Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
26 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 21:14
razor1911
Ειμαι υπερ του κλεισιματος και της διαγραφης αν χρειαστε του "Ταφειο νεκρων μπλα μπλα μπλα"
27 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 21:40
Johnyman
πέτρο χρόνια πολλά
28 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 22:19
Patty D.Luffy
Ααα.. πολύ νοσταλγικό τόπικ ρε παιδια, και εγω που δεν εχω ιδεα δακρυσα..
Ολες οι εξεχουσες προσωπικοτητες απο τουτο το φορουμ περασαν δηλαδη.. I am proud!!!
(Άσχετο , το τους αρεσει στην anime.gr, ένα μπουρδελο ειναι, ολοι τουπε και υφακι.. Εγω μια βδομαδα αντεξα.. :xD: :xD: )
Ολες οι εξεχουσες προσωπικοτητες απο τουτο το φορουμ περασαν δηλαδη.. I am proud!!!
(Άσχετο , το τους αρεσει στην anime.gr, ένα μπουρδελο ειναι, ολοι τουπε και υφακι.. Εγω μια βδομαδα αντεξα.. :xD: :xD: )
29 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 22:31
razor1911
Θα εκανα εγγραφη στο anime.gr αλλα δυστυχως παω στρατο
30 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 22:47
Patty D.Luffy
Θα έκανα εγγραφή στο anime.gr αλλα... κάτσε έχω ήδη ακκ :xD: :xD:
(Έχω ξεχάσει κωδικό βέβαια )
(Έχω ξεχάσει κωδικό βέβαια )
31 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 22:58
Santouryuu
ηταν αυτο που με βαλατε να μπω και ηταν ολοι οι αναπηροι μεσα;
32 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 23:01
Patty D.Luffy
Πολύ πιθανό... :xD: :xD: :xD:
33 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 23:18
????????
ανιμ.γρ=γκει
34 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 23:23
Patty D.Luffy
Αυτό ήταν προσβολή!!!
για τους gay
35 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 23:25
Dr. Jimalicious
Χοκινς Χοκινς, ρώτα πουλάκι μου γιατί έχω και να πάω για ύπνο.
36 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 23:30
????????
ενα πραμμα θα σε ρωτησω για το τσανελ....
με πιο προγραμμα αντιγραφης το γκειμ που επεξες και το βαζεις στο yt
γιαι θα αρχισω με βιντεακια για το λολ πως να ανεβαζεις ελο
με πιο προγραμμα αντιγραφης το γκειμ που επεξες και το βαζεις στο yt
γιαι θα αρχισω με βιντεακια για το λολ πως να ανεβαζεις ελο
37 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 29 Ιουν 2013, 23:44
Dr. Jimalicious
Το γράφω με OBS ή Bandicam...
Το κάνω editing με Movie Maker.
Καλή τύχη.
Το κάνω editing με Movie Maker.
Καλή τύχη.
38 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 00:07
Patty D.Luffy
Shit maker??? :conf: :conf: :conf: :conf:
Όχι αυτο το κωλοπρόγραμμα... στa 14 μου είχα εφιάλτες κάθε βράδυ πως μου κράσαρε!!
Sony Vegas Pro ftw!!!
EDIT!!! Congrats στους νέους μοντ!!!
(Κάποιος κέρδισε ένα στοίχημα νομίζω... )
Και RIP ταφείο.... I will miss you!!!!
Όχι αυτο το κωλοπρόγραμμα... στa 14 μου είχα εφιάλτες κάθε βράδυ πως μου κράσαρε!!
Sony Vegas Pro ftw!!!
EDIT!!! Congrats στους νέους μοντ!!!
(Κάποιος κέρδισε ένα στοίχημα νομίζω... )
Και RIP ταφείο.... I will miss you!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patty D Luffy στις Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:03, 2 φορές συνολικά
39 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:01
Elidor
Υποκλιθειτε ολοι στους νεους σας μοντ.
Εντιτ. Πετρο χρονια πολλα για τη γιορτη.
Εντιτ. Πετρο χρονια πολλα για τη γιορτη.
40 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:04
Johnyman
προβλέψιμος..
αλλά μπράβο στα παιδιά,στον άλδαρκ γιατί τόσο καιρό είναι στο φόρουμ,το αξίζει(είναι και γιός μου,είμαι διπλά περήφανη) και ο τζιμ με ειλικρίνια και χωρίς πολύ μπλα μπλα και μαλακίες όπως ο τζόνυμαν πήρε τη θέση και πιστεύω θα ανταποκριθεί με σοβαρότητα
αλλά μπράβο στα παιδιά,στον άλδαρκ γιατί τόσο καιρό είναι στο φόρουμ,το αξίζει(είναι και γιός μου,είμαι διπλά περήφανη) και ο τζιμ με ειλικρίνια και χωρίς πολύ μπλα μπλα και μαλακίες όπως ο τζόνυμαν πήρε τη θέση και πιστεύω θα ανταποκριθεί με σοβαρότητα
41 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:05
Aldark
ω ρε παττυ ακριβως τα ιδια , κι εγω το μουβι μεηκερ χρησιμοποιουσα , μεχρι που βαλα το βεγκας , το οποιο τωρα που το θυμηθηκα δεν το εχω γιατι εκανα φορματ και πρεπει να το ξαναβαλλω!
καλη ειναι μωρε η ανιμε.γρ , απλα οντως εχει πολλους με τουπε και στυλακι...εγω ειμαι μελος γραφω που και που , αλλα δεν εχω δει και πολλα ανιμε για να μπορω να ειμαι ενεργο μελος...οποτε μπαινω σταδιακα και σχολιαζω για οπ ή κανα ανιμε αλλο που ειδα ή σε γενικες συζητησεις.
πετρο απ'τη σελιδα 1 : εγω εχω πολλων το φβ και του διδι και του ελλεφσον , ενος αλλου γιαννη (που δε θυμαμαι πως τον λεγανε στο σαητ...) , τουλιπα(εβιτα) , ναμι(κατερινα), εναν που δε θυμαμαι πως τον λεγανε στο φορουμ (δημητρη τον λενε στο φβ) , τον μοροζορο ,τη βατομουρο και πολλους ενεργους απο τωρα...!
καλη ειναι μωρε η ανιμε.γρ , απλα οντως εχει πολλους με τουπε και στυλακι...εγω ειμαι μελος γραφω που και που , αλλα δεν εχω δει και πολλα ανιμε για να μπορω να ειμαι ενεργο μελος...οποτε μπαινω σταδιακα και σχολιαζω για οπ ή κανα ανιμε αλλο που ειδα ή σε γενικες συζητησεις.
πετρο απ'τη σελιδα 1 : εγω εχω πολλων το φβ και του διδι και του ελλεφσον , ενος αλλου γιαννη (που δε θυμαμαι πως τον λεγανε στο σαητ...) , τουλιπα(εβιτα) , ναμι(κατερινα), εναν που δε θυμαμαι πως τον λεγανε στο φορουμ (δημητρη τον λενε στο φβ) , τον μοροζορο ,τη βατομουρο και πολλους ενεργους απο τωρα...!
42 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:05
Elidor
Οποιος δεν ανταποκριθει με σοβαροτητα παιρνει ποδι.
43 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:06
Patty D.Luffy
Λίγα δευτερόλεπτα να έκανες πιο πριν το ποστ θα γλύτωνα το edit!!!
Congrats guys!!!!
Και χρόνια πολλά Πετρή!!!
Congrats guys!!!!
Και χρόνια πολλά Πετρή!!!
44 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:09
Aldark
Ευχαριστω πολυ παιδια (πριν εγραφα ηδη το ποστ) , θα προσπαθησω να ανταποκριθω στα καθηκοντα μου. Να ευχαριστισω ολους με βοηθησαν στην ανοδο μου στα καθηκοντα συντονιστη τα 4+ χρονια που βρισκομαι κοντα σας. Να ευχαριστησω την μητερα μου που με στηριζει και ολους οσους θα μου δοσουν δυναμη στο θεοπνευστο εργο.
δε θα σας απογοητευσω. τελος το σπαμμμμ
δε θα σας απογοητευσω. τελος το σπαμμμμ
45 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:12
Johnyman
aldark being of darkness maybe?
46 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:17
Patty D.Luffy
Τέλος το σπαμ???look at the title plz!!!
Που είναι τι θρεντ για φαντάρους?????!!! :xD: :xD: :xD: :xD:
Που είναι τι θρεντ για φαντάρους?????!!! :xD: :xD: :xD: :xD:
47 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:19
Elidor
Οοοοοοοοο που τους θυμασαι ρε μαλακα αυτους? Μοροζορο, being κτλ... Ζουνε ?
Παψε μωρη καυλωμενη με τους φανταρους.... ανοιξε συ θρεντ αμα θες... παλιο γιαοιστρια...
Παψε μωρη καυλωμενη με τους φανταρους.... ανοιξε συ θρεντ αμα θες... παλιο γιαοιστρια...
48 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:20
Johnyman
patty που έκανες φαντάρος?
49 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:21
maggie
κάποιος ζηλεύει επειδή δεν έχει ζήσει τις δόξες του παλιού φόρουμ..νια νια νιαSantouryuu έγραψε:το εχετε γαμησει το θεμα.... ουτε στο νηπιαγωγεια να εισασταν!
Aldark έγραψε:πετρο απ'τη σελιδα 1 : εγω εχω πολλων το φβ και του διδι και του ελλεφσον , ενος αλλου γιαννη (που δε θυμαμαι πως τον λεγανε στο σαητ...) , τουλιπα(εβιτα) , ναμι(κατερινα), εναν που δε θυμαμαι πως τον λεγανε στο φορουμ (δημητρη τον λενε στο φβ) , τον μοροζορο ,τη βατομουρο και πολλους ενεργους απο τωρα...!
aldark συλλογή κάνεις ρε? XD
πέτρο χρόνια σου πολλά ρε.
γιάννη δεν απάντησες αυτό που σε ρώτησα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:25, 2 φορές συνολικά
50 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 01:24
Johnyman
ανταλλάσω μάνο με κάποιον που έχεις διπλό
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης