ποιο ρε ήταν γυναίκα?
άντρακλας είναι.
άντρακλας είναι.
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ο Cavendish είναι πιο όμορφος κι από γυναίκα γι' αυτό μπερδεύονται τα παιδιά.maggie έγραψε:ποιο ρε ήταν γυναίκα?
άντρακλας είναι.
Santouryuu έγραψε:ρε παιδια, θυμηστε μου λιγο που ειχαμε αφησει την μπονεϊ.... εγω την ειχα αφησει στο νησι που την ειχε πιασει ο μαυρογενης και μετα ηρθε ο ακαϊνου. τωρα που ξαναδιαβαζα τα τελευταια τσαπς την δειχνει παλι στο σινσεκαϊ. εχασα επεισοδια;
http://www.mangapanda.com/one-piece/700/5
edit: α ναι, ποιος θα αντικαταστησει τον μινγκο; μαθαμε;
Deathracer2009 έγραψε:Santouryuu έγραψε:ρε παιδια, θυμηστε μου λιγο που ειχαμε αφησει την μπονεϊ.... εγω την ειχα αφησει στο νησι που την ειχε πιασει ο μαυρογενης και μετα ηρθε ο ακαϊνου. τωρα που ξαναδιαβαζα τα τελευταια τσαπς την δειχνει παλι στο σινσεκαϊ. εχασα επεισοδια;
http://www.mangapanda.com/one-piece/700/5
edit: α ναι, ποιος θα αντικαταστησει τον μινγκο; μαθαμε;
Η μοναδικη εξηγηση που βρισκω ειναι οτι θα το εσκασε απο το Impel Down.
Εννοεις ποιος θα ειναι ο shichibukai που θα μπει στην θεση του; Δεν ξερουμε ακομα..... :xD:
Τα έλεγα εγώ. Τέτοιο κουκλί πως να μην τον περάσεις για γυναίκα.Deathracer2009 έγραψε:
Παιδες απ'οτι τσεκαρα στο wiki τον αναφερει ως He αρα ειναι αντρας.........
Και εγω νομιζα οτι ειναι γυναικαρα.....
Dimis έγραψε:Βλακειες λεει ο Οντα οτι και καλα πεφτουν οι γκομενες ξερες απο αυτο το αγορακι με την κολωνια και το τριανταφυλλο. Αμα δεν βρομαει ο Αντρας βαρβατιλα απο χιλιομετρα τι να τον κανεις? Οποιος εχει χρονο ας βγει να κανει μια ερευνα να ρωτησει 100 γυναικες και τα ξαναλεμε.
Anyway. Στο θεμα. Ποιος θα νικησει το Β? Εγω παντως πονταρω στον καινουριο που μοιαζει με βρικολακα. Μα να pawnarei ετσι απλα εναν αντιναυαρχο? Μαλλον τον αδικει κατα πολυ η επικυρηξη του.
Πολυ το καθυστερει ομως ο Οντα.Τιποτα δεν εδειξε στο τελευταιο. Μεσα στα επομενα 2 τσαπτερ περιμενω να εχει τελειωσει με το β. Αντε να δουμε και την Λουση να ριχνει κανα χακι να τους ξαπλωνει ολους.
Elidor έγραψε:Kαλα οσο για το bounty του καινουριου φουσκα ειναι οπως ηταν και του Kid. Ανεβαζουν bounty σκοτωνοντας αμαχους, καταστρεφοντας χωρια κτλ.. Το ανεβαζουν κανοντας εγκληματικες πραξεις δηλαδη και οχι ιδιαιτερα κατορθωματα κατα τις κυβερνησεις και των marines.
Dimis έγραψε:Για τους αντιναυαρχους που τους εχουν ξευτιλισει τελευταια πιστευω οτι οι πιο δυνατοι ειναι οι εξης... Momonga, Onigumo, Doberman, Strawberry, Stainless, Dalmatian και Smoker βγαζοντας εξω τους γιγαντες και τους ηδη νεκρους πχ Βεργκο. Ολοι οι υπολοιποι κατα την γνωμη μου ειναι γατακια σε σχεση με τους supernovas
Elidor έγραψε:Hταν μη παρει φορα ο Οντα και αρχισει τους θανατους... 10 χρονια θανατο δε βλεπαμε τωρα αρχισε το killing spree. Ερχονται και αλλα...
karamin έγραψε:οποιον κομματιαζει ο Law δεν σημαινει οτι τον σκοτωνει.Ετσι δεν ειναι;μπορει τα κομματια να ενωθουν...βεβαια,ο Vergo μπορεσε και ξεφυγε απο την εκρηξη στο νησι;αυτο δεν το θυμαμαι!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης