α αρα θα σε χουμε κοντα μας μεχρι του χρονου;; awwwww
κατι ακυρο , ο ρημπορν23 παιδια που εξαφνιστηκε;
κατι ακυρο , ο ρημπορν23 παιδια που εξαφνιστηκε;
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
και οχι μονο μεχρι να τελειωσει το οπ θα ειμαι κοντα σαςAldark έγραψε:α αρα θα σε χουμε κοντα μας μεχρι του χρονου;; awwwww
Patty D Luffy έγραψε:Νεκροτάμπελο το λενε!! Θα τα μάθεις μέσα!
Τη σαπίλα που λέγεται Ελληνικός στρατός καλύτερο μέρος...?? Σου ήρθε χαρτί βασικά, ξέρεις που σε στέλνουν?? :xD: :xD:
(πωπω, τι μου θυμίσατε πάντως.. με πήγατε χρόνια πίσω :xD: )
Ρίαλ Χόκινς έγραψε:και οχι μονο μεχρι να τελειωσει το οπ θα ειμαι κοντα σαςAldark έγραψε:α αρα θα σε χουμε κοντα μας μεχρι του χρονου;; awwwww
ωσο για του χρονου που θα μπω, μονο 3 μηνες θα κανω ωποτε αντεξε
ειδες?τι να τον κανεις τον στρατο...petrikios έγραψε:Ετσι παρακαλαμε να εχει αραλικι ο στρατος,να πηγαινουμε αν εχουμε κεφια,και αμα δεν γουσταρουμε και στην τελικη βρε αδερφε δεν παμε και καθολου,και σε περιπτωση αμυνας κατα του εχθρου θα πεταμε τα καλαμακια απο τους φραπεδες,ειδικα αμα τα μασησεις στην ακρη γινονται μυτερα και σκληρα και μπορει να γρατζουνισεις και κανεναν
maggie έγραψε:όχι XDAldark's Mother έγραψε:την εικόνα την έπιασες ?
αυτόν δεν τον έχεις στη συλλογή σου ε?Aldark έγραψε:α
τετοιος τυπος ο ρημπορν παττουλα σπαμμερι σαν εσενα; ε;;
(περα απ'την πλακα αν θυμαμαι καλα μου ηταν συμπαθης)
γίνεται αλλά σιγά μην το κάνει ο άλλος...Tankianism έγραψε:Ρε μου εχει λειψει το boom. Παιζει καμμια μπινια να μπορω να μπαινω εκει? Να θαβουμε τα μελη
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης