Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

petrikios

petrikios

Dimis έγραψε:
petrikios έγραψε:Τι λεει σημερα θα χουμε κανα τσαπτερ?,γιατι δεν το πολυεψαξα το θεμα...ή παλι θα κωλοβαραμε?

fuck no. fuck no. fuck no.
Double Post ??? You??
Ηθελα να σχολιασω διοτι πιστευω οτι το το warn στο 50% στο παιδι απο πανω ειναι λιγακι υπερβολικο (δεν γνωριζω αν φερει μεγαλυτερη ποινη η προσβολη σε administrator παντως μου ειχε δωσει το συγκεκριμενο φορουμ μια εντυπωση ισοτητας). Στο 75 θα ηταν καλα λογω οτι δεν ειπε και τιποτα σοβαρο. Ασε που μπορει να μην ξερει καν τι σημαινουν αυτα που λεει.

Συμφωνα με μια συζητηση που ειχε γινει μεταξυ εμενα και αλλων υπευθηνων το παιδι θα πρεπε να ειχε παρει μπαν,το warn ηταν χαριστικο (I am a merciful God) ,το θεμα δεν ειναι μονο αυτο που ειπε,δεν το πηρα προσωπικα και ουτε θα το περνα σε καμια περιπτωση,αλλα για μια γενικοτερη εικονα που εχει δειξει και με εχουν πληροφορησει και για αυτην και αλλοι,δεν τιθεται επισης θεμα ισοτητας αλλα θεμα σεβασμου στο φορουμ και στην διοικηση,αμα πουλησεις τσαμπουκα σε admin αλλου forum ισως να μην ξαναμπεις ποτε με τον ιδιο λογαριασμο...οσο για το double post που αναφερεις εχεις δικιο θα το διορθωσω,αν και με 5 μερες διαφορα το ενα απο το αλλο

Κατα τα αλλα ναι ευκαιρια ψαχνει ο Οντα να κωλοβαραει....

αν ρωτήσεις τον petrikio θα σου πει: petrikios > υπόλοιποι

Οχι Maggie...o τιμιος και δικαιος Petrikios βλεπει ολα τα παιδια του ισα κανενα δεν διαφερει,ολοι ειναι ιδιοι για αυτον

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Έχει manga αυτή την εβδομάδα.

Ορίστε.

http://mangastream.com/read/one_piece/74691404/1

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ποτέ δε θα έβαζα τον εαυτό μου πάνω από τα υπόλοιπα μέλη. ΠΟΤΕ

????????

Anonymous

Επισκέπτης
πιστεύω είστη αδίκη απέναντι μου
γιατί της βρισιές του ελιδώρι τα duble ποστ της μαγγιε και του johnyman δεν τα αντιμετωπίζετε σοβαρά alla με humor επιδη γνωρίζεστε ....
εδώ η μαγγιε kai ο πετρίκιος μου έκαναν παρατήρηση γιατί με ρώτησε o tony ποιος nomizis ότι είναι ο εμπερορ και εγώ του απάντησα ....ο shanks.. pou πριν μάθω ποιος είναι τελικά, αυτών νόμιζα το αστείο είναι ότι ολλοι είπαν την γνωμιτους για ποιος θα είναι αλλά εγώ της άκουσα

edit-tony τόνυ είναι παλιό

maggie

maggie

Real Hawkins έγραψε:πιστεύω είστη αδίκη απέναντι μου
γιατί της βρισιές του ελιδώρι τα duble ποστ της μαγγιε και του johnyman δεν τα αντιμετωπίζετε σοβαρά alla με humor επιδη γνωρίζεστε ....
εδώ η μαγγιε kai ο πετρίκιος μου έκαναν παρατήρηση γιατί με ρώτησε o tony ποιος nomizis ότι είναι ο εμπερορ και εγώ του απάντησα ....ο shanks.. pou πριν μάθω ποιος είναι τελικά, αυτών νόμιζα το αστείο είναι ότι ολλοι είπαν την γνωμιτους για ποιος θα είναι αλλά εγώ της άκουσα

βρίζει ο ελιδόρας?..απίστευτο.
τα double post έχουμε πει πως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα επιτρέπονται, ή στο σπαμ
sarcasm......μην μου παρεξηγήστε

????????

Anonymous

Επισκέπτης
[quote="maggie"]
Real Hawkins έγραψε:πιστεύω είστη αδίκη απέναντι μου

βρίζει ο ελιδόρας?..απίστευτο.
με αυτό θα δικαιολογιθης?

maggie

maggie

erhm, sarcasm?.. fucking birds...

επίσης, δεν νομίζω να έχει βρίσει εσένα προσωπικά, ούτε άλλα μέλη...

και δεν δικαιολογώ κανέναν...

Elidor

Elidor

Avarga
o elidor ειναι υπερ ανω παντων ως αρχον και διαχειρηστης του φορουμ..επισης τιμωριστε ολοι με γουορν λογο οφφ τοπικ..

maggie

maggie

όλοι όλοι? o gohs o john

Elidor

Elidor

Avarga
ολοι

maggie

maggie

το γάμησες..μας τα βγάζω τα warn.

anyway τελευταίο, σοβαρό, οφφ τόπικ από εμένα και τέλος η συζήτηση, όποιος θέλει να το συνεχίσει ας το κάνει μέσω pm.

Dimis έγραψε:
fuck no. fuck no. fuck no.
Double Post ??? You??
Ηθελα να σχολιασω διοτι πιστευω οτι το το warn στο 50% στο παιδι απο πανω ειναι λιγακι υπερβολικο (δεν γνωριζω αν φερει μεγαλυτερη ποινη η προσβολη σε administrator παντως μου ειχε δωσει το συγκεκριμενο φορουμ μια εντυπωση ισοτητας). Στο 75 θα ηταν καλα λογω οτι δεν ειπε και τιποτα σοβαρο. Ασε που μπορει να μην ξερει καν τι σημαινουν αυτα που λεει.

Λοιποον. Παλι βρηκε ευκαιρια ο Οντα να ξυσει την Πετσα του. Ελπιζω να μην βγαλει τσαπτερ την αλλη εβδομαδα και να μας πεταξει κανενα μπρεηκ και να πει οτι το αλλο ηταν εκτος προγραμματος.
άρα να συμπεράνω πως παραδέχεσαι ότι ήταν προσβολή? και εφόσον ήταν δεν πρέπει να τιμωρηθεί?

ήταν ήδη 75% για κάτι άλλο που είχε κάνει πιο παλιά, και για αυτό κατέβηκε στο 50% τώρα. εννοείται πως ο petrikios δεν το πήρε προσωπικά απλά τήρησε το ρόλο του ως admin.
το να λέει stfu ο κάθε άκυρος δεν είναι και το ό,τι πιο κόσμιο, οπότε παραβαίνει τον κανόνα no1:
Σεβόμαστε τους συνομιλητές μας και συνδιαλεγόμαστε σε κόσμιο επίπεδο
οπότε warn ^^

το τι ξέρει και τι όχι ο καθένας δεν θα μυρίσουμε τα νύχια μας (ηλίθια έκφραση αυτή >.<) για να μάθουμε..είναι χαζή δικαιολογία και ο καθένας μας είναι υπεύθυνος των όσων γράφει.
/σοβαρό ποστ

edit: α και
petrikios έγραψε:Οχι Maggie...o τιμιος και δικαιος Petrikios βλεπει ολα τα παιδια του ισα κανενα δεν διαφερει,ολοι ειναι ιδιοι για αυτον
Tankianism έγραψε:Ποτέ δε θα έβαζα τον εαυτό μου πάνω από τα υπόλοιπα μέλη. ΠΟΤΕ
maggie έγραψε:αν σου πουν κάτι άλλο μην τους πιστέψεις

????????

Anonymous

Επισκέπτης
:conf:
Ελεος ρε παιδια. Επειδη ειμαι ταξιδακι στο Παρισι(ζηλεψτε :muaha: ) μπαινω αραια κ που στο φορουμ κ εκανα ενα σχολιο χτες. Mπαινω σημερα κ βλεπω ποσα σχολια απο ολους τους αντμιν. Κ σκεφτομαι : τι χαος προκαλεσα με ενα ποστ.
:muaha: . η αληθεια ειναι πως μιλησα χωρις να ξερω οτι ειχε ηδη 75.
Αλλα αφου το λυσατε απολογουμαι κ εγω κ τελειωνει.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Dimis έγραψε: :conf:
Ελεος ρε παιδια. Επειδη ειμαι ταξιδακι στο Παρισι(ζηλεψτε :muaha: ) μπαινω αραια κ που στο φορουμ κ εκανα ενα σχολιο χτες. Mπαινω σημερα κ βλεπω ποσα σχολια απο ολους τους αντμιν. Κ σκεφτομαι : τι χαος προκαλεσα με ενα ποστ.

εγω θα παω γερμανια!!!!

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Real Hawkins έγραψε:

εγω θα παω γερμανια!!!!
Εγώ θα πάω στη Macedonia.

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One

Σωραίος!! Σε συμπάθησα! Εγώ πάντως δεν είμαι αντμίν.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Tankianism έγραψε:Σωραίος!! Σε συμπάθησα!

aww aww aww

Ειμαι αδιορθωτος. Σε λιγο θα παω εκκλησια και σκεφτομαι ποιος ειναι στο πλοιο μεσα στην καμπινα...
Παντως οποιος και αν ειναι σκατα χακι εχει το monster trio αμα ειχαν μια αγνωστη παρουσια μεσα στο δωματιο τους και δεν χαμπαριασαν. Εκτος αν μπηκε αφου εφτασαν στην Dressroza. Anyway καλη ανασταση παιδες

gj! gj!

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Ενδέχεται να έχουμε Chapter αύριο.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Tony Tony Chopper έγραψε:Ενδέχεται να έχουμε Chapter αύριο.

που το διαβασες???αλλα δεν νομιζω μαλλον τριτη,ποτε δεν εβγαλε τσαπ δευτερα ο οντα

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Τσαπτερ θα εχουμε κανονικα την τεταρτη (8/5)
συμφωνα με το mangastream

http://mangastream.com/ (look up)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
τα σποιλερ για το 708 εχουν βγει
Σπόιλερ:

maggie

maggie

Tankianism έγραψε:

Σωραίος!! Σε συμπάθησα! Εγώ πάντως δεν είμαι αντμίν.
τι είσαι εσύ?

asvos

http://www.mangapanda.com/one-piece/708 καινούργιο τσάπτερ!

petrikios

petrikios

Και ημουν ετοιμος να το ποσταρω...αααχχ με προλαβες σατανα...

Σχολια:Καλουτσικο τσαπτερ ηταν,και σιγουρα υπαρχουν πολλοι ζορικοι εκει μεσα που αναρωτιεμαι αν ο Λουφαρος μπορει να τους βγαλει Knock out ηδη ο γερος με την κεφαλα δεν χαμπαριαζει τιποτα...αν και κατ εμε προτιμω να δω τι κανουν υπολοιποι S.H...δεν ξερω το Κολοσαιο και τις μαχες των κομπαρσων τις βαριεμαι ειναι η αληθεια

asvos

χαχαχα είμαι απ'το πρωί συνέχεια στο refresh... μα γιατί να βγαίνει συνέχεια τελευταίο από τα big 3??? τέλος πάντων, εγώ πλέον βλέπω πως το χάκι του λούφυ δεν πιάνει μία στο new world και ξενερώνω απίστευτα...

petrikios

petrikios

Δεν νομιζω να χρησιμοποιησε χακι σε αυτην την επιθεση...μπορει απλα να θελε να τον σταματησει....αλλα νταξ και ο γερος τερας ειναι ειναι επι εποχης W.B και Roger και παλεψε πολλες φορες με τον Garp...για αυτο λεω υπαρχουν πολλοι ζορικοι εκει μεσα...ναι και οντως το O.P βγαινει τελευταιο των τελευταιων...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης