Aκομα ειναι μεγαλο το αβαταρ και κρυβει λιγο απο το ποστ σου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
526 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 02:37
petrikios
527 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 02:38
Σκληρός Καριόλης
το νεο μου συγκροτημα εγραψε 3 τραγουδια!
528 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 02:39
Johnyman
παίζεις σε μπάντα? κουλ
529 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 02:42
Σκληρός Καριόλης
μπάντες. Ροκ σταρ ειμαι σε λεω
530 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 02:43
Johnyman
έλα ρε συ σοβαρά? και εμείς με τα παιδιά λέγαμε να κάνουμε μια μπάντα έτσι να μαζευόμαστε να παίζουμε για την πλάκα μας αλλά δεν έκατσε..πολύ σε ζηλεύω πάντως
531 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 02:45
Σκληρός Καριόλης
Οχι μαλακιες λεω. Δεν ειμαστε μπαντα, τρολοτραγουδα γραφουμε
532 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 02:46
Patty D.Luffy
Elidor έγραψε:Ανταρκ παιδι μου, ανωτερα του Death Note θεωρω τα: Utawarerumono, Neon Genesis Evangelion, Elfen Lied, Εrgo Proxy και Parasyte(manga).
Μόνο το last δεν ξέρω (αν και ακούω σπλατεριες και μαρέσει!! :xD: :xD: )
Ένα εξώφυλλο που είδα , η φάτσα του μάλλον πρωταγωνιστή θυμίζει Yaranaika!!!!! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
533 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 02:49
Johnyman
τάνκιαν άντε ρε φύγε από εδώ που κοροϊδεύεις κι από πάνω
534 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 03:04
Σκληρός Καριόλης
σκασε στουντιο
535 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 12:26
Aldark
εσύ τι κάνεις τραγουδάς;
536 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 14:21
Σκληρός Καριόλης
ραπαρω
537 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Ιουλ 2013, 15:33
Aldark
ωραίος.
πω έφυγε η μάγγι και νέκρωσαν τα φόρουμζ...;
πω έφυγε η μάγγι και νέκρωσαν τα φόρουμζ...;
538 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Ιουλ 2013, 01:56
Santouryuu
εκλεισε το animecrazy :(
ευχαριστω για τα πολλα χρονια που με συντροφευσες!
ευχαριστω για τα πολλα χρονια που με συντροφευσες!
539 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Ιουλ 2013, 12:29
Aldark
Είχε anime ονλάην αυτό ε; εγώ έμπαινα πάντα animefreak και στο animetv (όποτε δεν κατέβαζα)...Ρ.Ι.Π
540 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Ιουλ 2013, 17:03
GomuRumeninge
Αυτό που μου αρέσει με το forum είναι
ότι όχι μόνο έχουμε καινούρια μέλη κάθε μέρα
αλλά και το γεγονός ότι το κρατάνε σχετικά ζωντανό...Μπράβο τους πάντως...:haha: :haha: :haha: :haha:
ότι όχι μόνο έχουμε καινούρια μέλη κάθε μέρα
- Σπόιλερ:
- (όποια και αν είναι αυτά)
αλλά και το γεγονός ότι το κρατάνε σχετικά ζωντανό...Μπράβο τους πάντως...:haha: :haha: :haha: :haha:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την GomuRumeninge στις Κυρ 07 Ιουλ 2013, 17:36, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Harassed to do it...:P)
541 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Ιουλ 2013, 17:29
Johnyman
δεν είναι δικό σου το φόρουμ
542 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Ιουλ 2013, 17:30
Aldark
ναι να'ναι καλά τα παιδιά ξυπνήσανε λίγο το φόρουμ!
δε μου μυρίζει κανείς ύποπτος πάντως
δε μου μυρίζει κανείς ύποπτος πάντως
543 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Ιουλ 2013, 20:28
maggie
<3
544 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Ιουλ 2013, 20:42
Aldark
Maggie back?
545 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Ιουλ 2013, 20:53
maggie
back.
καλούτσικο είν..αγαπώ την ουρά του Rin
και τον Mephisto (o οποίος έχει ίδιο σέγιου με τον Νόμο από οπ)
άσε ρε ο γλωσσοδέτης καλύτερο από death note..και το elfen lied μέτριο άνιμε..
το parasyte θυμάσαι σε πόσα τσαπς το ντρόπαρα? εγώ όχι.
α και ξέχασες τα:
Gungrave (όχι ανώτερο,λίγο κατώτερο)
Εve no Jikan (μόνο 6 επεισόδια, για μένα ανώτερο από death note)
& Sayonara Zetsubou Sensei (τελείως διαφορετικό genre αλλά για το είδος του πάρα πολύ καλό)
και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα που ξεχνάω τώρα..πρέπει να φτιάξω την τιτανομέγιστη(γελάμε εδώ ) λίστα μου κάποια στιγμή αλλά ...
ναι, 25 επεισόδια όμως το τέλος είναι χάλια. το manga του είναι ακόμα on going(μηνιαίο) και για αυτό το τέλος ήταν διαφορετικό στο άνιμε. ίδια φάση με Soul Eater δλδ.Aldark έγραψε:άκυρο , έχει δει κανείς το Ao No Exorcist;
καλούτσικο είν..αγαπώ την ουρά του Rin
και τον Mephisto (o οποίος έχει ίδιο σέγιου με τον Νόμο από οπ)
Elidor έγραψε:Ανταρκ παιδι μου, ανωτερα του Death Note θεωρω τα:Utawarerumono, Neon Genesis Evangelion,Elfen Lied, Εrgo Proxy και Parasyte(manga).
άσε ρε ο γλωσσοδέτης καλύτερο από death note..και το elfen lied μέτριο άνιμε..
το parasyte θυμάσαι σε πόσα τσαπς το ντρόπαρα? εγώ όχι.
α και ξέχασες τα:
Gungrave (όχι ανώτερο,λίγο κατώτερο)
Εve no Jikan (μόνο 6 επεισόδια, για μένα ανώτερο από death note)
& Sayonara Zetsubou Sensei (τελείως διαφορετικό genre αλλά για το είδος του πάρα πολύ καλό)
και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα που ξεχνάω τώρα..πρέπει να φτιάξω την τιτανομέγιστη(γελάμε εδώ ) λίστα μου κάποια στιγμή αλλά ...
546 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Ιουλ 2013, 21:04
Aldark
welcome back magdarena-saaan! :xD:το φόρουμ ήταν λίγο πιο φτωχό χωρίς εσένα και το σπαμ σου. Προσπαθώ να βλέπω Αο νο έξορκιστ αλλά έχω κολλήσει 2 βδομάδες δεν έχω δει τίποτα...ίσως να δω απόψε αν τελειώσω νωρίς την έκθεση...
Θενξ πάντως :) και περιμένω τη λίστα σου
Θενξ πάντως :) και περιμένω τη λίστα σου
547 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Ιουλ 2013, 21:18
maggie
ao no excorcist δες μέχρι τη μάχη στο δάσος. από εκεί και ύστερα αλλάζει η ιστορία, πολύ, και συνέχισε το manga που είναι καλύτερο. ακολουθεί το original storyline.
η mangaka είναι γυναίκα πληροφοριακά.
και δεν spammάρω :O
η mangaka είναι γυναίκα πληροφοριακά.
και δεν spammάρω :O
548 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 08 Ιουλ 2013, 01:28
Elidor
Αφου μωρη το Ελφεν Λαιντ δε το εχεις τελειωσει....
Και το utawarerumono γαμαει... Και το gungrave δε σαρεσε επισης...
Οτι ναναι λες..
Και το utawarerumono γαμαει... Και το gungrave δε σαρεσε επισης...
Οτι ναναι λες..
549 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 08 Ιουλ 2013, 01:33
maggie
το gungrave δεν με βοήθησαν οι συγκυρίες..το είδα καπάκι μετά το γλωσσοδέτη καλοκαιριάτικα...ήταν καλό, άλλο που βαρέθηκα εγώ.
σαν να με βάζεις να δω NGE καλοκαίρι...δεν βγαίνει XD
φαντάσου πόσο μέτριο άνιμε είναι..έβγαλα τα 2 προηγούμενα άνιμε που έχει το καθένα από 25 επς, και τη 13αρα τη σειρά την ντρόπαρα..μούφαααα
σαν να με βάζεις να δω NGE καλοκαίρι...δεν βγαίνει XD
φαντάσου πόσο μέτριο άνιμε είναι..έβγαλα τα 2 προηγούμενα άνιμε που έχει το καθένα από 25 επς, και τη 13αρα τη σειρά την ντρόπαρα..μούφαααα
550 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 08 Ιουλ 2013, 01:37
Elidor
Αφου εισαι κωλονουμπο... Ντροπαρες ενα απο τα καλυτερα ανιμε...
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης