Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Ακριβώς σε αυτό το επεισόδιο αναφερόμουν Πετρίκιε :)

Μα ο τύπος ξυπνά μια καλή πρωία στο κάστρο του-ο ροζουλής βασιλεύς- και του λένε παραιτήσου από Shichi γιατί αλλιώς σε περιμένει ο Kaido στη γωνία.

Πάει η μπίζνα..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Spoilers 710

Little summary, chapter will be out tomorrow.

Σπόιλερ:

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

didymakia έγραψε:Spoilers 710

Little summary, chapter will be out tomorrow.

Σπόιλερ:
Εσύ αν δεν φας Ban τώρα δεν θα φας ποτέ. :xD:

Aldark

Aldark

γιατι χαλια ρε; κατι γινεται , τζαμπα περιμεναμε; ποτε δεν περιμενεις τζαμπα για το οπ you failed,sir.

BlackLeg

BlackLeg

Καλο ακουγεται το τσαπτερακι. Δεν γινεται ΟΛΑ τα τσαπτερ να ειναι επικ και να εχουν φοβερες αποκαλυψεις και μαχες. Καποια πρεπει να χτιζουν κιολας.
Εγω και μονο που ειναι καλα ο Οντα και δεν αποφασισε να το αναβαλει για την αλλη εβδομαδα, ειμαι χαρουμενος

Aldark

Aldark

http://www.manga2u.me/One_Piece/710/01/

νομιζα οτι βρηκα το raw... so bored.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
γιατι που το βλεπετε το ωραιο τσαπ ?ουτε καν το 3ο μπλοκ δεν αρχιζει αυριο,ΔΕΝ εξεληζετε καθολου η πλοκη μην πω οτι εχει αρχισει να γινετε πεδικο...μα να παλεουν με γηγαντια πολεμικα ψαρια?ελεος ρε οντα
πιο αργη πλοκη παιθενεις....

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

didymakia έγραψε:γιατι που το βλεπετε το ωραιο τσαπ ?ουτε καν το 3ο μπλοκ δεν αρχιζει αυριο,ΔΕΝ εξεληζετε καθολου η πλοκη μην πω οτι εχει αρχισει να γινετε πεδικο...μα να παλεουν με γηγαντια πολεμικα ψαρια?ελεος ρε οντα
πιο αργη πλοκη παιθενεις....
Αν ήσουν ο Oda τι θα έβαζες για εμάς τους readers να δούμε στο αυριανό chapter;

petrikios

petrikios

Τσιμπα ενα γουρν φιλε Χοκινς-Ντιντιμε γιατι αυτα τα βαζουμε μεσα στα κουτακια που λεγονται σποιλερς και δεν τα πεταμε ετσι στο ξεκαρφωτο,μερικοι μπορει να μην θελουν να τα διαβασουν παρα μονο οταν βγει το τσαπτερ....

????????

Anonymous

Επισκέπτης
κατι που να αξειζε την αναμωνη και θα σταματαγα αυτο το πεδικο στοιχιο που υπαρχει μετα το τιμε σκιπ

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

didymakia έγραψε:κατι που να αξειζε την αναμωνη και θα σταματαγα αυτο το πεδικο στοιχιο που υπαρχει μετα το τιμε σκιπ
Ήσουν όμως σαφέστατος δεν μπορώ να πω. :haha:

Aldark

Aldark

didymakia έγραψε:κατι που να αξειζε την αναμωνη και θα σταματαγα αυτο το πεδικο στοιχιο που υπαρχει μετα το τιμε σκιπ

μα ξεχνανε μερικοι μερικοι οτι και πριν το Ταημ Σκιπ τα αρκ ετσι ητανε μου φαινεται...δηλαδη οταν αρχισε το Water 7 ή ειχαν παει στην αραμπαστα για να μη μιλησω για ΦΟΞΥ για να μη μιλησω τι γινοτανε σε καθε αρκ στην αρχη ηταν ετσι το στοιχιο του one piece...εκτος αν διαβαζουμε αλλο μανγκα/βλεπουμε αλλο ανιμε. Αυτο που συμβαινει ειναι οτι επειδη ειστε ongoing σας κακοφαινεται...κι εγω το παθα με το φισμαν αηλαντο και το παρατησα το οπ γυρνωντας και βρισκοντας ετοιμο το πανκ χαζαρντο να ειναι ΝΤΟΠΑ .

maggie

maggie

1) To FI ήταν γτπ όπως και να το διάβαζες.

2) το παιδικό στοιχείο υπήρχε ανέκαθεν και δεν πρόκειται να φύγει.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
οχι αλνταρκ δεν υσχιει το εχει κανει αστα να πανε
με αποτελεσμα και στο ανιμ να παει τοοοοοσο αργα..
μα 1+ χρονο για ενα αρκ?!για παραδειγμα δες ναρουτο που σε ενα τσαπ στα εχει αναλυση ολλα για αυτο ενα αρκ στο ναρουτο ειναι 6 μηνες και οχι εναν χρονο+ και γουσταρει αυτος που το διαβαζει γιατι ο μανγκακα δεν το καθηστερη με ανουσιες σκηνες ωπος ο οντα..
το πανκ χαζαρντ εχει πολλες επαναλαμβανομενες,δες ας πουμε τους ακυρους που ουρλιαζουνε για το σμαιλ που τα κλαματα τους σου τρωνε 5-6 σεληδες
η στο ντεσροσσα που ο λο επινε φραπεδακι με τους υπολιπους 5 τσαπτερς και τωρα εφτασε στην iron bridge -_-
κατα την ταπινη μου γνωμη οοοοολλα αυτα που εδειξε στο πανκ χαζαρντ τα χωραγε σε 35 επ...
εδιτ το ανιμ ακομα χειροτερα 20 επ στο νυσι και σχεδον τπτ δεν εδειξε

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

didymakia έγραψε:οχι αλνταρκ δεν υσχιει το εχει κανει αστα να πανε
μα 1+ χρονο για ενα αρκ?!για παραδειγμα δες ναρουτο που σε ενα τσαπ στα εχει αναλυση ολλα για αυτο ενα αρκ στο ναρουτο ειναι 6 μηνες και οχι εναν χρονο+ και γουσταρει αυτος που το διαβαζει γιατι ο μανγκακα δεν το καθηστερη με ανουσιες σκηνες ωπος ο οντα..
το πανκ χαζαρντ εχει πολλες επαναλαμβανομενες,δες ας πουμε τους ακυρους που ουρλιαζουνε για το σμαιλ που τα κλαματα τους σου τρωνε 5-6 σεληδες
η στο ντεσροσσα που ο λο επινε φραπεδακι με τους υπολιπους 5 τσαπτερς και τωρα εφτασε στην iron bridge -_-
κατα την ταπινη μου γνωμη οοοοολλα αυτα που εδειξε στο πανκ χαζαρντ τα χωραγε σε 35 επ...

Όλα τα arcs του One Piece αυτά έχουν

maggie

maggie

didymakia έγραψε:οχι αλνταρκ δεν υσχιει το εχει κανει αστα να πανε

το ότι το άνιμε πάει αργά δεν είναι λάθος του Oda, είναι λάθος του στούντιο. έχετε καλομάθει να έχετε επεισόδιο κάθε βδομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, όταν άλλα άνιμε έχουν το πολύ 26 επς ανά σεζόν..για μένα το άνιμε έπρεπε να είχε σταματήσει για διάλειμμα πριν μπουν στο New world.

α δλδ εσένα το πρόβλημα σου είναι για 9 τσάπτερς διαφορά, δλδ ~2 μήνες...σοβαρευτείτε..
το πανκ χάζαρντ το έχει τρέξει αρκετά ο Oda, το καταλαβαίνεις καλύτερα αν βλέπεις και το άνιμε τώρα...μην γκρινιάζετε με το παραμικρό...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
το οτι καθομαι και βλεπω αυτα στο ανιμ φταει ο οντα
δεν γινετε σε καθε επ να μας διχνει τα μωρα που κλαινε και τα τσερνομπιλια να τρεχουν να σωθουν
αλλα το μεγαλητερο λαθος το κανουν στο στουντιο που πανε ενα τσαπ εναν επ,μια χαρα το ειχαν 10 χρονια τωρα ουτε φιλλερια ουτε διακοπη αλλα αυτοι πρωτημανε να μας σπανε τα νευρα και σε συνδιασμο με το χαλια ανιμεσιον το τελιο φωνικο δυδιμο

Santouryuu

Santouryuu

O.P. = το πιο σπασαρχιδικο ανιμε/μανγκα EVER

maggie

maggie

didymakia έγραψε:το οτι καθομαι και βλεπω αυτα στο ανιμ φταει ο οντα
δεν γινετε σε καθε επ να μας διχνει τα μωρα που κλαινε και τα τσερνομπιλια να τρεχουν να σωθουν
αλλα το μεγαλητερο λαθος το κανουν στο στουντιο που πανε ενα τσαπ εναν επ,μια χαρα το ειχαν 10 χρονια τωρα ουτε φιλλερια ουτε διακοπη αλλα αυτοι πρωτημανε να μας σπανε τα νευρα και σε συνδιασμο με το χαλια ανιμεσιον το τελιο φωνικο δυδιμο
το ότι κάθεσαι και βλέπεις αυτά στο άνιμε φταίει το στούντιο και όχι ο Oda.

η αυθεντική δουλειά του όντα είναι το μάνγκα, με το άνιμε ούτε που ασχολείται ο ίδιος.

το βρήκες, το στούντιο θέλει να μας σπάσει τα νεύρα για αυτό και μας βάζει φίλερ...

όπως είπες και εσύ δεν γίνεται να καλύπτει 1 επεισόδιο μόνο 1 τσαπ..για αυτό τόσα χρόνια το είχαν 2-3 τσαπ = 1 επεισόδιο...υπήρχε υλικό και όλα ήταν εντάξει...τώρα όμως που το άνιμε έχει πλησιάσει το μάνγκα δεν υπάρχει τέτοιο περιθώριο..αν αρχίσουν και φτιάχνουν επεισόδια που θα καλύπτουν 2 τσαπ το καθένα τότε σε ένα χρόνο άνιμε και μάνγκα θα είναι στο ίδιο σημείο..υποθέτω πως ξέρεις πως το άνιμε δεν ξεπερνά το μάνγκα στην πλοκή για ευνόητους λόγους..

το λάθος λοιπόν δεν είναι του όντα, είναι του στούντιο που θέλει να συνεχίζει να έχει 52 επς το χρόνο..

κάνε λίγο τις πράξεις δεν είναι δύσκολο, για 52 επεισόδια άνιμε χρειάζονται 104 τσάπτερς μάνγκα. αυτή τη στιγμή το άνιμε είναι στο punk hazard...το μάνγκα έχει 54 τσαπ που καλύπτουν punk hazard + dressrosa...δλδ 27 επς άνιμε..λιγότερο από 7 μηνές υλικό και το άνιμε φτάνει το μάνγκα..απλά δεν γίνεται.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν ειναι 2 τσαπ ενα επ ειναι 1.5 τσαπ ενα επ, ωσο για αυτο που λες πως δεν γινεται πιο πολυ γιατι θα το φτασει το μανγκα απλα σκεψου οτι εδω και 13 χρονια ειναι 1 χρονο διαφορα ανιμ με μανγκα ΠΑΝΤΑ ΩΜΟΣ
ο λογος που εμενε η διαφορα τοσο εινσι οτι ο οντα δεν εκανε μπρεεικ ανα 4 τσαπ αλλα ανα 7-8 και σε συνδιασμο οτι το ανιμ ανα 5-6 επ εδειχνε επαναλυψη εβγαινε το πραμμα...

maggie

maggie

γτ ασχολούμαι ακόμα??

πρώτον το άνιμε όταν ξεκίνησε έιχε διαφορά από το μάνγκα 2 χρονια, 2 μήνες και 16 μέρες...άρα όχι η διαφορά δεν ήταν πάντα 1 χρόνος.

δεύτερον μετά απο 64 επς άνιμε κατευθείαν μπήκαν τα φίλλερς με την Άπις. τα φίλλερς μπαίνουν για να καθυστερούν την πλοκή του άνιμε, και ναι έχουν μπει από τόσο νωρίς...

τρίτον ποτέ το άνιμε δεν έδειχνε επανάληψη.

και τέταρτον έχεις άδικο, έχω δίκιο. endo.

Aldark

Aldark

Santouryuu έγραψε:O.P. = το πιο σπασαρχιδικο ανιμε/μανγκα EVER
τοτε μη το βλεπετε ρε παιδια...

κοιτα η μονη λυση αμα παραπονιεστε για το ρυθμο που βγαινουν ειναι να κανετε μπρεηκ παιδια...να μαζεφτουν επεισοδια...Ο Οντα παντως εχει θυσιασει τη ζωη του και δουλευει ημερονυκτια για το μανγκα το βρισκω λογικο να κανει μπρεηκ. Με εχει καλυψει απολυτα η Μαγκι δεν εχω κατι να πω απλα μη μου βγαζετε το ναρουτο και τα αρξ του ναρουτο καλυτερα ομως...FFS red card,outa tha ga
αν σας πειραζει που χωνει φιλλερς το ανιμε στην πλοκη φανταστειται τι θα κανατε αν εχωνε τιγκα φιλλερς επεισοδια (οπως εκανε το μπλητς πχ και αλλα νομιζω) που θα ηταν η αλλη λυση.
Και για το ανιμε δε φταιει ο Οντα , ο ανθρωπος ενα μανγκα κανει...
αυτα +10000 στην Μαγκι.
περιμενω τσαπτερ!

petrikios

petrikios

Αιντε μου σπασατε τα νευρα,και ειστε και οφφτοπικ,επανελθετε κανονικα απο το επομενο ποστ,Χοκινς αγορι μου μην κανεις παραπονα για κατι που δεν μπορεις να αλλαξεις,εστω οτι ο Οντα το παει με ρυθμους χελωνας και στο στουντιο την παιζουν,δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα παρα μονο υπομονη...

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Fact: Το OP δε συστήνεται σε ανυπόμονους.

Πάντως η περιγραφή για το επόμενο τσαπτερ εμένα μου δείχνει ότι θα είναι καλό καθώς ο Law προχωρά προς το σημείο παράδοσης του "πακέτου".

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Σπόιλερ:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης