Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Aldark

Aldark

υστερα απο απειρο καιρο εφτασα παλι στο τελευταιο τσαπτερ.
Το πανκ χαζαρντ αρκ μαρεσε πολυ , μου θυμισε τα παλια , και το Dressrosa φαινεται ακομα πιο επικ με τον θρυλικο Doflamingo , Young Master oh my love!
ωστωσω τα τελευταια τσαπς κουραζουν λιγο , απ'τους τυπους αυτους που μας εδειχνε ζητημα να συγκρατησα 5-6...τουλαχιστον θα κανει λιγο φλαςμπακ τωρα...
για νεο νακαμα εχω μιλησει στο αλλο θρεντ
και περαστικα στον Οντα...κριμα παντως θελω τσαπτεεερ ellefson you is mean

????????

Anonymous

Επισκέπτης

Τι λε ρε παιδι μου.. Περαστικα του ανθρωπου. Αλλα απο οτι καταλαβα αυριο θα εχουμε τσαπ..
Εχε γουστο να εκλεισε τ μαγαζακι επιτηδες και να παει διακοπες με την οικογενεια και να κανει τον αρρωστο.

Aldark

Aldark

Dimis έγραψε:

Τι λε ρε παιδι μου.. Περαστικα του ανθρωπου. Αλλα απο οτι καταλαβα αυριο θα εχουμε τσαπ..
Εχε γουστο να εκλεισε τ μαγαζακι επιτηδες και να παει διακοπες με την οικογενεια και να κανει τον αρρωστο.

δε σου κανω τον αρρωστο...αααχ κουραστηκα..

εντιτ: για να μην ειμαι οφφ , ο τυπος παντως ειναι παθιασμενος με το εργο του οτι και να πει κανεις...το να κοιμαται 3 ωρες τη μερα και την υπολοιπη να ψοφαει τον καθιστα αμεσως πιο πολυ θεουλη απ'οτι πριν...πολλοι μανγκακα βεβαια δουλευουν τοσο...τουλαχιστον εχει αναγνωριση και φραγκα ο Οντα..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Τρι 21 Μάης 2013, 15:43, 1 φορά

????????

Anonymous

Επισκέπτης
και που να πεθανει

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Ξέρει κανείς γιατί ο Oda δουλεύει τόσο πολύ; Τι δουλειά κάνει;

Aldark

Aldark

σοβαρολογεις με το τι δουλεια κανει; :xD:

ολοι οι μανγκακα δουλευουν πολλες ωρες , και ο τυπος εχει αφιερωσει τη ζωη του οπως φαινεται στο εργο του...ενταξει νομιζω του αξιζουν 2 βδομαδες με την οικογενεια του.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Tony Tony Chopper έγραψε:Ξέρει κανείς γιατί ο Oda δουλεύει τόσο πολύ; Τι δουλειά κάνει;

ειναι ο συγραφεας του οπ

3 ωρες ?!?!?!?

ψευτης κανενας ανθρωπος δεν μπορει να κοιματε μονο 3ωρες

Σπόιλερ:
για να μην ειμαι οφφ-βγεικε νεο τσαπ!

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Αστειευόμουν όταν ρώτησα τη δουλειά κάνει. Άλλα δεν εξηγείται αλλιώς... Πρέπει να κάνει και άλλη δουλειά! Δεν γίνεται να κουράζεται τόσο πολύ από ένα manga με τόσο μέτριο σχέδιο. Λογικά έχει και άλλες δουλειές. Τέλος πάντων ας κάνω και την προσευχή μου στο θεούλη Όντα...

Ο εν της Ιαπωνίας
Αγιασθείτω τα manga σου
Γεννηθείτω τα anime σου
Ως επί www.mangastream.com και επί του http://www.watchop.com/
Των Strawhats των πειρατών
Τα νέα τεύχη του manga δος ημίν σήμερον
Και άφες ημίν να δούμε λίγο ξυλίκιον
ως κι εμείς περιμένομεν τον Dragon πως και πως
Και μη εισενέγκης ημάς εις αναμονή κάθε βδομάδα
αλλά ρύσαι ημάς από την κ...άψα και τους marines.

Αμήν...

maggie

maggie

Real Hawkins έγραψε:
Tony Tony Chopper έγραψε:Ξέρει κανείς γιατί ο Oda δουλεύει τόσο πολύ; Τι δουλειά κάνει;

ειναι ο συγραφεας του οπ

3 ωρες ?!?!?!?

ψευτης κανενας ανθρωπος δεν μπορει να κοιματε μονο 3ωρες

Σπόιλερ:
για να μην ειμαι οφφ-βγεικε νεο τσαπ!
'γω μπορώ. 1 μήνα κοιμόμουν μόνο 3 ώρες, το κεφάλι μου βάραγε υπερωρίες και τα έκανα όλα καλύτερα και γρηγορότερα. κούραση δεν ένιωθα καθόλου. plz plz plz
Tony Tony Chopper έγραψε:Αστειευόμουν όταν ρώτησα τη δουλειά κάνει. Άλλα δεν εξηγείται αλλιώς... Πρέπει να κάνει και άλλη δουλειά! Δεν γίνεται να κουράζεται τόσο πολύ από ένα manga με τόσο μέτριο σχέδιο. Λογικά έχει και άλλες δουλειές. Τέλος πάντων ας κάνω και την προσευχή μου στο θεούλη Όντα...

Ο εν της Ιαπωνίας
Αγιασθείτω τα manga σου
Γεννηθείτω τα anime σου
Ως επί www.mangastream.com και επί του http://www.watchop.com/
Των Strawhats των πειρατών
Τα νέα τεύχη του manga δος ημίν σήμερον
Και άφες ημίν να δούμε λίγο ξυλίκιον
ως κι εμείς περιμένομεν τον Dragon πως και πως
Και μη εισενέγκης ημάς εις αναμονή κάθε βδομάδα
αλλά ρύσαι ημάς από την κ...άψα και τους marines.

Αμήν...
εδώ τα μπερδεύεις λίγο, το ότι είναι μέτριο το σχέδιο του είναι γνώμη σου. η δική μου γνώμη είναι πως είναι χάλια^^
αλλά αυτό δεν έχει να λέει κάτι. μας αρέσει ή όχι το σχέδιο του πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι όλα του τα τσάπτερ είναι φουλ στις λεπτομέρειες. όσο πιο λεπτομερής μια ζωγραφιά τόσο πιο χρονοβόρα -άρα και κουραστική- θα είναι.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ο τυπος χτυπαει πολλες ωρες οπως και να το δεις. Ολοι λενε τι ειναι 15 σελιδες τη βδομαδα? Και αφου ζωγραφιζει τοσα χρονια δεν θα κουραζεται καθολου πλεον. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Δοκιμασε εσυ ρε να ζωγραφισεις ΜΙΑ σελιδα του Οντα και μετα τα λεμε παλικαρι.
Α, Η προσευχη γαμησε Dr Chopper

Aldark

Aldark

μαγκες αν και βγαινουμε οφφ , ο Οντα ριχνει τρελη δουλεια για τα τσαπτερς χαλια χαλια το σχεδιο αλλα σας πορωνει με το χαρισμα του ο τυπος ε; εγω μια χαρα το βρισκω το σχεδιο και με βασει τη δουλεια που ριχνει τοσα χρονια ο ανθρωπος κι εχει αλλα τοσα βρισκω δικαιολογημενο τον κοπο του. δειτε το Μπακουμαν για να καταλαβετε τι τραβανε οι μανγκακα για να τα βγαλουν περα...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Aldark έγραψε:μαγκες αν και βγαινουμε οφφ , ο Οντα ριχνει τρελη δουλεια για τα τσαπτερς χαλια χαλια το σχεδιο αλλα σας πορωνει με το χαρισμα του ο τυπος ε; εγω μια χαρα το βρισκω το σχεδιο και με βασει τη δουλεια που ριχνει τοσα χρονια ο ανθρωπος κι εχει αλλα τοσα βρισκω δικαιολογημενο τον κοπο του. δειτε το Μπακουμαν για να καταλαβετε τι τραβανε οι μανγκακα για να τα βγαλουν περα...

εγω ωμος που πληρωνω θελω ΚΑΘΕ ΦΑΚΙΝΓΚ ΕΒΔΟΜΑΔΑ τσαπτερ γιατι και αλλοι μανγκακα κουραζοντε αλλα δεν περνουν ανα 3 με 4 τσαπ μπρεικ!και εγω κουραζομαι στην δουλεια αλλα δεν θα πω στον μαστορα "ξερεις τελικα ρε μαστορα δεν θα ερθω την τεταρτη κανω μπρεεικ"

maggie

maggie

άτσα ρε.

εγώ του λέω του μάστορα "αύριο δεν θα έρθω θα πάω για ψώνια, δώσε μου 100 ευρώ να πάω" και ο μάστορας μου τα δίνει, δεν τον παίρνει να μη τα δώσει.

δεν τον έχεις εκπαιδεύσει καλά το μάστορα σου.

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
πόσα πληρώνεις για το one piece ρε Hawkins?

????????

Anonymous

Επισκέπτης
maggie έγραψε:άτσα ρε.

εγώ του λέω του μάστορα "αύριο δεν θα έρθω θα πάω για ψώνια, δώσε μου 100 ευρώ να πάω" και ο μάστορας μου τα δίνει, δεν τον παίρνει να μη τα δώσει.

δεν τον έχεις εκπαιδεύσει καλά το μάστορα σου.

μαλον σε καλοποιανει :/ μου φενεται υποπτο :mueh: μηπως σου εχει πει να πας να δεις τον μονοκαιρο στην κρεβατοκαμαρα του?

εντιτ-πρωσοπικα τπτ,ειμαι η φωνη του λαου!
αλλα και παλυ μονο που καθομαι και ξοδευω 5 λεπτα απο την ζωη μου για να δω της μουτζουρες του τον τιμα!

maggie

maggie

δεν με καλοπιάνει, απλά τον εκπαιδεύω 23 χρόνια τώρα. είναι όλα θέμα εκπαίδευσης.

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
σιγά ρε που τον τιμάς κιόλας. Στα αρχίδια του σε γράφει. Δε φτάνει που τα διαβάζουμε τσάμπα, έχουμε και παράπονα.

Elidor

Elidor

Avarga
[quote="Real Hawkins"]
maggie έγραψε:

εντιτ-πρωσοπικα τπτ,ειμαι η φωνη του λαου!
αλλα και παλυ μονο που καθομαι και ξοδευω 5 λεπτα απο την ζωη μου για να δω της μουτζουρες του τον τιμα!

Τοτε τι λες ρε οτι πληρωνεις? Αφου τσαμπα τα διαβαζεις οπως ολοι μας. Εμ σου παρεχει τη δουλεια του (απο την οποια ζει) τσαμπα εμ μας το παιζεις και οτι πληρωνεις και απο πανω.

maggie

maggie

΄γω τα αγοράζω κιόλας, όχι όλα νταξ. δικαιούμαι να έχω παράπονα? e?

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Παραπάνω δικαιούσε. Στη τελική ρε Hawkins μη το διαβάζεις το ρημάδι μπας και σε γλιτώσουμε και μεις

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Aldark έγραψε:μαγκες αν και βγαινουμε οφφ , ο Οντα ριχνει τρελη δουλεια για τα τσαπτερς χαλια χαλια το σχεδιο αλλα σας πορωνει με το χαρισμα του ο τυπος ε; εγω μια χαρα το βρισκω το σχεδιο και με βασει τη δουλεια που ριχνει τοσα χρονια ο ανθρωπος κι εχει αλλα τοσα βρισκω δικαιολογημενο τον κοπο του. δειτε το Μπακουμαν για να καταλαβετε τι τραβανε οι μανγκακα για να τα βγαλουν περα...
Μην γελιέσαι. Τα πάνελ που ζωγραφίζει ο Oda τα έχει για την πλάκα του. Απλά είναι ο κλασικός καλλιτέχνης που όταν κάνει μια στραβή πινελιά κονιορτοποιεί τον καμβά. Έχει πορωθεί το παλικάρι και θέλει να είναι όλα τέλεια. Όλοι οι mangaka το παθαίνουν αυτό άλλα αυτός το έχει χέσει εντελώς. Έχει και 5 Chapter έτοιμα άλλα θέλει να να είναι τέλεια όλα στην λεπτομέρεια πριν τα εκδὠσει που λέει και η maggie. Όμως εμένα δεν με πείθει ο Oda. Δεν πιστεύω ότι κάποιος που δουλεύει 21 ώρες την ημέρα, επειδή δίνει υπερβολική σημασία στη λεπτομέρεια, να παρουσίαζε κάτι τόσο τραγικό...

Σπόιλερ:

maggie

maggie

Tankianism έγραψε:Παραπάνω δικαιούσε. Στη τελική ρε Hawkins μη το διαβάζεις το ρημάδι μπας και σε γλιτώσουμε και μεις
αν τον γλυτώσουμε με ποιον θα γελάμε? e?
Tony Tony Chopper έγραψε:
Μην γελιέσαι. Τα πάνελ που ζωγραφίζει ο Oda τα έχει για την πλάκα του. Απλά είναι ο κλασικός καλλιτέχνης που όταν κάνει μια στραβή πινελιά κονιορτοποιεί τον καμβά. Έχει πορωθεί το παλικάρι και θέλει να είναι όλα τέλεια. Όλοι οι mangaka το παθαίνουν αυτό άλλα αυτός το έχει χέσει εντελώς. Έχει και 5 Chapter έτοιμα άλλα θέλει να να είναι τέλεια όλα στην λεπτομέρεια πριν τα εκδὠσει που λέει και η maggie. Όμως εμένα δεν με πείθει ο Oda. Δεν πιστεύω ότι κάποιος που δουλεύει 21 ώρες την ημέρα, επειδή δίνει υπερβολική σημασία στη λεπτομέρεια, να παρουσίαζε κάτι τόσο τραγικό...

Σπόιλερ:
νταξ στα σώματα μη τη ψάχνεις, δεν το έχει καθόλου ο άνθρωπος.
και αν και τελειομανής είναι τσαπατσούλης, μην είσαι τόσο σκληρός μαζί του x3

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 14 Mesa-oda
^κοίτα γραφείο που έχει.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
[quote="maggie"]
Tankianism έγραψε:Παραπάνω δικαιούσε. Στη τελική ρε Hawkins μη το διαβάζεις το ρημάδι μπας και σε γλιτώσουμε και μεις
αν τον γλυτώσουμε με ποιον θα γελάμε? e?

ξερω οτι εχω πολυ χιουμορ μ το λενε ολλες

edit--σε 3 βδομαδες τσαπτερ -_- μολις τωρα το ειδα,φλεγμονη επαθε γαμωωω

αυριο δεν θα εχει τσαπτερ δεν ειναι ετιμο :buhu:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Τρι 21 Μάης 2013, 23:52, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : χιούμορ έχεις και άγνοια για το edit button έχεις.)

Aldark

Aldark

1)χοκινς γιατι πληρωνεις
2)τσοπερ , νταξει εγω δεν χαλιεμαι με το σχεδιο που παραπονιεστε , καταρχην ο Οντα εχει φτιαξει ολοκληρο συμπαν ο ανθρωπος που κανενας δεν τον φτανει οσο επικο ανιμε/μανγκα κι αν εχει στο ελαχιστο. Αξιζει ρησπεκτ μονο γι'αυτο.
3) οσοι εχουν προβλημα απο μας μπορουν να σταματησουν να διαβαζουν , οπως ειπαν και πιο πανω δε φτανει που το λαμβανουμε παρανομα και τζαμπα δε θα παραπονιομαστε κιολας. Εγω καποτε ως ευγνομοσυνη εχω στο προγραμμα να αγορασω ολα τα Βολς...

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Aldark έγραψε:οσοι εχουν προβλημα απο μας μπορουν να σταματησουν να διαβαζουν , οπως ειπαν και πιο πανω δε φτανει που το λαμβανουμε παρανομα και τζαμπα δε θα παραπονιομαστε κιολας. Εγω καποτε ως ευγνομοσυνη εχω στο προγραμμα να αγορασω ολα τα Βολς...
Παραπονέθηκε κανείς και δεν το πείρα είδηση; Έλα τώρα, πλακίζει ο Hawkins...

@Hawkins ποιός είπε ότι δεν θα βγει αύριο; Δώσε link αν γίνεται.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης