άμα είναι έτσι τότε σας ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα σας.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
51 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Οκτ 2013, 15:02
plankton
52 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Οκτ 2013, 15:33
maggie
που τον θυμήθηκες αυτόν? όχι ούτε αυτός είναι..άλλος είναι..καινούριος του κουτιού δεν είναι..3 είναι σε μια σειρά...και μόλις τα έκανα 4
53 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Οκτ 2013, 15:58
plankton
?
54 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 03 Νοε 2013, 19:39
maggie
γτ τόσο μίσος με την Katarina? με το καλημέρα "noob Kata" είναι όλοι
55 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 03 Νοε 2013, 19:55
Dr. Jimalicious
Η Καταρίνα σκίζει, μη τους ακούς...
56 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 20:26
maggie
απλά διέκρινα μια αντιπάθεια προς αυτήν.
αυτός που σκίζει είναι ο Jax: 33 εκτελέσεις (κανένα ks!!!), 6 θάνατοι και 1 βοήθεια (ks ). μόνη στο lane (bot) και πρώτη φορά που τον έπαιξα..εναντίον bots βέβαια
αυτός που σκίζει είναι ο Jax: 33 εκτελέσεις (κανένα ks!!!), 6 θάνατοι και 1 βοήθεια (ks ). μόνη στο lane (bot) και πρώτη φορά που τον έπαιξα..εναντίον bots βέβαια
57 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 21:19
plankton
Χωρίς να θέλω να'σκήσω κακή κριτική επάνω σου maggie αλλά έχω παρατηρήσει ότι δεν είσαι και η καλύτερη στο lol.Επίσης σου ζήτω συγνώμη αν σε έχω τσατίσει με αυτά που σου έχω πει(σοβαρά μιλάω) please forgive me
58 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 21:26
Σκληρός Καριόλης
Στον Αλνταρκ.
Κλασσικά περιοδικά
Κλασσικά περιοδικά
59 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 21:50
plankton
εννοείς να ζητήσω συγνώμη στον Aldark και για να με συγχωρέσει να του φέρω Κλασσικά περιοδικά?
60 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 21:58
maggie
δεν φταίω εγώ. φταίει πως το λολ είναι "τελείως γτπ" και αντί να με αφήσει να γίνω of legends με καθυστερεί (ακα με κάνει καθυστερημένη)plankton έγραψε:Χωρίς να θέλω να'σκήσω κακή κριτική επάνω σου maggie αλλά έχω παρατηρήσει ότι δεν είσαι και η καλύτερη στο lol.Επίσης σου ζήτω συγνώμη αν σε έχω τσατίσει με αυτά που σου έχω πει(σοβαρά μιλάω) please forgive me
δεν με έχεις τσαντίσει καθώς για να μπορείς να σχολιάζεις και να κρίνεις το λολ το έχεις παίξει και εσύ, άσχετα αν δεν σαρέσει, και για αυτό γνωρίζω πως σε έχει καθυστερήσει και εσένα, άκα σε έχει κάνει καθυστερημένο. και θα ήταν ανόητο από μέρους μου να θυμώσω με καθυστερημένους.
61 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 22:19
plankton
ουουφφφφφφφ ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι όντως σε είχα τσατίσει.
Δεύτερον ήμουν κάλος στο lol,απλώς το παράτησα γιατί το έβρισκα βαρετό και γενικότερα επειδή δεν ήταν του γούστου μου και τρίτον και πιο βασικό εσύ είσαι καθηστερημένη,εγώ είμαι μια υπερταλαντούχα,πανέμορφη ιδιοφυΐα(εκτός και αν το εννοείς με την καλή έννοια) τότε το περνώ πίσω. :haha: :haha: :haha: :haha: :xD: :xD: :xD:
Δεύτερον ήμουν κάλος στο lol,απλώς το παράτησα γιατί το έβρισκα βαρετό και γενικότερα επειδή δεν ήταν του γούστου μου και τρίτον και πιο βασικό εσύ είσαι καθηστερημένη,εγώ είμαι μια υπερταλαντούχα,πανέμορφη ιδιοφυΐα(εκτός και αν το εννοείς με την καλή έννοια) τότε το περνώ πίσω. :haha: :haha: :haha: :haha: :xD: :xD: :xD:
62 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 22:30
maggie
α έχει 2 έννοιες? σε μένα τότε το χρησιμοποιώ με την καλή, και σε σένα με την κακή. επειδή μπορώ! και επειδή είμαι admin.
υγ. αυτό το "περνώ" δεν ξέρω από που να το πρώτο πιάσω για να το σχολιάσω.
υγ. αυτό το "περνώ" δεν ξέρω από που να το πρώτο πιάσω για να το σχολιάσω.
63 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 22:47
plankton
και χαίρεσαι τώρα maggie? όταν έλεγα για την καλή έννοια άλλο εννοούσα αλλά άστο καλύτερα γιατί βαριέμαι να σ΄το εξηγώ.
υγ. Δεν χρειάζεται να το σχολιάσεις μια χαρά είναι και έτσι.
υγ. Δεν χρειάζεται να το σχολιάσεις μια χαρά είναι και έτσι.
64 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 22:52
maggie
ναι αλλά αφού το αφήνεις φλου εγώ του δίνω δική μου καλή έννοια, πιο προ από την δική σου, και έτσι χαίρομαι δικαιολογημένα
65 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 23:10
plankton
λοιπόν επειδή βαριέμαι να σου εξηγώ άνοιξε το λεξικό και ψάξε τη λέξη "καθηστερημένος" και μετά έλα να μου πεις τι άλλο σημαίνει οκ?.(Δεν είμαι θυμωμένος)
66 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 23:28
Dr. Jimalicious
"Τα λάθη είναι έναυσμα για την δημιουργικότητα" ~Γωγώ Τσάμπα
Περνώ κορδέλα στο λαιμό και πάω σε μέρη ξένα,
τις πάπιες βλέπω να πετούν και να περνούν τα τραίνα.
Περνώ κορδέλα στο λαιμό και σου φωνάζω αντιο,
αφού μου είπαν πλάγιασες μ'ολο το λεωφορείο.
Περνώ κορδέλα στο λαιμό και τρώω καραβίδες,
η φήμη σου ως εύκολη εφτασε στις Μαλβίδες.
Περνώ κορδέλα στο λαιμό, κόμπο σφιχτό την δένω,
όταν οι μαύροι (όχι ρατσιστικά) σ'ήξεραν στου Τσιμπουντί το τρένο.
Περνώ κορδέλα στο λαιμό και πάω σε μέρη ξένα,
τις πάπιες βλέπω να πετούν και να περνούν τα τραίνα.
Περνώ κορδέλα στο λαιμό και σου φωνάζω αντιο,
αφού μου είπαν πλάγιασες μ'ολο το λεωφορείο.
Περνώ κορδέλα στο λαιμό και τρώω καραβίδες,
η φήμη σου ως εύκολη εφτασε στις Μαλβίδες.
Περνώ κορδέλα στο λαιμό, κόμπο σφιχτό την δένω,
όταν οι μαύροι (όχι ρατσιστικά) σ'ήξεραν στου Τσιμπουντί το τρένο.
67 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 23:28
maggie
το άνοιξα. συγκεκριμένα άνοιξα το λεξικό με κάλυμα των εκδόσεων ******. είναι ετυμολογικό και ερμηνευτικό λεξικό της νεοελληνικής, τρίτη έκδοση του 1999 με διορθώσεις και προσθήκες τou ***. *. **********. την επιμέλεια ανέλαβαν οι *. και *. ******** (βέβαια τωρα τρέχουν στα δικαστήρια αλλά είναι off topic) και έχει δίπλωμα 16σελ σε σχήμα 14χ21 σε χαρτί champion ευρώπης 90 γραμμαρίων. τυπώθηκε στον ***********( AE είναι, χρωστάει πολλάάάά) και βιβλιοδετήθηκε στον *********. δεν ξέρω κουτσομπολιά για αυτόν δυστυχώς.
την λέξη καθηστερημένος δεν την είχε μέσα..μάλλον φταίει το ότι είναι του 99.
την λέξη καθηστερημένος δεν την είχε μέσα..μάλλον φταίει το ότι είναι του 99.
68 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 23:46
Dr. Jimalicious
Εγώ έχω ένα των εκδόσεων Αρμονία Α.Ε, είναι ετυμολογικό, ερμηνευτικό, ετυμολογικό, συνωνύμων, αντιθέτων και κυρίων ονομάτων της Νέας Ελληνικής, δεκατη πέμπτη έκδοση (Ο_ο) που γράφτηκε από τους Τεγόπουλο και Φυτράκη, με διορθώσεις της Βασιλικής Μανδάλα (ή Μανδαλά ή Μάνδαλα) και επιμέλεια από την εν λόγω κυρία και προσθήκες από τον Αριστοτέλη Αναγνώστου στα Κύρια Ονόματα και θεώρηση ερμηνευμάτων από τον Γιώργο Γέραλη (ή Γεράλη ή Γεραλή). Διεύθύντρια σύνταξης τολμώ να πω ότι ήταν η Μαρία Μανδάλα ( προφανώς αδερφή ή μάνα ή θεία ή γιαγια ή κόρη ή ανηψία ή εγγονή ή απλή συνωνυμία με την άλλη κυρία.). Είναι καμιά 700 σελίδες γεμάτες σοφία και λέξεις. Πολλές λέξεις. Η λέξη καθυστερημένος υπάρχει σίγουρα αλλά βαριέμαι να την ψάχνω.
69 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 04 Νοε 2013, 23:50
maggie
το δικό μου έχει 850. σε παίρνω!
το μεγαλύτερο μου λεξικό είναι ένα του πατάκη, 1490 σελίδες, με ρήματα της αρχαίας ελληνικής.
το μεγαλύτερο μου λεξικό είναι ένα του πατάκη, 1490 σελίδες, με ρήματα της αρχαίας ελληνικής.
70 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Νοε 2013, 01:08
Johnyman
maggie noob
71 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Νοε 2013, 12:02
Troll
ρε πανε καλα?χΔ ι κατα ειναι οπ τωρα μετα το μπαφ που της κανανε πλεον δεν καθυστερι καθολου για να κανη την ουλτι παλια ειχαι 0.3 δευτερολεπτα...ο νεος παιχτης θα εινε ο ''ao shin'' the dragon επησης μαγκι αμα θες free win καναι με αντ
72 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Νοε 2013, 12:32
Dr. Jimalicious
Γεια σου και πάλι Χόκινς :xD:
73 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Νοε 2013, 14:07
plankton
Θέλετε να μου σπάσετε τα νευρά ή μου φαίνεται?.
Η λέξη "καθυστερημένος" εκτός από την καθιερωμένη σημασία σημαίνει και "αυτός που καθυστερεί να κάνει κάτι".Εσύ maggie τι εννοούσες όταν έλεγες ότι είμαι καθυστερημένος?
Α,επίσης troll αν είσαι όντως ο Hawkins όπως ισχυρίζονται τότε ξανακαλωςήρθες,είμαι ο Plankton και για κάποιο μυστήριο λόγο(που δεν μου τον εξηγούν) νομίζουν ότι είμαι εσύ.
Η λέξη "καθυστερημένος" εκτός από την καθιερωμένη σημασία σημαίνει και "αυτός που καθυστερεί να κάνει κάτι".Εσύ maggie τι εννοούσες όταν έλεγες ότι είμαι καθυστερημένος?
Α,επίσης troll αν είσαι όντως ο Hawkins όπως ισχυρίζονται τότε ξανακαλωςήρθες,είμαι ο Plankton και για κάποιο μυστήριο λόγο(που δεν μου τον εξηγούν) νομίζουν ότι είμαι εσύ.
74 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Νοε 2013, 14:42
Troll
λοοοοοοοολ ψυχολογικα εχετε παθει εξετιας μου ρε:p
επεισης ρε πλανκτον σε τρολλαρι ι μαγκι να ξερεις οτι σε αυτο το τοπικ ποτε δεν θα γηνετε σοβαρη συζητηση
επεισης ρε πλανκτον σε τρολλαρι ι μαγκι να ξερεις οτι σε αυτο το τοπικ ποτε δεν θα γηνετε σοβαρη συζητηση
75 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 05 Νοε 2013, 14:46
plankton
θα το'χω υπόψη μου,ευχαριστώ
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης