Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν ειναι το παν τα λεφτα αλδαρκ here and there

ωπος ειπα και πριν ειναι τιμη για αυτον να παρακολουθω ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΝΓΚΑ ΤΟΥ

θα σας εξηγουσα γιατι αλλα εσυς οι κοινι θνητη δεν θα καταλαβετε

http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-05-21/one-piece-manga-goes-on-2-week-hiatus-due-to-illness

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Το 710 και το 711 είναι έτοιμα και αράζουν πάνω στο γραφείο του εκδότη κάπου ανάμεσα στη κούπα με το τσάι και τα wagashi. Το 712 το δούλευε ο Oda αυτή την εβδομάδα και το μόνο που έμεινε είναι το τελευταίο draft editing και η μελέτη του. Όσο για το 713, είναι αυτό που θα έπρεπε να δουλεύει αυτή την εβδομάδα ο Oda άλλα μας αρρώστησε ο καψερός. Βέβαια αυτή είναι μια εκτίμηση άλλα όχι πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
νεο τσαπ θα εχουμε 14 ιουνιου ωπος λεει στο τουιτερ
αφου μετα της μερες που θα περασει στο νοσοκομιο 8α παρει αλλη μια εβδομαδα μπρεεικ για να αναρωσει πλυρως

N_G

N_G

ρε Hawkins, καλά δεν είχες βρει εκείνο το πρόγραμμα και έγραφες μια χαρά; τι το έφτιαξες το ρημάδι το πληκτρολόγιο; στραμπούληξα τις κόρες των ματιών μου...φιλικά και με χιούμορ...

όσο για το τσάπτερ δεν βαριέσαι χαλάλι η αναμονή αρκεί να βγει το επόμενο λίγο επικό να καλμάρουμε..!!!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μεχρι 5η δημοτικου πηγα σχολειο ελλαδα...
ωσο για το τσαπτερ μαλλον θα το παει πιο γρηγορα λογο της ασθαινιας

Aldark

Aldark

λενε για τσαπτερ νεο αλλα ειναι φεηκ μαλλον

http://op.xxdm.com/bagua/5956.shtml

petrikios

petrikios

Οχι μονο fake τρελο fake ειναι μιλαμε...και στην αρχη ξαφνιαστηκα

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εχουν κοψει κομματια απ 4-5 τσαπτερ και ενα αλλο μανγκα

petrikios

petrikios

Και οχι μονο αυτο αλλα τα κολησαν και λιγο ακυρα...αντε παιδες υπομονη κατι βδομαδες...μου φαινεται οτι αυτο το αρκ θα τελειωσει του παραχρονου τετοιο καιρο ετσι πως παει....ακομα δεν αρχισαν οι καλες μαχες στην Αρενα...και εχουμε τοσα γεγονοτα που εκρεμουν και με τους αλλους S.H που βρισκονται σε διαφορα μερη του νησιου...καθως εχουμε Marines...CP-0...ακομα ο Φλαμιγκο να κανει την εμφανιση του...ο αρχηγος της αρενας ο Diamante...καθως και οι υπολλοιποι τυποι στις καρεκλες...οι νεραιδες που κυνηγαει ο Ζορο...η γκομενα του Σαντζι...η διαπραγματευση για τον Σιζαρ,καθως και η συνεργασια του Φρανκυ με το στρατιωτακι για να καταστρεψουν το εργοστασιο...μην αναφερω και το flashback που εκρεμει για την ιστορια του νησιου...

Aldark

Aldark

κι εγω αυτο φοβαμαι βασικα οτι θα ειναι τεραστιο το αρκ...και δεν ειναι παρα ενα sub-arc γιατι λογικα ακολουθει τουλαχιστον ενα μεγαλο για τον Καιντο...
επισης φοβαμαι και στο ανιμε οτι θα το τραβηξουν πολυ περισσοτερο (ειδικα εδω με τις μουφα μαχες...)
σε αυτα που ανεφερες παντως να προσθεθει και ο Κινεμον , ο φιλος του που ειναι καπου χαμενος στην Ντρεσροσσα , το Μερα-Μερα νο Μι κτλπ...+

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ρε guys relax!λογικά όταν μας τους ξαναδείξει law και υπολοιπους θα έχει προχωρήσει η πλοκή γιατί δεν παίζει να τα ξύνανε 4 chap που δεν τους έδειξε!και επίσης λέτε ότι θα αργήσει πολύ το ark να τελειώσει....1.ακόμα δεν άρχισε ρε αγορίνες θέλετε να τελειώσει? 2.osoooo και να κράτηση άμα είναι καλο ark no prob!
αν και ο oda μας συνηθίζει ένα ark--έναν χρόνο οποτε αλλα 28 tsap είναι υπεραρκετά για φινίτο

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Πραγματικα χτυπημα κατω απο την μεση η ασθενεια του Οντα. Ολες οι σειρες τελειωσανε τωρα, ξανα απο οκτωμβριο. Μονο τα μανγκα μας εμειναν και το αγαπημενο μου παει σε 3-week break. Ερχεται εξεταστικη ρε γαμωτο. Θα αναγκαστω να διαβασω πιθανοτατα. Μα δε με λυπουνται καθόλου?

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Εγώ νομίζω ότι αυτό το αρκ πράγματι θα είναι μεγάλο αλλά έχω την αίσθηση ότι μετά από αυτό το αρκ το bounty του Λούφυ θα πάει καμιά 200+μύρια παραπάνω.Σκεφτείετε το, αν ηττηθεί ο Doflamingo, οι CP-0 και όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί στην αρένα, ο πήχης ανεβαίνει ψηλά πόσο μάλλον αν και το Ναυτικό φάει ήττα.Αν το εργοστάσιο που γυρεύουν επίσης είναι κάτω από το νησί, τότε η Dressrosa δε νομίζω να συνεχίσει να υπάρχει για πολύ ακόμα.

Τέλος, είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτό το αρκ, δηλαδή στο επόμενο, ο Kaidou και η Big Mam θα φάνε ξύλο.

Aldark

Aldark

μιλατε για ναρουτο σε οπ θεμα;

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 15 Ban

petrikios

petrikios

Kαι ενα warn σε ολη την παρεα γιατι βγηκε οφφ...α και τα ποστ διαγραφονται

karamin

karamin

ετσι!θα εχει επισοδειο τελικα σημερα;

Aldark

Aldark

μπα οχι δε θα χουμε τσαπτερ απ'οτι καταλαβαμε...περαστικα στον οντα και τσαπτερ στις 14 ιουνη...

karamin

karamin

14 Ιουνιου;;ohhhhhh fuck!

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Aldark έγραψε:μπα οχι δε θα χουμε τσαπτερ απ'οτι καταλαβαμε...περαστικα στον οντα και τσαπτερ στις 14 ιουνη...
Στις 4 θες να πεις.

Aldark

Aldark

Tony Tony Chopper έγραψε:
Aldark έγραψε:μπα οχι δε θα χουμε τσαπτερ απ'οτι καταλαβαμε...περαστικα στον οντα και τσαπτερ στις 14 ιουνη...
Στις 4 θες να πεις.

my bad...μου φαινεται πολυ μακρια οπως και να χει :buhu:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ειμαι σιγουρος σε αυτο το αρκ θα δειξη καιντο

Aldark

Aldark

Ένα μύνημα από τον ίδιο τον Oda-sensei όσον αναφορά το hiatus του One Piece , προς όλους τους αναγνώστες του.

This is a real blunder!
I tried enduring a bit too much, but that just made the problem worse.
To you, the readers who are looking forward to the rest of the story,
and to the Strawhat crew, who are looking forward to more rampaging and going wild,
I've really done you wrong.
At the moment, I'm undergoing some painful treatment.
With long-awaited developments coming up in the story next time [next chapter?], I can't wait to have everyone read it.
I full-well acknowledge just how long two weeks can seem to young boys [he uses "shonen" here].
Just hang in there for a bit.
Oda Eiichiro

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Aldark έγραψε:Ένα μύνημα από τον ίδιο τον Oda-sensei όσον αναφορά το hiatus του One Piece , προς όλους τους αναγνώστες του.

This is a real blunder!
and to the Strawhat crew, who are looking forward to more rampaging and going wild,
With long-awaited developments coming up in the story next time [next chapter?], I can't wait to have everyone read it.
I full-well acknowledge just how long two weeks can seem to young boys [he uses "shonen" here].
Oda Eiichiro

Μας νοιαζεται ο πουστης, ακομα και με τους ορούς οταν ειναι.
ΥΓ. απο τον everythingonepiece το ειδες ε?
heh look at that

Aldark

Aldark

απο ανιμε.γρ το διαβασα που μπηκα το πρωι , δεν ειδα ποιος ητανε αυτος που το ποσταρε though

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Aldark έγραψε:Ένα μύνημα από τον ίδιο τον Oda-sensei όσον αναφορά το hiatus του One Piece , προς όλους τους αναγνώστες του.

This is a real blunder!
Oda Eiichiro

επεισης ο οντα ειπε και δεν το αναφερη εδω οτι η ιστορια θα παρει new turn,τι να εννωει αραγε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης