Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Aldark έγραψε:η Ελίτ του Shanks(Ben Beckman,Lucky Roo,Yassop) πρέπει να είναι τέρατα ο καθένας.
Αυτοί κι αν δεν μου γεμίζουν το μάτι. Σαν παλιάτσοι σε τσίρκο είναι. :xD:

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Σοβαρα δε σας γεμιζει το ματι ο Μαρκο? Στα ισα τον Κιζαρου κοντραρε

Aldark

Aldark

Tony Tony Chopper έγραψε:
Aldark έγραψε:η Ελίτ του Shanks(Ben Beckman,Lucky Roo,Yassop) πρέπει να είναι τέρατα ο καθένας.
Αυτοί κι αν δεν μου γεμίζουν το μάτι. Σαν παλιάτσοι σε τσίρκο είναι. :xD:

έλα ρε όχι κι έτσι , τι πιο έπικ από 1 τύπο με καραμπίνα , ένα χοντρό ντερέκι που πυροβολά πιο γρήγορα κι απ'τον ίσκιο του κι από έναν ξαθό με dreads με μπαντάνα που είναι και πατέρας ενός απ'τους κεντρικούς ήρωες και θα παίξει ρόλο στο μέλλον; xD

ισχύει Μάνο ,απλά δε ξέρω τον φανταζόμουν λίγο πιο τουμπανάκο..ξέρω γω...φταίει ότι τον είχαν κλείσει για πολύ ώρα...η ικανότητα regenerate που έχει όμως είναι πολύτιμη.

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Aldark έγραψε:τι πιο έπικ από 1 τύπο με καραμπίνα , ένα χοντρό ντερέκι που πυροβολά πιο γρήγορα κι απ'τον ίσκιο του κι από έναν ξαθό με dreads με μπαντάνα
Και μόνο που διαβάζω την περιγραφή σκάω στα γέλια. :haha: Ξανθή τζίβα σαν να λέμε ξανθή σβουνιά. Χίλιες φορές ο ανανάς του Μάρκου. red card,outa tha ga 

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

εμενα ολο αυτο με τα block παντως το βλεπω να κρατει πολλα επεισοδια ακομα και ειναι και βαρετο, οπως τα επεισοδια παλια τοτε με τον foxy και τα round βαρετα επεισοδια, μεν σε αυτα εχει πιο πολυ ενδιαφερον αλλα το ζουμι πιστευω θα ειναι σιγουρα εξω απο το τουρνουα! επομενος εχουμε ακομα αρκετα!!
Επισης για καποιο περιεργο λογο πιστευω οτι ο Λουφφυ δεν θα νικησει το τουρνουα..ειτε καπως θα αποκληστει ή δεν ξερω αλλα για καποιον λογο νομιζω οτι δεν θα κερδισει το φρουτο κατι αλλο θα παιχτει!!
Οσο για το Bounty του Λουφφυ ισως παει 500+ οπως αναφερατε αλλα ισως μετα νικησουν εναν απο τους Yonkou και να παρει τιτλο ο Λουφφυ !!!

Aldark

Aldark

Δεν πάει κιόλας πάνω από 500 παιδιά. Καταρχήν είμαι της άποψης ότι πάντα ο Kidd θα έχει πιο πολύ bounty από Λούφφαρο εκτός αν τον νικήσει (ΔΙΨΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΛΟΥΦΦΥ-ΚΙΝΤ btw , ή καλύτερα...Λούφφυ-Κιντ-Λω...πωπωπωπω kyaa kyaa kyaa , αλλά αυτά είναι στις προβλέψεις μου για το μέελλον)

Λέτε να γίνει πάντως καμιά μάχη με Ιησού Μπέργκεζ; Δεν τον έβαλε τυχαία ο Όντα...Το τουρνουά πάντως όσους δε τους αρέσει (κακά τα ψέμματα κι εγώ προτιμώ να βλέπω τους άλλους , ιδιαίτερα το ζουμί είναι στο Νόμο-Ντοφλαμίνγκο-Φουτζιτόρα φυσικά) θα μας δικαιώσει ο Όντα , 2-3 τσάπτερς θα διαρκέσει το γκρουπ C και μετά θα προχωρήσει πιο ωραία ειδικά άμα συγκρουστεί με Βαρθολομαίο ή Ιησού!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
OK λογικα σε αυτο το arc ο Luffy θα πλακωσει τον Doflamingo. Αν γινει κατι τετοιο στην Dressrosa o Fujitora τι θα κανει; Θα τον αφησει να πλακωσει εναν shichibukai; Μηπως την βγαλει καθαρη ο Doflamingo;

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
μπορει ο Λουφι να πλακωσει τον Φλαμίνγκο? Αυτο ειναι το θεμα. Παιζει να τον ριξει μαζι με τον Λο

BlackLeg

BlackLeg

Tankianism έγραψε:μπορει ο Λουφι να πλακωσει τον Φλαμίνγκο?

Δεν το ξερουμε γιατι δεν γνωριζουμε το επιπεδο ουτε του ενος ουτε του αλλου αλλα εχω ενα προσθημα οτι μπορει

Aldark

Aldark

και να μπορεί δε θα είναι ένα χιτ παιδιά και ούτε ο Όντα θα ρίξει 10 χρόνια hype απλά για πλοτ reasons. Θα παιχτεί ολόκληρο σκηνικό probably!

maggie

maggie

o Ιησού θα πάρει το mera mera.

o λούφυ θα νικήσει DD, θα τον ξεσκεπάσει πως βοηθάει yonku & o Fuji θα τον αφήσει να την γλυτώσει.

ο Law είναι νουμπάκι και την παίρνει, το σχέδιο θα αποτύχει οπότε η συμμαχία θα διαλυθεί, αλλά θα μείνουν φίλοι.

οι Kidd & co θα τα βάλουν απευθείας με big mom, τώρα χάσουν κερδίσουν δεν ξέρω, η έκβαση της μάχης όμως θα παίξει ρόλο για την πορεία της πλοκής..

δεν πιστεύω πως ο λούφφυ θα πραγματοποιήσει αυτό που δήλωσε, πως θα νικήσει και τους 4 γιόνκου. ούτε καν θα παλέψει και με τους 4 εννοώ..

μου φαίνεται δύσκολο να χωρέσει 4 τέτοιες μάχες του λούφφυ στο μάνγκα, την στιγμή που έχει στηθεί ένας σημαντικός αριθμός ανταγωνιστών στο New World.

βέβαια κατά 1000% λέω μαλακίες XD

βγήκα οφφ? δεν πειράζει.

edit: βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι αν ο Λούφφυ κερδίσει τη φτερού πάει να πει πως το σχέδιο του Νόμου θα μπορεί να μπει σε ισχύ, οπότε δεν θα αποτύχει οπότε δεν θα χωριστούν...

το ξερα ότι έγραφα μαλακίες XD

Aldark

Aldark

μαζί θα τον νικήσουν και δε νομίζω να εξαφανιστεί ο Ντοφλαμίνγκο. Και δεν είμαι εγώ σίγουρος ακόμα ότι ο Κιντ και οι άλλοι πάνε για την Μεγάλη Μαμά! Ίσως πάνε για τον Σανξ...ή και αυτοί για τον Κάιντο!
Πρόβλεψη του Θεού Αλδάρκιου: Ο Λο θα προδώσει τον Λούφφυ και θα δούμε μάχη Λο Λούφφυ και ίσως...Λο-Λούφυ-Κιντ!!

maggie

maggie

θα είναι τραγικό για το Luffy αν νικήσει τον DD μαζί με τον Law...αν χρειαστούν και οι 2 για έναν schichibukai τότε με τον yonku τι θα κάνουν?

2 χρόνια αφιέρωσε για προπόνηση, αν μετά από αυτό χρειάζεται και βοήθεια για τη φτερού τότε κλάψτα..δεν λέω πως ο DD είναι εύκολος αντίπαλος, λέω πως ο αν Luffy θέλει να γίνει pirate king και να επιβιώσει στο New World το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να μπορεί να κοντράρει μόνος του schichibukai & admirals.

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

maggie έγραψε:θα είναι τραγικό για το Luffy αν νικήσει τον DD μαζί με τον Law...αν χρειαστούν και οι 2 για έναν schichibukai τότε με τον yonku τι θα κάνουν?

2 χρόνια αφιέρωσε για προπόνηση, αν μετά από αυτό χρειάζεται και βοήθεια για τη φτερού τότε κλάψτα..δεν λέω πως ο DD είναι εύκολος αντίπαλος, λέω πως ο αν Luffy θέλει να γίνει pirate king και να επιβιώσει στο New World το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να μπορεί να κοντράρει μόνος του schichibukai & admirals.
Πες τα επιτέλους! Και τον Admiral θα πρέπει να καθαρίσει ο Luffy. Αν δεν μπορείς να νικήσεις έναν μανάβη κι έναν ταβερνιάρη τότε με τι προσόντα θα τα βάλεις με Kaido;;;

Aldark

Aldark

Έλα ρε παιδιά άμα ο Λούφφυ νικήσει τώρα ΚΑΙ τον Ντοφλαμίνγκο ΚΑΙ τον Φουτζιτόρα , θα ναι lame. Τον Ντοφλαμίνγκο θα τον νικήσει κάπως συμφωνώ. Τον "ταβερνιάρη" αποκλείετε...είναι άλλο λέβελ οι Άντμιραλς ρε σεις! O μόνος που θυμάμαι να έχει τουλουμιάσει Άντμιραλ ήταν ο Whitebeard...

BlackLeg

BlackLeg

Ελα μωρε. Εδω ο Κιζαρου χεστηκε με τον Μπεκμαν. Αμα δεν μπορει να τον κοντραρει (οχι να τον νικησει) ο Λουφη μετα το τιμεσκιπ κλαφτα. Τον DD να τον νικησει, αλλα οχι και τους 2 μαζι αφου εχει νικησει τσιντζαο και ποσους αλλους θα ειναι λιγακι εξαντλημενος. Ισως περασει απο την ταβερνα και φαει λιγο κρεατακι.
:xD: 

maggie

maggie

o Luffy δεν συμμετέχει σε μάχες χωρίς λόγο, και αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιον λόγο για να παλέψει με τον Fuji, για αυτό πιστεύω πως αυτοί οι 2 δεν θα παλέψουν μαζί. (πέρα από το κλασσικό: είμαι marine, είσαι pirate)

βέβαια δεν αποκλείω ένα 2 vs 2..law & luffy vs Fuji & DD..αν και θα ήταν κάτι που δεν συνηθίζει ο Oda, αλλά αυτό σημαίνει alliance από την άλλη.

πολλά μέτωπα έχει ανοίξει: ο λουφφυ στο τουρνουα, ο νομος vs admiral & schichi, οι mugiwara χωρίς πλοίο, οι νάνοι, όλοι όσοι θέλουν το μέρα μέρα,το εργοστάσιο..ξεχνάω κάτι άλλο?

για όλα τα παραπάνω λίγο πολύ έχω μια ιδέα τι θα μπορούσε να γίνει..εκτός από το Law vs DD & Fuji..

Aldark

Aldark

έχει κάνει 2 v 2 στην Αραμπάστα , ωραίο θα ήταν να το ξανάκανε
Βασικά δε θα παλέψει ο Λούφφαρος με τον Φουτζιτόρα , είχανε μια στιγμή σεβασμού και αγάπης οι δυο τους πίσω σε εκείνη την ταβέρνα στην αρχή του αρκ ^^ :Ρ

Aldark

Aldark

πέφτω σε 2μπλε ποστ αλλά βγήκαν κάποια σπόιλερ και τα μοιράζομαι:
716:

BlackLeg

BlackLeg

δεν τα κοβω για legit. Αλλα ελπιζω να ειναι αληθινα για να εχουμε αυριο τσαπτερ. θα δειξει

whistle

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Ο Source δεν είναι από τους γνωστούς οπότε δεν είναι legit. Στην καλύτερη περίπτωση είναι κακή μετάφραση που όμως αλλάζει εντελώς το νόημα.

Aldark

Aldark

716 πάλι:

αυτή τη φορά παίζει να το πέτυχα :P

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Πάρτε τώρα και τα αληθινά από redon.

Σπόιλερ:

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
:

BlackLeg

BlackLeg

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης