φυτράκη, με διορθώσεις της Βασιλικής Μανδάλα (ή Μανδαλά ή Μάνδαλα) και επιμέλεια από την εν λόγω κυρία και προσθήκες από τον Αριστοτέλη Αναγνώστου στα Κύρια Ονόματα και θεώρηση ερμηνευμάτων από τον Γιώργο Γέραλη (ή Γεράλη ή Γεραλή). Διεύθύντρια σύνταξης τολμώ να πω ότι ήταν η Μαρία Μανδάλα ( προφανώς αδερφή ή μάνα ή θεία ή γιαγια ή κόρη ή ανηψία ή εγγονή ή απλή συνωνυμία με την άλλη κυρία.). Είναι καμιά 700 σελίδες γεμάτες σοφία και λέξεις. Πολλές λέξεις. Η λέξη καθυστερημένος υπάρχει σίγουρα αλλά βαριέμαι να την ψάχνω.

maggie

maggie

το δικό μου έχει 850. σε παίρνω!

το μεγαλύτερο μου λεξικό είναι ένα του πατάκη, 1490 σελίδες, με ρήματα της αρχαίας ελληνικής.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
maggie noob

Troll

Troll

ρε πανε καλα?χΔ ι κατα ειναι οπ τωρα μετα το μπαφ που της κανανε πλεον δεν καθυστερι καθολου για να κανη την ουλτι παλια ειχαι 0.3 δευτερολεπτα...ο νεος παιχτης θα εινε ο ''ao shin'' the dragon επησης μαγκι αμα θες free win καναι με αντ

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Γεια σου και πάλι Χόκινς :xD: 

plankton

plankton

Θέλετε να μου σπάσετε τα νευρά ή μου φαίνεται?.aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?!

Η λέξη "καθυστερημένος" εκτός από την καθιερωμένη σημασία σημαίνει και "αυτός που καθυστερεί να κάνει κάτι".Εσύ maggie τι εννοούσες όταν έλεγες ότι είμαι καθυστερημένος?

Α,επίσης troll αν είσαι όντως ο Hawkins όπως ισχυρίζονται τότε ξανακαλωςήρθες,είμαι ο Plankton και για κάποιο μυστήριο λόγο(που δεν μου τον εξηγούν) νομίζουν ότι είμαι εσύ.  

Troll

Troll

λοοοοοοοολ ψυχολογικα εχετε παθει εξετιας μου ρε:p
επεισης ρε πλανκτον σε τρολλαρι ι μαγκι να ξερεις οτι σε αυτο το τοπικ ποτε δεν θα γηνετε σοβαρη συζητηση

plankton

plankton

θα το'χω υπόψη μου,ευχαριστώ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης