Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Santouryuu

Santouryuu

PanKats έγραψε:http://i999.mangapanda.com/one-piece/709/one-piece-4148677.jpg

The Mera-Mera fruit must o to that person...!!!

ποιος ειναι αυτος που θελει να δωσει το φρουτο ο bartolomeo??μηπως δουλευει για καποιον απο τους yonkou???

καλη παρατηρηση..... ισως ειναι νεο μελος του ΒΒ...... αν ισχυει αυτο τοτε θα εχουμε new member στους S.H. pingpingeyes

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Santouryuu έγραψε:
PanKats έγραψε:http://i999.mangapanda.com/one-piece/709/one-piece-4148677.jpg

The Mera-Mera fruit must o to that person...!!!

ποιος ειναι αυτος που θελει να δωσει το φρουτο ο bartolomeo??μηπως δουλευει για καποιον απο τους yonkou???

καλη παρατηρηση..... ισως ειναι νεο μελος του ΒΒ...... αν ισχυει αυτο τοτε θα εχουμε new member στους S.H. pingpingeyes

Ποιος ο Bartolomeo για νεο member; :conf:

Santouryuu

Santouryuu

οχι daaamn!

εφοσον ειναι ιδιος αριθμος ΒΒ pirates kai S.H. pirates.... αν η μια πλευρα εχει καινουργιο μελος, αναγκαστικα θα αποκτησει και η αλλη για το pair up που θα γινει στο τελος.

odi1

odi1

το νεο μελος θα ειναι ο bellamy καθως ειπε οτι ολα αλλαξαν για αυτον και δεν εχει πληρομα και αμα ειδατε ο λουφη τον υποστοιριξε οταν εχανε απο τον μπαρτολομεο αρα το μονο που πρεπει να γινει ειναι ο φλαμινγκο να τον προδοσει για να θελει μετα ο μπελλαμη να τον σκοτωσει yupi

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
odi1 έγραψε:το νεο μελος θα ειναι ο bellamy καθως ειπε οτι ολα αλλαξαν για αυτον και δεν εχει πληρομα και αμα ειδατε ο λουφη τον υποστοιριξε οταν εχανε απο τον μπαρτολομεο αρα το μονο που πρεπει να γινει ειναι ο φλαμινγκο να τον προδοσει για να θελει μετα ο μπελλαμη να τον σκοτωσει yupi

Ειπαμε οτι γκομενα θα ειναι το επομενο μελος...... plz plz plz

Kishishi

Kishishi

Ενδιαφέρον το fruit του Bartolomeo. Απ' ότι κατάλαβα ως barrier , απορροφάει το attack του αντιπάλου και το στέλνει πίσω, ή το ίδιο το barrier έχει τόση δύναμη επιθετική εκτός από αμυντική? Εγώ νομίζω ότι είναι το πρώτο. Η μπουνιά του βασιλιά επίσης μέτρισε. Να φανταστώ συγκέντρωνε haki όσο οι δικοί του, του έδιναν χρόνο για το χτύπημα αυτό. Ανυπομονώ (αν και θα αργήσει) αυτό το arc να το δω στο anime. Πολύ μάχη, πολλές νέες επιθέσεις χαμός!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Kishishi έγραψε:Ενδιαφέρον το fruit του Bartolomeo. Απ' ότι κατάλαβα ως barrier , απορροφάει το attack του αντιπάλου και το στέλνει πίσω, ή το ίδιο το barrier έχει τόση δύναμη επιθετική εκτός από αμυντική? Εγώ νομίζω ότι είναι το πρώτο. Η μπουνιά του βασιλιά επίσης μέτρισε. Να φανταστώ συγκέντρωνε haki όσο οι δικοί του, του έδιναν χρόνο για το χτύπημα αυτό. Ανυπομονώ (αν και θα αργήσει) αυτό το arc να το δω στο anime. Πολύ μάχη, πολλές νέες επιθέσεις χαμός!

Eγω θελω να πιστευω οτι ισχυει το δευτερο. Γιατι αν ειναι να δεχτει πρωτα επιθεση ωστε να τη στειλει πισω, τοτε απλα δεν αξιζει για μενα το φρουτακι.

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Απ' ότι κατάλαβα χρησιμοποιεί τα φράγματα τόσο για αμυντικό όσο και επιθετικό σκοπό, αφού όταν διέλυσε το χέρι του ψαράνθρωπου, μετά του έκανε μια ακόμα επίθεση για να τον αποτελειώσει, όπως και στον βασιλιά. Εφόσον όμως είναι Devil Fruit user, κάποιος με τούμπανο Busoshoku λογικά θα μπορεί να το διαπεράσει.

Santouryuu

Santouryuu

odi1 έγραψε:το νεο μελος θα ειναι ο bellamy καθως ειπε οτι ολα αλλαξαν για αυτον και δεν εχει πληρομα και αμα ειδατε ο λουφη τον υποστοιριξε οταν εχανε απο τον μπαρτολομεο αρα το μονο που πρεπει να γινει ειναι ο φλαμινγκο να τον προδοσει για να θελει μετα ο μπελλαμη να τον σκοτωσει yupi

καλη σκεψη...

και μενα μου φανηκε περιεργο που φωναζε υπερ του ο λουφυ, εφοσον ηταν εκεινος που εδειρε τον κρικετ και απ'οτι φαινεται πειραξε τους ανθρωπους της σκαϊπια..... γουσταρω μπελαμυ παντως. καλη προσθηκη! :Ρ

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Πιστεύω ότι το φρούτο έχει ποικίλες λειτουργίες. Καθρέφτης, προστασία, επίθεση κ.τ.λ. Ίσως και να λειτουργεί σαν Impact Dial δηλαδή να απορροφά το σοκ και να το αμολά όποτε γουστάρει ο χρήστης.

????????

Anonymous

Επισκέπτης

δικιο εχεις ρε φιλε ο μπελαμι ειναι next nakama!!!!!δεν το ειχα σκεφτει,και για οσους λενε νουμπιες ωπος το οτι θα γινει ι μονετ η ο κινεμον ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ γιατι πριν 2 χρονια ο οντα ειπε οτι ο επομενος θα ειναι Π.Α.Λ.Ι.Ο.Σ Α.Ν.Τ.Ι.Π.Α.Λ.Ο.Σ
ωποτε μαλλον μπελαμη

odi1

odi1

Real Hawkins έγραψε:

δικιο εχεις ρε φιλε ο μπελαμι ειναι next nakama!!!!!δεν το ειχα σκεφτει,και για οσους λενε νουμπιες ωπος το οτι θα γινει ι μονετ η ο κινεμον ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ γιατι πριν 2 χρονια ο οντα ειπε οτι ο επομενος θα ειναι Π.Α.Λ.Ι.Ο.Σ Α.Ν.Τ.Ι.Π.Α.Λ.Ο.Σ
ωποτε μαλλον μπελαμη

Πιθανο ειναι αλλα οπως ειπα πρεπει κατι να γινει με τον φλαμινγκο και τον μπελλαμη γιατι οι straw hats θελουν να τον ξεπαστρεψουν αλλα ο μπελλαμη παροτι ο φλαμινγκο προσπαθησε να τον σκοτωσει στο παρελθον εκεινος του εμεινε πιστος αρα θα πρεπει να γινει κατι πολυ χοντρο μεταξυ αυτων των δυο για να τον αφησει ο μπελλαμη
και δεν μου ερχεται κατι τωρα στο μυαλο που θα μπορουσε να κανει τον μπελλαμη να θελει να τον σκοτωσει :conf: δεν ξερω ισως να παει να τον σκοτωσει ο φλαμινγκο ξανα για καποιο λογο (δεν μου ερχεται κανας καλος τωρα) και τελεφταια στιγμη να τον σωσει ο λουφη και μετα να τον παρουν στο καραβι, να τον γιατρεψει ο τσοπερ και να δεχτει να μπει στο πληρομα

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Bellamy για new nakama. Shocking decision αλλα θα την ξεπερασουμε ετσι και γινει. shocked?! is there trouble?

maggie

maggie

Real Hawkins έγραψε:

ωποτε μαλλον μπελαμη
αυτή η δήλωση παίζει να έχει γίνει και πριν από 3 και βάλε χρόνια...θυμάμαι είχαμε ξύλο ακόμα..

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Πάντως είναι για τον πέοντα ο Bellamy.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Tankianism έγραψε:Τανκιανισμός. Κάποιοι μας αποκαλούν αίρεση αλλά αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά δεν κατανοούν την πραγματική αλήθεια. Είμαστε η σωστή θρησκεία, η πραγματικότητα,η χρυσή τομή μεταξύ της επιστήμης και πνευματισμού. Ηγέτης και δάσκαλος μας είναι ο ένας και μοναδικός Serj Adam Tankian. Άμα δε τον γνωρίζεις μη ξαναμπείς στο φόρουμ μέχρι να μάθεις μερικά πράγματα για αυτόν. Στόχος μας είναι να βάλουμε το κόσμο στο σωστό δρόμο. Για να γίνει αυτό έπρεπε να προσαρμοστούμε στα σύγχρονα μέσα και να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο. Είμαι τυχερός που ο μέγιστος Serj με επέλεξε ως απόστολο του και εκπρόσωπο του στο συγκεκριμένο φόρουμ. Στόχος μας δεν είναι να προπαγανδίσουμε κόσμο αλλά απλά να σας δείξουμε μια εναλλακτική διαδρομή από αυτή που έχετε επιλέξει. Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι καθαρά δική σας. Έχουμε συγκεκριμένο merchendise αν ενδιαφέρεσαι καθώς και δεχόμαστε donations. Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να ρωτήσεις εμένα καθώς έχω την ευλογία να κατέχω τον λόγο του "Τανκιαν" γνωστός και ως "φερέφωνο του θεού."

Αχαχαχαχα. έχω πεθάνει στο γέλιο!!! :xD: :xD:
Τανκιανισμός και τα μυαλά στα κάγκελα!! :xD: :xD:

Πάντως δεν θέλω Bellamy. Άθλιος είναι.. red card,outa tha ga red card,outa tha ga

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Tony Tony Chopper έγραψε:Πάντως είναι για τον πέοντα ο Bellamy.

Πεστα. Καλυτερα ο foxy αφου θελετε παλιο αντιπαλο

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
αμα θελετε παλιο αντιπαλο Λουτσι η Κροκο. Κανενας αλλος

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Tankianism έγραψε:αμα θελετε παλιο αντιπαλο Λουτσι η Κροκο. Κανενας αλλος

Αν εμπαινε ο Croco θα υπερτουμπανιαζε το πληρωμα ως συνολο. Και τι θα γινοταν με τον Mr. 1;

maggie

maggie

η δήλωση έγινε το 09 ή το 10..πολλοί λένε ότι δεν εννοούσε νακάμα, αλλά συμμαχία και πιστεύεται ότι εννοούσε τη συμμαχία του κρόκο με το λούφφυ στο ID..δεν ξέρω σίγουρα βέβαια..

Elidor

Elidor

Avarga
Αν ειναι να μπει αντρας και να ειναι και παλιος αντιπαλος μονο ο Κροκο αξιζει... Κατα τα αλλα, ας μπει και η Μονετ που εχει βυζια η καποια αλλη με βυζια.

Βασικα, βυζια.

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
λόλα ας πούμε?

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Ειπα να μην επεμβω αλλα μετα τη Λολα απλα δν γινοταν...

Στηριζουμε Tankianism...ΛΟΛΑ for NAKAMA...!!!!

maggie

maggie

είστε off topic. συζήτηση περί νέου nakama τραβάτε εδώ.

@elidor: έκανα δουλειά διαχειριστή. - 1 warn.

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης