Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

maggie

maggie

ότι θα πάρει νέα τροπή η ιστορία

????????

Anonymous

Επισκέπτης
maggie έγραψε:ότι θα πάρει νέα τροπή η ιστορία
-_- αλλο εννωουσα

maggie

maggie

α συγνώμη, έχω σύνδρομο μπράουν και δεν κατάλαβα τι εννοούσες.

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Τέτοια λέει ο Oda sensei και θα του μαζευτεί καμιά μέρα έξω από το νοσοκομείο κόσμος που θα ζητάει One Piece :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
η διεσθηση μου λεει οτι το επομενο τσαπ θα ειναι καρα επικ

Aldark

Aldark

φλας μπακ θα ειναι...

BlackLeg

BlackLeg

Αφηστε που τσαπτερ δεν θα δουμε για ακομα καναδυο βδομαδες. Οποτε δεν εχει και πολυ νοημα να το συζηταμε απο τωρα.

:xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ντιμις ιζ αλαιβ

τελικα τσαπ ποτε θα εχουμε?

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Την άλλη εβδομάδα λογικά. Αφού είπαν 2 hiatuses και πέρασε είδη μια εβδομάδα. Άλλη μία αυτή άρα βγαίνει την επομένη.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
αν και θα εχει φλασ μπακ θα ειναι αρκετα ενδιαφερον γιατι απο οτι ειπε ο λο,τον ντοφυ τον καταστρεφη το παρελθον του

Aldark

Aldark

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 16 135px-Doflamingo_as_Child

μικρουλης φλαμινγκος...ειμαι ετοιμος για τις περιπετειες του..
4 χρονια με πορωνει ο τυπος παντως..δε θελω να χασει απ'τον Λουφφυ ellefson is an idiot

maggie

maggie

buahahahaha..όλοι θα χάσουν από τον Luffy.

Aldark

Aldark

εχω πονταρει απο παλια οτι ο Ντοφλαμινγκο ειναι πανισχυρος και εχει και το πιο δυνατο φρουτο που υπαρχει..δε θελω να χασει αδοξα απο τωρα..λυγμ
ο λο φταιει για ολα!!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
το πιι δυνατο φρουτο απο τους σιτσι το εχει ο κουμα

petrikios

petrikios

Aldark έγραψε:εχω πονταρει απο παλια οτι ο Ντοφλαμινγκο ειναι πανισχυρος και εχει και το πιο δυνατο φρουτο που υπαρχει..

Για αυτο ακουει Καιντο και ιδρωνει απο τον φοβο του....

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Aldark έγραψε:Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 16 135px-Doflamingo_as_Child

μικρουλης φλαμινγκος...ειμαι ετοιμος για τις περιπετειες του..
4 χρονια με πορωνει ο τυπος παντως..δε θελω να χασει απ'τον Λουφφυ ellefson is an idiot
Αστειεύεσαι; Ομοιοπαθής εδώ... Αυτός και ο Kizaru ήταν οι δύο λόγοι που ξανά ξεκίνησα το One Piece.

@Hawkins ο Law δεν είπε τίποτα τέτοιο για το παρελθόν του Doflamingo.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
καποος το εχει πει δεν θυμαμαι ποιος μαλλον ο βιργκο

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Ο Βέργκο το είπε στον Law όταν ο τελευταίος είχε τεμαχίσει το Βέργκο και τον είχε στήσει στα κάγκελα για να ψοφήσει από την έκρηξη του SAD.

Λόγο του φρούτου που έχει ο doflamingo νομίζω ότι ο Law θα τον κανονίσει στο τέλος ή το καλύτερο να τον πετάξει εκτός ο Fujitora.

Εν τω μεταξύ ο Doflamingo για μένα είναι ένας παρτάκιας που για να γλυτώσει το τομάρι του έκατσε 10 χρόνια shishibukai για να μην τον κυνηγάει το Ναυτικό και ταυτόχρονα συνεργάστηκε και με τον Kaido και είδατε πως τα' κανε πάνω του και μόνο στο άκουσμα ότι θα εξοργιστεί ο Yonku.

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Άλλο είπε ο Vergo άλλα τέλος πάντων...

Aldark

Aldark

παρτακιας; ουτε καν , ο τυπος εχει καποιο σχεδιο απλα δε θελει να εμπλεκονται μαζι του οι μαρινς. ομως στα τετοια του οπως φανηκε τι κανουν οι μαρινς , πιο πολυ φοβαται τον καιντο , με τον οποιο κανει μπιζνες , και αρα ειναι κατα καποιο τροπο υπο την προστασια του... nice!

petrikios

petrikios

Βασικα ο Φλαμιγκο ειναι απλα ενας διαμεσολαβητης,εχει πολλα παρε δωσε με καθε ειδους εγκληματικο στοιχειο του υποκοσμου με αποκορυφωμα τον Καιντο,καθως και πολλες γνωριμιες με διεφθαρμενους τυπους της W.G,αρα με λιγα λογια μαφιοζος...το παρελθον του τελειως αγνωστο,καθως και ολα οσα τον περιτριγυριζουν

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

10 χρόνια σχέδιο, ούτε ο νέος shiki να ήταν :xD:

Όπως και να έχει, μετά από αυτό το άρκ ο Doflamingos μας αφήνει χρόνους.

BlackLeg

BlackLeg

Μετα το Αρκ. Αφου θα εχει φαει της χρονιας του. Θα ξεφυγει μεσα απο τα χερια των marines και θα τον δειξει σε ενα σκοτεινο δωματιο να μιλαει με τον Καιντο. Εκει θα του αποκαλυψει οτι εχασε τα παντα και ο Καιντο Θα τον σκοτωσει με 2 κινησεις max. εκει θα δουμε για πρωτη φορα την μουρη του.

Aldark

Aldark

ρεεεε ψοφιστε που ο Οντα χτιζει εναν τοσο επικο χαρακτηρα 12 χρονια και τωρα θα τον γκρεμισει ετσι Maggie :) εγω πιστευω οτι αν και θα χασει κατι θα παιχτει...!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Η φτερού δεν παίζει να πεθάνει έτσι εύκολα.. είμαι απο τους πιο μπαντας χαρακτήρες!!! careless run

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης