Δεν είμαι φαν του να μας δείχνει χίλια άκυρα άτομα που δεν πρόκειται να συγκρατήσω τα ονοματά τους...Δε θα παραπονεθώ κιόλας , κάτι ξέρει ο Όντα , θα ανταμειφθούμε για την υπομονή μας , το τσάπτερ έχτιζε μια ένταση για να πέσει ο τελικός βούρδουλας λογικά!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
677 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 17 Ιουλ 2013, 14:14
Tony Tony Chopper
Ξεκίνα Fairy Tail.BlackLeg έγραψε:http://www.mangapanda.com/one-piece/715
Αυτος ο Οντα ρε παιδι μου. Χαραμιζει ενα ολοκληρο τσαπτερ για να μας παρουσιασει 4 μαχητες που ο Λουφη θα νικησει ετσι και αλλιως. 3/10 το τσαπτερ. Αντι να μας δειξει κατευθειαν τις μαχες.. πφφφ
678 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 17 Ιουλ 2013, 14:15
Santouryuu
καποιος ειχε πει πριν κατι μηνες οτι ο οντα κανει tournament για να δειξει δηθεν στους αλλους mangaka πως γινεται σωστα η δουλεια.... εξω επεσες μου φαινεται φιλε! =))
679 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 17 Ιουλ 2013, 14:43
karamin
βλακεια chapter!δεν εδειξε τιποτα περαν καποιων απο την αρενα...θα τους δειρει ολους ο Luffy,το ξερουμε αυτο!εκεινος στην κερκιδα με την πουα μασκα ποιος ειναι;ενδιαφερον εχουν οι μποξερ και οτι πολλοι καταλαβαν την πραγματικη ταυτοτητα του Luffy...τωρα κατα τα αλλα τιποτα...
680 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 17 Ιουλ 2013, 15:16
Aldark
χαχα έλα ρε τι βλακεία τσάπτερ , ο Όντα ΟΝΤΩΣ δείχνει πως γίνεται , σε σχέση με ανάλογες φάσεις σε τουρνουά , αν απλά έδειχνε ξαφνικά τον Λούφφυ Λούσυ να δέρνει άκυρους θα ήταν χάλια. Δε μας έχει συνηθίσει σε προχειρότητες!
Εξάλλου σπάει λίγο. Θέλω να δω πως θα το πάει όμως...δε μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα γίνει και πάλι σε αντίθεση με άλλα μάνγκα που ξέρεις τι θα γίνει..!
Θεός Oda-sensei
Εξάλλου σπάει λίγο. Θέλω να δω πως θα το πάει όμως...δε μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα γίνει και πάλι σε αντίθεση με άλλα μάνγκα που ξέρεις τι θα γίνει..!
Θεός Oda-sensei
681 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 00:29
ananakos
να πω και εγω την γνωμη μου.
Ο βαρθολομεο και ο σακο(σαμπο???)ηταν 2 αναρχικοι που εκτελεστηκαν την δεκαετια του 70 στην αμερικη.
Τωρα εχουμε luffy crew,law,momo,kinemon,dwarfs,violet vs doflamingo,donquixot family,diamante,cp-0,fujitora,vice admiral maynard,
με μια ματια ειναι πολυ για τον λουφι και την παρεα....τι θα γηνει?μια εξεργεση φυσικα...γιατι θα γηνει εξεργεση?για το mera mera fruit φυσικα.Ας τα παρουμε απο την αρχη...ο λουφη το μονο σιγουρο ειναι οτι αξυζη πανω απο 400 μυρρια μην ξεχναμε οτι αυτην την επυκηρηξη την ειχε πριν απο το ταιμ σκιπ...ωποτε σε αυτο το αρκ ο λουφη δεν θα ξεπεραση τα ορια του σε deathmatch αλλα θα φανερωθη η αληθυνη συναμη του και ποσα μυρρια εξειζη...ωποτε πανω κατο σαν τον σιν τζαο επυκηρηξη εχει.Τωρα πιστευω πως ο λουφη θα χασει το c block με τρολλ ηττα λογικα ωπος τρολ νικη ηταν και του βαρθολομεο αφου νικησε εξαιτιας του φρουτου του....η ηττα του λουφη θα φερει ως αποτελεσμα την διακοπη του τουρνουα αφου εξαλου το τουρνουα γυνεται για να παγυσευσουν τον λουφη και ετσι δεν θα εχουμε D block ουτε στα ημυτελικα την μαχη μπεργκες λουφη αφου ειναι πολυ νωρις....και ετσι θα γεινη μια εξεργεση για το οτι τους κοροιδεψαν και ρισκαραν την ζωη τους τζαμπε...στο μιντφακ ο μπελαμμη θα πει στον λουφη που ειναι το μερα μερα νο μι αλλα θα το κυνηγηση επεισης και ο μπεργκες...για την υποθεση με λο ντοφυ φουτζι δεν ξερω τι θα γηνει
Ο βαρθολομεο και ο σακο(σαμπο???)ηταν 2 αναρχικοι που εκτελεστηκαν την δεκαετια του 70 στην αμερικη.
Τωρα εχουμε luffy crew,law,momo,kinemon,dwarfs,violet vs doflamingo,donquixot family,diamante,cp-0,fujitora,vice admiral maynard,
με μια ματια ειναι πολυ για τον λουφι και την παρεα....τι θα γηνει?μια εξεργεση φυσικα...γιατι θα γηνει εξεργεση?για το mera mera fruit φυσικα.Ας τα παρουμε απο την αρχη...ο λουφη το μονο σιγουρο ειναι οτι αξυζη πανω απο 400 μυρρια μην ξεχναμε οτι αυτην την επυκηρηξη την ειχε πριν απο το ταιμ σκιπ...ωποτε σε αυτο το αρκ ο λουφη δεν θα ξεπεραση τα ορια του σε deathmatch αλλα θα φανερωθη η αληθυνη συναμη του και ποσα μυρρια εξειζη...ωποτε πανω κατο σαν τον σιν τζαο επυκηρηξη εχει.Τωρα πιστευω πως ο λουφη θα χασει το c block με τρολλ ηττα λογικα ωπος τρολ νικη ηταν και του βαρθολομεο αφου νικησε εξαιτιας του φρουτου του....η ηττα του λουφη θα φερει ως αποτελεσμα την διακοπη του τουρνουα αφου εξαλου το τουρνουα γυνεται για να παγυσευσουν τον λουφη και ετσι δεν θα εχουμε D block ουτε στα ημυτελικα την μαχη μπεργκες λουφη αφου ειναι πολυ νωρις....και ετσι θα γεινη μια εξεργεση για το οτι τους κοροιδεψαν και ρισκαραν την ζωη τους τζαμπε...στο μιντφακ ο μπελαμμη θα πει στον λουφη που ειναι το μερα μερα νο μι αλλα θα το κυνηγηση επεισης και ο μπεργκες...για την υποθεση με λο ντοφυ φουτζι δεν ξερω τι θα γηνει
682 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 00:39
Tony Tony Chopper
To Bounty πάντως το έδωσε ο Oda. Θα είναι 556.ananakos έγραψε:να πω και εγω την γνωμη μου.
683 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 00:51
ananakos
εε?του σιν τζο η του λουφη ή τρολλαρης
αα και ανακαλυψα πως τα μπρεικ δεν τα κανει ο οντα αλλα ο εκδοτης...επισης ειδε κανενας την συνεντευξη του οντα πριν μια βδομαδα?
αα και ανακαλυψα πως τα μπρεικ δεν τα κανει ο οντα αλλα ο εκδοτης...επισης ειδε κανενας την συνεντευξη του οντα πριν μια βδομαδα?
684 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 01:57
Aldark
διαφώτισέ μας και δώστη μας. Κάνε κάτι με την ορθογραφία πληζ. Τσόππερ ποιο Μπάουντυ έδωσε; xD Του Λούφφυ;
Eγώ νομίζω ότι θα νικήσει αλλά θα τον παγιδεύσει κανάς Διαμαντής στο τέλος...Με τον Ιησού δεν έχω ιδέα τι θα γίνει βέβαια και τα άλλα κορμιά , όπως και πως θα πράξει ο Yaoiστής Bellamy.
Ο Λω θα πιαστεί αιχμάλωτος από έναν από τους δύο λέω εγώ.
Eγώ νομίζω ότι θα νικήσει αλλά θα τον παγιδεύσει κανάς Διαμαντής στο τέλος...Με τον Ιησού δεν έχω ιδέα τι θα γίνει βέβαια και τα άλλα κορμιά , όπως και πως θα πράξει ο Yaoiστής Bellamy.
Ο Λω θα πιαστεί αιχμάλωτος από έναν από τους δύο λέω εγώ.
685 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 02:32
N_G
Φίλε ανανάκο...τι να σου πω...δεν μπορούσες να κάνεις περισσότερα ορθογραφικά...πολιτισμικό σοκ έπαθα...
Δεν το έχετε με την ορθογραφία και οκ, όλοι 2-3 λάθη θα τα κάνουμε αλλά όχι και έτσι ρε παίδες...γράψτε πρώτα σε ένα Word,όχι τίποτα άλλο αλλά θα μάθετε και τίποτα από την πολύ επανάληψη...
Φίλε μου αν είσαι από κάποια άλλη χώρα ή έχεις μεγαλώσει και απλά δεν ξέρεις ορθογραφία πάω πάσο και αγνόησε τα όσα λέω...φιλικά τα λέω χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλω...
Στα του τσάπτερ…
Καλό ήταν, γνωρίσαμε καλύτερα 5-6 χαρακτήρες τους οποίους κατ’ εμέ, μαζί και με τα προηγούμενα blocks, αν δεν έχουν σκοπό να μας απασχολήσουν με κάποιο άλλο τρόπο στο μέλλον, ήταν πάρα πολλοί…παίζει να μην θυμάμαι και κανένα όνομα όμως...
Από εκεί και πέρα με καίει προσωπικά περισσότερο να δω τώρα τι θα γίνει με το γκρουπάκι του Law…
Η γνώμη πιο πάνω με την εξέγερση καλή μου ακούγεται και αρκετά βάσιμη..
Και το ας πούμε hint, αν το εννοεί έτσι πιο πάνω ο Τσόπερ για το Bounty δεν είναι άσχημο..
Υ.Γ : Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος αλλά το θέμα με το Haoshoku Haki με κάνει λίγο να χάνω τον πολύ μου ενθουσιασμό όπως παλιότερα…όταν ανακαλύψαμε τι ακριβώς έκανε ο κοκκινομάλλης στις αρχές ακόμα του στόρυ, μεγάλη πόρωση…το έκανε και ξανά σε χαλαρούς ρυθμούς…είδαμε τον Rayleigh να το κάνει, απίθανο…είδαμε τον πιτσιρικά Ace λες οκ ψιλο λογικό…περιμέναμε να το κάνει ο Luffy…φανταζόμαστε ότι το έχει και πατέρας και παππούς λόγω family blood….βλέπουμε Φλαμίνγκο ενώ δεν το περιμένεις και μένουμε γιατί του δίνει μια άλλη διάσταση…ακόμα και σε filler τον τρολλ τον Naguri βλέπουμε λες οκ θα το πάρω χιουμοριστικά….αλλά και το γέρο τώρα; και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα…για μένα έχει χάσει λίγο τον ενθουσιασμό το να το δω από κάποιον…!!!
Βγήκε λίγο μεγάλο, ελπίζω να μην κούρασα…!!!
Δεν το έχετε με την ορθογραφία και οκ, όλοι 2-3 λάθη θα τα κάνουμε αλλά όχι και έτσι ρε παίδες...γράψτε πρώτα σε ένα Word,όχι τίποτα άλλο αλλά θα μάθετε και τίποτα από την πολύ επανάληψη...
Φίλε μου αν είσαι από κάποια άλλη χώρα ή έχεις μεγαλώσει και απλά δεν ξέρεις ορθογραφία πάω πάσο και αγνόησε τα όσα λέω...φιλικά τα λέω χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλω...
Στα του τσάπτερ…
Καλό ήταν, γνωρίσαμε καλύτερα 5-6 χαρακτήρες τους οποίους κατ’ εμέ, μαζί και με τα προηγούμενα blocks, αν δεν έχουν σκοπό να μας απασχολήσουν με κάποιο άλλο τρόπο στο μέλλον, ήταν πάρα πολλοί…παίζει να μην θυμάμαι και κανένα όνομα όμως...
Από εκεί και πέρα με καίει προσωπικά περισσότερο να δω τώρα τι θα γίνει με το γκρουπάκι του Law…
Η γνώμη πιο πάνω με την εξέγερση καλή μου ακούγεται και αρκετά βάσιμη..
Και το ας πούμε hint, αν το εννοεί έτσι πιο πάνω ο Τσόπερ για το Bounty δεν είναι άσχημο..
Υ.Γ : Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος αλλά το θέμα με το Haoshoku Haki με κάνει λίγο να χάνω τον πολύ μου ενθουσιασμό όπως παλιότερα…όταν ανακαλύψαμε τι ακριβώς έκανε ο κοκκινομάλλης στις αρχές ακόμα του στόρυ, μεγάλη πόρωση…το έκανε και ξανά σε χαλαρούς ρυθμούς…είδαμε τον Rayleigh να το κάνει, απίθανο…είδαμε τον πιτσιρικά Ace λες οκ ψιλο λογικό…περιμέναμε να το κάνει ο Luffy…φανταζόμαστε ότι το έχει και πατέρας και παππούς λόγω family blood….βλέπουμε Φλαμίνγκο ενώ δεν το περιμένεις και μένουμε γιατί του δίνει μια άλλη διάσταση…ακόμα και σε filler τον τρολλ τον Naguri βλέπουμε λες οκ θα το πάρω χιουμοριστικά….αλλά και το γέρο τώρα; και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα…για μένα έχει χάσει λίγο τον ενθουσιασμό το να το δω από κάποιον…!!!
Βγήκε λίγο μεγάλο, ελπίζω να μην κούρασα…!!!
686 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 05:03
Tony Tony Chopper
Αστειάκι... Όμως θεωρώ τον αριθμό διαγωνιζόμενου hint. Νομίζω το έχει ξανακάνει ο Oda με Dorry και Brogy που είχαν 100 και μετά πήρε τόσα και ο Luffy(στο τέλος της Alabasta). Επίσης τότε με τον θησαυρό που έδωσαν στον Shitemanna για 300 και στο τέλος του Enies Lobby είχε πάρει Bounty 300.
687 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 10:16
BlackLeg
Για να παρει ομως bounty ανω των 500 mil. Πρεπει να βγαλει τον Τσιντσαο κο αφου μεινουν 1v1 η να νικησει τον DD με τον Law μπροστα στον Ishou ... Μια τετοια κινηση ισως του δωσει το επιθυμητο bounty
688 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 12:48
Aldark
Το μπάουντυ δε θα ανεβαίνει τόσο εύκολα πλέον ρε σεις...
N_G , μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου για το χάκι , όμως πρέπει να το συνηθίσουμε ότι πλέον θα παίζει αρκετό μεγάλο ρόλο. Και ο Τσιντζάο έδινε μάχες με τον Γκάρπ , πρέπει κάτι να έχει για να μπορεί να τον παλεύει...
N_G , μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου για το χάκι , όμως πρέπει να το συνηθίσουμε ότι πλέον θα παίζει αρκετό μεγάλο ρόλο. Και ο Τσιντζάο έδινε μάχες με τον Γκάρπ , πρέπει κάτι να έχει για να μπορεί να τον παλεύει...
689 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 13:22
Tony Tony Chopper
Γιατί;Aldark έγραψε:Το μπάουντυ δε θα ανεβαίνει τόσο εύκολα πλέον ρε σεις...
690 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 14:39
Aldark
γιατί το μπουστ το μεγάλο έγινε όταν πρωτοαναγνωρίστηκε η απειλή του Λούφφυ. Στο Ίμπελ Ντάουν κύρηξε πόλεμο και έφαγε τον Λούτσι. +200.000.000. Μετά όμως έριξε μπουνιά σε Tenryubito , μπήκε στον πόλεμο , αποκαλύφθηκε ποιανού γιος είναι και ξαναμπήκε στο Μαρίνφορντ ανενόχλητος! Όλ'αυτά +100.000.000. Εγώ πιστεύω ότι αυτά άξιζαν τα διπλάσια , αλλά επειδή η απειλή του είναι ήδη γνωστή , πλέον θα αυξάνετε ελάχιστα το μπάουντυ. Αποψή μου και θα δούμε...
691 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 16:08
Tony Tony Chopper
Το μόνο που αξίζει από αυτά είναι το ότι απέδρασε από το Impel Down. Και αυτό με υπερ-βοήθεια και κωλοφαρδία. Σε αυτό το arc θα πρέπει να πάρει πολλά περισσότερα αφού θα νικήσει τον Doffy που είναι ο 6ος δυνατότερος πειρατής.Aldark έγραψε:γιατί το μπουστ το μεγάλο έγινε όταν πρωτοαναγνωρίστηκε η απειλή του Λούφφυ. Στο Ίμπελ Ντάουν κύρηξε πόλεμο και έφαγε τον Λούτσι. +200.000.000. Μετά όμως έριξε μπουνιά σε Tenryubito , μπήκε στον πόλεμο , αποκαλύφθηκε ποιανού γιος είναι και ξαναμπήκε στο Μαρίνφορντ ανενόχλητος! Όλ αυτά +100.000.000. Εγώ πιστεύω ότι αυτά άξιζαν τα διπλάσια , αλλά επειδή η απειλή του είναι ήδη γνωστή , πλέον θα αυξάνετε ελάχιστα το μπάουντυ. Αποψή μου και θα δούμε...
692 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 20:22
Σκληρός Καριόλης
Δε νομίζω να είναι ο έκτος δυνατότερος πειρατής
693 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 20:55
Tony Tony Chopper
Yokou, Mihawk και μετά Doffy. Έτσι δεν πάει; Τώρα που το ξανασκέφτομαι ο Mihawk δεν είναι πειρατής οπότε 5ος ο Doffy.Tankianism έγραψε:Δε νομίζω να είναι ο έκτος δυνατότερος πειρατής
694 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 21:23
Aldark
δε νομίζω ρε...είναι λογικά στους τοπ10 αλλά τώρα το μυαλό μου είναι ψιλο-κολλημένο και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον αντίλογο. Αλλά είμαι απ'τους πρώτους που θα σου πουν ότι είναι τρελά δυνατός πάντως.
695 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 22:13
Σκληρός Καριόλης
Θεωρεις τον Ντοφυ πιο δυνατο απο τον Marco?
696 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 23:14
BlackLeg
Εχει ενα δικιο ο προλαλησαντας. Μαρκο αξια. Και μετα Ντοφυ
697 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Ιουλ 2013, 23:20
Tony Tony Chopper
Ο Marco δεν μου μου γεμίζει το μάτι. Τον βάζω και κάτω από την Hancock. Για μένα όποιος έχει CoC mastery και δεν είναι στα τελειώματα είναι άλλη κλάση απλά.
698 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 19 Ιουλ 2013, 00:13
BlackLeg
Εγω παντως για καποιο λογο μου εχει μπει η ιδεα (το ελπιζω πραγματικα) οτι ο Λουφαρος τον εχει τον Ντοφυ. Αν και λογικα δεν θα δουμε 1v1 μεταξυ τους πιστευω πως αμα σοβαρεψει μπορει να τον νικησει. Καλα για τον γερο-κεφαλα πρεπει να τον βγαλει κο μεσα σε 10 λεπτα το πολυ..(2 τσαπτερ σε χρονο μανγκα)
699 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 19 Ιουλ 2013, 01:12
Σκληρός Καριόλης
Θεωρω πως ο Μαρκο τον εχει τον Ντοφφυ. Οπως επισης και αλλα υψηλοβαθμα μελοι στα crews των yonkou θεωρω πως τον εχουν.
700 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 19 Ιουλ 2013, 01:23
Aldark
Ο Μάρκο δεν τον έχει τον Ντοφλαμίνγκο με καμία παναγία. Ο Μάρκο είναι ο μόνος μαζί με τον Βίστα ίσως που μου γεμίζει το μάτι από Ασπρογένηδες , γενικά τους έκανε αδύναμους λέω γω ή απλά οι Admirals τους έκαναν να φαίνονται γάτες. Δεν έχουμε δει όμως και First-Mate του Kaido , ενώ η Ελίτ του Shanks(Ben Beckman,Lucky Roo,Yassop) πρέπει να είναι τέρατα ο καθένας. Από καπετάνιους πιστεύω , ναι είναι κάτι σαν 6ος δυνατότερος ενεργός...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης