Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

maggie

maggie

άσε ρε γατάκι.

έλφεν λιντ* btw..είναι και αγαπημένο σου τρομάρα σου XD

Aldark

Aldark

είχα δει στην πρώτη γυμνασίου 3-4 επεισόδια...δεν ήταν άσχημο αλλά δε ξέρω γιατί το παράτησα το έλφεν λίντ/λάηντ

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
maggie έγραψε:& Sayonara Zetsubou Sensei (τελείως διαφορετικό genre αλλά για το είδος του πάρα πολύ καλό)

Αριστούργημα

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
για τον πούτσο.όλα.

Aldark

Aldark

βαριέμαι και πεινάω...so bored.

Elidor

Elidor

Avarga
Αμα πεινας... Φαε...

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Aldark έγραψε:βαριέμαι και πεινάω...so bored.
Πολύ κακός συνδυασμός. Αν συνεχίσεις να βαριέσαι να μαγειρέψεις θα συνεχίσεις να πεινάς.

Elidor

Elidor

Avarga
Αν πεινας και δε τρως ισως πεθανεις. Και οταν πεθανεις θα φαω το πτωμα σου.

Aldark

Aldark

damn , θα φάω κάτι αλλά έφυγε η μάνα μου και θέλω να κοιμηθώ μπας και διαβάσω...γενικά θέλω να κάνω πολλά πράγματα σήμερα και αύριο και μου τη σπάει που βαριέμαι και λιώνω σε ένα πισί..κατάρα....damn panellinies... 
πάω να φάω κανά φρούτο ή κανά σαλάμι

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Έλιντορ ξες

Elidor

Elidor

Avarga
Ξερω πολλα, αλλα δε ξερω τι ειναι αυτο που ξερω τη καθε φορα.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Και εγώ βαριέμαι, ζωγραφίζω ταυτόχρονα μια εικόνα yuri και μια yaoi :xD: :xD: :xD: 

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μολις τελειωσα το βιβλιο ''στο λακκο τον δρακων''νταξ ενα 6.5/10 περνει απο εμενα αλλα θα το θυμαμαι γιατι ηταν το πρωτο μου! τωρα εχω σκοπο να αγορασω αυτα εδω!αλλα θα χαιρωμουνα να μου πειτε γνωμες οσοι τα εχετε διαβασει...
hunger games
kingkiller chronicle
malazan book of the fallen(μονο τον πρωτο τομο γιατι δεν εχουν βγει στα ελλ. τα αλλα 9)
η τριλογια του κοσμου
πειρατες της καραιβηκης
και ισως το χρονικο της ναρνια (και λεω ισως γιατι θελω να τα δω ολλα σε ταινιες αλλα αμα αργησουν πολυ θα πιασω το βιβλιο

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Η επιστροφή του άσωτου!!! :xD: :xD: 

Aldark

Aldark

δεν θα επιστρέψει για πολύ...το βράδυ θα αφαιρέσω κάποια warns. (αν προλάβω)

maggie

maggie

ο χόκινς θα κάτσει τουλάχιστον μέχρι το σ/κ. :mueh: 

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αφήστε τον ρα παιδιά, επιτέλους αποκτήσαμε λίγη ποιότητα στο φόρουμ!! aww3 aww3 aww3 

Aldark

Aldark

hawkins Αρτέμη Φάουλ να διαβάσεις
και δυστυχώς είσαι στη μπούκα , αλλά όσο λείπει ο Έλιντορ δε μπορώ να κάνω κάτι.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Δεν γυρνάει στα Ελληνικά Why??
Και Aldark θα το κοιτάξω thx.

Aldark

Aldark

μετατροπή'd από γκρήκλις σε ελληνικά. ^

Scopper Gaban

Scopper Gaban

Ανανας, την τριλογία του κόσμου την έχω διαβάσει. Ομολογώ πως δε με ενθουσίασε. Στο πρώτο βιβλίο όλα οκ, στο δευτερο αποκτά νόημα η ιστορία και συνδέονται αρκετά. Το τρίτο βιβλίο θέλει γερά νεύρα για να το τελειώσεις.
Σπόιλερ:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Scopper Gaban έγραψε:Ανανας, την τριλογία του κόσμου την έχω διαβάσει. Ομολογώ πως δε με ενθουσίασε. Στο πρώτο βιβλίο όλα οκ, στο δευτερο αποκτά νόημα η ιστορία και συνδέονται αρκετά. Το τρίτο βιβλίο θέλει γερά νεύρα για να το τελειώσεις.
Σπόιλερ:
σκοπερ ηταν να την αγορασω την τριλογια του κοσμου αλλα τελικα παραγγηλα malazan book of the fallen
μετα θα παρω το μπλακ ταουερ του στιβεν κινγκ και μετα θα τιμησω το αστερη του βορα,και γιατι λες θελει γερα νευρα το τριτο?

Aldark

Aldark

αρτέμης φάουλ. πατριαρχική συμβουλή. εφάμιλλο αν όχι καλύτερο του ΧΠ. τι μάλαζαν λες κτλπ.
Στήβεν Κινγκ έχω σκοπό να διαβάσω κάποτε~

????????

Anonymous

Επισκέπτης
aldark κομιξ δεν ειναι?νομιζω δεν ειναι μηθιστορημα...
ωσο για το ''τι μαλαζαν λες''ειναι στο big 3 στην λογοτεχνια φαντασιας και ανταξιο μην σου πω ανοτερω απο το game of thrones

Aldark

Aldark

ok...ανυπομωνώ να περάσει αυτή η χρονιά να ασχοληθώ με όλα αυτά...:)
όχι ρε , απλά έχει βγει και "γκράφικ νόβελ" το πρώτο βιβλίο. βιβλίΑ είναι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης