σε γενικές γραμμές δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το σημερινό... πολύ λίγα πράγματα έδειξε, δεν ξέρουμε καν τις δυνάμεις αυτών που μας απασχολούν(Cavendish, bartolomeo κλπ)... Ας ελπίσουμε ότι χτίζει ένταση...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
277 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 08 Μάης 2013, 14:45
Σκληρός Καριόλης
maggie έγραψε:τι είσαι εσύ?Tankianism έγραψε:
Σωραίος!! Σε συμπάθησα! Εγώ πάντως δεν είμαι αντμίν.
ιερεας του Τανκιανισμου. Κατι σα τη γκομενα τη κοκκινομαλα με τον lord of light στο got.
278 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 08 Μάης 2013, 18:10
petrikios
Αν εγραφες και τιποτα αλλο σχετικα με το τσαπτερ,περα απο το οτι εισαι ιερεας του Τανκιανισμου,δεν θα επαιρνες warn πατερ.....
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΠΤΕΡ,ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ WARN...ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙ ΟΦΤΟΠΙΚ Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΝΑ,ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΠΤΕΡ,ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ WARN...ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙ ΟΦΤΟΠΙΚ Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΝΑ,ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ
279 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 08 Μάης 2013, 18:42
Tony Tony Chopper
Εγώ αν ρωτήσω τι είναι ο Τανκιανισμός θα πάρω warning;petrikios έγραψε:Αν εγραφες και τιποτα αλλο σχετικα με το τσαπτερ,περα απο το οτι εισαι ιερεας του Τανκιανισμου,δεν θα επαιρνες warn πατερ.....
Δεν θα το διακινδυνεύσω... Πολύ μου άρεσε το Chapter. Respect στον "ζμπουτσαμόλα" χαρακτήρα του Bartolomeo. Από σήμερα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας παρόλο που είναι για τον καιάδα με τέτοια εμφάνιση που έχει.
280 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 08 Μάης 2013, 18:49
petrikios
Προτεινω να μην το διακινδυνευσεις εδω μεσα,καλυτερα στο οφτοπικ αν θελεις να ρωτησεις....αυτος ο Μπαρτολομεο ισως εχει την ικανοτητα να χρησιμοποιει καποιο αορατο τοιχος γυρω απο τον εαυτο του,ενα πεδιο μαλλον που απωθει τα παντα,για αυτο να καθεται χαλαρος χωρις την εγνοια να τον πλησιασει καποιος,για αυτο μαλλον το χερι του ψαρανθρωπου χτυπησε σε κατι αορατο σαν τοιχο και εγινε κομματια
281 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 08 Μάης 2013, 18:51
????????
petrikios έγραψε:
Aye Sir που θα ελεγε και το αβαταρ μου.... Βασικα ο λεει ηδη
Θα πω κατι και για το τσαπτερ για να μην παρω warn απο τον "πατερα" :xD:
Γενικα περιμενα ενα διαφορετικο τσαπτερ για να δουμε και τιποτα απο τις περιπετειες του υπολοιπου crew. Και κυριως να μαθω ποιος ειναι μεσα στο καραβι. Αλλα ηταν 9 σελιδες με τον κεφαλα να χτυπιεται. Θα περιμενες να ηταν λιγο πιο ωριμος στην ηληκια του. Και αλλες 9 με τον Βαρθολομεο να κιτρινιζει την πισινα. 2 εβδομαδες δεν αξιζε η αναμονη
282 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 08 Μάης 2013, 19:08
maggie
1oν γτ κεφαλαία?petrikios έγραψε:Αν εγραφες και τιποτα αλλο σχετικα με το τσαπτερ,περα απο το οτι εισαι ιερεας του Τανκιανισμου,δεν θα επαιρνες warn πατερ.....
2ον έχω τύψεις για κάποιον λόγο
3ον το ξες ότι αυτό δεν γίνεται ε?
μαλακία τσαπς τα τελευταία...τα βαριέμαι...δεν προχωράει καθόλου η πλοκή..και 100% στο άνιμε θα το πάνε ακόμα πιο αργαααά
283 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 08 Μάης 2013, 19:12
petrikios
1ον) Τα κεφαλαια τραβαν την προσοχη και υποδηλωνουν ποσο σημαντικη ειναι η κατασταση
2ον) Νοιωσε και λιγο τυψεις δεν κανει κακο...
3ον) Γινεται γινεται πιστεψε με....
4ον) Ηδη ειδα το ποστ μου σε quote απο 3 διαφορετικα ατομα...και θα αυξηθουν απο οτι φαινεται....τι διαολο τοσο πολυ σας παραξενευσε?
Και ναι Οντας ειναι αυτος τι περιμενεις σε εχει στο περιμενε 2 βδομαδες για να δειξει το πουλι του Μπαρτολομεο...
2ον) Νοιωσε και λιγο τυψεις δεν κανει κακο...
3ον) Γινεται γινεται πιστεψε με....
4ον) Ηδη ειδα το ποστ μου σε quote απο 3 διαφορετικα ατομα...και θα αυξηθουν απο οτι φαινεται....τι διαολο τοσο πολυ σας παραξενευσε?
Και ναι Οντας ειναι αυτος τι περιμενεις σε εχει στο περιμενε 2 βδομαδες για να δειξει το πουλι του Μπαρτολομεο...
284 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 08 Μάης 2013, 19:19
Σκληρός Καριόλης
Τανκιανισμός. Κάποιοι μας αποκαλούν αίρεση αλλά αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά δεν κατανοούν την πραγματική αλήθεια. Είμαστε η σωστή θρησκεία, η πραγματικότητα,η χρυσή τομή μεταξύ της επιστήμης και πνευματισμού. Ηγέτης και δάσκαλος μας είναι ο ένας και μοναδικός Serj Adam Tankian. Άμα δε τον γνωρίζεις μη ξαναμπείς στο φόρουμ μέχρι να μάθεις μερικά πράγματα για αυτόν. Στόχος μας είναι να βάλουμε το κόσμο στο σωστό δρόμο. Για να γίνει αυτό έπρεπε να προσαρμοστούμε στα σύγχρονα μέσα και να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο. Είμαι τυχερός που ο μέγιστος Serj με επέλεξε ως απόστολο του και εκπρόσωπο του στο συγκεκριμένο φόρουμ. Στόχος μας δεν είναι να προπαγανδίσουμε κόσμο αλλά απλά να σας δείξουμε μια εναλλακτική διαδρομή από αυτή που έχετε επιλέξει. Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι καθαρά δική σας. Έχουμε συγκεκριμένο merchendise αν ενδιαφέρεσαι καθώς και δεχόμαστε donations. Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να ρωτήσεις εμένα καθώς έχω την ευλογία να κατέχω τον λόγο του "Τανκιαν" γνωστός και ως "φερέφωνο του θεού."
Για να μη ειμαι οφφτοπικ φοβερο τσαπτερ!
Ps1: Μη γράφεις με κεφαλαία με κουράζουν
Ps2: Μη κοκκινίζεις τα κεφαλαία με κουράζουν πιο πολύ
Για να μη ειμαι οφφτοπικ φοβερο τσαπτερ!
Ps1: Μη γράφεις με κεφαλαία με κουράζουν
Ps2: Μη κοκκινίζεις τα κεφαλαία με κουράζουν πιο πολύ
285 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 08 Μάης 2013, 21:03
petrikios
Ps3: Με κουραζεις ακομα περισσοτερο
Η μια σειρα που περιγραφεις το τσαπτερ δεν σε σωζει απο το οφφ τοπικ του ολοκληρου κειμενου που εγραψες πιο πανω,το οποιο θα μπορουσες καλλιστα να το γραψεις στο τοπικ του οφφτοπικ,για αυτο παρε ακομα ενα warn...
Παιδια σας παρακαλω δηλαδη μην γραφετε ασχετα πραγματα,αμα θελετε να γραψετε εδω γραψτε τουλαχιστον για το τσαπτερ η κατι σχετικα με αυτο,αλλα μονο για αυτο και τιποτα αλλο,αναγκαζομαι και γω τωρα να γινομαι οφτοπικ για να γραφω τις παρατηρησεις...ελεος δηλαδη...Μανο εισαι παλιος εδω μεσα τουλαχιστον δειξε μια κατανοηση παραπανω
Η μια σειρα που περιγραφεις το τσαπτερ δεν σε σωζει απο το οφφ τοπικ του ολοκληρου κειμενου που εγραψες πιο πανω,το οποιο θα μπορουσες καλλιστα να το γραψεις στο τοπικ του οφφτοπικ,για αυτο παρε ακομα ενα warn...
Παιδια σας παρακαλω δηλαδη μην γραφετε ασχετα πραγματα,αμα θελετε να γραψετε εδω γραψτε τουλαχιστον για το τσαπτερ η κατι σχετικα με αυτο,αλλα μονο για αυτο και τιποτα αλλο,αναγκαζομαι και γω τωρα να γινομαι οφτοπικ για να γραφω τις παρατηρησεις...ελεος δηλαδη...Μανο εισαι παλιος εδω μεσα τουλαχιστον δειξε μια κατανοηση παραπανω
286 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Μάης 2013, 18:26
Santouryuu
τι να πεις γι'αυτο το τσαπ παλι; ανοησιες.... η δυναμη του γερου τουλαχιστον γελοια... ο μπελαμυ θα χασει απο τον μπαρτολομεο
287 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Μάης 2013, 20:55
GomuRumeninge
Santouryuu έγραψε:τι να πεις γι'αυτο το τσαπ παλι; ανοησιες.... η δυναμη του γερου τουλαχιστον γελοια... ο μπελαμυ θα χασει απο τον μπαρτολομεο
Κατσε ρε Santouryuu...Keep Calm and Akouse na sou pw Tsoulaki, λες και δν τον ξερεις τον Oda...Μια ζωη μετα την Golden Week το chapter ειναι μια σιχαμενη μαζα, γιατι αυτος θελει να αραξει 2 βδομαδες αντι για 1...Ελεος δλδ...!!!
Παμε να σχολιασω το chapter τωρα μιας και βρηκα internet...Ο μπαρμπας λεει χωρισε στα δυο μια παγωμενη ηπειρο στα νιατα του με μια κεφαλια...lol..WTF????...Το αντιπαρερχομαι και πηγαινω στον Cavendish, ο οποιος εχει ενα απο τα legendary swords, το οποιο και δν μας εδειξε καλα ο Oda και τα πηρα... ....Επιφυλασσομαι ομως για το κατα ποσο ειναι απλος swordman αυτος...
Ο Luffy ειχε καποιες lol στιγμες οταν μπερδευοταν και μια εκανε τον εαυτο του και μια τον Lucy.... :xD: :xD: :xD: :xD:
Στα προηγουμενα σχολια καπου διαβασα(βαριεμαι να κοιταξω τωρα, sorry) για αορατο τειχος γυρω απο τον Bartolomeo και γι'αυτο λεει χτυπησε ο ψαρανθρωπος...Δν ξερω...Μπορει, αλλα γενικα το fishman karate δν διαδιδεται μεσω του αερα???(Δν ξερω κιολας ρωταω..ΜΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ...lol)
288 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Μάης 2013, 21:37
petrikios
Ε ναι κοιταξε ο Jinbei χρησιμοποιουσε την γροθια του και μπορουσε με αυτην ,λογω του προχωρημενου επιπεδου του στο fishman karate,να δημιουργει ενα ωστικο κυμα το οποιο συνθλιβε τους αντιπαλους,τωρα δεν ξερω αμα το ιδιο πηγε να κανει και αυτος ο ψαρανθρωπος...βασικα αμα κανετε μια αναδρομη στα παλια,Marineford για τοσο παλια αναφερομαι,οταν ο W.B πηγε να καταστρεψει την πλατφορμα στην οποια βρισκοταν ο Ace με την δυναμη του,οι 3 Admirals χρησιμοποιησαν το Χακι τους δημιουργωντας κατι σαν τοιχος γυρω απο εκεινη την περιοχη με αποτελεσμα η επιθεση να μετατοπιστει και να χτυπησει την γυρω περιοχη εκτος απο την εξεδρα....λετε και ο Μπαρτολομεο να χρησιμοποιησε ενα τετοιου ειδους Χακι...
289 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Μάης 2013, 22:33
Santouryuu
εγω λεω οχι, γιατι δεν απεκρουσε απλα αλλα τον τραυματισε επισης. κατα τη γνωμη μου εχει σχεση με το φρουτο του. η οπως ειπες πολυ ευστοχα με ωστικο κυμα, αν και αυτη την ιδιοτητα την εχει ο Apoo. μου κανει παντως κατι για ροκας, οποτε να εχει σχεση με αερα και ηχο. ισως ομως να ειναι κατι σαν αορατες λεπιδες.... τυπου μπιακουγα.
290 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Μάης 2013, 14:53
Deathracer2009
Διαβασα σημερα το chapter μιας και και ελειπα 2 εβδομαδες περιπου στο χωριο χωρις ιντερνετ. Ειχα διαβασει τα spoiler (με τροπο μαγικο) οταν βγηκαν οποτε περιμενα να ηταν καλο αν και παρατηρω οτι δεν σας αρεσε.
Μπορει να μην ειναι επος αλλα δεν μπορει να χαρακτηριστει και ως αδιαφορο. Το μοναδικο που το θεωρησα ως αδιαφορα ηταν αυτου στο Punk Hazard που ειχε τιτλο αν θυμαμαι καλα "Mocha". Δεν θυμαμαι καποιο αλλο.
Τωρα οσο για το chapter αυτα που μου αρεσαν ηταν:
1) Εδειξαν ενα bounty ενος χαρακτηρα που απλα ελεγες οτι ηταν για φαπες.
2) Τωρα θα γινει ο χαμος αφου πολλοι θα γνωριζουν οτι ο Luffy ειναι στο τουρνουα.
3) Τελος, ειδαμε εστω και λιγο την ικανοτητα του Bartolomeo.
Και κατι τελευταιο που θυμηθηκα. Μεχρι στιγμης το arc ειναι ετσι και ετσι διοτι απο τοτε ξεκινησε το τουρνουα το μονο που μου αρεσει ειναι οτι δειχνουν νεους χαρακτηρες και οπως ειναι λογικο νεες ικανοτητες. Δεν μπορω να φανταστω ποσο θα το τραβηξουν στο anime.
Τσαπτερ θα εχουμε κανονικα την Τεταρτη που μας ερχεται; Ελπιζω να δειξουν τι γινεται με τους αλλους SH.
291 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Μάης 2013, 21:37
maggie
πόσους χαρακτήρες θα δείξει ακόμα με αυτόν τον τρόπο??..το κουράζει πολύ, δεν θέλω άλλους χαρακτήρες..ούτε τα ονόματα τους δεν συγκρατώ..
ναι έχει κανονικά τσάπτερ.
ναι έχει κανονικά τσάπτερ.
292 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 11 Μάης 2013, 15:09
Aokiji_Kuzan
Έχει καταντήσει βαρετό να περιμένουμε εδώ και 3 τσάπτερ να δούμε το Luffy στη αρένα και να ασχολούμαστε με τον κάθε άσχετο που είναι στο γκρουπ του Μπέλαμυ(πλην μιας εξαίρεσης). Όπως επίσης ότι πρέπει να δείξει και τους υπόλοιπους του πληρώματος.
294 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Μάης 2013, 13:38
Deathracer2009
Dimis έγραψε:tsap http://www.mangapanda.com/one-piece/709/3
Kαλο chapter και τελος για το block B με το φαβορι να νικαει στο τελος. Επεσα μεσα με το φρουτακι. Bari Bari No Mi.
Τωρα εχει σειρα το block οπου ειναι ο Luffy;
295 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Μάης 2013, 18:17
Tony Tony Chopper
Όχι, τώρα έχουν σειρά τα "flashback" ή όπως αλλιώς λέγονται τέλος πάντων. :xD:Deathracer2009 έγραψε:Τωρα εχει σειρα το block οπου ειναι ο Luffy;
296 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Μάης 2013, 18:43
PanKats
http://i999.mangapanda.com/one-piece/709/one-piece-4148677.jpg
The Mera-Mera fruit must o to that person...!!!
ποιος ειναι αυτος που θελει να δωσει το φρουτο ο bartolomeo??μηπως δουλευει για καποιον απο τους yonkou???
The Mera-Mera fruit must o to that person...!!!
ποιος ειναι αυτος που θελει να δωσει το φρουτο ο bartolomeo??μηπως δουλευει για καποιον απο τους yonkou???
297 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Μάης 2013, 20:02
petrikios
Καλο τσαπτερακι,ηταν οντως καλυτερο απο τις προηγουμενες ανουσιες μαχες των κομπαρσων,εδω τουλαχιστον ειδαμε μερικες καλες κινησεις...οσο για τον Μπαρτολομεο τελικα οπως ειπωθηκε μπορει και δημιουργει φραγματα-προστατευτικα....τελικα η θεωρια μου για αμα χρησιμοποιουσε Χακι δεν βγηκε αληθινη
298 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Μάης 2013, 20:07
Deathracer2009
petrikios έγραψε:Καλο τσαπτερακι,ηταν οντως καλυτερο απο τις προηγουμενες ανουσιες μαχες των κομπαρσων,εδω τουλαχιστον ειδαμε μερικες καλες κινησεις...οσο για τον Μπαρτολομεο τελικα οπως ειπωθηκε μπορει και δημιουργει φραγματα-προστατευτικα....τελικα η θεωρια μου για αμα χρησιμοποιουσε Χακι δεν βγηκε αληθινη
Φαντασου να χρησιμοποιησει και haki στις μπαριερες, τι εχει να γινει...
299 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Μάης 2013, 20:16
Gomugomunoluffy
εγω ενα εχω να πω αλλα 4-5 τσαπτερς για τα επομενα blocks......εχουμεεεεεε
300 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Μάης 2013, 22:01
karamin
καλο το chapter!σιγουρα θα μας φαει και αλλα μεχρι να τελειωσουν και τα αλλα blocks!ο bartolomeo εχει πολυ παραξενο φρουτο!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης