- Σπόιλερ:
- ναι κι εγω θα προτιμουσα στη γεφυρα να συναντησει τον Kaido και τον Akainu και να της παιξουνε λιγο...
ας σοβαρευτουμε λιγο κυριοι...
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
didymakia έγραψε:αχ να ειμουν ο οντα...
θα σας εφτιαχνα καθε βδωμαδα
ναι. και εγώ χάνω το φως μου όταν διαβάζω posts σου.didymakia έγραψε:πολυ βαρετο τσαπ το επομενο ελπιζω να λεει
edit για να καταλαβω ο λο χανει της δηνααμης του οταν της χρεισημοπιοι? :conf:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Τετ 05 Ιουν 2013, 17:06, 1 φορά
μιας και το πόσταρες, ακούγεται η θεωρεία πως ο Barto μπορεί να εννοούσε τον Λούφυ. όπως έχει haters λογικά θα έχει και fans, και μπορεί ο Barto να ανήκει στο fanclub του. Barto the fanboy δλδ :haha:Tony Tony Chopper έγραψε:
την δεύτερη δεν την διάβασα, κλαίω :haha:Aldark έγραψε:χαχα διαβασα θεωριες σημερα για το τσαπ:
η μια αναφερθηκε ηδη οτι ο μπαρτολομεο ειναι φαν του λουφφυ που δεν παιζει λεω εγω...για καποιον δουλευει , παιζουν διαφορα ισως για τον 7ο σισιμπουκη ισως για καποιον που ξερουμε δε ξερω.
η δευτερη ειναι η σχεση φιλοφρονησεων που δημιουργειται μεταξυ λουφφυ και μπελαμυ...μιλανε για yaoi ζευγαρι καποιοι! :haha:
Aokiji_Kuzan έγραψε:
Τέλος υπάρχει ένα άλλο ζήτημα που είναι και σημαντικό, μετά την παράδοση του Ceasar τη σκοπεύει να κάνει ο Law, πως θα προχωρήσει;Περιμένει απλά τη στιγμή που θα δίνει το Ceasar να γίνει το μεγάλο μπαμ στο εργοστάσιο;
Για ρίχτε καμιά ιδέα....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης