Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Aldark

Aldark

Σπόιλερ:

ας σοβαρευτουμε λιγο κυριοι...

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ρε Χόκινς εκτός από ολα τα άλλα είσαι και κομπλεξικός...
Σταματά να το διαβάζεις και τελειώνει η υπόθεση! Έχω βαρεθεί να διαβάζω τα άκυρα παράπονα του καθενός

Aldark

Aldark

didymakia έγραψε:αχ να ειμουν ο οντα...
θα σας εφτιαχνα καθε βδωμαδα

σιγα μην εφτιαχνες εσυ τετοιο masterpiece αντικειμενικα... knife

παιζει να μην εχει τσαπ κι αυτη τη βδομαδα...καποιοι μιλανε για 2μηνο μπρεηκ κιολας(που δε νομιζω)

maggie

maggie

βγήκε.

για την αντίδραση του Barto δεν είμαι πολύ σίγουρη. φοβήθηκε, σωστά?

το δεύτερο έγχρωμο εξώφυλλο μου άρεσε, είχε Ρόμπιν με κατάνα aww

κατά τα άλλα επιτέλους ένα καλό τσαπ χωρίς βαρετές μάχες.
μας έδειξε την ομάδα του Law, και το tattoo του Law aww εξού και οι "heart pirates"
γατάκι Law την τρέμεις την φτερού, θες να μου τα βάλεις και με yonkou. και το df σου τελικά δεν είναι τόσο δυνατό όσο φαίνεται.
οι νεραιδές τελικά είναι νάνοι? ή υπάρχουν και νεράιδες & νάνοι? ^_^

και για να σας προλάβω όλους, Leo & Kabu the dwarves = new nakamas, πριν καλά καλά τους δούμε :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
πολυ βαρετο τσαπ το επομενο ελπιζω να λεει
edit για να καταλαβω ο λο χανει της δηνααμης του οταν της χρεισημοπιοι? :conf:

Aldark

Aldark

ω βγηκε τελικα! Δεν καταλαβα τι παιχτηκε με Λο και δεν μπορει να παλεψει;; Μ'αρεσε ο μικρος διαλογος Μπελαμυ Λουφυ , ο Μπελαμυ εχει αλλαξει , εχει οριμασει θα ελεγα βασικα...Το οτι μου μπλεκει νανους στην ιστορια δε μου αρεσει προς το παρων τουλαχιστον...

Μαγγι δικιο εχεις , εξαλλου οποιος νεος χαρακτηρας μπαινει στην ιστορια ειναι 90% ο νεος νακαμα καθε φορα :xD:

petrikios

petrikios

Επισης οταν θα βγαινει το τσαπτερ και το διαβαζει καποιος πρωτος παρακαλω να βαζει και το αντιστοιχο λινκ για τους υπολοιπους....

http://www.onemanga.me/one-piece/710/1/

Ο Λο δεν ξοδεψε την ενεργεια του με το να παλευει με τα χαζοψαρα για να κρατησει δυναμεις αργοτερα οταν θα εμφανιστει ο Φλαμιγκο

maggie

maggie

το δικό μου λινκ δεν σου άρεσε? e?

didymakia έγραψε:πολυ βαρετο τσαπ το επομενο ελπιζω να λεει
edit για να καταλαβω ο λο χανει της δηνααμης του οταν της χρεισημοπιοι? :conf:
ναι. και εγώ χάνω το φως μου όταν διαβάζω posts σου.

@aldark: από ότι κατάλαβα χάνει την αντοχή του όταν χρησιμοποιεί το φρούτο του, και επειδή πιστεύει πως θα παλέψει με τη φτερού θέλει να έχει όλη τη δύναμη του, για αυτό δεν κουνάει το δαχτυλάκι του τώρα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Τετ 05 Ιουν 2013, 17:06, 1 φορά

petrikios

petrikios

Δεν το ειδα καν να σου πω την αληθεια,σορρυ...

Santouryuu

Santouryuu

ceasar = 3.000.000.000

petrikios

petrikios

Λαθος πρεπει να εγινε....300.000.000 θα εννοουσε αλλα λαθος το μετεφρασαν....

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 19 38UEM

Aldark

Aldark

λαθος ειναι ρε τι 3 μπιλιον το τσουτσεκι ο σεζαρ most wanted στο one piece; Pandman ownz
ο μπαρτολομεο ειναι αθλιος ρε...και ο γκευ ο καβεντις πιο κουλ φαινεται
@maggie:παιζει , αλλιως θα ταν πολυ οβερπαουερντ κιολας...

BlackLeg

BlackLeg

He is baaaack. Ευτυχως ο Οντα επεστρεψε και μας εδωσε ενα ωραιοτατο τσαπτερακι. Με εντυπωσιασε πολυ το cover

gj!

Σε πολυ λιγο θα σκασει μυτη ο Φλαμινγκο. 14 min remaining. OHh yeaaah.
στο επομενο τσαπτερ οι νανοι θα γδυσουν την Ρομπιν.
Αυτος ο Καισαρας, οσο παει καταστρεφει πιο πολυ το image του. Στο πανκ εδειχνε λιγη δυναμη και μυστηριο, λεγαμε οτι θαναι badass αλλα ετσι οπως το παει, χειροτερος και απο τον foxy θα γινει.
Ο Law παντως ειναι χαζος αν σκοπευει να αντιμετωπισει face 2 face τον Φλαμινγκο. Ισως αμα ηταν και ο Λουφη να τον νικουσαν, αλλα αμα εχεις για μπακαπ την ρομπιν και τον Ουσοπ, κλαφτα χαραλαμπε. Ισως πιστευει οτι θα κανει την Μανουρα ο Αντμιραλ και θα πολεμησουν 2 ν 1 τον Φλαμινγκο
δλδ admiral+schichi vs pirate. Εκτος και αν εχει καποιο πιο βαθυ σχεδιο, αφηνει πολλα στην τυχη

Aldark

Aldark

μα δεν νομιζω να χει σκοπο να τον παλεψει εκει....μια ανταλαγη θα κανουνε.

maggie

maggie

Tony Tony Chopper έγραψε:Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 19 38UEM
μιας και το πόσταρες, ακούγεται η θεωρεία πως ο Barto μπορεί να εννοούσε τον Λούφυ. όπως έχει haters λογικά θα έχει και fans, και μπορεί ο Barto να ανήκει στο fanclub του. Barto the fanboy δλδ :haha:

karamin

karamin

ανταλλαγη πληρωματος Law με Cesar!αλλα το θεμα ειναι να δουμε τι παγαποντια θα σκαρφιστει παλι ο Law!εφερε και το ναυτικο εκει...ο κακος χαμος!ο Luffy καταλαβε οτι εχει αλλαξει ο Bellamy...τι εννοει;σε δυναμη ή σε κατι αλλο;στο τελος ηταν νανοι αυτοι που ξεγυμνωσαν τους marines....

Aldark

Aldark

χαχα διαβασα θεωριες σημερα για το τσαπ:
η μια αναφερθηκε ηδη οτι ο μπαρτολομεο ειναι φαν του λουφφυ που δεν παιζει λεω εγω...για καποιον δουλευει , παιζουν διαφορα ισως για τον 7ο σισιμπουκη ισως για καποιον που ξερουμε δε ξερω.
η δευτερη ειναι η σχεση φιλοφρονησεων που δημιουργειται μεταξυ λουφφυ και μπελαμυ...μιλανε για yaoi ζευγαρι καποιοι! :haha:

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Πράγματα που μάθαμε από αυτό το τσαπ.

1)Αμοιβαίος σεβασμός Λούφυ-Μπέλαμυ, μπορεί αυτό στο μέλλον να αποβεί σωτήριο για τους Mugiwaras.

2)Ο αγαπητός Law έχει ταβάνι αντοχής πράγμα όχι τόσο καλό γι αυτόν.

3)Είμαι σίγουρος ότι ο Law δεν κρατάει δυνάμεις απλά για τον φτερά αλλά γιατί φοβάται-και πολύ καλά κάνει- τι άλλο μπορεί να κουβαλήσει μαζί του ο Ντόφυ, μην ξεχνάμε ότι ο Law είναι σε εχθρικό έδαφος και όχι σε δικό του.Απαγορευτικό στοιχείο για ενισχύσεις από "κοινούς θνητούς" το νησί λόγο των ψαριών αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Τέλος υπάρχει ένα άλλο ζήτημα που είναι και σημαντικό, μετά την παράδοση του Ceasar τη σκοπεύει να κάνει ο Law, πως θα προχωρήσει;Περιμένει απλά τη στιγμή που θα δίνει το Ceasar να γίνει το μεγάλο μπαμ στο εργοστάσιο;

Για ρίχτε καμιά ιδέα....

maggie

maggie

Aldark έγραψε:χαχα διαβασα θεωριες σημερα για το τσαπ:
η μια αναφερθηκε ηδη οτι ο μπαρτολομεο ειναι φαν του λουφφυ που δεν παιζει λεω εγω...για καποιον δουλευει , παιζουν διαφορα ισως για τον 7ο σισιμπουκη ισως για καποιον που ξερουμε δε ξερω.
η δευτερη ειναι η σχεση φιλοφρονησεων που δημιουργειται μεταξυ λουφφυ και μπελαμυ...μιλανε για yaoi ζευγαρι καποιοι! :haha:
την δεύτερη δεν την διάβασα, κλαίω :haha:

Aldark

Aldark

χαχαχ ειναι τραγικο τι βρισκεις στο ιντερνετ
βρηκα αλλη μια θεωρια ενος τυπα που λεει οτι ο μπαρτολομεο ειναι ο κουμα , δουλευει ακομα για τον ντραγκον (ειναι το δεξι του χερι) και οτι ο βεγκαπανκ μετεφερε τις μνημες του κουμα στον μπαρτολομεο... that simple
(barolomew kuma=barolomeo)

petrikios

petrikios

Aokiji_Kuzan έγραψε:
Τέλος υπάρχει ένα άλλο ζήτημα που είναι και σημαντικό, μετά την παράδοση του Ceasar τη σκοπεύει να κάνει ο Law, πως θα προχωρήσει;Περιμένει απλά τη στιγμή που θα δίνει το Ceasar να γίνει το μεγάλο μπαμ στο εργοστάσιο;

Για ρίχτε καμιά ιδέα....

Βασικα οσο για αυτο που λες και γω παλια αυτο ειχα σκεφτει,δηλαδη πως θα παραδωσει τον Σιζαρ στον Φλαμιγκο,αφου ξερουμε ολοι οτι με το που θα γυρισει την πλατη του ο Λο για να φυγει ο Φλαμιγκο θα τον σφαξει,αλλα αν προσεξες στο χτεσινο τσαπτερ ο Λο κρατα την καρδια του Σιζαρ,επομενως του λεει του Φλαμιγκο με απλα λογια:''Κοιταξε μπεκατσα μην κανεις καμια μαλακια καθως θα φευγω γιατι ζουλαω την καρδια του σημαντικου επιστημονα σου σαν σταφυλι και μενεις τελευταια στιγμη στα κρυα του λουτρου'' δωρο αδωρον δηλαδη για τον Φλαμιγκο ενας νεκρος Σιζαρ...

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Γιατί ο Law απήγαγε τον Caesar;

petrikios

petrikios

Ρητορικη ερωτηση ειναι αυτη?

Aldark

Aldark

για να εκβιαζει τον ντοφλαμινγκο αλλα δε ξερω πως θα στοχευσει τον Καιντο..;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης