Ελπιζω να μη φαει πολυ ξυλο ο sanji κριμα ειναι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
827 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 08 Οκτ 2013, 12:17
Σκληρός Καριόλης
http://www.mangareader.net/one-piece/724
Το καλύτερο τσάπτερ εδώ και πολύ καιρό. Μάθαμε στοιχεία για την δύναμη του Ντόφυ, μάθαμε το σχέδιο του Λό, είχαμε ξύλο, είχαμε αγωνία και γαμάτο τέλος. Επιτέλους!
Το καλύτερο τσάπτερ εδώ και πολύ καιρό. Μάθαμε στοιχεία για την δύναμη του Ντόφυ, μάθαμε το σχέδιο του Λό, είχαμε ξύλο, είχαμε αγωνία και γαμάτο τέλος. Επιτέλους!
828 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 08 Οκτ 2013, 14:00
karamin
ωραιο chapter!σιγουρα μαθαμε καποια πραγματα για τον flamingo βλεποντας τις επιθεσεις του και βλεποντας τον law να μιλαει για αυτον!ο σαντζι τελικα ηταν πολυ λιγος για τον flamingo!ο law στο τελος τι ηταν αυτα που ελεγε;μας τρελανε!και η φαση ειναι οτι τον ακουγαν ολοι οι SH!μηπως ηταν κολπο του παλι ;;;επισης,στο τελος ο law πεταξε κατι για το παρελθον του!τι του ειχε κανει ο don;
829 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 09 Οκτ 2013, 12:17
dem
Απο τι πια ειναι φτιαγμενη αυτη η φτεροζακετα του που ουτε καηκε ουτε τιποτα απο το diable jambe. Αμα της περασε στρωση απο armament haki τοτε πρεπει να αποφασισει ο oda αν θα κανει την περιοχη που εχει haki να μαυριζει η οχι απο το timeskip και περα. Γιατι πριν το timeskip το συναντουσες τοσο σπανια που δεν ηταν κατι το απαραιτητο
830 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 09 Οκτ 2013, 15:52
GomuRumeninge
Μακραν ενα απο τα πιο πληρη chapter εδω και καιρο....Ευχαριστουμε Oda-sensei....
831 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 09 Οκτ 2013, 19:43
mihawk
αυτος ο law ειναι απιθανος ...πολυ δηνατος τοση ωρα εκριβε δηναμεις...τωρα ειναι η τελικη μαχη που μάλλον θα νικήσει ο don. αλλα το εργοστασιο θα καταστραφει σίγουρα ενοειτε οτι ο sanji δεν μπορει να κανει τιποτα μπροστα στον don ακομα εδω ολοκληρος smoker εχασε σε κλασματα δευτερολεπτου...
832 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 09 Οκτ 2013, 21:09
Σκληρός Καριόλης
Bλεπουμε εναν Ντον ο οποιος τους εχει ολους για πλακα. Και αυτος ο Ντον τρεμει τον Καιντο.
Φανταστειτε τη θηριο ειναι...
Φανταστειτε τη θηριο ειναι...
833 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 10 Οκτ 2013, 19:03
mihawk
εγω δεν νομιζω να φοβαται τον kaido αλλα την ελευθερια που θα χασει απο την συνεργασια με ενα απο τους 4 yonkou και την ελευθερια των κινησεων που του το προσφερει αυτο ο kaido που για εμενα πρεπει να ειναι ο δυνατότερος πειρατης αυτη την στιγμη...
834 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 11 Οκτ 2013, 22:28
Deathracer2009
Εγω γιατι πιστευω οτι λεει ψεματα στον Dofla ο Law για να κερδισει επιπλεον χρονο; Δεν μου φαινεται λογικο να διαλυει την συμμαχια τοσο νωρις.
835 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 12 Οκτ 2013, 20:05
usopp the sogeking
και για να συμπληρώσω στην από πάνω άποψη εξάλλου τους άφησε και τον σίζαρ οπότε δεν νομίζω και εγώ να το διαλύσει τόσο εύκολα ο λο.
836 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 15 Οκτ 2013, 15:02
Deathracer2009
Eπειδη βαριεμαι να ψαχνω τα σποιλερ να σας πω oti kata 99,9% παμε για break την επομενη εβδομαδα....
837 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 15 Οκτ 2013, 15:52
usopp the sogeking
Θέλω να είμαι αισιόδοξος!!! Πιστεύω στο 0,1% !!!! :P
838 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 15 Οκτ 2013, 23:59
Tony Tony Chopper
Βλακεία μου φάνηκαν τα spoilers.
840 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 16 Οκτ 2013, 15:02
asvos
Όντως πάλι break την άλλη βδομάδα, από break σε break το πάει τελευταία... Στο cover κατάλαβα καλά? Ο X-drake πολεμάει τον Caribou? Μήπως τελικά είναι σκυλάκι του Kaido?
841 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 17 Οκτ 2013, 04:02
mihawk
μαλον δεν ακουσαν τι ειπε ο law δεν παραξενεφτικανε καθολου...θελω τριπλη συμμαχια μπαρτολομεο law και λουφαρος!!!!
842 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 17 Οκτ 2013, 15:47
Deathracer2009
To τσαπτερ ηταν μετριο δυστυχως. Παμε παρακατω τωρα.
843 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 29 Οκτ 2013, 13:30
Deathracer2009
844 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 29 Οκτ 2013, 15:49
maggie
η αποκάλυψη του chapter ήταν μεγάλη...
- Σπόιλερ:
- ο Luffy μπορεί να κάνει πετυχημένους συνειρμούς XD
845 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 29 Οκτ 2013, 16:53
dem
ναι και εμενα με εντυπωσιασε αυτο xD
846 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 29 Οκτ 2013, 17:44
N_G
Το ότι ο SOL ήταν ο πατέρας της Ρεμπέκα λίγο πολύ το είχαμε καταλάβει...αλλά πλέον το πιο προφανές είναι ότι ο SOL είναι ο Kyros..
847 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 05 Νοε 2013, 12:08
Troll
εχω να δω καιρο τσαπτερ και τα ειδα ολλα μαζεμενα...κατι που θα αναφερθο απω αφτα που ειπαται ειναι οτι λετε ο ντοφλαμινγκο ειναι πιο δυνατος απο τον μαρκο .....σε αυτο δεν θα συμφωνησω αυτα για το συγκεκριμενο θεμα:p
τωρα για νεχτ νακαμα μαλλον ρεμπεκα θα ειναι διοτ πρωτον ειναι ορφανη...δευτερον εχει δειξη φλασμπακ για εκινη...τριτον το αρχικο γραμμα του ονοματους της ειναι απο ΄'ρ' και ωπος ξερουμε στο κρου ο καθενας εχει διαφφορετικο γραμμα....και τεταρτον ειναι ξανθια θελουμε μια ξανθια!!!!!
τωρα για νεχτ νακαμα μαλλον ρεμπεκα θα ειναι διοτ πρωτον ειναι ορφανη...δευτερον εχει δειξη φλασμπακ για εκινη...τριτον το αρχικο γραμμα του ονοματους της ειναι απο ΄'ρ' και ωπος ξερουμε στο κρου ο καθενας εχει διαφφορετικο γραμμα....και τεταρτον ειναι ξανθια θελουμε μια ξανθια!!!!!
848 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 05 Νοε 2013, 13:55
Deathracer2009
Troll έγραψε:εχω να δω καιρο τσαπτερ και τα ειδα ολλα μαζεμενα...κατι που θα αναφερθο απω αφτα που ειπαται ειναι οτι λετε ο ντοφλαμινγκο ειναι πιο δυνατος απο τον μαρκο .....σε αυτο δεν θα συμφωνησω αυτα για το συγκεκριμενο θεμα:p
Eh?
H rebecca δεν ειναι ξανθια αλλα εχει ροζ μαλλι....
849 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 05 Νοε 2013, 14:45
Troll
ε μια ροζομαλα τοτε...αποκλειετε οι τρεις κοπελες του κρου να εχουν το ιδιο χρωμα μαλλιον
850 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 05 Νοε 2013, 19:37
usopp the sogeking
Και η Violet έχει διαφορετικό γράμμα στο όνομά της...στην rebbeca έχουμε δει flush back αλλά και στην vivi είχαμε δει και nakama δεν έγινε!!! Εγώ πιστεύω ότι η rebbeca έχει παρόμοια ιστορία με τη vivi και θα καταλήξει βασίλισσα του dressrosa... Εξάλλου δεν έχει και κάποιο χρήσιμο ρόλο για να μπει στο crew. Ενώ αντίθετα η Violet με την δύναμή της από το φρούτο μπορεί να λειτουργεί ως scouter τοy crew και η robin να μείνει καθαρά assasin...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης